2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858798 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maç sarı kart görmedi var bir ilerleme
Ondan beklediğim tek katkıydı. Keşke kontra atakları keserken yeseydi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sosyal medya yine ikiye bölünmüş hocayı destekleyenler ve yönetimi destekleyenler olarak iki tarafta birbirini boşa yoruyor bu yönetimden de hocadan da hiçbir şey olmaz.

Çevrimdışı Akil Emre

Sosyal medya yine ikiye bölünmüş hocayı destekleyenler ve yönetimi destekleyenler olarak iki tarafta birbirini boşa yoruyor bu yönetimden de hocadan da hiçbir şey olmaz.
Hocayı destekleyenleri bi nebze anlarım da kimler yönetimi bu tabloda destekler çözemedim, resmen orta sıra anadolu takımından halliceyiz, Beşiktaşın büyükşüğünü anlayamayanlar takım yönetmeye gelmesin, silah zorylamı geliyorlar anlamadım.

Çevrimdışı mellfred

Katılıyorum.Yönetimin bu saatten sonra yapacağı tek mantıklı iş,sergen kimi istiyorsa o oyuncuyu almamak olur.
ya da göndermek istediğini tutmak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belki orta yolda buluşurlar. Olan yine Beşiktaş'a oluyor. Birileri yine rahat rahat uyuyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık ya potansiyele ya da performansa para verelim. Aksi sürekli bir sirkülasyon demek. Her sene sıfırdan takım kurmak daha maliyetli oluyor potansiyele para vermekten.  Zaten kadro istikrarını sağlayamadığım sürece  başarılı da olamayız.

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1298372020787388419

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bugun sağ bekte en azından Beck kadar oynayacak bir isim olsa sağ kanadımız otoban olmazdı wellintonun yaptığı penaltı için yorum dahi yapmayacağım 2.golde de adamın topu içeri çevirmesine izin vermemesi lazımdı saçma sapan kaydımı naptıysa yani anadolu dan gelen adamlar bu kadar geçen sene boyd dauglas örneği varken hala ne bu ısrar aldın mensahı tamam dünyada stoperle sol bek kıtlığımı vardı

Ya güzel kardesim alacağın sağ bek trent alexander arnold değilse bu maç özelinde lens gayet mantıklı hamleydi yani karsdrop mu kurtaracaktı şu takımı? Yok yani harika sağ bek bulsan da senin alacak gücün yok. Lens defansif meziyetleri olmasa da seni bu maç özelinde kotarırdı ta ki oyun planın rakibin ekmeğine yağ sürene kadar. 1 0 yenik duruma düştün tamam olabilir ancak sen rakibin tek silahı olan defans arkasına koşu sonrası ani şekilde kaleye inme planına uygun bir dizilim yapmana karşın oyunu tam tersi oynamaya çalışırsan tabi ki lens'in bulunduğu bölge delik deşik olur. Necip'in ne işi var abi sırf kontralarla ilk yarıdan 3 0 geriye düşeceksen? Vida ve welington ile geriye de düşsen merkezini daha arkada kurup öndeki oyuncuları tıpkı akpom ve o 19 yaşındaki genç oyuncuları gibi kullanacaksın. Oğuzhan girdi ilk aksiyonu rakip defans arkasına sarkan oyuncuyu kaleciyle karşı karşıya bırakmak oldu sen bu kadar yetenek fakiri oyuncuyla hem top bende kalsın hem pozisyon vermeyim diyorsan geçeceksin o işi.

Ha şu var; oyun planını şahane kursan da paok bir şekilde eleyebilirdi seni çünkü adamların sahip olduğu dimitros pelkas ayarında oyuncun bile yok. İş dönüp dolaşıp kadro kalitesine geliyor bu takım şu ligde ilk 3e giremez nitekim 5.ci olan alanya'nın oyuncularına bu kadar pervasızca saldırmak da bunu ispatlıyor zaten. Saçma sapan transfer politikasına hoca ekseninde ve ona sığınarak o istiyor diye kabul etmeye devam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben demiştim demeyi sevmiyorum fakat sergen böyle bir şey dediyse bizi hiç iyi bir gelecek beklemiyor. Yine kendi kendimizi berbat etcez.
3-4 ay sonra gider Sergen, bunlarla uğraşacak kadar sabırlı bir adam değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda önümüzde hazırlık turnuvası var. O turnuvada finalde FB ile karşılaşıp kaybedersek ortalık karışır. Bunu şimdiden söyleyeyim  :tabe: Yönetimin fazla zamanı yok bazı şeyleri halletmesi için :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkes gitti bir Necip gitmedi...
3 sene sözleşme uzattılar bir de.

Çevrimdışı worns

işin acı verici tarafı hiç bir numarası olmayan bir takıma rahatça elenmiş olmamız. paok'u izlemiştim. korkulacak bir takım olmadığını yazıp durmuştum. ama bizim bu kadar kötü olacağımızı tahmin etmemiştim.

şimdiden tüm takımı gömmek istemiyorum. henüz çalışmalara başlayalı iki hafta olmuş, normalde pek bir anlam ifade etmeyecek hazırlık maçları oynuyor olacağımız dönemdeyiz. ama bu çalışma süresinin iki hafta olması ve hiç bir hazırlık maçı oynamayışımız da sorgulanabilir pekala.

lens ve merkez orta saha tercihleri çok kötüydü hocanın. gerçi başka sağ bek yok da denilebilir. necip'le çıkmasına ihtimal vermemiştim. atiba-ozi bekliyordum. kaldı ki ozi girdikten sonra gözle görünür bir etki de bıraktı. genel hazırlık durumu yanında başlangıç kadrosu da hatalı görünüyordu.

welinton'la ilgili daha imza atmadan uzun uzun yazdıklarım ortada. resmen korktuğumuz, bunları yapabilir dediğimiz her şeyi 90 dakikada yapmayı başardı. bu oyuncu forumdaki arkadaşlara filan da garip biçimde sempatik geliyor. ben eleştirdikçe de savunulmuştu. neyinin beğenildiğini hala da anlamıyorum. o penaltıyı yaptıran adamdan bize stoper olmaz. bu kadar açık. boşuna uyum sağlamasını filan da beklemeyin. derinde oynayan anadolu takımında bol bol top kesip, uzaklaştırması bir oyuncunun bizim için herhangi bir anlam ifade etmez. adamın temel özellikleri problemli. hadi bu maçı geçtim geçen sene alanya'nın maçlarını izleyin. olmayacak ondan. n'sakala ve mensah'ta da bir şey yoktu ama biraz zaman tanınabilir.

hala çok takviyeye ihtiyacımız var son olarak.

bu maça yönetim olarak da gereken önemi vermedik. takımı eksiksiz çıkartmaya çalışmadık. sadece iki hafta hazırlandık vs. kısacası sezonun fotoğrafını vermez bu maç. ama zirve iddiasıyla sezona başlanacaksa daha yapılacak çok şey olduğunu gösterir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

işin acı verici tarafı hiç bir numarası olmayan bir takıma rahatça elenmiş olmamız. paok'u izlemiştim. korkulacak bir takım olmadığını yazıp durmuştum. ama bizim bu kadar kötü olacağımızı tahmin etmemiştim.

şimdiden tüm takımı gömmek istemiyorum. henüz çalışmalara başlayalı iki hafta olmuş, normalde pek bir anlam ifade etmeyecek hazırlık maçları oynuyor olacağımız dönemdeyiz. ama bu çalışma süresinin iki hafta olması ve hiç bir hazırlık maçı oynamayışımız da sorgulanabilir pekala.

lens ve merkez orta saha tercihleri çok kötüydü hocanın. gerçi başka sağ bek yok da denilebilir. necip'le çıkmasına ihtimal vermemiştim. atiba-ozi bekliyordum. kaldı ki ozi girdikten sonra gözle görünür bir etki de bıraktı. genel hazırlık durumu yanında başlangıç kadrosu da hatalı görünüyordu.

welinton'la ilgili daha imza atmadan uzun uzun yazdıklarım ortada. resmen korktuğumuz, bunları yapabilir dediğimiz her şeyi 90 dakikada yapmayı başardı. bu oyuncu forumdaki arkadaşlara filan da garip biçimde sempatik geliyor. ben eleştirdikçe de savunulmuştu. neyinin beğenildiğini hala da anlamıyorum. o penaltıyı yaptıran adamdan bize stoper olmaz. bu kadar açık. boşuna uyum sağlamasını filan da beklemeyin. derinde oynayan anadolu takımında bol bol top kesip, uzaklaştırması bir oyuncunun bizim için herhangi bir anlam ifade etmez. adamın temel özellikleri problemli. hadi bu maçı geçtim geçen sene alanya'nın maçlarını izleyin. olmayacak ondan. n'sakala ve mensah'ta da bir şey yoktu ama biraz zaman tanınabilir.

bu maça yönetim olarak da gereken önemi vermedik. takımı eksiksiz çıkartmaya çalışmadık. sadece iki hafta hazırlandık vs. kısacası sezonun fotoğrafını vermez bu maç. ama zirve iddiasıyla sezona başlanacaksa daha yapılacak çok şey olduğunu gösterir.
Konuşulan isimlerin de net defoları var. Bu sene içimize sinecek bir transfer göremeyeceğiz anlaşılan. Limitin de bahane olmadığını FB bir güzel gösteriyor. Demek iş yönetimde bitiyormuş. Maharetlerini göstersinler artık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Konuşulan isimlerin de net defoları var. Bu sene içimize sinecek bir transfer göremeyeceğiz anlaşılan. Limitin de bahane olmadığını FB bir güzel gösteriyor. Demek iş yönetimde bitiyormuş. Maharetlerini göstersinler artık.
koç aile servetini batırıyor. bu sene de şampiyon olmazsa babası çeker kulağından alır kenera
bu arada tabii fenerin geleceği de söz konusu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

3 sene sözleşme uzattılar bir de.

Necip ile sözleşme uzatılması için sözleşmesinde %80 indirim yapmış olması lazım.  :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi mayguntr

olur mu hocam ya, wellington whoscored'a gore istatiskleri cok iyi,  tas gibi stoper (!).

Çevrimdışı MUSTAFA_

olur mu hocam ya, wellington whoscored'a gore istatiskleri cok iyi,  tas gibi stoper (!).
O kadar iyi olsa hocası yeni takımına transfer ederdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

fikret’in en büyük kazığı

Çevrimdışı mellfred

O kadar iyi olsa hocası yeni takımına transfer ederdi.
sergen ile erol hep döngü içinde çalıştılar. bence açıp bakılabilir kim ne yapmış diye. benim dilim varmıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

fikret’in en büyük kazığı

başını yedi hem hocanın..

Narşizim,egoist..

Çevrimdışı Alper1903

Mesela her kamera karşısına çıktıklarında yok şu indirim yapmadı yok bu istediğimiz paraya inmedi demek yerine "yönetim becerisiyle" bu isimleri takımdan gönderebilirler. Belki 3-5 kuruş kazanarak. Belki bu da uygun maliyetli bir transfer için ek kaynak olabilir (anadolu topçusu haricinde)

Mesela sezon içinde takımın taşıyıcısı olacak olan santrafor mevkisine cisse gibi dengesiz bir adamı koymak gibi düşüncelere girmeyebilirler. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun mantığıyla santrafora kalite koyabilirler. fb gibi har vurup harman savurmasınlar elbette de limiti az aşmanın görüyorum ki bir zararı olmayacak. Olacak olsa fb bu sene net küme düşer, santrafora yapacağın harcamayla da kulüp batmaz.

Kredileri kalmadı zaten yapılmalı diye cümle kurmak da saçma aslında. Yapmak zorundalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sergen ile erol hep döngü içinde çalıştılar. bence açıp bakılabilir kim ne yapmış diye. benim dilim varmıyor
Neyin ne olduğu belli de işte susalım. Kardeşle falan yürümez bu işler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Plan yok. Hep piyasaya plan yaptık diye haber pompaladılar. Algı işi gönül işi  :ebebe:

https://twitter.com/CemFante/status/1298385711444512771

Beşiktaş Tarihi
★★★