2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868823 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

Gökhan Töre için Ajdin Hasic'i bonservisi ile istemiş Malatyaspor. Bu anlaşmayı yapan yönetim yarın gitsin bir şey söylemeden  :money:
vermişler mi? dalga mı geçiyorsunuz ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Stoper gönderemiyorken wellintonu ne diye alelacele aldık onun yerine sağ bek kiralardık sonra gel planlama falan de
Gerçekten doğru yere parmak basmışsın. Elimizde 3 tane stoper var biz önce stoper alıyoruz . En sona bırakabilirdik
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

1 Numaralı sorumlusu fikret forest, 2-3'ü tartışırız. Mevcut yönetimin de hatası büyük, sürekli oyuncular kötülenip kimse almıyor denmez.

Elindeki değeri bunlara pazarlamak yerine Hollanda, Belçika gibi ülkelerin alt sıra takımlarına 300-500'e kiralarsan hiç değilse piyasa yapma ihtimali olur.  Erdal Bey'in Hollanda da bağlantıları vardır, yapsın bir güzellik.
Ben Erdal Bey'in bu bağlantı olayının şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başladım.

Fikret Orman döneminde Erdal Torunoğulları miti oluşmuştu, 10 aydır hiç bir numarasını göremedik.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan seri başı olarak girecek Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri;

Rijeka / Hırvatistan
Charleroi / Belçika
Desna / Ukrayna
SonderjyskE / Danimarka
Anorthosis / Kıbrıs Rum Kesimi
St. Gallen / İsviçre
Vojvodina / Sırbistan

st. gallen gelirse yandık

Cherloi ne ya havaalanı değil mi  :biggrinking: Dişimize göre rakipler içerde dışarda 5'leriz hepsini.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünyada futbolcu kalmamışçasına pervane gibi Welinton ve Töre'nin çevresinde dolanırsan, Alanyaspor da yağlar, Malatyaspor da.

Çevrimdışı mrred

Ben Erdal Bey'in bu bağlantı olayının şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başladım.

Fikret Orman döneminde Erdal Torunoğulları miti oluşmuştu, 10 aydır hiç bir numarasını göremedik.

Profesyonel hayat bağlantı olsa ne olacak. Oyuncu yetenekliyse gelip kiralarlar. İşler orada Türkiyedeki gibi işlemez ki.

Başkan : Hocam bir çocuk var iyi topçuymuş bir bak işine yararsa al
Hoca : Başkanım bundan bir şey olmaz
Başkan : Olsun sen yine de al il başkanının yakın akrabası yarın bir gün bir işimiz düşer . İl başkanı .... zzzzzzzzzzzzz
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 15:16:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın huyu kurusun, ne de güzel pazarlık yapıyor.

Çevrimdışı Orhan_

Biz kötü olursak futbolcuların durumumuza acıyıp gideceklerini düşünen varsa sözleşmeler çok kalın yapılmış. FİFA'ya falan giderse bu oyuncular hiç kaçışımız yok. Yeni Ferrari olayları yaşarız. Bu sözleşmeleri hangi avukat yaptıysa kulüpten uzaklaştırılmalı. Bu kadar futbolcu haklarını koruyan tek taraflı anlaşma yapılmaz.

Sözleşmelerden dolayı futbolcuyu yem etmek de çok saçma. Dediğin gibi bunun hesabı sözleşmeyi yapanlara sorulmalı.

Sözleşmesi belli oyuncuların indirim yapmaması kadar normal bir şey yok. Kendi çıkarlarını düşünecekler. Bu durumu önümüze "öldük, bittik" şeklinde koyduklarına göre biz gerçekten ölüp bitmişiz ya da bu adamlar ağır beceriksizler. Önümüzde fb örneği var. Açıktan yardım etmek yerine, kapalı kapılar ardında limiti çözmek daha işimize yarayabilirmiş.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/CemGnc2/status/1298590858049138688

Sağ bek yok. Stoper ler vasat nsakala aynı Allahtan ersin vardı o penaltıyı çıkarmasa 6 falan olurdu maç

