2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843152 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/AsperMadida/status/1296570088263495681?s=19
Hayaller Fischer, gerçekler Töre.

Bu adamı almamız çok zor, kulübüne bizden fazla para ödeyecek takım kesin çıkar.

Çevrimdışı tangaz

Sonradan öğrendik ki, o da açıktan vermiş paraları. O dönem iyi görünüyordu anlaşmalar.

Mirin'in kariyeri Welinton'a 3 basar mesela, Monaco, PSV falan bonservisle aldı o adamı. Yaşı da gençti.

Gelmeden 6 ay önce PSV'nin ilk 11 stoperiydi. Welinton'un 800 aldığı yerde Mirin'in 1.3 milyon maaşı normal. Oyuncu tutmadı, o ayrı.

Roco Şili milli takımında oynuyordu, Larin gelecek vaad ediyordu ve Euro şimdikinin yarısı idi.

roco şili milli deyip kıssadan hisse yapmışsın ama düne değin bu tür isimleri menajer milli takım hocası ilişkisidir avrupaya çkmak için milli yapıyorlar demiyormuydun  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Görünen öyle bir plansızlık var ki elimizdeki Ersin gitse şaşırmam. Tüm takımlar yerli oyunculara ağırlık verirken biz elimizdekileri gönderdiğimiz gibi hiç yerli de almadık. Onun için Fabri takılsın demek için gitmesi gereken oyuncular gitmeli ve kadronun ana hatları tamamlanmalı. Henüz ilk 11'deki eksikleri tamamlamadık. Yedeklere elimizde kalan bütçe ile yama yapacağız anlaşılan  :tabe:

Bizimkiler kafalarında ersin dorukhan oğuzhan ve gelirse töre  bunları düşünüyorlar direk oynayacak şekilde.  zaten 4 türk oynattığın zaman başka bi sınıra takılmıyorsun. kaldı ki bu sene yabancı sınırı yok. seneyede gelmez bence. dmnerler bu karardan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

geçen fransa 2.ligden golcü bakıyordum tino kadavere die bir gol kralı olmuş yürünebilir derken baktım eleman lyonun malıymış kiralıkmış die elemiştim bugün bize yazmışlar

Geçen sene gese alacaktı bu oyuncuyu yırtıcı bi forvet alırsak buralarda iş yapar ama satın alma maddesi yüksek olur. İddaa oynadığım zamanlar  dikkatimi çekmişti maçları izlerken.

Çevrimiçi yaço58

Açılan kontenjana da 2 forvet, 1 sağ bek, 1 orta saha gelecek. Kaleye yabancı hakkımızın kalacağını ben de düşünmüyorum.
Kaleye o zaman gökhan akkanı alsak bare 25 yaşında olması lazım diğer adı çıkanlardan Serkan Sinan falan geleceğime bu gelsin

Çevrimdışı tuncaboylu

roco şili milli deyip kıssadan hisse yapmışsın ama düne değin bu tür isimleri menajer milli takım hocası ilişkisidir avrupaya çkmak için milli yapıyorlar demiyormuydun  :alala:
3-5 desen şüphen olur, 24 kere milli olmuştu adam. Dünya kupası elemelerinde ilk 11 oynuyordu.

Tekrar belirteyim: Roco da, (özellikle) Mirin de bize geldiklerinde Welinton'dan çok daha iyi kariyere sahiptiler ve 5 yaş daha gençtiler.

Şimdi olayın sıcaklığı ile farketmiyoruz, ama Welinton'da etkileyici hiç bir kariyer geçmişi yok. 31 yaşına kadar hiç bir takım bonservis ödememiş, 26 yaşında Arap yarımadasına gitmiş bir adam.

Ekonomik durum bu kadar kötü olmasa, herkes saydırırdı bu transfere.

Ha şu berbat ekonomik durumun sorumlusu da Fikret Orman ve önceki yönetim. Bunlara enkaz bırakıp gittiler.

Ben de diyorum ki, madem enkaz kaldı; o zaman yeniden yapılanmaya girelim. Ama o yolu da tercih etmiyorlar. Şu Welinton için 2 genç çocuk gönderdiler, birini yolda yakalayıp geri getirdik. Bunlar acemilikle yapılan hatalar.

