2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842549 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O işler boş işler.

Serdar Tatlı hakemliği zamanında da piyasadaki hakemlere göre iyiydi. Zaten bakınca belkide gelebilecek en iyi isim olabilir.  yıllanmış ve içi çürümüş adamlardansa Serdar Tatlı iyidir. Belki layıkı ile yapar işini.
Bir üstte aynısını yazdım bende zaten , faal hakemliği döneminde ligin en iyi hakemiydi bana göre , kararları olabildiğince adildi , ben eyyam yaptığı maç hatırlamıyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen iyi bu işlerde fakat, Sanki sürekli Ahmet nur çebi yağlaması var gibi geliyor.

600 bin tl istedi.     300 e düştü falan sürekli. sanki kabak tadı veriyor iyice.
Yönetimden duyum aldığı sürece över o.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemelen Fenere götürmek istedi , Wellitonda bizle anlaştığı için kabul etmedi oda oynatmadı , olabilir mi ? Olabilir yani
Adamla düne kadar pazarlık halindeydik.

Fenerbahçe 1 milyon verememiş mi yani?

Çevrimdışı tangaz

Adamla düne kadar pazarlık halindeydik.

Fenerbahçe 1 milyon verememiş mi yani?

yoo nereden çıktı o adam idmandaydı pazarlıkda olan adam takımla kampa mı girer hatta gazeteciler tek bir idman izleyemedik welinton nedeni ile idmanlar basına kapalı diyordu. welinton konusu olası forvet transferi nedeni ile açıklanmıyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Gökhan töre & Atakan Üner ?

Sizce hangisi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen iyi bu işlerde fakat, Sanki sürekli Ahmet nur çebi yağlaması var gibi geliyor.

600 bin tl istedi.     300 e düştü falan sürekli. sanki kabak tadı veriyor iyice.
Reklam yapıyorlar işte. Bu devirde reklamını iyi yapan yol alıyor. Ben de sevmiyorum ama  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sizce hangisi

Kısa vadeli ise Gökhan Töre, uzun vadeli ise Atakan Üner. Ancak ben Atakan Üner'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sizce hangisi

Dönüşümlü olur ben  Töre'nin sürekli oynayabileceğini sanmıyorum 20 25 maç katkı verse yeter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

İlk 3 sene gerçekten öyleydi, fakat gelen şampiyonluklar kişiliğini değiştirdi.

Biz de (yani büyük çoğunluğumuz) o mutlulukla ve heyecanla adama sarıldık, bir nevi kurtarıcı gibiydi.

Uyaranlar oldu mylife gibi, kulak asmadık.

Aziz Yıldırım'la girdiği sidik yarışında destekledik.

Şimdiki maddi durum ortada, sorumlulardan biri de ben ve benim gibiler.

Tebrik ediyorum özleleştiri için  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Tebrik ediyorum özleleştiri için  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

+1 bende tebrik ediyorum  :claps:  bunu halen söyleyemeyip hata yaptıklarını kabullenemeyenler var.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo nereden çıktı o adam idmandaydı pazarlıkda olan adam takımla kampa mı girer hatta gazeteciler tek bir idman izleyemedik welinton nedeni ile idmanlar basına kapalı diyordu. welinton konusu olası forvet transferi nedeni ile açıklanmıyordu.
Dünü mecazen söyledim, Ahmet Nur Çebi "Huyum kurusun, Welinton ile de pazarlık halindeyiz" dedi ya geçen hafta.

"Welinton'la kupa finali öncesi anlaştık, Erol Bulut o yüzden oynatmadı" senaryosu mümkün değil.

Stoper eksiği barizken Erol'un Welinton'u Fenerbahçe'ye götürmemesi de, bir soru işareti gerçekten.

Dünü mecazen söyledim, Ahmet Nur Çebi "Huyum kurusun, Welinton ile de pazarlık halindeyiz" dedi ya geçen hafta.

"Welinton'la kupa finali öncesi anlaştık, Erol Bulut o yüzden oynatmadı" senaryosu mümkün değil.

Stoper eksiği barizken Erol'un Welinton'u Fenerbahçe'ye götürmemesi de, bir soru işareti gerçekten.

orda transferleri -alo ben emre abin yapıyor.Erol bulut daha dün geldi söz hakkının olduğunu sanmıyorum.Bizde transferleri sergen hoca istiyor yapılıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

orda transferleri -alo ben emre abin yapıyor.Erol bulut daha dün geldi söz hakkının olduğunu sanmıyorum.Bizde transferleri sergen hoca istiyor yapılıyor.
Bu daha mantıklı

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ALDENYX

İlk 3 sene gerçekten öyleydi, fakat gelen şampiyonluklar kişiliğini değiştirdi.

Biz de (yani büyük çoğunluğumuz) o mutlulukla ve heyecanla adama sarıldık, bir nevi kurtarıcı gibiydi.

Uyaranlar oldu mylife gibi, kulak asmadık.

Aziz Yıldırım'la girdiği sidik yarışında destekledik.

Şimdiki maddi durum ortada, sorumlulardan biri de ben ve benim gibiler.

Uwu   vay bee. Helal olsun kardesim.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

+1 bende tebrik ediyorum  :claps:  bunu halen söyleyemeyip hata yaptıklarını kabullenemeyenler var.
bende o dönem her icraatini alkışlayıp şimdi hiç birşeye destek vermemiş gibi pepe vida vs transferlerinde uçan  lens quaresma babelli kadroları öve öve bitiremeyenlerin şimdi kulübün batmasında tek suçlu olarak fikret orman olarak görmesini anlamıyorum. Yanlışları zamanında söylemek lazım.testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur.