2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848406 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Konu Fabri'ye nereden geldi, anlamadım?

Fabri 6 milyon Euro bonservis kazandırarak gitti, Burak'tan 5 kuruş kazanmadık.

Dünyada santrafor maaşları yüksek, yönetim bunu bilmeliydi ve Burak 2.5 alıyor diye çok dememeliydi.

Mesela Larin 1.5 alıyor diye eleştiriliyor, Belçika'da 9 gol atan santrafor almaya kalksan 1'den aşağı vermeyeceksin zaten.

konu fabri burak larinden ziyade f.orman ne yapsa afedersin sıvas bile hep bir savunacak argüman bulurdun hatta bir ara seni f.ormandan para mı alıyorsun die suçlayanlar olmuştu oysa bu yönetimi hemen her konuda ağır gömdüğün için dikkat çekiyor olabilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

saha dışında evet onu bende yazmıştım hatta sünnetinde bisiklet hediye gelmiş çocuk gibi mutluydu imza atrken die de belirttim ama saha içinde hem türk hem yeterli idi şu an kontenjan dolu 5-6 mevkiye adam lazım göndermek kolay olmayacak göndermeden de alamayacaz. sıkıntı...
kasımpaşa beşiktaş maçına gitmiştim kasımpaşa tribününe gökhan gönüle ne sövüyorlardı duymaması imkansız.demekki büyük fenerliymiş beşiktaşlı olsa gitmezdi. Bacağındaki de kartal değil kanar-yaymış demek ki.

Çevrimdışı cursedofdragon

Konu Fabri'ye nereden geldi, anlamadım?

Fabri 6 milyon Euro bonservis kazandırarak gitti, Burak'tan 5 kuruş kazanmadık.

Dünyada santrafor maaşları yüksek, yönetim bunu bilmeliydi ve Burak 2.5 alıyor diye çok dememeliydi.

Mesela Larin 1.5 alıyor diye eleştiriliyor, Belçika'da 9 gol atan santrafor almaya kalksan 1'den aşağı vermeyeceksin zaten.

Konu fabriye örnekten geldi.Geçen sene fabri gitmek isteyince yönetim ne yapsın oyuncu gitmek istedi bu sene burak gitmek isteyince yönetim tu ka ka yanlış mı ? Elinde tutamadı vs..

Fabri 6 milyon € kazandırır tabi 30 yaşında CL'de pik yaptı başarılı bir sezon ardından gitti senin gibi adam bu basit şeyleri nasıl görmezden gelir.Burak 35 yaşında maaşı 2.5 milyon € 1 sene daha kafasından uzatmış eski yönetim gelecek sene olan 60 milyon € luk bütçe 30 milyon €'ya yarı yarıya düştü maaş bonservis calısanların maaşı dahil.Burak indirim kabul etmedi son vurgunu yapmak istedi 2 yıllık sözleşme istedi hepsi bu işte.

Burak 2.5 alıyor çok demek zorundasın mecbur bıraktı eski yönetim sağolsun battı klüp veremiyoruz.Pepe 5 negredo 5 vida 3.5 derken battı klüp.35-36 yaşına girecek olan adama 2 yıllık sözleşme yenilemesi isteyen 2.5 milyon € veremeyiz.İndirimi kabul etseydi ama vurgun yapmayı tercih etti.Gökhan gönül gibi.

Larin 1.5 almıyor 1.8 alıyor bu rakamlar bizim için yüksek artık yıldız değilsen 2 milyon € bandı hayal.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2020, 16:54:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

serdar tatlı güvenilecek bir adam en azından hakemken öyleydi ve ven feneeli olarak biliyordum.
Araştırdığımda da Beşiktaşlı olduğunu okudum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Doğru falan değil.

Fabri ağlaya ağlaya gitti.

Burak Lille'de bizden daha fazla para almayacak, sözleşme süresi de aynı. Sen ona ödeme garantisi versen, memnuniyetle kalırdı.

burak konusu ödeme garantisi filan değildi hislerime göre daha ziyade kaptanın yalnız bırakılışı sorunlarla mücadele ederken yeterli destek görmediği hissi filan kaptanı yormuştu ondan gitti bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Araştırdığımda da Beşiktaşlı olduğunu okudum  :tabe:

Beşiktaş görünümlü @MUSTAFA_  zekariya alp gibi.Kızı gs'li.

