2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868197 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamam, ama soruya cevap vermiyorsun. 2 senedir bizde bu arkadas, 1 tane buyuk, kritik maca damga vurmus mu? Soyle o zaman. Var mi yok mu?
Yok iste.
GS maçını onun golüyle kazandık  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Deniz çoktan bitti de senin öyle bir futbol aklın olmadığı için yazdıkların hayal.
Hayal bile değil.
Bu arada her ay swotcu arkadaşa 1 milyon Ödüyoruz.

Adam 5 yillik sozlemesini birakip bize geldi. 
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Teklif var ve Vida gitmiyor mu ?

Eğer sözleşmesinde aykırı bir madde yoksa gönder paf'a 2 ayda bakın nasıl koşa koşa kaçıyor. 
Üstelik önümüzde Dünya kupası var ve Vida burada oynamak istiyordur.

Yönetim şu iradeyi gösterebilse oyuncular 1-2 kaçardı fakat sürekli kendilerini köşeye sıkıştırıyorlar.

Dünkü maç bile Larin'nin değerini düşürüp, Roco ve Douglas gibi oyuncuların eline koz oldu. Mecbur göndereceksin, oyuncular bunu kullanır.

Ben 12432 senelik Beşiktaşlıyım, 100 tane göndermek istediğimiz oyuncu olduysa 90 kere başarısız olmuşuzdur. El alemin yönetimi limitin önünden arkasından altından üstünden geçiyor da bizimkiler far görmüş tavşan gibi kalıyorlar. Bi de üstüne her yönetimimizin içinde bi iki tane adnan oluyor ve taraftarı geriyor. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bundan sonra elimizdeki iyi oyuncuların ne olursa olsun satılmasını istemiyorum. Satabiliyorlarsa istenilmeyen oyuncuları satsınlar. Yoksa altyapıdan oyuncu koysunlar oynasın. Giden iyi oyuncuların yerini bu yönetim dolduramaz. Menajerlerin kölesi olmuşlar. Zaten bir planları da yok. Anlaşılan 5 Ekim'e kadar bekleyecek ve ligi de kaybedeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Tamam, ama soruya cevap vermiyorsun. 2 senedir bizde bu arkadas, 1 tane buyuk, kritik maca damga vurmus mu? Soyle o zaman. Var mi yok mu?
Yok iste.
Bence cok iyi bir tamamlayici oyuncu iyi ozellikleri var fakat kesinlikle 10 numara degil 8 hic degil. Pisirik savunmasi cok dusuk ikili mucadelelerde zayif ama top surmesi ve top surme ustu sutlari cok iyi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet Gülay transferi ayrıntıları;

-2+2 yıl kiralık (18 yaşına gelince sözleşmesi 2025 yılana kadar uzatılacak)

-Beşiktaş istediği zaman oyuncuyu geri alabilecek. (ilk 3 yıl içinde geri çağırırsa 1 milyon TL ceza ödeyecek)

-Sonraki satıştan yüzde 40 Alanya'ya pay verilecek.

-Oyuncuyu satış hakkı sadece Beşiktaş'a ait olacak.

(via. Murat Özen)
Sonraki satıştan neden %40 veriyoruz ya.

Yapmayın abi transfer falan, bırakın ya.

Welinton'u almak için verdilerimize bak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence cok iyi bir tamamlayici oyuncu iyi ozellikleri var fakat kesinlikle 10 numara degil 8 hic degil. Pisirik savunmasi cok dusuk ikili mucadelelerde zayif ama top surmesi ve top surme ustu sutlari cok iyi.
Elimizdeki iyi oyuncuları gömelim, faydalanmaya uğraşmayalım. Hatta gönderelim. Kötüler zaten kötüler ve köşede oturuyorlar. Onlar hep otursunlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonraki satıştan neden %40 veriyoruz ya.

Yapmayın abi transfer falan, bırakın ya.

Welinton'u almak için verdilerimize bak.

Ajax modeli ama tersten  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Ben 12432 senelik Beşiktaşlıyım, 100 tane göndermek istediğimiz oyuncu olduysa 90 kere başarısız olmuşuzdur. El alemin yönetimi limitin önünden arkasından altından üstünden geçiyor da bizimkiler far görmüş tavşan gibi kalıyorlar. Bi de üstüne her yönetimimizin içinde bi iki tane adnan oluyor ve taraftarı geriyor.

https://www.haberts.com/futbol/quaresma-malzemecinin-uzerine-isedi-mi-h8070.html

Çebi Beyaz TV'ye verdiği röportajda Portekizli oyuncunu malzemecinin üstüne tuvaletini yaptığı ve bir bayana cinsel organını gösterdiğini duyduğunu ancak gözüyle görmediği ve artık üstünden zaman geçtiği için bunların konuşulmaması gerektiğini ifade ederek, "Eğer bunları gerçekten yaptıysa terbiyesizdir" dedi.