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 11:34:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleye o zaman gökhan akkanı alsak bare 25 yaşında olması lazım diğer adı çıkanlardan Serkan Sinan falan geleceğime bu gelsin
Transferde önceliklerimiz var. Onlar bitmeden kalecinin gündeme geleceğini düşünmüyorum. Bu sene çok fazla transfer yapmamız gerekli ve hepsini bir anda bitirecek bütçeye sahip değiliz. Kaleci transferi belki devre arası transfer dönemine bile sarkabilir. Eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak oradan gelen bütçeyle bazı transferleri daha rahat tamamlayabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3-5 desen şüphen olur, 24 kere milli olmuştu adam. Dünya kupası elemelerinde ilk 11 oynuyordu.

Tekrar belirteyim: Roco da, (özellikle) Mirin de bize geldiklerinde Welinton'dan çok daha iyi kariyere sahiptiler ve 5 yaş daha gençtiler.

Şimdi olayın sıcaklığı ile farketmiyoruz, ama Welinton'da etkileyici hiç bir kariyer geçmişi yok. 31 yaşına kadar hiç bir takım bonservis ödememiş, 26 yaşında Arap yarımadasına gitmiş bir adam.

Ha şu berbat ekonomik durumun sorumlusu da Fikret Orman ve önceki yönetim. Bunlara enkaz bırakıp gittiler.

Ben de diyorum ki, madem enkaz kaldı; o zaman yeniden yapılanmaya girelim. Ama o yolu da tercih etmiyorlar. Şu Welinton için 2 genç çocuk gönderdiler, birini yolda yakalayıp geri getirdik. Bunlar acemilikle yapılan hatalar.

Ben yönetimin yaptığına hata demekten çok plansızlık diyorum. Yapılan listede sıralamalar belli olması lazım. Sürekli dönüp bu olmadı şu oldu Sergen hocam ne dersiniz diye sorulması saçma geliyor. Zaten bu listeyi Sergen Yalçın ile hazırlamadınız mı? Ayrıca liste nasıl hazırlandıysa hiçbir oyuncu birbirinin alternatifi olacak özelliklere sahip değil  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

3-5 desen şüphen olur, 24 kere milli olmuştu adam,

24 maçın 16sı dostluk maçı tam pazarlama çalışması işte :) ve bu adama 1,5 imza parası ödedik 1,5da maaş ödüyoruz bize gelmeden 450 brüte oynuyordu mirin içinde burda yazan hollandadan mehmet vardı adamı psv teneke bağlayarak gönderdi hollandadaki en kötü stoepr diyordu.

welintonu övmüyorum hatta ben olsam almam ama fikreti deli gibi savunurken arkadaki enkaza rağmen bu yönetime karşı acımasız buluyorum seni
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

24 maçın 16sı dostluk maçı tam pazarlama çalışması işte :) ve bu adama 1,5 imza parası ödedik 1,5da maaş ödüyoruz bize gelmeden 450 brüte oynuyordu mirin içinde burda yazan hollandadan mehmet vardı adamı psv teneke bağlayarak gönderdi hollandadaki en kötü stoepr diyordu.

welintonu övmüyorum hatta ben olsam almam ama fikreti deli gibi savunurken arkadaki enkaza rağmen bu yönetime karşı acımasız buluyorum seni
Ben taraftarı her yönetimin yaptığı hatalara karşı acımasız olmaya davet ediyorum. Yöneticiler ses çıkmayınca at koşturuyorlar kulüpte. Sonra borçlar arttı oluyor. Ahmet Nur Çebi yeni bir yönetici de değil üstelik. Ben taraftarın bu tavrını yadırgamıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben yönetimin yaptığına hata demekten çok plansızlık diyorum. Yapılan listede sıralamalar belli olması lazım. Sürekli dönüp bu olmadı şu oldu Sergen hocam ne dersiniz diye sorulması saçma geliyor. Zaten bu listeyi Sergen Yalçın ile hazırlamadınız mı? Ayrıca liste nasıl hazırlandıysa hiçbir oyuncu birbirinin alternatifi olacak özelliklere sahip değil  :alala:
Kısmen katılıyorum.

Para olmayınca plan yapmak kolay değil, o yüzden anlayış göstermek lazım.

Ama ortada aklıma yatan bir yol haritası olmaması canımı sıkıyor. Genç ve potansiyelli bir takım kurulması için hamleler yapılması gerekirken, aksine son sahibi olacağımız yabancılar alınıyor ya da alma ihtimalimiz olmayan yabancılar kiralanıyor.