Çevrimdışı mrred

Yöneticiyi kibirli diye eleştiriyoruz fakat kendimizden haberimiz yok.
Şöyle büyük kulüplerimiz böyle büyük kulüpleriz diye gerine gerine kibirli kibirli konuşuyoruz da kulüp teknik olarak iflas etmiş ortada kulüp diye bir şey kalmayacak yakında...
The great gig in the sky

Çevrimdışı ALDENYX

Ben bundan sonra elimizdeki iyi oyuncuların ne olursa olsun satılmasını istemiyorum. Satabiliyorlarsa istenilmeyen oyuncuları satsınlar. Yoksa altyapıdan oyuncu koysunlar oynasın. Giden iyi oyuncuların yerini bu yönetim dolduramaz. Menajerlerin kölesi olmuşlar. Zaten bir planları da yok. Anlaşılan 5 Ekim'e kadar bekleyecek ve ligi de kaybedeceğiz.

Haaa şöğle yazin .uyaaaanin... habire iyi oyuncumuz gidiyor lens,boyd, nekudu ,roco ,mirin ...derken birde elimize welinton ,sakala verdiler... saka gibi..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözleşmelerden dolayı futbolcuyu yem etmek de çok saçma. Dediğin gibi bunun hesabı sözleşmeyi yapanlara sorulmalı.

Sözleşmesi belli oyuncuların indirim yapmaması kadar normal bir şey yok. Kendi çıkarlarını düşünecekler. Bu durumu önümüze "öldük, bittik" şeklinde koyduklarına göre biz gerçekten ölüp bitmişiz ya da bu adamlar ağır beceriksizler. Önümüzde fb örneği var. Açıktan yardım etmek yerine, kapalı kapılar ardında limiti çözmek daha işimize yarayabilirmiş.
Ben oyuncuların indirim yapmadıklarına da inanmıyorum.

Galatasaray'daki bedeviler bile %15 indirim yaptılar.

Bizimkiler yarı yarıya indirim istemiş olabilirler, onun için kimse yanaşmıyor muhtemelen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bundan sonra elimizdeki iyi oyuncuların ne olursa olsun satılmasını istemiyorum. Satabiliyorlarsa istenilmeyen oyuncuları satsınlar. Yoksa altyapıdan oyuncu koysunlar oynasın. Giden iyi oyuncuların yerini bu yönetim dolduramaz. Menajerlerin kölesi olmuşlar. Zaten bir planları da yok. Anlaşılan 5 Ekim'e kadar bekleyecek ve ligi de kaybedeceğiz.
Transfer sezonunun başından beri belliydi, bakmayın siz.

Gökhan, Burak falan 1-2 milyon lira için gideveo adamlar değillerdi, kim bilir ne saçmalıklar teklif edildi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonunun başından beri belliydi, bakmayın siz.

Gökhan, Burak falan 1-2 milyon lira için gideveo adamlar değillerdi, kim bilir ne saçmalıklar teklif edildi.

Olması gereken bu  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1298593528684085248

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Elimizdeki iyi oyuncuları gömelim, faydalanmaya uğraşmayalım. Hatta gönderelim. Kötüler zaten kötüler ve köşede oturuyorlar. Onlar hep otursunlar.
Bizim stoperlerimiz neden hizli olmak zorunda ? Oyunu rakip ceza sahasinda oynadigimiz icin. Peki oyunu rakip ceza sahasinda oynadigimizda riski minimalize etmek sadece hizli stoperle mi oluyor ? Hizli olmayan stoper varsa o stoperin zaafini takim kapatamiyor mu ? Bunu saglamak icin bir sablon uygulanamaz mi ?
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 15:35:19 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim stoperlerimiz neden hizli olmam zorunda . Oyunu rakip ceza sahasinda oynadigimiz icin. Peki oyunu rakip ceza sahasinda oynadigimizda riski minimalize etmek sadece hizli stoperle mi oluyor ? Hizli olmayan stoper varsa o stoperin zaafini takim kapatamiyor mu ?
Bu sorulara ben değil hoca verecek. Yönetim verecek. Futbol aklı kimse o verecek. En son verecek kişi taraftar yani ben.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu sorulara ben değil hoca verecek. Yönetim verecek. Futbol aklı kimse o verecek. En son verecek kişi taraftar yani ben.
Kesinlikle
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Madem bize limit var rakibimiz tuz alır gibi rakip takımdan forvet oyuncusunu alıyorsa üzerine gideceksin bu işin efendilik artık çok sıktı Bi enayi bizmiyiz bize limit var

Çevrimdışı almanci

Sergen Malatya ve Alanya'da çok da başarılı değildi.

