2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864344 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Gülay transferi ayrıntıları;

-2+2 yıl kiralık (18 yaşına gelince sözleşmesi 2025 yılana kadar uzatılacak)

-Beşiktaş istediği zaman oyuncuyu geri alabilecek. (ilk 3 yıl içinde geri çağırırsa 1 milyon TL ceza ödeyecek)

-Sonraki satıştan yüzde 40 Alanya'ya pay verilecek.

-Oyuncuyu satış hakkı sadece Beşiktaş'a ait olacak.

(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Ljajic'ten insanlar hala nasil birseyler bekliyor ben sasiyorum.
Ljajic bence Mensah gibi luks bir oyuncu. Oyuncun maasiyla ilgili soylemiyorum, oyuncu tiplemesiyle ilgili soyluyorum.
Ben takimin temelini oturtmussam Ljajic'i pastanin ustune cilek olarak isterim.
Ama takim kimligi oturmamissa Ljajic'e yer bulamam.
Ben Ljajic gibi 9.5/10 numaradan 2 sey beklerim:

1 ya oyunun icinde olacaksin, oyun kuracaksin, liderlik gostereceksin, takim arkadaslarinin performansini yukselteceksin, tam bir maestro olacaksin (bkz Sosa)
2 bunlari yapamiyorsan istatistik yapacaksin, dedigim istatistik de 5 gol 5 asist degil, kafadan 15-20 gole katki ve kritik anlarda katki (bkz Talisca, Alex)

Ljajic oyun icerisinde hic yok. Top rakipteyken de yok, top bizdeyken de yok. Pas istasyonu degil, dripling yapmaz, tamamen saklanir. Top rakipteyken eli belinde gezer.
Bunu mesela Talisca da yapardi, ama Talisca cikar GS macinda frikigi atip maci getirirdi. Lyon'a 2 tane cakardi, Benfica'ya deplasmanda 90'da cakip beraberligi getirirdi.

Ljajic istatistik yapsa bile bos maclarda yapiyor. 2 senedir bunca derbi oynadik. 1 GS macinda sahada varmiydi? 1 FB macinda, Basaksehir, Trabzon macinda sahada varmiydi? O kadar Avrupa ligi macina ciktik, birinde akilda kalir bir golu, asisti var mi? 7-3 yendigimiz Rize macinda hattrick yapmak anlamsiz. Talisca cikardi 0-0 giden maci cevirirdi attigi golde. Bunu yapmiyorsun, oyunda da yoksun, ne olacak birader?

Sezonun ilk maci PAOK maci, yine yoksun. Ne zaman zor, kritik bir mac olsa ya sakatsin, sahada olsan bile anca duruyorsun, katkin yok. Yok sevgilin kac, yok parmagin uf olmus bana ne arkadasim. 2 senedir yoksun ve bu donemde 6 milyon euro para goturdun.

Zaten taraftarimiz artistligi de anca Lens, Oguzhan, Guven'e falan yapsin. Ljajic efendi 4 mac yatip 1 macta iyi oynasin, sonra yatmaya devam edip 3 milyon euro maasini kazanmaya devam etsin. Aklim almiyor vallahi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

-Beşiktaş istediği zaman oyuncuyu geri alabilecek. (ilk 3 yıl içinde geri çağırırsa 1 milyon TL ceza ödeyecek)

(via. Murat Özen)

Alanya'ya pay verilmesi felaket olmuş.

Onun dışında güzel sözleşme ama  biz kendi oyuncumuza neden ortak ediyoruz adamları. Belki topçu iyi olmayacak bile ama neden veriyorsun arkadaş.

Çevrimdışı mrred

(via. Murat Özen)
Geri çağırdıktan sonra satarsak %40 alanyaya mı ait olacak ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanya'ya pay verilmesi felaket olmuş.

Onun dışında güzel sözleşme ama  biz kendi oyuncumuza neden ortak ediyoruz adamları. Belki topçu iyi olmayacak bile ama neden veriyorsun arkadaş.
Onlar yetiştirecek biz oynatacakmışız. Yönetim satmayı değil oynatmayı düşünüyormuş ilerisi için. Onların kendi oyuncusu gibi yüzde 40 yetiştirme parası ödeyecekmişiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geri çağırdıktan sonra satarsak %40 alanyaya mı ait olacak ?
O yüzde 40'ı yetiştirme parası gibi düşünebiliriz. O sürekli olacakmış. Kaçış yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ljajic'ten insanlar hala nasil birseyler bekliyor ben sasiyorum.
Ljajic bence Mensah gibi luks bir oyuncu. Oyuncun maasiyla ilgili soylemiyorum, oyuncu tiplemesiyle ilgili soyluyorum.
Ben takimin temelini oturtmussam Ljajic'i pastanin ustune cilek olarak isterim.
Ama takim kimligi oturmamissa Ljajic'e yer bulamam.
Ben Ljajic gibi 9.5/10 numaradan 2 sey beklerim:

1 ya oyunun icinde olacaksin, oyun kuracaksin, liderlik gostereceksin, takim arkadaslarinin performansini yukselteceksin, tam bir maestro olacaksin (bkz Sosa)
2 bunlari yapamiyorsan istatistik yapacaksin, dedigim istatistik de 5 gol 5 asist degil, kafadan 15-20 gole katki ve kritik anlarda katki (bkz Talisca, Alex)

Ljajic oyun icerisinde hic yok. Top rakipteyken de yok, top bizdeyken de yok. Pas istasyonu degil, dripling yapmaz, tamamen saklanir. Top rakipteyken eli belinde gezer.
Bunu mesela Talisca da yapardi, ama Talisca cikar GS macinda frikigi atip maci getirirdi. Lyon'a 2 tane cakardi, Benfica'ya deplasmanda 90'da cakip beraberligi getirirdi.

