2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865426 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

10 sene önce yaptığı hataların aynısını dün de yaptı.

Gervet çok kötü bir oyuncu aldık, karşılığında da biri kiralık 2 genç verdik.

Yazık.

seneye göndermekle uğraşacağız
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Drippling özelliği ve adam geçmesi lig için üst seviyede olan fakat savunması zaaflı olan iki oyuncuyu kanata atarsak rakipler kanatlara önlem almaya başlıcaklar. O yüzden en baştan beri Ljajic ve Mensah'ın kesinlikle kanatlarda oynaması gerek diyorum. Arkalarındaki beklerin çok hücumcu olmalarına gerek yok hatta öncelikle savunma yönü kuvvetli bekler olsunlar sadece hücum ederken rakip yarı alanın yakın yerde konumlansınlar ve pas opsiyonu olarak dursunlar. Böylece kontra atak yediğimizde savunmada 2 değil 4 kişi ile karşılama şansımız olur. Bekler stoperlere göre hızlı olacağı için geri dönüşlerde de avantajımız olur.
Bu konuda emin misin? Ben Boyd'un adama geçtiğini hiç görmedim  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kanatlarda skoru geçtim zorla ayakta duran oyuncularla oynuyoruz. Bunlar yanındaki adama pas atamayacak kadar güçsüzler. Bu adamlar yetenekli olsalar belki iş yaparlar ama o kadar yetenekli de değiller. Bunlarla sezona başlamak işin en acı olan kısmı. Boyd'u göndereceğimiz konuşulurken hala oynaması da ayrı bir soru işareti.

bu 2 adamı fikret orman aldı 2sini de pepdullah çooook istedi özellikle aldırdı hatta boyd için yeni viscam olacak diyordu  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu kontenjan sıkıntısı üstüne seneye yabancı sayısı vb alt alta koyunca alınabilecek en iyi sağ bek nazım sangare gibi duruyor.

bu arada kontenjanı açmak adına töre boyd(kiralık) takasına olumsuz değilim
Boyd başka takıma gitmek istemiyor. Onun için Hasic'in gitmesi konuşuluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Kanatlarda skoru geçtim zorla ayakta duran oyuncularla oynuyoruz. Bunlar yanındaki adama pas atamayacak kadar güçsüzler. Bu adamlar yetenekli olsalar belki iş yaparlar ama o kadar yetenekli de değiller. Bunlarla sezona başlamak işin en acı olan kısmı. Boyd'u göndereceğimiz konuşulurken hala oynaması da ayrı bir soru işareti.

gitmicem diyormuş boyd.

Sözleşmesi kapı gibi.

300 bin € oynarken 1.2 maaş veriyoruz.2.4 milyon € da bonservis verdik.

Çevrimdışı mrred

Bekler rakip yarı alanının ortalarında taç çizgisinin 10 15 metre içinde konumlansa mensah ve ljajic te kanatta konumlansa orta sahada atak sağdan olursa dorukhan solda olursa oğuzhan iki oyuncuya yakın yerde konumlanırsa 2 ye 3 veya 3 e 3 gibi opsiyonlarda mensah ya da ljajic rakibi mutlaka ekarte eder bu özellikler ikisinde de var. Ljajic ve mensah lens ve nkoudouya göre daha iyi karar verme yetilerine sahip
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/brunodeassis97/status/1296517784575381504

ne desem bilemedim
no context besiktas twitter sayfasi bu sezon isi yapti Nsakala, Welinton, Nkoudou, Boyd gibi elemanlarla cok malzeme cikacak  :tabe:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Bu konuda emin misin? Ben Boyd'un adama geçtiğini hiç görmedim  :alala:
Boyd için demedim onu ljajic ve mensah için dedim
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

gitmicem diyormuş boyd.

Sözleşmesi kapı gibi.

300 bin € oynarken 1.2 maaş veriyoruz.2.4 milyon € da bonservis verdik.
Kariyerini bitirmekle falan tahdit edelim diyeceğim de mevcut yönetim yapmaz. Bir şekilde yollamaları lazım. Gerekirse maaşının bir kısmını versinler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımda eksik bölge çok eldekileri gönderemiyoruz mevcut kadro yetersiz.

Sağ bek lazım alamıyoruz douglasın gitmesi lazım.

Kanat lazım alamıyoruz lens,Boyd,N'koudounun 3'ünün beraber el ele gitmesi lazım gitmezler alamıyoruz.

Santrafor lazım alamıyoruz larin,güven,umut var.

Stoper lazım vida,roco,mirin var alamıyoruz.

Kaleci lazım bir tane daha onu alabilirler.

Hala sağ bek almamamızın sebebini Douglas'ın gitmemesine bağlıyorsun, hayret bir şey gerçekten.

