2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848494 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

burak lille ile 1850ye filan anlaşmış sanırım ee bizde o paralara oyuncu bakıyoruz sanki, gg yerine bakılan yabancılarda romadan filan ucuz olmayacaktır bilemedim  :alala: bu ikili türk oldukları için iyi seçeneklerdi baksana şimdiden kontenjan dolu bizim
Büyük hata yaptılar.

Çevrimdışı caner.eryigit

santraforun gecikmesi bence de yanlış değil elenirsek elenelim bu turları geçsek zaten playoffda eleniriz, önemli olan lig. haa illa bir günah arayacaksak burakı ve gg.yi göndermek der susarım.
Gg ye katılmıyorum abi.
Çok midesizmiş arkadaş olan olaylardan snr tekrar oraya gitmek kusura bakmasın bayağı geniş bir arkadaşmış kendisi

Çevrimdışı tangaz

Gg ye katılmıyorum abi.
Çok midesizmiş arkadaş olan olaylardan snr tekrar oraya gitmek kusura bakmasın bayağı geniş bir arkadaşmış kendisi

saha dışında evet onu bende yazmıştım hatta sünnetinde bisiklet hediye gelmiş çocuk gibi mutluydu imza atrken die de belirttim ama saha içinde hem türk hem yeterli idi şu an kontenjan dolu 5-6 mevkiye adam lazım göndermek kolay olmayacak göndermeden de alamayacaz. sıkıntı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yerine aday bulmadan Burak'ı gönderirsen, böyle olur.

Burak'la konuşsan, indirim de yapardı maaşında ve 2 milyon Euro'nun bile altına düşerdi. Ne saçma adamlar 2 istiyor şimdi.

Ben geçen sene fazla para verelim  fabriyi tutalım alacak oldugğumuz adam bedavamı olacak bonservisi maaşı daha fazlasına gelecek dediğim de ormanı savunuyordun gidecek olan adamı nasıl tutacan kafaya koymuş diye.Aynı şey burak için geçerli değil mi 35 yaşında son vurgunu yapmak istiyor olamaz mı ? Bir çizgin olmalı hayatta.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat

Şu video izleme kısmı olmasa aslında hiç de fena değil. 1 milyon kişi indirse günde ortalama 5000 adım yürünse. Aylık 150 bin adıma 1 tl verse. Aylık 1 milyon tl. İsmine de atiba koysalar. Atibanın maaşı artı necipin maaşı.

Çevrimdışı tangaz

Ben geçen sene fazla para verelim  fabriyi tutalım alacak oldugğumuz adam bedavamı olacak bonservisi maaşı daha fazlasına gelecek dediğim de ormanı savunuyordun gidecek olan adamı nasıl tutacan kafaya koymuş diye.Aynı şey burak için geçerli değil mi 35 yaşında son vurgunu yapmak istiyor olamaz mı ? Bir çizgin olmalı hayatta.

burası da doğru...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

saha dışında evet onu bende yazmıştım hatta sünnetinde bisiklet hediye gelmiş çocuk gibi mutluydu imza atrken die de belirttim ama saha içinde hem türk hem yeterli idi şu an kontenjan dolu 5-6 mevkiye adam lazım göndermek kolay olmayacak göndermeden de alamayacaz. sıkıntı...
Ya abi azıcık karşısında sıkıntılı bir adam oldu mu arap arka adeleyi tutup çıkıyordu bence iyi oldu gitmesi verdiği hizmetlerden ötürü tşk ederiz. Geldikleri zaman bayağı Bi saplamıştık fb lilere şimdi turşusunu kurabilirler.

Çevrimdışı tangaz

Şu video izleme kısmı olmasa aslında hiç de fena değil. 1 milyon kişi indirse günde ortalama 5000 adım yürünse. Aylık 150 bin adıma 1 tl verse. Aylık 1 milyon tl. İsmine de atiba koysalar. Atibanın maaşı artı necipin maaşı.

izlemek zorunda değilsin aç vidyoyu kendi kendine oynasın kim bilecek  :D

Çevrimdışı tangaz

Ya abi azıcık karşısında sıkıntılı bir adam oldu mu arap arka adeleyi tutup çıkıyordu bence iyi oldu gitmesi verdiği hizmetlerden ötürü tşk ederiz. Geldikleri zaman bayağı Bi saplamıştık fb lilere şimdi turşusunu kurabilirler.

