2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855626 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/alperbah/status/1298347962154844161

Hayırdır Adnan Dalga kıran sizin Fikret Ormandan farkınız ne o zaman bu kibir ne

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/alperbah/status/1298347962154844161

Hayırdır Adnan Dalga kıran sizin Fikret Ormandan farkınız ne o zaman bu kibir ne
Alper Bahadır kadar yönetimi savunan görmedim. O bile böyle yazdıysa bu yönetim fazla durmaz bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

2 Maç kazanıp sonra yine elensek 5m €  kazanacaktık, 40m TL...
+Avrupa ligi garantisi. Ordan da 13 milyon euro minimum.

Çevrimiçi Samet Ç

Birşey söylemeye gerek yok Welinton, N'Sakala transferleri yapılırken söyledik söyleyeceğimizi N'Sakala Köybaşı ile yarışır Welinton zaten bombacı. Mensah'ı da Sergen 10 numarada oynatmaya ısrar ederse ondan da gram fayda alamayız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birşey söylemeye gerek yok Welinton, N'Sakala transferleri yapılırken söyledik söyleyeceğimizi N'Sakala Köybaşı ile yarışır Welinton zaten bombacı. Mensah'ı da Sergen 10 numarada oynatmaya ısrar ederse ondan da gram fayda alamayız.
Sen Ljajic'i gönderip Mensah'a kalırsak gör asıl olacakları. Haftalardır Lajajic kötü diye sosyal medyada algı yapıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Alper Bahadır kadar yönetimi savunan görmedim. O bile böyle yazdıysa bu yönetim fazla durmaz bence  :tabe:
Stadta taraftar olmamasina mi guveniyorlar anlamiyorum cidden. Simdiden klasik tezahürat yankilandi : Engel atsana engel atsana twitterdan engel atsana diye. Taraftarla bağın iyi olmadan olmaz. Hakaret olmadığı surece engellemek cok saçma.

Çevrimdışı levitate

Sen Ljajic'i gönderip Mensah'a kalırsak gör asıl olacakları. Haftalardır Lajajic kötü diye sosyal medyada algı yapıyorlar  :tabe:
şu maçtan sonra yemezler
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Mensah ta bize uymaz. Atibayi köreltcek. Her topta çalım atıyor. Ronaldo frikiki gibi duran topta orta yapıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stadta taraftar olmamasina mi guveniyorlar anlamiyorum cidden. Simdiden klasik tezahürat yankilandi : Engel atsana engel atsana twitterdan engel atsana diye. Taraftarla bağın iyi olmadan olmaz. Hakaret olmadığı surece engellemek cok saçma.
O yüzde 30 gelecek olan taraftarı ince eleyip sık dokurlar artık. Kendi fanlarını koyarlar tribüne  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Arada Necip'in resmini görünce kapadım. Çok iyi bir master plan olmuş  :D
ajax modeli, izleme ekibi falan yazıyor daha ilginç

nasıl bir izlemeyse alanya'ya kadar sınırlı galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Şöyle Vida'nın yerine de bir Anadolu takımı stoperi alalım, Ersin her maç 2 gol yer ama 10 tane kurtardığı için seneye 20 milyon Euro'ya satarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ocak ayında planlarımız var yazın görün bizi diyorlardı. Henüz bir şey göremedik. Sergen Yalçın olmasa oyuncu almayacaklardı. Hani o çok bahsettikleri genç futbolcular? Mensah dışında o da kiralık 30 yaş oyuncu getirmediler. Nerede değişim? Nerede Ajax modeli?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Ocak ayında planlarımız var yazın görün bizi diyorlardı. Henüz bir şey göremedik. Sergen Yalçın olmasa oyuncu almayacaklardı. Hani o çok bahsettikleri genç futbolcular? Mensah dışında o da kiralık 30 yaş oyuncu getirmediler. Nerede değişim? Nerede Ajax modeli?

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir takım her sene daha geriye nasıl gidebilir izleyerek görüyoruz.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298355152076910592

biliyoruz
Ben demiştim demeyi sevmiyorum fakat sergen böyle bir şey dediyse bizi hiç iyi bir gelecek beklemiyor. Yine kendi kendimizi berbat etcez. 
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298355152076910592

biliyoruz
Bu tur icin geçerli sebep degil be hocam. Adamlarin en etkili 3 oyuncusu yok. Onlar da ekonomik dardalar. En azindan daha istekli ve konsantrelerdi. Kalite farkindan kaybetmedik. Daha konstantre ve istekli olsak kazanabilirdik bu turu.
Turdan bağımsız hakli ve lige girişte bu gecikmelerin cezasini cekecegiz son 3 sezonda olduğu gibi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Elinde ki maLzemeyi kötüleyerek satamazsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın'ın açıklamalarından sonra yönetim hala limit diyecek. Başka bir şey duymayacağız yönetim gidene kadar. Artık borcun da azalacağına inanmıyorum. Zaten yönetime ufacık bir güvenim de yok. Umarım borcu fazla arttırmazlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Transferler kötü çıkarsa hocayı yedirmek için :D
Sergen hoca akıllı bir kişi ama şu N’Sakala ve Welintonu nasıl kabul etti anlamıyorum.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!