Erol Bulut aynı takımları çalıştırdı ve Sergen'den daha başarılı oldu.

O yüzden Sergen'in kafasındaki kadroyu kurduğumuz zaman başarılı olacağını öngörmek imkansız. Sadece umut edebiliriz.

Ama ısrar ile istediği 2 oyuncu Welinton ve N'sakala ise, ben onun kafasındaki kadrodan çok da umutlu değilim.

Iste dedigim yere geliyorsun. Anadolu'nun şartlarına göre başarılı sayilir, ama daha iyi olabilirdi cünkü onun yeri orasi degil. Orasi Erol Bulut'a daha uygun, ama büyük takimda Sergen kadar basarili olmaz.

Çevrimdışı ALDENYX

Sonraki satıştan neden %40 veriyoruz ya.

Yapmayın abi transfer falan, bırakın ya.

Welinton'u almak için verdilerimize bak.

Bizi şaşurtmak icin acaba daha neler olacak..bence hicbirsey yapmasınlar...daha az zarar verirler,  aynen fo son senesinde yaptigi transferler gibi hicbirsey yapmasaydi daha iyidi...
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 19:34:14 ALDENYX ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bu şeklide devam ederse her transfer dönemi sonlandığında siz bizi seneye görün der durur. Çünkü ortada ne kısa ne uzun vadeli bir planlama yok. Ana planımız bile yok.

https://twitter.com/cagriasarli/status/1298540705648988160

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Yöneticiyi kibirli diye eleştiriyoruz fakat kendimizden haberimiz yok.
Şöyle büyük kulüplerimiz böyle büyük kulüpleriz diye gerine gerine kibirli kibirli konuşuyoruz da kulüp teknik olarak iflas etmiş ortada kulüp diye bir şey kalmayacak yakında...

Valla Beşiktaş büyük kulüptür de bunun kibirle ne ilgisi var?

Çevrimdışı ALDENYX

Bunları yapabilselerdi çoktan yaparlardı. Ben bu seneyi de kayıp olarak işaretledim. Ama bu işin sonu her sene bütçe düşürüp aynı sorunları tekrar tekrar yaşamaya doğru gidiyor. Artık bütçemiz her sen küçülür.
Benden daha iyimsersin ki ben F.ormanin biraktigi mirasın önümüzdeki üç senede daha iyi anlaşilir olacağini düşünüyorum.... bu yonetim transfer yapmasin... yapabiliyorlarsa banka kradisini duzeltmeleri elzem bir durum... bizde asist yapani sewmezler...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sergen Malatya ve Alanya'da çok da başarılı değildi.

Erol Bulut aynı takımları çalıştırdı ve Sergen'den daha başarılı oldu.

O yüzden Sergen'in kafasındaki kadroyu kurduğumuz zaman başarılı olacağını öngörmek imkansız. Sadece umut edebiliriz.

Ama ısrar ile istediği 2 oyuncu Welinton ve N'sakala ise, ben onun kafasındaki kadrodan çok da umutlu değilim.

sergen alanyayı aldığında küme düşme hattındaydı iyi yere getirip erola verdi erolun malatyası ise ligi iyi yerde bitirince golcüyü molcüyü sattı erol sonrası kadroyu boşalttı ve sergene verdi malatya yönetimi sergen geçen sene malatya ile avrupada ön eleme oynarken kadroda 14-15 kişi ile maça çıkmışlığı var kıyaslamaları yaparken bu doneleri ele almadan o 5. bitirdi iyi diğeri 10. bitirdi kötü demek doğru değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona