2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855801 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar sakin yeni transferlerimiz cl heyecanı yüzünden böyleler siz onları birde ligde görün wellinton ramos nsakala da marcelo olur rahat olun!!! Mallar ortadaydı gelirken belliydi zaten bunlar Anadolu topçusu sol beke tonla bonservissiz adam paylaşıldı birini tutup fetirmediler stoper de aynı şekilde wellinton dedik durduk sonuç belli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim pırlanta gibi. Bak ne güzel ucuz ucuz oyuncular alıp tasarruf yapıyorlar. Eldeki oyuncuları gönderip asıl mevkisi sağ kanat oyuncuyu sağ bek oynattırıyorlar. 2 gün sonra gönderecekleri oyuncuyu forvette oynattırıyorlar. Çok iyi tasarruf yapıyorlar. Hazırlık maçına para harcamak yerine eleme maçını hazırlık maçı olarak kullanıyorlar. Avrupa'dan gelecek 22 milyon euro yerine ekonomik şartlar ortadayken taraftardan yardım istiyorlar. Yapmaları gereken işe odaklanmıyorlar. Çok iyi yönetimi tebrik ediyorum. Bundan sonra yapacakları transferleri de lige çok var zaten deyip erteleyebilirler. Daha 5 Ekim'e çok var. La Fontaine'den masallara çok alıştık ne de olsa. Tasarruf  tasarruf tasarruf. İşte bütün mesele bu : 20 milyon euro hiç oldu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar sakin yeni transferlerimiz cl heyecanı yüzünden böyleler siz onları birde ligde görün wellinton ramos nsakala da marcelo olur rahat olun!!! Mallar ortadaydı gelirken belliydi zaten bunlar Anadolu topçusu sol beke tonla bonservissiz adam paylaşıldı birini tutup fetirmediler stoper de aynı şekilde wellinton dedik durduk sonuç belli
Defalarca söyledim.

Beğenmedikleri Roco'nun da Mirin'in de kariyerleri Welinton'dan çok daha iyi.

Şimdi Welinton'u oynatabilmek için diğer ikisini yollamaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yanliz adam akilli tepki vermezse taraftar  bu yönetim ve hoca ayni kendi bildiklerine devam eder, daha ne welinton ve nsakalalar gelir. Simdiden cisseyi bitermeye calisiyorlardir, ş.l.'ye kalamadik ligde idare eder diye
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:03:17 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

Yanliz adam akilli tepki vermezse taraftar  bu yönetim ve hoca ayni kendi bildiklerine devam eder, daha ne welinton ve sakalalar gelir. Simdiden cisseyi bitermeye calisiyorlardir, ş.l.'ye kalamadik ligde isare eder diye
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Twitter'da Kasaryaza var baya popüler oldu son zamanlarda. Kanaat önderi gibi takılıyo kıl oluyorum. 2-3 yıla artık talimat vermeye başlar yönetime.  Fake hesabımdan bi yanlışını düzelttiğim anda engellemişti. Oysa ki ekşisözlük'ten baya muhabbetimiz vardır. İyi Beşiktaş'lı ama zarar veren tiplerden. Maç öncesi aşırı gaz yorumlar, ilk golde aşırı ağlamalar, yenilince 50 tane birbirinin kopyası eleştirel yorumlar.. Böyle tipler twitter ergenlerini gazlayıp yönlendiriyo üzülüyorum.

Maça gelirsek, Oğuzhan ve Ersin'i baya beğendim. 3 ön eleme oynayacağımızı öğrendiğimde zaten grup aşamasına çıkmayı beklemiyodum ama paok karşısında galibiyet bekliyodum ne yalan söyleyim. Olmadı ama bence büyük kayıp değil zaten gruplara kalamazdık bu gece de göründü. Grup öncesi son ön elemedeki her takım bizi tarumar eder maçı oynadığımıza pişman ederdi. Hedef Avrupa Ligi'ne girip gruplardan çıkmak olmalı. Sergen Hoca takımı toparlar moral bozmaya gerek yok  :ok:

Çevrimiçi sefaköykartali

Boşuna kasmayın bu saatten sonra avrupa ligini de ciddiye almayacaklar zaten. Atakan gibi iki üç tane daha oyuncu alalım, Hasic' i monte edelim, Larin' i deneyelim. Lens Vida Wellinton Necip Nsakala falan görmek istemiyorum şahsen. En azından iki tane genç topçu çıkarıp 15e okutsak ŞL geliri elde etmiş oluruz. Bu takımın önümüzdeki birkaç yıl şampiyon olma ihtimali yok çünkü.