Ljajic istatistik yapsa bile bos maclarda yapiyor. 2 senedir bunca derbi oynadik. 1 GS macinda sahada varmiydi? 1 FB macinda, Basaksehir, Trabzon macinda sahada varmiydi? O kadar Avrupa ligi macina ciktik, birinde akilda kalir bir golu, asisti var mi? 7-3 yendigimiz Rize macinda hattrick yapmak anlamsiz. Talisca cikardi 0-0 giden maci cevirirdi attigi golde. Bunu yapmiyorsun, oyunda da yoksun, ne olacak birader?

Sezonun ilk maci PAOK maci, yine yoksun. Ne zaman zor, kritik bir mac olsa ya sakatsin, sahada olsan bile anca duruyorsun, katkin yok. Yok sevgilin kac, yok parmagin uf olmus bana ne arkadasim. 2 senedir yoksun ve bu donemde 6 milyon euro para goturdun.

Zaten taraftarimiz artistligi de anca Lens, Oguzhan, Guven'e falan yapsin. Ljajic efendi 4 mac yatip 1 macta iyi oynasin, sonra yatmaya devam edip 3 milyon euro maasini kazanmaya devam etsin. Aklim almiyor vallahi.
Ljajic 10 numara değil 10 numara olarak bize pazarlanan sol kenar oyuncusu. Transfermarktten oyuncunun daha önce oynatıldığı bölgelere bakabilirsin...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

O yüzde 40'ı yetiştirme parası gibi düşünebiliriz. O sürekli olacakmış. Kaçış yok.
Yüzde %40 biraz yüksek olmuş %20 falan olsa çok iyi anlaşma olurmuş. Oyuncu gelişecek daha sonra biz de faydalanacağız iyi anlaşma
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ljajic takimda top kontrol edebilen 3-4 oyuncudan biri.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çözüm oyuncu transferi falan değil bu tarz çözümler bizi daha da uçuruma yuvarlar. Çözüm eldeki oyunculara göre bir şablon yapmak
Adam yanına veremiyor 1 m oyuncuya göre şablon nasıl olacak?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen şimdi bahsetti. Vida'nın maaşı günü gününe yatıyormuş. Yoksa anlaşmaya göre Vida'ya ciddi faiz ödüyormuşuz. Vida'yı gidecekler listesinden silebiliriz bu şartlar altında.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Adam yanına veremiyor 1 m oyuncuya göre şablon nasıl olacak?

Vereni oynatcaz ya da verebileni daha önce transfer etcektik ya da vermeyi öğretcez. Başka yol yok deniz bitti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

yooo sen de malzemeye göre yapıyorsun kurgu diyorsun ama verdiğin örnek herşeyden öte demba liverpoolda yalamış yutmuş skertl bu isimler yaşlı sadece ama klasları var bi yere gitmedi. epuryanu ligde kendini hep ispatlayan biri ilk senesi değil crivelli lige uygun fiziksel yıpratıcılığı olan profil. mesela demba adam zaten marka fiziksel durumu iyi olduğunda bu ligde her türlü 15+ yazacak bir profil. elbette bir kurgu şart oğlu şart ama kurguya uygun isimlerde elzem ve ne lens ne enkudu ne boyd hiç bir kurguda iş göremez ve sana hayal kurduramaz. doğru kurgu için doğru profiller şart ve biz de doğru profil çok az özellikle hücum hattında.

Yalamis yutmus olabilir ama 2 sene evvel biz bu adami 3. forvet olarak bile begenmedik, ama dogru kullanilirsa sampiyon yapabiliyor takimi iste.
Oyuncunun verecegi kalitesiyle alakali, ama bir o kadar da antrenorun nasil kullandigiyla alakali.
Sen Lens'i kapali takimlara karsi 4-3-3 sisteminde oynatirsan faydali olmaz, goze batar. Sen adami hayatinda oynamadigi mevki olan sagbekte oynatirsan goze batar.
Sen koy adami 4-4-2'ye, sadece adam eksiltip top kessin, ceza sahasinda da tek basina 1.75'lik Guven degil de 2 tane vurabilecek forvet olsun, bak bakalim Lens yine sezonu 1 gol 3 asistle mi kapatiyor senin beklentin gibi.