Abi göndermek istedikten zararda etsen gönderirsin. (zarardan kar etmemiz lazım  :ebebe:
Yönetim zarar etmeden göndermek istiyor ama öyle bir imkan olmadığını henüz fark edemedi.

Çevrimdışı Orhan_

Bugün sıcak bakmaz yarın satıverirler. Limit ile kaybetmezsek bulduk çünkü. O kadar limit diye ağladılar ki sağır sultan duydu durumumuzu. Daha oyuncuları da yollayamazlar bu şartlarda.

Bana acı haberi ver diyen kibir abidesi adama da söyleyeceksin bunu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayalindeki kadroyu kuralim demedim, herseyin bir ölcüsü var. Bizden önce sadece Anadolu'da calistigi icin istedigi kadronun yanina bile yaklasamadi. Nasil harikalar yaratsin?

Malatya ve Alanya'da gayet basariliydi ve gecen sezon bizde yine istedigi kadro olmamasina ragmen cok basariliydi cünkü en azindan bir kac degerli oyuncumuz vardi. Bir de en son Sampiyon oldugumuz kadroyu calistirdigini hayal et, ne demek istedigim anlasilir.
Sergen Malatya ve Alanya'da çok da başarılı değildi.

Erol Bulut aynı takımları çalıştırdı ve Sergen'den daha başarılı oldu.

O yüzden Sergen'in kafasındaki kadroyu kurduğumuz zaman başarılı olacağını öngörmek imkansız. Sadece umut edebiliriz.

Ama ısrar ile istediği 2 oyuncu Welinton ve N'sakala ise, ben onun kafasındaki kadrodan çok da umutlu değilim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana acı haberi ver diyen kibir abidesi adama da söyleyeceksin bunu.
Biz kötü olursak futbolcuların durumumuza acıyıp gideceklerini düşünen varsa sözleşmeler çok kalın yapılmış. FİFA'ya falan giderse bu oyuncular hiç kaçışımız yok. Yeni Ferrari olayları yaşarız. Bu sözleşmeleri hangi avukat yaptıysa kulüpten uzaklaştırılmalı. Bu kadar futbolcu haklarını koruyan tek taraflı anlaşma yapılmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Adam 5 yillik sozlemesini birakip bize geldi.
Beşiktaşa geliyor herhangi bir takıma değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Töre için Ajdin Hasic'i bonservisi ile istemiş Malatyaspor. Bu anlaşmayı yapan yönetim yarın gitsin bir şey söylemeden  :money:
Bonservisini vermezler.

5 sene kiralayıp, sonraki satıştan da %60 verirler. Böylece bonservisini vermemiş olurlar.

Çevrimdışı mrred

Yahu insanların kişilik özelliklerine neden bu kadar takılıyorsunuz ?
Bir yönetici kibirli olabilir buna bu kadar takılmamak lazım bunu beşiktaşı yönetmekle ne ilgisi var ? Önemli olan dürüst olması ve bilgi seviyesi liyakata önem vermesi. Bize ne adamın kibrinden falan . Adamı eleştirmek için eleştirmek bu. Hiçbir faydası yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bonservisini vermezler.

5 sene kiralayıp, sonraki satıştan da %60 verirler. Böylece bonservisini vermemiş olurlar.

Bir de söyle bir olay varmış. Bizden oyuncularımızı isteyen Anadolu takımları varmış ama maaşını siz ödeyin diyorlarmış. Bu durumun sorumlusu kim? Buna cevap versin yönetim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sevindim.
Neye sevindin, eninde sonunda saçma bir anlaşma ile verecekler Hasic'i.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu insanların kişilik özelliklerine neden bu kadar takılıyorsunuz ?
Bir yönetici kibirli olabilir buna bu kadar takılmamak lazım bunu beşiktaşı yönetmekle ne ilgisi var ? Önemli olan dürüst olması ve bilgi seviyesi liyakata önem vermesi. Bize ne adamın kibrinden falan . Adamı eleştirmek için eleştirmek bu. Hiçbir faydası yok.
Bence burada eleştirilen konu iletişim şekli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşiktaşa geliyor herhangi bir takıma değil.