24 kişilik kadroda 2 sağ bek olunca, hükmen mağlup mu oluyoruz? Madem Gökhan ile devam edilmesi düşünülmüyordu, bir tane Türk pasaportlu sağ bek aranmadı mı bunca süredir?

Stoper falan lazım değildi, sen eldekileri kaçırdığın/takasta gönderdiğin ve kalanları da yollamaya çalıştığın için lazım görünüyor.

Şu yönetimin Mirin'den ya da Roco'dan daha iyi stoper alabileceğini düşünüyor musun? Bak Vida demedim daha, onu zaten bulamazlar.

Umut varmış, gitmediği için santrafor alamıyormuşuz. Umut'la ne ilgisi var, çocuğun maaşı 3 kuruş. Santrafor alsan, Umut'u 10 dakika içinde kiralarsın her takıma.

Hepsi bahane bunların.

Çevrimdışı tangaz

bu arada gökhan törenin bonservislerine 20 milyon bayıldığımız yıllık total 5 milyon maaş ödediğimiz 3 kanattan daha fazla şey vaat etmesi de bir dramdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd için demedim onu ljajic ve mensah için dedim
Kanat deyince aklıma Nkoudou ve Boyd geliyor direkt  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

no context besiktas twitter sayfasi bu sezon isi yapti Nsakala, Welinton, Nkoudou, Boyd gibi elemanlarla cok malzeme cikacak  :tabe:
daha koita falan var ohooo
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada gökhan törenin bonservislerine 20 milyon bayıldığımız yıllık total 5 milyon maaş ödediğimiz 3 kanattan daha fazla şey vaat etmesi de bir dramdır.
Daha önce Töre'yi de gördük. Bence kendisi gelebiliyorsa gelsin. İstenmeyen oyuncularla takas dışında bana bu transfer hiç mantıklı gelmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha koita falan var ohooo
Beni o listede en çok korkutan Serkan Kırıntılı. Geldiğine geleceğine pişman eder.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bizim Ljajic ve Mensahı mutlaka değerlendirmemiz gerekiyor. Eğer transfer yapmayacaksak bu oyuncuları merkezde değerlendirmek takım savunmasında çok büyük zaafiyet yaratıyor özellikle bekler hücuma çıkınca ljajic ve mensah ilk baskıda ve savunmada eksik oldukları için arkaya çok kolay top yiyoruz öncelikle bu arkaya top atılma olasılığına bir çare bulmamız lazım. Ljajic ve mensahın hücumda ekstra işler yaratacak kapasiteleri olduğu için bu oyuncuların özelliklerine göre bir hücum planı ve şablonu oluşturmamız şart yoksa iki oyuncu da çöp gibi görünür.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 12:05:10 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi ben kadronun o kadar berbat ve yetersiz olmadigini dusunuyorum, en azindan lig icin.
Bence yapmamiz gereken sey kuculmek falan degildi. Gecen seneki kadroyu koruyup, max. 5 oyuncu gonderip 3 tane iyi oyuncu almak ve sampiyonluga oynamakti.
Iyi bir hocayla olabilecek birseydi.
Hatta mevcut kadro bile 1 vasat sagbek, 1 vasat onlibero, 1 cok iyi golcu ile bu ligde sampiyonluga sonuna kadar oynar.
Bu da kadronun super oldugundan falan degil, tamamen ligin cok kotu bir lig oldugundan.
Ama ligin dinamiklerini bilecek ve ona gore oynatacak cesaretli, pragmatist bir hoca lazim. Nedir bu mesela?

- ileride cogalacaksin, mumkunse cift forvet oynayacaksin
- orta sahada Elneny, Atiba gibi etliye sutluye karismayan yan pas ustalariyla oynamayacaksin, ne istatistik yapan ne oyun iceriside olan artist bir 10 numarayla oynamayacaksin, yumusak da olsa takimi yonlendiren bir oyun kurucu, top teknigi dusuk de olsa cok sert tek basina savunma yapan net bir 8 ve 6 ile oynayacaksin
- duran top duran top duran top
- kulubede cok iyi bir yedek forvet olacak, ceza sahasini karistirip senede 10 gol atacak (Semih, Webo, H.Kabze, C.Tosun)
- rakibi yildiran net bir 6 disinda rakibi yildiran, kart almaktan korkmayan sert 1 tane stoperin olacak
- skoru aldiginda isi bitirecek 1 tane pirpir kanat (Onyekuru, Garry Rodriguez, Elia)
- atan ve tutanin, mumkunse en azindan 1 tanesi cok cok iyi olacak

Bu formulleri uyguladigin zaman zaten cogu maci, bok gibi futbol oynasan bile kazaniyorsun.
Ama senin orta sahanda ne sertlik ne teknik katan Atiba ve Elneny olunca, istatistik de yapmayan oyuna da katki saglamayan Ljajic olunca, savunma ve orta sahada Vida disinda sertlik 0 olunca, tek forvet Guven'le cikip kafadan 6-7 macta 60 dakikayi cope atinca olmuyor.