------------------------Ersin---------------------------

Gokhan--------Vida----------Fatih------------N'Sakala

Lens---------Oguzhan------6 numara----------Caner

---------------Forvet---------Larin---------------------

Bu kadro bizim ligimizde sampiyonluga catir catir oynardi. Cok iyi bir forvet ve orta sahayi tek basina toplayacak cok iyi bir onliberoyla olurdu.
Caner temposuz, defansif olarak zayif. O zaman su soktugumun antrenoru olarak beynini kullanacaksin ve adami bek olarak kullanmayacaksin.
Koyacaksin arkasina defansif olarak guclu, tempolu bir bek, dikeceksin 2 forveti ileriye adama orta yaptiracaksin, verim alacaksin.
Vida'nin maasindan kurtulamiyorsun, kurtulamayacaksin. Maasina gore yeterli performans sergileyemese bile senin acik ara en iyi stoperin, ligin de iyi stoperlerinden biri.
O zaman adamin yanina koyacaksin ayagi duzgun, hizli bir stoper oynatacaksin, defolarini kapatacaksin. Elinde 200.000 euro maasli, kagit uzerinde Vida'ya iyi partner olacak Fatih var. Fatih olmazsa Mirin var.

Bu kadro da oyle pahali bir kadro degil. Ruiz gitti yerine 200.000 euro maasli Fatih geldi. N'Sakala simdi de var zaten. Gokhan ve Caner odenmeyecek astronomik maaslara gitmediler, odenebilecek seviyede. Mensah'a bos sekilde para bayilmadin, Ljajic'i gonderebiliyorsan gonder.
Ciddi para harcayacagin 2 mevki var, forvet ve 6 numara.
Ama herkesin kendi mevkisinde oynadigi, kendi oyun karakterini sahaya yansitip maksimum verim saglayabilecegi, ligin dinamiklerine uygun bir takim.

Simdi boyle bir takim mi daha basarili olur yoksa bizim seneye sahada izleyecegimiz takim mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre için Ajdin Hasic'i bonservisi ile istemiş Malatyaspor. Bu anlaşmayı yapan yönetim yarın gitsin bir şey söylemeden  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada Ljajicin maç almadığını söylemenin de doğru olduğunu düşünmüyorum. Sanki sadece 3-0 dan sonra yapmış istatistikleri.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gökhan Töre için Ajdin Hasic'i bonservisi ile istemiş Malatyaspor. Bu anlaşmayı yapan yönetim yarın gitsin bir şey söylemeden  :money:
Yalan haberdir herhalde. Umarım.

Çevrimdışı haluk.m

Teklif var ve Vida gitmiyor mu ?

Eğer sözleşmesinde aykırı bir madde yoksa gönder paf'a 2 ayda bakın nasıl koşa koşa kaçıyor. 
Üstelik önümüzde Dünya kupası var ve Vida burada oynamak istiyordur.

Yönetim şu iradeyi gösterebilse oyuncular 1-2 kaçardı fakat sürekli kendilerini köşeye sıkıştırıyorlar.

Dünkü maç bile Larin'nin değerini düşürüp, Roco ve Douglas gibi oyuncuların eline koz oldu. Mecbur göndereceksin, oyuncular bunu kullanır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Vereni oynatcaz ya da verebileni daha önce transfer etcektik ya da vermeyi öğretcez. Başka yol yok deniz bitti.
Deniz çoktan bitti de senin öyle bir futbol aklın olmadığı için yazdıkların hayal.
Hayal bile değil.
Bu arada her ay swotcu arkadaşa 1 milyon Ödüyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalan haberdir herhalde. Umarım.
Murat Özen doğru olduğunu ama yönetimin sıcak bakmadığını söyledi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Ljajic 10 numara değil 10 numara olarak bize pazarlanan sol kenar oyuncusu. Transfermarktten oyuncunun daha önce oynatıldığı bölgelere bakabilirsin...

Bizde sol kanatta oynadigi maclar da oldu, onlarda da verimli degildi. Klasik bir pozisyonsuz bos beles oyuncu.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Murat Özen doğru olduğunu ama yönetimin sıcak bakmadığını söyledi.
Sevindim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim hiç limti diye ağlamasın artık. Çünkü artık hakları yok. Şampiyonlar Ligi'ne gitsek limitlerimiz 7-8 milyon euro artacaktı. Şampiyonlar Ligi'ne göre planlama yapmayan yönetim bana bahane olarak limiti sunamaz!

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Bu arada Ljajicin maç almadığını söylemenin de doğru olduğunu düşünmüyorum. Sanki sadece 3-0 dan sonra yapmış istatistikleri.

Tamam, ama soruya cevap vermiyorsun. 2 senedir bizde bu arkadas, 1 tane buyuk, kritik maca damga vurmus mu? Soyle o zaman. Var mi yok mu?
Yok iste.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sevindim.
Bugün sıcak bakmaz yarın satıverirler. Limit ile kaybetmezsek bulduk çünkü. O kadar limit diye ağladılar ki sağır sultan duydu durumumuzu. Daha oyuncuları da yollayamazlar bu şartlarda.

Beşiktaş Tarihi
★★★