Hangi beşiktaş ?
Finansal olarak dibe vurmuş geleceği ipotek edilen mazisi büyük fakat fiili olarak kayyum atanmş beşiktaşa mı yoksa ekonomisi tıkır tıkır işleyen her ay maaşların düzenli yattığı iflas etmeyen beşiktaş mı ? Ben olsam Başakşehiri bırakıp asla beşiktaşa falan gelmezdim. Asla
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Bir de söyle bir olay varmış. Bizden oyuncularımızı isteyen Anadolu takımları varmış ama maaşını siz ödeyin diyorlarmış. Bu durumun sorumlusu kim? Buna cevap versin yönetim.

1 Numaralı sorumlusu fikret forest, 2-3'ü tartışırız. Mevcut yönetimin de hatası büyük, sürekli oyuncular kötülenip kimse almıyor denmez.

Elindeki değeri bunlara pazarlamak yerine Hollanda, Belçika gibi ülkelerin alt sıra takımlarına 300-500'e kiralarsan hiç değilse piyasa yapma ihtimali olur.  Erdal Bey'in Hollanda da bağlantıları vardır, yapsın bir güzellik.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 15:07:47 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 Numaralı sorumlusu fikret forest, 2-3'ü tartışırız. Mevcut yönetimin de hatası büyük, sürekli oyuncuları kötüleyip kimse almıyor denmez.

Elimdeki değeri bunlara pazarlamak yerine Hollanda, Belçika gibi ülkelerin alt sıra takımlarına 300-500'e kiralasın hiç değilse piyasa yapma ihtimali olur.  Erdal Bey'in Hollanda da bağlantıları vardır, yapsın bir güzellik.
Bunları yapabilselerdi çoktan yaparlardı. Ben bu seneyi de kayıp olarak işaretledim. Ama bu işin sonu her sene bütçe düşürüp aynı sorunları tekrar tekrar yaşamaya doğru gidiyor. Artık bütçemiz her sen küçülür.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sergenin hala şansı var maçlarda taraftar olmayacak, olsa bile %30 ile sınırlı. Hemen hazırlık maçlarında az gol yiyen çok pozisyona giren takım şablonu ve 11 üzerine kafa yorsun yoksa işi çok zor. Denemeler yapması için vakti var 3 tane hazrlık maçı oynucaz. Mensah Ljajic ve oğuzhanı aynı anda sahada olmasını sağlıcak şablonu bulması gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Ahmet Gülay transferi ayrıntıları;

-2+2 yıl kiralık (18 yaşına gelince sözleşmesi 2025 yılana kadar uzatılacak)

-Beşiktaş istediği zaman oyuncuyu geri alabilecek. (ilk 3 yıl içinde geri çağırırsa 1 milyon TL ceza ödeyecek)

-Sonraki satıştan yüzde 40 Alanya'ya pay verilecek.

-Oyuncuyu satış hakkı sadece Beşiktaş'a ait olacak.

(via. Murat Özen)

ne kadar saçma bir anlaşma ya

vermedik demek için yaptıklarına bak
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

https://www.haberts.com/futbol/quaresma-malzemecinin-uzerine-isedi-mi-h8070.html

Çebi Beyaz TV'ye verdiği röportajda Portekizli oyuncunu malzemecinin üstüne tuvaletini yaptığı ve bir bayana cinsel organını gösterdiğini duyduğunu ancak gözüyle görmediği ve artık üstünden zaman geçtiği için bunların konuşulmaması gerektiğini ifade ederek, "Eğer bunları gerçekten yaptıysa terbiyesizdir" dedi.

Abi göndermek istedikten zararda etsen gönderirsin. (zarardan kar etmemiz lazım  :ebebe:
Yönetim zarar etmeden göndermek istiyor ama öyle bir imkan olmadığını henüz fark edemedi.

Aklıma gelmeyen noktayı sen belirtmişsin :D. Bunu becerebilmeleri için bazı kuralların arkasından dolanmaları lazım... Bizimkiler aksine davranıyor. Elin kötü olsa bile kötü demeyeceksin. Yoksa yerler seni.

Çevrimiçi yaço58

Murat Özen şimdi bahsetti. Vida'nın maaşı günü gününe yatıyormuş. Yoksa anlaşmaya göre Vida'ya ciddi faiz ödüyormuşuz. Vida'yı gidecekler listesinden silebiliriz bu şartlar altında.
Stoper gönderemiyorken wellintonu ne diye alelacele aldık onun yerine sağ bek kiralardık sonra gel planlama falan de