Çevrimdışı mellfred

Defalarca söyledim.

Beğenmedikleri Roco'nun da Mirin'in de kariyerleri Welinton'dan çok daha iyi.

Şimdi Welinton'u oynatabilmek için diğer ikisini yollamaya çalışıyoruz.

bunu sezon sonu başlığına yazdım sergen 10 topçu alacağız dedi. benim kanaatim sergen’den bir yol olmayacağı ve maalesef 10 vasat topçu önünüzdeki sezonun yeni sorunu olacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşuna kasmayın bu saatten sonra avrupa ligini de ciddiye almayacaklar zaten. Atakan gibi iki üç tane daha oyuncu alalım, Hasic' i monte edelim, Larin' i deneyelim. Lens Vida Wellinton Necip Nsakala falan görmek istemiyorum şahsen. En azından iki tane genç topçu çıkarıp 15e okutsak ŞL geliri elde etmiş oluruz. Bu takımın önümüzdeki birkaç yıl şampiyon olma ihtimali yok çünkü.
Şampiyon olamadığımız her sene bankalara dilenci oluruz. Faizini ödemekte zorlandığımız bir borcumuz var. Yarın ana parayı öderken ne yapacağız. Bu gidişle kulüpler satılır ve herkes rahatlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

günün artıları

+ersin baba
+dorukhan iyi gözüktü
+ozzy aşırı istekliydi
+nkoudou faydalı bişeyler yaptı
+larin gol attı

günün eksilerine gelirsek 200 şey var nasıl yazsam bilemedim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Twitter'da Kasaryaza var baya popüler oldu son zamanlarda. Kanaat önderi gibi takılıyo kıl oluyorum. 2-3 yıla artık talimat vermeye başlar yönetime.  Fake hesabımdan bi yanlışını düzelttiğim anda engellemişti. Oysa ki ekşisözlük'ten baya muhabbetimiz vardır. İyi Beşiktaş'lı ama zarar veren tiplerden. Maç öncesi aşırı gaz yorumlar, ilk golde aşırı ağlamalar, yenilince 50 tane birbirinin kopyası eleştirel yorumlar.. Böyle tipler twitter ergenlerini gazlayıp yönlendiriyo üzülüyorum.

Maça gelirsek, Oğuzhan ve Ersin'i baya beğendim. 3 ön eleme oynayacağımızı öğrendiğimde zaten grup aşamasına çıkmayı beklemiyodum ama paok karşısında galibiyet bekliyodum ne yalan söyleyim. Olmadı ama bence büyük kayıp değil zaten gruplara kalamazdık bu gece de göründü. Grup öncesi son ön elemedeki her takım bizi tarumar eder maçı oynadığımıza pişman ederdi. Hedef Avrupa Ligi'ne girip gruplardan çıkmak olmalı. Sergen Hoca takımı toparlar moral bozmaya gerek yok  :ok:
Benim de gruplar icin umudum yoktu son zamanlarda. Ancak playoffa kalmaliydik diye düşünüyorum ben en azından. Ordan gelecek gelir azimsanacak kadar degilsi. Ve biz buna muhtaciz.

Çevrimdışı mellfred

kasar yaza tam bir poliyanna
“maça gelecek olursak” başka nereye gideceğiz

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu da yapmıyorlar, Alanyaspor'un vasat 31'lik stoperi için 2 genç gönderiyorlar.

Transfer yapamıyorsan, gençleştir bari.

Çevrimdışı haluk.m

2 Maç kazanıp sonra yine elensek 5m €  kazanacaktık, 40m TL...

Çevrimiçi sefaköykartali

Aha şu şekil çıkalım belki Ersin, Rıdvan, Hasic forvet falan parlatırız da ŞL parası elde ederiz. En azından o çok konuşulan "Ajax Modeli" ne çok daha benzemiş olur.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:34:31 sefaköykartali ]

Çevrimiçi yaço58

Paoka elenebilitfik ama şu oyun adama koyuyor ersin olmasa facia olacaktı adamlarıb her uzun topu kalemizde tehlike oldu bu kadar vasat olmayı beklemiyordum anadolu dan almayın topçu ya defalarca denendi olmuyor wellinton alanyada bile yedekti nsakala yerine alabileceğin çok topçu vardı sadece şu forum tskp edilse bile birde rakipte rezildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

umarım rıdvan formayı alır bir daha bırakmaz

yoksa nsakala ile işimiz var
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hala şu forumda su kulübün parası ile birşeyler yapan adamların (!) savunuculuğu yapılıyor. Haram zıkkım olsun. Çocuğundan çocuğundan çıksın hırsız herif.