Çevrimdışı murat

iyiymiş walla ben 500 metre yürümüyorum 100 bilemedin 150 filan  :D
aslında doğrusunu sen yapıyorsun bence. Parçaların belli bir ömrü var çok yol yapıp hırpalamaya gerek yok. Pas tutmayacak kadar çalıştır yeter.

Çevrimdışı tangaz

beşiktaşlı hakem yoktur ve konu tartışmaya kapalıdır NOKTA

aslında doğrusunu sen yapıyorsun bence. Parçaların belli bir ömrü var çok yol yapıp hırpalamaya gerek yok. Pas tutmayacak kadar çalıştır yeter.

ayaklarında varis çıkmıştır senin 10 km ne ya :D

Çevrimdışı Erman1903

burak konusu ödeme garantisi filan değildi hislerime göre daha ziyade kaptanın yalnız bırakılışı sorunlarla mücadele ederken yeterli destek görmediği hissi filan kaptanı yormuştu ondan gitti bence.

Antrenmana çıksın diye ufak tefek yalakalıklar yaptığı El-Neny'nin peşinde koşuyoruz. Balotelli gibi çıkıntı ile 2M Euroya anlaşıyoruz, Ze Luis gibi bir gol fakirine yine aynı şekilde 1 sene için 2M'a oyuncu ile anlaşıyoruz. Giderken çok para alıyor diye gözüme batmadı ama bu kadar çaresiz durumlara düşeceksek keşke kalsaydı diyorum şimdi.

Çevrimdışı tangaz

Doğru
annem çok yürüyen biriydi 60-65den sonra dizlerde kıkırdak zedelenmesi oldu ameliyat filan derken doktorlarda aynını demişti teyzem dizlerini çok yormuşsun vbvb şimdi yürürken kısa mesafe sonrası pili bitiyor.

beşiktaşlı hakem yoktur ve konu tartışmaya kapalıdır NOKTA

özellikle gs'li dolduruyorlar abi zaten amca,yeğen ilişkisi ahbap,çavuş ilişkisi gibi gs alt yapı teknik direktörünün oğlu aktif hakemlik yapıyor zorbay küçük hepsi aynı hepsi gs'li.1-2 tane farklı takımlı varsa onlarıda sindiriyorlar işte.

Bizim hakemimiz yok maalesef hiç olmadı.

Çevrimdışı tangaz

özellikle gs'li dolduruyorlar abi zaten amca,yeğen ilişkisi ahbap,çavuş ilişkisi gibi gs alt yapı teknik direktörünün oğlu aktif hakemlik yapıyor zorbay küçük hepsi aynı hepsi gs'li.1-2 tane farklı takımlı varsa onlarıda sindiriyorlar işte.

Bizim hakemimiz yok maalesef hiç olmadı.

öyle bir sindiriyorlar ki herifler gs.yi üzerse maç alamayacağını kariyerinin biteceğini biliyorlar ona göre geseli olmayan azınlık diğerlerinden beter geseli gibi yönetiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Komplosunu bilemem. Çalışmaya başlasın görürüz nasıl birisi olduğunu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bedavaya 6 numara var hala imzalamadı oyuncu, El-Neny'den 2 gömlek daha iyi topçu değilse hiçbir şey bilmiyorum.

https://www.transfermarkt.com.tr/petros/profil/spieler/200558

Çevrimdışı murat

sağlıklı bir insan zaten 5-6 kilometre mesafe kateder.

Çevrimdışı saricasi

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1296447100759269377

qral

Larini ben haricinde neden kimse pek beğenmiyor açıkcası anlamıyorum, gayet şu durumda Bjk ta 2.forvet hatta bu sene yeterli şans verilirse seneye 1.forvet olup cenk gibi satılabilir var o fizik ve yetenek.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

Konu fabriye örnekten geldi.Geçen sene fabri gitmek isteyince yönetim ne yapsın oyuncu gitmek istedi bu sene burak gitmek isteyince yönetim tu ka ka yanlış mı ? Elinde tutamadı vs..