1 aydır söylüyorum, yabancı kısıtlaması geleceği belli. Gurbetçi oyunculara yönelmek lazım. Yönetimde bunu yapacak yetkinlikte kişiler de var, ama icraat yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şili gibi Dünya kupası'na katılabilmek için sıkı mücadele edmek zorunda olan bir takım, 6 eleme maçında pazarlama için ilk 11 stoper oynatmaz. Öyle bir lüksü yok.

PSV Mirin'i 2 sene ilk 11 oynattıktan sonra gönderdi. Kelepir görünüyordu, 350 bin Euro'ya alındığı söylendi. Şimdi öyle bir adam alsa, burada Nur Çebi'nin askerleriyiz diye gezerim.

Mesela Roco için 1.5 milyon imza parası ödendiğini yeni duyuyorum ben. O dönem öğrensem, farklı değerlendirmeler yapardım.

Fikret Orman bize illüzyon yaptı ve biz de görmek istediklerimizi gördüğümüz için farketmedik. "Ahah bonservis mi, o da ne?" diye şakalar yaparken, gülüyorduk. Arkada menajerlere ve imza paralarına dünyalar gitmiş. Bunlar KAP'a bildirildi mi? Hayır.

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 11:52:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Ben taraftarı her yönetimin yaptığı hatalara karşı acımasız olmaya davet ediyorum. Yöneticiler ses çıkmayınca at koşturuyorlar kulüpte. Sonra borçlar arttı oluyor. Ahmet Nur Çebi yeni bir yönetici de değil üstelik. Ben taraftarın bu tavrını yadırgamıyorum.

katılıyorum ama istikrar ve tutarlılık lazım biri gelip ağzımıza ederken iyi etti helal deyip diğerini gömünce şüphe uyandırdı/uyandırıyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şili gibi Dünya kupası'na katılabilmek için sıkı mücadele edmek zorunda olan bir takım, 6 eleme maçında pazarlama için ilk 11 stoper oynatmaz. Öyle bir lüksü yok.

PSV Mirin'i 2 sene ilk 11 oynattıktan sonra gönderdi. Kelepir görünüyordu, 350 bin Euro'ya alındığı söylendi. Şimdi öyle bir adam alsa, burada Nur Çebi'nin askerleriyiz diye gezerim.

Mesela Roco için 1.5 milyon imza parası ödendiğini yeni duyuyorum ben. O dönem öğrensem, farklı değerlendirmeler yapardım.

Fikret Orman bize illüzyon yaptı ve biz de görmek istediklerimizi gördüğümüz için farketmedik. "Ahah bonservis mi, o da ne?" diye şakalar yaparken, gülüyorduk. Arkada menajerlere ve imza paralarına dünyalar gitmiş. Bunlar KAP'a bildirildi mi? Hayır.

En çok zaten bu cimri başkan, istenilen topçuyu kendi kulübün menfaati doğrultusunda uygun ücretlere aldığı algısına kandığımız ve daha sonra bu kulübün içini boşalttığı için bizimde uyanmamız geç oluğundan dolayı kızıyorum..

Herşeyi mükemmel duruma getirip, kupalara ambargo koyup, ligin en rahat ve en güçlü takımını oluşturabilecek fırsatlar gelmişken şuanda hiç para olmaması adama koyuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kaç ay önce bir spor programına konuk olan Erol Bulutun Weliton ile ilgili düşünceleri

Muhabir : Bir teklif var mi Fenerbahceden WELLITON ile ilgili

Erol Bulut : Benim bildiğim yok , Bana göre Welliton ligin en iyi 3 stoperinden biri , Bir stoperden ne beklersiniz ? Kafa topu iyi olacak , topu arkadan iyi kullanacak , Sert olacak ve çabuk olacak bunların hepsi Wellitonda var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

En çok zaten bu cimri başkan, istenilen topçuyu kendi kulübün menfaati doğrultusunda uygun ücretlere aldığı algısına kandığımız ve daha sonra bu kulübün içini boşalttığı için bizimde uyanmamız geç oluğundan dolayı kızıyorum..

Herşeyi mükemmel duruma getirip, kupalara ambargo koyup, ligin en rahat ve en güçlü takımını oluşturabilecek fırsatlar gelmişken şuanda hiç para olmaması adama koyuyor.
İlk 3 sene gerçekten öyleydi, fakat gelen şampiyonluklar kişiliğini değiştirdi.

