2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848961 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Hala Koita'yı bekliyorsak işimiz var bu sene  :money:

"Kasımpaşa bir forvet transfer etmek istiyormuş. Eğer o oyuncu alınırsa, Koita'nın Beşiktaş'a gelme durumu varmış. Sergen Yalçın yerli bir kaleci transfer etmek istiyor." (via. Murat Özen)

Kasımpaşa'nın forvet transfer ettikten sonra, Koita'yı alacakmışız.

Yemin ediyorum, sezonun en kısa fıkrası olabilir.

Koita'nın Güven'den ne fazlası var da, bu kadar peşinden koşuyorlar? Welinton'u, N'sakala'yı, Gökhan Töre'yi Sergen'ij eski oyuncusu diye pazarladılar, biz de yedik. Peki Koita nedir?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Koita'nın Güven'den ne fazlası var da, bu kadar peşinden koşuyorlar? Welinton'u, N'sakala'yı, Gökhan Töre'yi Sergen'ij eski oyuncusu diye pazarladılar, biz de yedik. Peki Koita nedir?

cezap hakkımı kullanıyorum : çaresizliğin sözlük anlamı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan için Ozan'ı vermezler, Ljajic - Ozan takası düşünülüyordur.
Tüm iyi oyuncuları verelim o zaman. Benim en son vereceğim oyuncu Ljajic olur  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

futbolcularin personelin maasini odeyemiyorsun
ustune de 2.7 milyar borcun var
borclarini odemediginde ayni da durmuyolar galiba

yabanci futbolcularin menajerleri de bizi fofaya falan veroyor adamlar bize batti batacak gozuyle bakiyor

ali koc olmasaydi fb simdiye kadar durumu ne olurdu bilinmez borclari 1 milyar falan azaldi belki de daha cok
 adamlarda ne CL geliri var ne de baska birsey
2017 de 2.8 milyarmis 2018 sonunda 3.5 milyarmis

mesela anc ve ali koc baskan olmasaydi simdi fbyle bizim durum ne olurdu acaba
Fenerbahçe'nin borcu falan azalmadı: Futbol A.Ş ile şirketi ayırıp bilanço oynaması yapıyorlar.

Herifler 3 senedir oluk oluk para harcıyor, Avrupa geliri yok, performans geliri düşük, pandemi var ama borç azalıyor. Yersen.

Çevrimdışı bjk4ever

Taraftar baskısıyla hiç bir alakası yok, Fikret Orman'ın gitmesinin tek sebebi ekonomik olarak elinde patlaycağını anlamsıydı.

Bu adamlar şu anki kur şokunu bizden önce görmediler mi sanıyorsunuz?

Aynen, bos lakirdi iste. Taraftar cok onemli, vazgecilmez falan. Ama aslinda hicbir gucu yok. Sen istedigin kadar bagir laptop'unun arkasinda, istedigin kadar twitter'dan elestir, adamin akibetini kongre belirliyor. Hayirli isler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu savunması kötü yorumunu komik buluyorum. Bunlar hiç PAOK maçı izlemişlerse bile Yunanistan milli takımını da mı görmemişler. Komik  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Taraftar baskısıyla hiç bir alakası yok, Fikret Orman'ın gitmesinin tek sebebi ekonomik olarak elinde patlaycağını anlamsıydı.

Mayıs'ta aday olurken kur şokunu göremedi de Eylül'de vahiy mi geldi de gördü 3-5 ay sonra istifa etti? Kur şoku 4-5 yıldır var. Her yıl %20-40 arası döviz artıyo. Yeni bişey değil.

:ebebe: :ebebe: Doğruysa komedi  :s20:

Çevrimdışı haluk.m

Tüm iyi oyuncuları verelim o zaman. Benim en son vereceğim oyuncu Ljajic olur  :money:

Ekşi'de görmüştüm, onlarda böyle düşünüyor  :evillol:

Her oyuncunun kendi takımı için ayrı bir değeri var.

Çevrimdışı tangaz

Mayıs'ta aday olurken kur şokunu göremedi de Eylül'de vahiy mi geldi de gördü 3-5 ay sonra istifa etti? Kur şoku 4-5 yıldır var. Her yıl %20-40 arası döviz artıyo. Yeni bişey değil.

nokta atışı yorum olmuş  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

cezap hakkımı kullanıyorum : çaresizliğin sözlük anlamı  :D
Almasınlar o kadar çaresizlerse.

