işin acı verici tarafı hiç bir numarası olmayan bir takıma rahatça elenmiş olmamız. paok'u izlemiştim. korkulacak bir takım olmadığını yazıp durmuştum. ama bizim bu kadar kötü olacağımızı tahmin etmemiştim.
şimdiden tüm takımı gömmek istemiyorum. henüz çalışmalara başlayalı iki hafta olmuş, normalde pek bir anlam ifade etmeyecek hazırlık maçları oynuyor olacağımız dönemdeyiz. ama bu çalışma süresinin iki hafta olması ve hiç bir hazırlık maçı oynamayışımız da sorgulanabilir pekala.
lens ve merkez orta saha tercihleri çok kötüydü hocanın. gerçi başka sağ bek yok da denilebilir. necip'le çıkmasına ihtimal vermemiştim. atiba-ozi bekliyordum. kaldı ki ozi girdikten sonra gözle görünür bir etki de bıraktı. genel hazırlık durumu yanında başlangıç kadrosu da hatalı görünüyordu.
welinton'la ilgili daha imza atmadan uzun uzun yazdıklarım ortada. resmen korktuğumuz, bunları yapabilir dediğimiz her şeyi 90 dakikada yapmayı başardı. bu oyuncu forumdaki arkadaşlara filan da garip biçimde sempatik geliyor. ben eleştirdikçe de savunulmuştu. neyinin beğenildiğini hala da anlamıyorum. o penaltıyı yaptıran adamdan bize stoper olmaz. bu kadar açık. boşuna uyum sağlamasını filan da beklemeyin. derinde oynayan anadolu takımında bol bol top kesip, uzaklaştırması bir oyuncunun bizim için herhangi bir anlam ifade etmez. adamın temel özellikleri problemli. hadi bu maçı geçtim geçen sene alanya'nın maçlarını izleyin. olmayacak ondan. n'sakala ve mensah'ta da bir şey yoktu ama biraz zaman tanınabilir.
hala çok takviyeye ihtiyacımız var son olarak.
bu maça yönetim olarak da gereken önemi vermedik. takımı eksiksiz çıkartmaya çalışmadık. sadece iki hafta hazırlandık vs. kısacası sezonun fotoğrafını vermez bu maç. ama zirve iddiasıyla sezona başlanacaksa daha yapılacak çok şey olduğunu gösterir.