öldü bitti gitti zaten arkasından ağlanacak dünyada 3 adam var zaten gg o 3 kişiden biri değil.

Çevrimdışı murat

500 bin euroya Elneny kadar oynayacak bir ton adam bulunur. Kaç gol kaç asist yapmış. Atiba gibi adam bile 1 milyon almıyor.

Çevrimdışı tangaz

500 bin euroya Elneny kadar oynayacak bir ton adam bulunur. Kaç gol kaç asist yapmış. Atiba gibi adam bile 1 milyon almıyor.

+1903

hatta git seria B ye ordaki 5-10. sıradaki takımlardan herhangi birinin 6 numarasını kolundan tut getir elneni kadar oynar.

Şut bile çekemiyor elneny.

Necibin arsenal şubesi demişlerdi aynen öyle ona vereceğin parayı necip oynasın daha iyisini almayacaksan.

Çevrimdışı murat

izlemek zorunda değilsin aç vidyoyu kendi kendine oynasın kim bilecek  :D
günlük video açma zaten zor olan yürümek değil. Ben günlük en az 10 km yürüyorum.

Çevrimdışı murat

Şut bile çekemiyor elneny.

Necibin arsenal şubesi demişlerdi aynen öyle ona vereceğin parayı necip oynasın daha iyisini almayacaksan.
yok o kadar da değil.

Çevrimdışı tangaz

günlük video açma zaten zor olan yürümek değil. Ben günlük en az 10 km yürüyorum.

iyiymiş walla ben 500 metre yürümüyorum 100 bilemedin 150 filan  :D

yok o kadar da değil.

öyle öyle.

37 yaşında ki atiba bile istatistik olarak elneny'i geçmiş durumda.

Çevrimdışı murat

gs'li biri hiç şaşırtmıyor :)
serdar tatlı güvenilecek bir adam en azından hakemken öyleydi ve ven feneeli olarak biliyordum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Konu Fabri'ye nereden geldi, anlamadım?

Fabri 6 milyon Euro bonservis kazandırarak gitti, Burak'tan 5 kuruş kazanmadık.

Dünyada santrafor maaşları yüksek, yönetim bunu bilmeliydi ve Burak 2.5 alıyor diye çok dememeliydi.

Mesela Larin 1.5 alıyor diye eleştiriliyor, Belçika'da 7 gol 10 asist yapan santrafor almaya kalksan 1'den aşağı vermeyeceksin zaten.

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2020, 16:48:41 tuncaboylu ]

serdar tatlı güvenilecek bir adam en azından hakemken öyleydi ve ven feneeli olarak biliyordum.

Kızı gs'li kendisi Beşiktaş görünümlü! Sadece görünümlü zekariya alp gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Ben buraya 12 tane adam yazdım El-Neny işi yapacak. Şut-asist-gol bunlar çok fazla önemli değil ama El-Neny defans yapmıyor, asıl sıkıntı orada. Kopenhag kaptanı Zeca tam da 500Bin Euroya oynuyor, sahada 3 tane El-Neny eder.

Gidenler dert değil, Burak-Ruiz-Gökhan-Elneny veya her kimse yerlerine çok ucuza adam bulursun, hatta 2 sezona 10-15M gelir bile yaparsın ama bizimkiler 3-4 ligde gördüğü adamın etrafında dönüp dolanıyor, sanki matah topçularmış gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

burası da doğru...
Doğru falan değil.

Fabri ağlaya ağlaya gitti.

Burak Lille'de bizden daha fazla para almayacak, sözleşme süresi de aynı. Sen ona ödeme garantisi versen, memnuniyetle kalırdı.