700 bin Euro maaşlar konuşuluyor bir de, yabancı kontenjanı falan da cabası.

Koita as forvet olur mu? Olamaz. Üstüne Güven'den de iyi değil, Larin'den de. Alma o zaman.

Çevrimdışı tangaz

Bu savunması kötü yorumunu komik buluyorum. Bunlar hiç PAOK maçı izlemişlerse bile Yunanistan milli takımını da mı görmemişler. Komik  :D

mantıklı açıklasalar neyse şunu diyebilirler "stoperler ağır burak hala kadroda olsa araya atılacak toplardan iyi ekmek yer"

Çevrimdışı tangaz

Almasınlar o kadar çaresizlerse.

700 bin Euro maaşlar konuşuluyor bir de, yabancı kontenjanı falan da cabası.

Koita as forvet olur mu? Olamaz. Üstüne Güven'den de iyi değil, Larin'den de. Alma o zaman.

bnce kafaları şöyle çalışıyor bunu 750 bine oynatsak bonservis ödemesek larini 1,75e satsak 1,6 da maaşdan yırtarız 2,6 artıdayız

Çevrimiçi tolga1903

Ekonominin başındaki herif bile tahmin edemezdi bu gün yaşanan kur şokunu ki zaten öyle bir yetisi de yok neyse. Fikret orman'ın bugün yaşanan kur yükselişini tahmin etmesine gerek yok çünkü hali hazırda kendisi görevdeyken oluşan mevcut kurla da batmıştı kulüp. Bugünkü kur üzerine tuz biber oldu yani. Dünya lideri "dolar alan yaya kalır" dediği gün yüklü miktarda dolar alanlar bugün ultra zengin oldu fikret orman'ın geleceği öngörerek kaçtığını düşünmüyorum kulübün mevcut hali de kaçmasına yeterdi.

Benim merak ettiğim nokta bugünleri gördü veya görmedi zaten kaçmayı kafaya koyan bir insan neden bankalar birliği anlaşması denilen kulübün kamu bankalarına ve dolaylı yoldan mevcut siyasi iktidara peşkeş çekildiği kayyım anlaşmasına imza atar? Fikret orman'ı bugün kötü anıyoruz ancak yarın anapara geri ödemesi başladığında belki küfürlerle beddualarla anacağız, çünkü öyle böyle kötü yola sokmadı bizi o anlaşmayla. Mevcut siyasi iktidar güdümündeki sözüm ona "bankalar birliği" konsorsiyumuna 5 milyar tl gelir temliklemek... Fikret orman o meşhur kitabında işlesin bizi düşürdüğü bu hali.

Çevrimdışı bjk4ever

Koita'yi biraz da guc gosterisi olarak gormek lazim bence. Kasimpasa'ya FB ve GS'ye yakalalik yaparsan bir saf degiliz, bize de ver demek oluyor biraz. Biraz da had bildirmek.
Sportif olarak bakarsak, bence Larin gidecekse olarak, ama Larin'in kontratinin altindan nasil cikariz bilemiyorum.
Larin ve Umut birbirine benzer oyuncular, benim tercihim Umut'un kalmasi olur. Hem kontenjan doldurmuyor hem maasi daha uygun. Koita da acik alan oyuncusu olarak yedek bekler.

Baba forvet-Koita-Umut-Guven iyi forvet hatti olarak. Ama Koita asla 1. forvet olacak capta degil, Larin gitmeden de gereksiz olur.

Ekonominin başındaki herif bile tahmin edemezdi bu gün yaşanan kur şokunu ki zaten öyle bir yetisi de yok neyse. Fikret orman'ın bugün yaşanan kur yükselişini tahmin etmesine gerek yok çünkü hali hazırda kendisi görevdeyken oluşan mevcut kurla da batmıştı kulüp. Bugünkü kur üzerine tuz biber oldu yani. Dünya lideri "dolar alan yaya kalır" dediği gün yüklü miktarda dolar alanlar bugün ultra zengin oldu fikret orman'ın geleceği öngörerek kaçtığını düşünmüyorum kulübün mevcut hali de kaçmasına yeterdi.