Biz de (yani büyük çoğunluğumuz) o mutlulukla ve heyecanla adama sarıldık, bir nevi kurtarıcı gibiydi.

Uyaranlar oldu mylife gibi, kulak asmadık.

Aziz Yıldırım'la girdiği sidik yarışında destekledik.

Şimdiki maddi durum ortada, sorumlulardan biri de ben ve benim gibiler.

Çevrimdışı tangaz

yemeyeceksin ilüzyonu biz burada sayılı kişi eleştirirken demediğiniz laf kalmadı sayısız ileti silindi sayısız ceza yedik vbvb eskinin muhasebesini yapmıyorum ama adaleti de bekliyorum.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İlk 3 sene gerçekten öyleydi, fakat gelen şampiyonluklar kişiliğini değiştirdi.

Biz de (yani büyük çoğunluğumuz) o mutlulukla ve heyecanla adama sarıldık, bir nevi kurtarıcı gibiydi.

Uyaranlar oldu mylife gibi, kulak asmadık.

Aziz Yıldırım'la girdiği sidik yarışında destekledik.

Şimdiki maddi durum ortada, sorumlulardan biri de ben ve benim gibiler.

İlk 3 - 4 sene bende destekledim Ahmet Nur Çebi iyi işler yapsın onuda destekleriz problem değil ama çok sağlam kazık çakıp gitti.

Sadece geçen sene  15 milyon euro bonservis + Abdullah avcı kazığı falan aldığı topçuların maaşı ile birlikte 250 300 bin tl lik yaptı gitti.

gs'li biri hiç şaşırtmıyor :)
Gs li mi bilmiyorum ama Serdar Tatlı hakemliği döneminde ligin en iyi hakemiydi ve bayağı adil maçlar yönetiyordu , eyyam yaptığı tek maç bile hatırlamıyorum , bence isabetli bir karar

Çevrimiçi yaço58

Bir kaç ay önce bir spor programına konuk olan Erol Bulutun Weliton ile ilgili düşünceleri

Muhabir : Bir teklif var mi Fenerbahceden WELLITON ile ilgili

Erol Bulut : Benim bildiğim yok , Bana göre Welliton ligin en iyi 3 stoperinden biri , Bir stoperden ne beklersiniz ? Kafa topu iyi olacak , topu arkadan iyi kullanacak , Sert olacak ve çabuk olacak bunların hepsi Wellitonda var
Erol buluta sormak isterim ligin en iyi 3 stoperden birini neden alanya'nın en önemli maçında yedek bıraktığını kupa finalinde oynasaydı o zaman

Beşiktaş görünümlü @MUSTAFA_  zekariya alp gibi.Kızı gs'li.
Kızı Gs li olunca kendisi de mi Gs li oluyor , algoritman çok yanlış

Rahmi koç Beşiktaşlı ama 2 oğlu Fenerli , senin mantığına gore Rahmi Koç da Fenerli :D

Benim Dayım Fenerli ama 2 oğlu da Fanatik Gs li mesela kendi ailemden örnek vereyim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1296734085751222272
Hayırlı olsun oyuncuyu takip eden varmı

Murat Özen iyi bu işlerde fakat, Sanki sürekli Ahmet nur çebi yağlaması var gibi geliyor.

600 bin tl istedi.     300 e düştü falan sürekli. sanki kabak tadı veriyor iyice.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kızı Gs li olunca kendisi de mi Gs li oluyor , algoritman çok yanlış

Rahmi koç Beşiktaşlı ama 2 oğlu Fenerli , senin mantığına gore Rahmi Koç da Fenerli :D

Benim Dayım Fenerli ama 2 oğlu da Fanatik Gs li mesela kendi ailemden örnek vereyim

O işler boş işler.

Serdar Tatlı hakemliği zamanında da piyasadaki hakemlere göre iyiydi. Zaten bakınca belkide gelebilecek en iyi isim olabilir.  yıllanmış ve içi çürümüş adamlardansa Serdar Tatlı iyidir. Belki layıkı ile yapar işini.

Erol buluta sormak isterim ligin en iyi 3 stoperden birini neden alanya'nın en önemli maçında yedek bıraktığını kupa finalinde oynasaydı o zaman
Muhtemelen Fenere götürmek istedi , Wellitonda bizle anlaştığı için kabul etmedi oda oynatmadı , olabilir mi ? Olabilir yani