2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863770 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Mevcut düzende rakip kanatlara ekstra önlem almaya yeltenmiyor. Sadece nkodou kanadı biraz işliyor gibi ama onun da karar mekanizması berbat olduğu için tehlike yaratamıyoruz. Bizim iki kanadın da koşucu oyuncu değil oyuncu kurucu ve adam geçtikten sonra iyi karar veren yapıda olması gerekiyor. Bu profile en uygun isimler Ljajic ve Mensah
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ljajic ve Mensah savunma yapıcam diye geri koştukça performansları düşer. O yüzden oyunu bu iki oyuncu üzerine kurup bunları mümkün olduğunca az koşturmamız gerek
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/brunodeassis97/status/1296517784575381504

ne desem bilemedim
Bunlardan bu sene çok göreceğiz taraftar daha kendini avutmaya devam etsin ilk maç birbirlerine alışamadılar sezon öncesi vs. diye. Eğer bu savunma kurgusuyla devam edeceksek 95 gol falan atmamız lazım şampiyonluk için.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic ve Mensah savunma yapıcam diye geri koştukça performansları düşer. O yüzden oyunu bu iki oyuncu üzerine kurup bunları mümkün olduğunca az koşturmamız gerek

savunma yapıcam diye geri koştukça performansı düşer diyon ama kanada koyalım diyon :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar fazla Ljajic'e misyon yüklüyorsunuz da yarın satılırsa şaşırmam. Çünkü sosyal medyada kötü olduğu, takımı sürekli yalnız bıraktığı yazılıp çiziliyor. Bu algıya taraftar da kapıldı. Elimizde şu an Ljajic'den iyi oyuncu yok ve biz göndermek için kampanya yapıyoruz. Diyeceklerim bu kadar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Beni o listede en çok korkutan Serkan Kırıntılı. Geldiğine geleceğine pişman eder.
Liste çöp tenekeleriyle dolu.

Çevrimdışı mrred

Elimizde ligin üstünde özelliklere sahip oyunculara uygun bir şablon yapmamız gerek. En azından hoca bunu denemeli. İlk denemede başarısız olunca da ooooo hemen istifa diye ayağa kalkmasın herkes ki zaten seyircisiz oynucaz kimse ayağa da kalkamaz. Elimizdeki ligin üstünde olan 5 tane oyuncu var . Oğuzhan karar alma ve 180 derece pas kanalı görme özelliğiyle ligin çok üstnde. Dorukhan dinamizm ile ligin çok üstünde. Atiba soğukkanlılığı ve karar alması ile ligin çok üstünde ljajic dribbling ve drippling üstü şut ve ayrıca pas konusunda ligin çok üstünde. Mensah yine drippling hızlanma ve drippling üstü şut açısından ligin çok üstünde. Oyunumu bu oyuncuların özelliklerine göre kurgulamak lazım. Hocalık zaten tam olarak bu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu arada 2 gol ortalaması da ancak yediğin gol ortalaması 1 olunca iş görür 40 gol yemişsen 75-80 golü mutlaka atmalısın 40 maç 50 gol yersen 90 golü geçmelisin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

savunma yapıcam diye geri koştukça performansı düşer diyon ama kanada koyalım diyon :)
Bekleri çıkartmıcaksın. O kısmı yazdım bir önceki iletimde
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlardan bu sene çok göreceğiz taraftar daha kendini avutmaya devam etsin ilk maç birbirlerine alışamadılar sezon öncesi vs. diye. Eğer bu savunma kurgusuyla devam edeceksek 95 gol falan atmamız lazım şampiyonluk için.
Taraftar elimizdeki değerli oyuncuları gönderemeye uğraşsın anca. Kadronun son halini görünce göreceğim ben bu Ljajic'i göndermek isteyenleri  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

az koşturacağız deyip kanada koymakdan bahsediyorsun kanattaki adam koşan adamdır koşmayacak tek mevki 10 numaradır o da anca diğerleri onun eksiğini kapatacak kadar koşunca iş görür.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Bekler orta sahanın 15 20 metre önünde taç çizgisinin 15 metre içinde konumlanacak hangi kanatta hücum ediyorsak ters taraftaki bek biraz daha ilerde konumlanabilir. Her iki bek birde hücuma çıkınca golü yersin.
The great gig in the sky

Fikstür çekimi bugün saat 21:00'da imiş beinsports veriyor.

