İsim üzerinden gitmedim anadolu takımından oyuncu alıyoruz diye kötüledin iyice anadolu takımı olacağız dedin oyuncular anadoluda yetişmedi avrupadan geldi
Koita'yı övdüğümü hatırlamıyorum kendi adıma.
Dostum oyuncu anadolu takımında oynuyor diye kötülüyorsun.Öyle bakma avrupada oynadı bu oyuncular diyorum bu sefer orda kaç maç yaptı istatistik diyorsun
İstersen doğumlarına kadar gidelim ?
Her transfer tutacak diye bir şey yok senin eziklik psikolojin var oyuncu anadoludan geliyor diye hayıflanıyorsun.Douglası direk adriano gibi barçadan almış olsaydık olmadı tutmadı derdin ama sivas üzerinden aktarmalı geldiği için gömüştürüyon.
Şimdi bir koita üzerinden tutturdun gidiyorsun.Bedava N'sakala aldık sol bek sorunu çözüldü 500 bin € oynayacak.Caner oynuyordu 2 milyon € alıyordu defansı evlere şenlikti.Dikine oynayabilen bir orta saha oyuncumuz yoktu sürekli sağa sol ver gül al gülüm mensahı aldık 1.2 milyon € maaş alacak.Sen bardağın sürekli boş tarafından bakmayı tercih ediyon.
Dediğim gibi oyuncu anadolu takımı üzerinden aktarmalı geldiği için böyle davranıyorsun ancak gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor sadece biz değil diğer Takımlar da böyle yapıyor hem ülke ekonomisi hem klüpler batık durumda klübün bütçesi 30 milyon € maaş,bonservis,çalışanların ücretleri bile buna dahil herkes böyle yapıyor yapmaya mecburlar.Mario-Cenkler artık hayal alışsan iyi olur sadece biz değil dediğim gibi diğer takımlarda dahil.
Metin albayrak scout/transferler değil sergen hoca istiyor ligi bilen tanıyan ekonomiye uygun şampiyonluğa oynayacak bir kadro yönetim kuruyor hepsi bu.
Aldığımız veya alacağımız oyuncular ile şampiyonluğa çok rahat oynarız sen şampiyonlar ligi şampiyonluğu istiyorsan o tren kaçtı artık onlar rüyalarına bile giremez Türk takımlarının makas açılalı çok oldu.
Nsakala ya da Mensah'ı kötülemiyorum, maliyetleri uygun ve başarı ihtimali olan transferler. Ben Anadolu'dan ilk 11'e 5 oyuncu yazılmasına karşıyım.
Ayrıca maliyet dersen ben Atiba derim

(çok para harcamadan da iyi oyuncu bulabiliyorsun)
Mensah, Nsakala, Welinton aldık ve ilk 11 oyuncuları olarak düşünüyoruz. Koita, Cisse, Ndiaye, Johnson, Lemina, Töre, Serkan da transferi düşünülen isimler. (İçlerinden 2 tanesi ilk 11'e girecek)
Ayrıca Sergen Hoca ligi biliyor ama kaç transfer sezonu yaşamış ? Ben de bir Beşiktaşlı olarak başarılı olmasını istiyorum ama bu transferi de tamamen onun eline bırakamayız.
Koita iyi performans verebilir ama ben takımımda istemem, 5 sezonda yeni mi görmüş ? alsaydı ya Malatya'ya. (Sezon başında herhangi bir takım istese alma ihtimal yüksekti)
Hadi oldu da şampiyon olamadık ! O zaman ne yapacağız, elimizde 2-3 yıllık sözleşmelerle oyuncu dolu ve para yok. En başa dön scouting yapıyoruz olacak.
Şampiyonlar Ligi zor fakat bir AL yarı finali yapamayacak takımda değiliz, gençlerimiz bir Türkiye Kupası alsa fena mı olur.
Bizden kötü takımlar ligden oyuncu parlatıyor biz ise Koita tartışıyoruz.

(koita'yı biz 21-22 yaşında bulamıyoruz, adama bonservis bile ödenmemiş)