Benim merak ettiğim nokta bugünleri gördü veya görmedi zaten kaçmayı kafaya koyan bir insan neden bankalar birliği anlaşması denilen kulübün kamu bankalarına ve dolaylı yoldan mevcut siyasi iktidara peşkeş çekildiği kayyım anlaşmasına imza atar? Fikret orman'ı bugün kötü anıyoruz ancak yarın anapara geri ödemesi başladığında belki küfürlerle beddualarla anacağız, çünkü öyle böyle kötü yola sokmadı bizi o anlaşmayla. Mevcut siyasi iktidar güdümündeki sözüm ona "bankalar birliği" konsorsiyumuna 5 milyar tl gelir temliklemek... Fikret orman o meşhur kitabında işlesin bizi düşürdüğü bu hali.

Bence ona ileride TFF başkanlığı vaadedildi. Kaçtı gitti. Şenol Hoca'nın sezon ortası milli takıma gitmesi de bunla bağlantılı. Bir sürü sebep var tabi ama en mantıksızı kur şoku muhabbeti.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Koitayi denince bu sezon bizim maçlarda attığı dirseklerle hatirliyorum  :D Özellikle ilk devredeki maçta 3 kere falan atılmayı haketmişti.  Cisse ve Koita oynamak istediğimiz oyunda faydali olamayabilir. Topla iliskisi iyi olan forvet gerekiyor ayni zamanda bize. Sergen Yalçın maç sonu açıklamalarında bundan bahsetmişti.

Çevrimdışı tangaz

ben günün sonunda doğru düzgün kadro oluşturacağımıza hiç inanmıyorum :(

Çevrimiçi tolga1903

Bence ona ileride TFF başkanlığı vaadedildi. Kaçtı gitti. Şenol Hoca'nın sezon ortası milli takıma gitmesi de bunla bağlantılı. Bir sürü sebep var tabi ama en mantıksızı kur şoku muhabbeti.

Nihat özdemir ki kamu ihalelerinin vazgeçilmezi, devletin üç numaralı yap işlet devretçisi tff başkanlığına kaç yıl sonra atanmışken halefinin fikret orman gibi biri olması bilemedim biraz sönük hamle kalırdı. Ama teori doğruysa ve bir gün tff başkanı olur da şu son başkanlık senesinde yaptıklarını aslında şahsi menfaati karşılığı yaptığı ortaya çıkarsa 117 yıllık kulüp tarihinin en büyük kara lekesi kendisi olur bu taraftar yd'ye yaptığı itibarsızlaştırmanın bin katını yapar kendisine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koitayi denince bu sezon bizim maçlarda attığı dirseklerle hatirliyorum  :D Özellikle ilk devredeki maçta 3 kere falan atılmayı haketmişti.  Cisse ve Koita oynamak istediğimiz oyunda faydali olamayabilir. Topla iliskisi iyi olan forvet gerekiyor ayni zamanda bize. Sergen Yalçın maç sonu açıklamalarında bundan bahsetmişti.
En fazla uğraştığımız isim Nikola Kalinic. O olmazsa işler karışacak gibi. Pato, Koita, Cisse gibi isimlere hiç sıcak bakmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben günün sonunda doğru düzgün kadro oluşturacağımıza hiç inanmıyorum :(
Bir kadro çıkar da bu bizi mutlu eder mi orası muamma. Özellikle kaleci konusunda sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şöyle paok taraftar sayfasına baktım biri yazmış ,

Geçen sezonun MVP si Misic,Vierinia , Mauritus olmadan oynayacağız ,onların oyuncularının tutkusu daha fazla korkuyorum filan demiş  :D

https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=275&t=8200&sid=6f794485ebdf86bcdb313669d627d395&start=390
VAR yok diyorlar bu dogrumu?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

En fazla uğraştığımız isim Nikola Kalinic. O olmazsa işler karışacak gibi. Pato, Koita, Cisse gibi isimlere hiç sıcak bakmıyorum.

ben pato konusunda @tuncaboylu nun sezisini merak ediyorum daha evvel robinho ismini ortaya atmıştı bizde gömmüştük adam gelince tuncaboyluyu doğrular performans vermişti o nedenle yorumunu sezisini merak ediyorum.

Çevrimdışı haluk.m

Kalinic çok para istiyor, gelmesi zor diyorlar.  (2.5-3m€)