Çevrimdışı mrred

Taraftar elimizdeki değerli oyuncuları gönderemeye uğraşsın anca. Kadronun son halini görünce göreceğim ben bu Ljajic'i göndermek isteyenleri  :money:
Seyircisiz oynacağımız için aslında hocanın elinde çok büyük fırsat var. Baskı yok sadece denemeler yapcak. Umarım yapar
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu kadar fazla Ljajic'e misyon yüklüyorsunuz da yarın satılırsa şaşırmam. Çünkü sosyal medyada kötü olduğu, takımı sürekli yalnız bıraktığı yazılıp çiziliyor. Bu algıya taraftar da kapıldı. Elimizde şu an Ljajic'den iyi oyuncu yok ve biz göndermek için kampanya yapıyoruz. Diyeceklerim bu kadar...

elimizde layiçten iyi oyuncu yok doğru ama oyuncununda bizi sıksık yalnız bıraktığı da doğru.

oyuncunun maç sayısına bakmayın sahadaki casper olduğu anları da göz önünde bulundurun 4 maçda total 3 kere ceza sahasına girdi die hoca kulağını çekmiş bir gün evet layiç bedenen olmasa da ruhen bizi sıksık yalnız bıraktı.

Ljajic gitmesin sonra üzülürüz.Oğuzhan kendini toparlamış güzel anlaşırlar mensah da var.

Dorukhanda maaş iyileştirmesi yapıp yeni sözleşme imzalatılırsa kafa olarak tamemen bizde olursa güzel bir orta sahamız olur en azından bir bölge iyi olur  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ljajic gitmesin sonra üzülürüz.Oğuzhan kendini toparlamış güzel anlaşırlar mensah da var.

Dorukhanda maaş iyileştirmesi yapıp yeni sözleşme imzalatılırsa kafa olarak tamemen bizde olursa güzel bir orta sahamız olur en azından bir bölge iyi olur  :ebebe:

LJAJİC temiz topcu

Atiba yedek oturmalı artık bu saatten sonra.Halen ilk 11 olarak maça çıkıyorsa sıkıntı büyük demektir.

Hasic'te kalsın Ljajic'i backuplar kanatta oynar elde ki kanatlardan daha kötü olamaz herhalde.

Çevrimdışı tangaz

bu arada golcü gönderilmişken ve kontenjanda yer varken önce golcü ve skorer kanat almalıydık sol bek stoper filan sonraya bırakılmalı idi o zaman belki turu geçerdik.

Çevrimdışı mrred

@cursedofdragon 
senin için bir daha özetleyim ;
Ljajic sol kanat Mensah sağ kanat olduğu şablonda örneğin hücumu sağ kanatta yapıyoruz . Sağ bek mensaha yaklaşacak mensahın arkasında taç çizgisi olacak yüzü kaleye dönük sol tarafına dorukhan yaklaşacak arkasında sağ bek olacak . Mensah birebiri iyi oynuyor mesela topu kaptırdı o an orada baskı yaptık mensah baskıyı yaptı topu kazanamadık bek çok ilerde konumlanmadığı için savunmada 4 kişiyiz ya da diğer bek plan gereği biraz daha ilerde konulandıysa en kötü 3 kişiyiz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

maçtan 1-2 gün önce yazmıştım abi bende golü kim atacak diye :)

Kanat yok,santrafor yok,orta saha yok,sağ bek yok diye.

Ben kendi kalelerine gol atarlar  :D, yanlislikla penalti falan yaparlar diye umut ediyordum.
Kendi kalelerine de atmadilar, penalti yaptilar ama onu da hakem vermedi.

Ben kendi kalelerine gol atarlar  :D, yanlislikla penalti falan yaparlar diye umut ediyordum.
Kendi kalelerine de atmadilar, penalti yaptilar ama onu da hakem vermedi.

Paokta iş yoktu yüklenbilsek daha fazla pozisyon çıkardı hoş gerçi hakem vermezdi orası ayrı konuda.

LJAJİC temiz topcu

İş çözüyor.

Yokluğu hissediliyor geçen sene kagawanın olduğu dönemde çok iyi çıkış yakalamıştı.

Çevresinde ki oyuncular iyi anlaştığı oyuncular oldu mu parlıyor kagawa ve burak ile iyi parlamıştı.

Yeter ki çevresin de ki adamları iyileştirelim kanatlar ve santraforlar.

Arka kısmı iyileşti Dorukhan,Mensah,Oğuzhan ile daha iyi efektik oynar ama dediğim gibi kanat ve santrafor da değişmesi lazım.

Çevrimdışı tangaz

bizim tüm kanatları gönderip şu akpomu sol öne alıp ortaya kaliniç sağa da töre gelse hücum etkinliğimiz net artar