Halbuki Dorukhan, Oguzhan, Vida, Larin, Umut, Guven gibi bu lige cok uygun oyuncularin var.
Bunlardan dogru karmayi yapip lige uygun cesur bir oyun plani oturtacak hoca sampiyon yapar takimi.
Bence Basaksehir bu sene modern futbol acisindan bakarsak berbat bir oyun oynadi. Ama su son 10 senede ligimizin dinamiklerine en uygun futbolu Basaksehir oynadi.

Dorukhan        Mensah
                 Atiba              Oğuzhan

Ljajic
                               Mensah

orta sahamız fena değil.

Kanat lazım santrafor lazım sağ bek stoper lazım.

Çevrimdışı mrred

Bizim en büyük hatamız bekleri oyuna katacağız diye orta sahaları hücumda pasif tutuyor oluşumuz. Bekler yerine orta sahaları hücuma katmamız gerekiyor. Bekler sadece hücumda pas opsiyonu olarak dursalar yeterli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Vallahi ben kadronun o kadar berbat ve yetersiz olmadigini dusunuyorum, en azindan lig icin.
Bence yapmamiz gereken sey kuculmek falan degildi. Gecen seneki kadroyu koruyup, max. 5 oyuncu gonderip 3 tane iyi oyuncu almak ve sampiyonluga oynamakti.
Iyi bir hocayla olabilecek birseydi.
Hatta mevcut kadro bile 1 vasat sagbek, 1 vasat onlibero, 1 cok iyi golcu ile bu ligde sampiyonluga sonuna kadar oynar.
Bu da kadronun super oldugundan falan degil, tamamen ligin cok kotu bir lig oldugundan.
Ama ligin dinamiklerini bilecek ve ona gore oynatacak cesaretli, pragmatist bir hoca lazim. Nedir bu mesela?

sağbek ön libero golcü yeter demişsin

1 sağ bek mesela avrupanın iyilerinden olsun şöyle 10 milyonluk filan bir ön liberoda elneni*2 kalibre biri olsun üstüne de cavani gelsin mesela sonra hesap yapmaya başlayalım

40 maç var bu sene şampiyon olmak için 80 puan 80 gol lazım denebilir (aslında küme düşme kalktığı için zayıf takım sayısı arttı 2 gol/puan ortalaması yetemez gibi) 80 golü kim atacak bir sayalım

cavani : 30 gol
layiç : 10 gol
mensah : 8 gol
nkudu+boyd+lens : 5 gol
vida : 5 fol

total : 58 edior hadi yedek forvet önlibero filanda 7 atsın 65 eder kalan 15 golü kim atacak??? haa getireceğin golcü de cavani olmayacak elbette ama cavaniyi bile getirsen bu denli üretkenlikten uzak kanatlarla 65 golü bile bulamazsın

Çevrimdışı mrred

Bekleri oyuna katmak yerine 6 numaramızı ve 2 adet 8 numaramızı hücuma katsak bence daha mantklı. Oğuzhanda o pas potansiyeli var. Dorukhan dinamik atiba soğukkanlı bunların hepsini hücuma katmamız gerek. Bunlar hücuma katılırken arkalarını düşünmemeli düşünürlerse verim alamayız ve oyundan düşmeye yorulmaya başlarlar o pis işleri bekler yapacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk hesabı basittir 2 gol/puan tutturacak kadro kuramamışsan boşuna hiiç kafa yormayacaksın kaldı ki ben bu sene 2 puan ortalamanın yetmeyeceğine inanıyorum

Neden stoperler gitmeli ;

Vida 3.5 milyon € maaş.
roco 1.8 milyon € maaş.
Mirin 1.2 milyon € maaş.
Giden ruiz 1.8 milyon € maaş.

Maaş bütçemiz 30 milyon €.Maaş,bonservis,çalışanların ücretleri her şey  dahil.

Neden oyuncu gitmeden oyuncu alamıyoruz 14 yabancı kuralı dolmuş durumda ve maaş bütçesi 30 milyon € dolmuş durumda gitmeden alamıyoruz çünkü elde ki leri çıkartacağımız garanti değil gitmiyorlar zaten...

Çevrimdışı tangaz

bu arada sağbek önlibero golcü yeter demişsin ya @bjk4ever  biten sezon 3ü de vardı 1,7 gol 1,8 puan ortalamasında kaldık.

Çevrimdışı Nartallo

(...) Serdar denenen tetikçi üzerinden Sergen Yalçın'a vurmaya başlamış daha ilk olumsuz sonuçta.

İdareciyim diyorsan Balotelli'yi getireceksin Erdal bey. Kimse karnından konuşmasın, aklını başına alsın.

Şenol Güneş'in altını kazan Umut Güner, Şafak, Ahmet tayfası gibi, muhabirler üzerinden algı yaptırmayacaksın.