2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853879 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaç senedir takipte olduğum Cornelius patlama yapmış sonunda.

Keşke geçen sene biz alsaydık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferler nerede? PAOK'dan fark yiyoruz. Lig başlasaydı ne yapacaktık acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu gece başlığa kilit vurulmalı, eleştiri gelecek diye gülüp eğlendiniz bakın şimdi ne oldu  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gece başlığa kilit vurulmalı, eleştiri gelecek diye gülüp eğlendiniz bakın şimdi ne oldu  :s20:
Bugünlerin geldiğini herkes görüyordu. Bu takımla bu maça çıkmak hataydı. Şu kadronun yarısı ilk 11'de olmayacak sezon başlayınca.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bugünlerin geldiğini herkes görüyordu. Bu takımla bu maça çıkmak hataydı. Şu kadronun yarısı ilk 11'de olmayacak sezon başlayınca.

5-6 Tane daha as oyuncu geleceğine inanmıyorum, getirilecekleri oyuncuya da güvenemiyorum.   

Hala yanlış adamların peşinde koşuyoruz. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

5-6 Tane daha as oyuncu geleceğine inanmıyorum, getirilecekleri oyuncuya da güvenemiyorum.   

Hala yanlış adamların peşinde koşuyoruz.
Belki istediğimiz seviyede oyuncular olmayacaklar ama en azından Sergen hocanın kafasındaki oyunu oynatmaya uygun olacaklar. Bireysel performanstansa kollektif performansa bakacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Belki istediğimiz seviyede oyuncular olmayacaklar ama en azından Sergen hocanın kafasındaki oyunu oynatmaya uygun olacaklar. Bireysel performanstansa kollektif performansa bakacağımızı düşünüyorum.

Sorun o zaten, sadece hoca istedi diye her oyuncuyu alıp kadronun değerini düşürüyorsun.
Eğer başarılı olamazsan çok kötü bir kadroyla kalma riskin var ve bile bile bu kumarı oynuyoruz. 

Çevrimiçi Sinan23

Allah aşkına şu welintonu Alanya bile almaz. Lens önde Boyd geride daha iyi olurdu. Birinin ofansi iyi bek oynuyor. Öbürünün defansı iyi ofansi yok önde oynuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sorun o zaten, sadece hoca istedi diye her oyuncuyu alıp kadronun değerini düşürüyorsun.
Eğer başarılı olamazsan çok kötü bir kadroyla kalma riskin var ve bile bile bu kumarı oynuyoruz.

Yönetimyapsa transferleri daha mı iyi olacak? Bence hayır. Sergen'in her istediği oyuncuyu da alamayoruz zaten. Bekleyelim. Ben şu ana kadar gelenleri olumlu bulmuyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah aşkına şu welintonu Alanya bile almaz. Lens önde Boyd geride daha iyi olurdu. Birinin ofansi iyi bek oynuyor. Öbürünün defansı iyi ofansi yok önde oynuyor.
Welinton'ı gelecek partneri ile degerlendirmek lazım. Bence Vida olmayacak partneri.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Gelirken Akpom'u da getirsinler, uçak masrafı olmamış olur. (Devir ekonomi devri)
Yönetimyapsa transferleri daha mı iyi olacak? Bence hayır. Sergen'in her istediği oyuncuyu da alamayoruz zaten. Bekleyelim. Ben şu ana kadar gelenleri olumlu bulmuyorum.

Beklerken 20m € buhar oluyor, 1 genç oyuncunun bonservisinin yarısını kaybettik, başka bir genç oyuncuyu da farklı takıma gönderip çöp ediyorsun.    (hamza hasic'i top toplayıcı yapınca akılları başlarına gelir)

Biz beklemeye devam edelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelirken Akpom'u da getirsinler, uçak masrafı olmamış olur. (Devir ekonomi devri)
Beklerken 20m € buhar oluyor, 1 genç oyuncunun bonservisinin yarısını kaybettik, başka bir genç oyuncuyu da farklı takıma gönderip çöp ediyorsun.    (hamza hasic'i top toplayıcı yapınca akılları başlarına gelir)

Biz beklemeye devam edelim.
Hasic'i oynayabileceği bir yere kiralamak iyi olur ama o kadar iyi bir ağımız yok. Kadroda tutup rezerv ligde oynatabilsek bile iyi olabilirdi ama işte yabancı sayısı yüzünden gitmesi gerekiyor oynamayacaksa :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Hasic'i oynayabileceği bir yere kiralamak iyi olur ama o kadar iyi bir ağımız yok. Kadroda tutup rezerv ligde oynatabilsek bile iyi olabilirdi ama işte yabancı sayısı yüzünden gitmesi gerekiyor oynamayacaksa :tabe:

Oynayabileceği bir yer ve oynatabilecek bir teknik adam.

Acaba hamza hamzaoğlu'nun Malatya td'si olduğunun farkındalar mı ? 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oynayabileceği bir yer ve oynatabilecek bir teknik adam.

Acaba hamza hamzaoğlu'nun Malatya td'si olduğunun farkındalar mı ?
Farkındadırlar da Gökhan Töre için zar atacaklar herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Farkındadırlar da Gökhan Töre için zar atacaklar herhalde  :tabe:

fenerden şu yeni çıkardıkları çocuğu istesinler bak ne diyorlar, her oyuncuya da zar atmazsın.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

fenerden şu yeni çıkardıkları çocuğu istesinler bak ne diyorlar, her oyuncuya da zar atmazsın.  :s20:
Sakatlık problemi olan hangi oyuncuyu alırsan al zar atarsın. Biz de ne kadar bu şekilde düşünülen oyuncu varsa ilgileniyoruz. Lemina da mesela zar olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Sakatlık problemi olan hangi oyuncuyu alırsan al zar atarsın. Biz de ne kadar bu şekilde düşünülen oyuncu varsa ilgileniyoruz. Lemina da mesela zar olur.

Bizim Hoca da yönetim de zar atmayı seviyor.

https://twitter.com/toyaa_h/status/1298338604662394880
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 22:28:31 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz Sergen hocanın planından vazgeçip gençlerle mi oynasak acaba  :ebebe: Yaptığımız hazırlık maçından bu sonucu çıkarabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Maçtan sonra çıkıp "özür diliyoruz" gibi röportajlar verecekler, kimsenin umurunda olmayacak. Anlamı yok :by2:

Çevrimdışı haluk.m

Sergen Hoca yıllardır transfer sezonu görmedi diye eleştiriliyordu, artık gördüğü için eleştirilecek..  :claps:

Çevrimdışı mellfred

ilk hazırlık maçını cl’de yapan takım gibi takım

Çevrimiçi levitate

adnan başkandan tweet bekliyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Welinton'ı gelecek partneri ile degerlendirmek lazım. Bence Vida olmayacak partneri.
Welinton'dan daha kötüsünü bulup getirirler, Welinton onun yanında iyi görünür.

Çevrimiçi levitate

15 gün geçmedi galiba alanya'dan iade alabiliyor muyuz
bipbipbupbup