Fabri 6 milyon € kazandırır tabi 30 yaşında CL'de pik yaptı başarılı bir sezon ardından gitti senin gibi adam bu basit şeyleri nasıl görmezden gelir.Burak 35 yaşında maaşı 2.5 milyon € 1 sene daha kafasından uzatmış eski yönetim gelecek sene olan 60 milyon € luk bütçe 30 milyon €'ya yarı yarıya düştü maaş bonservis calısanların maaşı dahil.Burak indirim kabul etmedi son vurgunu yapmak istedi 2 yıllık sözleşme istedi hepsi bu işte.

Burak 2.5 alıyor çok demek zorundasın mecbur bıraktı eski yönetim sağolsun battı klüp veremiyoruz.Pepe 5 negredo 5 vida 3.5 derken battı klüp.35-36 yaşına girecek olan adama 2 yıllık sözleşme yenilemesi isteyen 2.5 milyon € veremeyiz.İndirimi kabul etseydi ama vurgun yapmayı tercih etti.Gökhan gönül gibi.

Larin 1.5 almıyor 1.8 alıyor bu rakamlar bizim için yüksek artık yıldız değilsen 2 milyon € bandı hayal.

Hala anlamıyorsun.

Fabri gitmek istemedi, 6 milyon Euro teklif gelince ağlata ağlata gönderdiler.

Burak da gitmek istemedi, maaşı yüksek diye bedava gönderdiler. Lille'de alacağı para aynı bizle

2.5 milyon veremeyiz diyorsun, duyumlarda ismi geçenler Kalinic, Balotelli vs. Kaç Euro istiyor bunlar sence?

İyi bir santrafor alacaksan, Burak'a verdiğin kadar maaş vermek zorundasın. Piyasa bu. Yok veremem diyorsan Güven, Umut, Larin ile devam.

Çevrimdışı tangaz

Hala anlamıyorsun.

Fabri gitmek istemedi, 6 milyon Euro teklif gelince ağlata ağlata gönderdiler.

Burak da gitmek istemedi, maaşı yüksek diye bedava gönderdiler. Lille'de alacağı para aynı bizle

2.5 milyon veremeyiz diyorsun, duyumlarda ismi geçenler Kalinic, Balotelli vs. Kaç Euro istiyor bunlar sence?

İyi bir santrafor alacaksan, Burak'a verdiğin kadar maaş vermek zorundasın. Piyasa bu. Yok veremem diyorsan Güven, Umut, Larin ile devam.

ee tamam işte fabriyi gönderen yönetimi suçlamıyordun alkışlıyordun diyor gülhanda.

Komplosunu bilemem. Çalışmaya başlasın görürüz nasıl birisi olduğunu  :tabe:

Alla alla her şeye niye komplo diyorsunuz bilgi bu forumda okudum tanıyan adamlar söylüyorlar adamı bilgi.

Çevrimiçi Samet Demir

+1903

hatta git seria B ye ordaki 5-10. sıradaki takımlardan herhangi birinin 6 numarasını kolundan tut getir elneni kadar oynar.

Abi Fransiz herhangi bir ön libero ile anlaşsınlar. İstatistik v.s. bakmaya gerekde yok. Sağlıklı olsun yeter.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

ee tamam işte fabriyi gönderen yönetimi suçlamıyordun alkışlıyordun diyor gülhanda.
Yahu kaleciye 6 milyon verirlerse tabii satacaksın, alkışlanmaz mı?

Santraforunu yenisini almadan bedava gönderirsen de eleştiririm.

sağlıklı bir insan zaten 5-6 kilometre mesafe kateder.

ben hiç mesafe kat etmiyorum sürekli oturuyorum gayet sağlıklıyım :D

Bknz ; Tosbağa hiç hareket etmiyor 100 yıl yaşıyor çok hızlı hareket eden tavşan çabuk geberiyor :D

Hareketsizlik iyidir :D