Konu fabriye örnekten geldi.Geçen sene fabri gitmek isteyince yönetim ne yapsın oyuncu gitmek istedi bu sene burak gitmek isteyince yönetim tu ka ka yanlış mı ? Elinde tutamadı vs..
Fabri 6 milyon € kazandırır tabi 30 yaşında CL'de pik yaptı başarılı bir sezon ardından gitti senin gibi adam bu basit şeyleri nasıl görmezden gelir.Burak 35 yaşında maaşı 2.5 milyon € 1 sene daha kafasından uzatmış eski yönetim gelecek sene olan 60 milyon € luk bütçe 30 milyon €'ya yarı yarıya düştü maaş bonservis calısanların maaşı dahil.Burak indirim kabul etmedi son vurgunu yapmak istedi 2 yıllık sözleşme istedi hepsi bu işte.
Burak 2.5 alıyor çok demek zorundasın mecbur bıraktı eski yönetim sağolsun battı klüp veremiyoruz.Pepe 5 negredo 5 vida 3.5 derken battı klüp.35-36 yaşına girecek olan adama 2 yıllık sözleşme yenilemesi isteyen 2.5 milyon € veremeyiz.İndirimi kabul etseydi ama vurgun yapmayı tercih etti.Gökhan gönül gibi.
Larin 1.5 almıyor 1.8 alıyor bu rakamlar bizim için yüksek artık yıldız değilsen 2 milyon € bandı hayal.
Hala anlamıyorsun.
Fabri gitmek istemedi, 6 milyon Euro teklif gelince ağlata ağlata gönderdiler.
Burak da gitmek istemedi, maaşı yüksek diye bedava gönderdiler. Lille'de alacağı para aynı bizle
2.5 milyon veremeyiz diyorsun, duyumlarda ismi geçenler Kalinic, Balotelli vs. Kaç Euro istiyor bunlar sence?
İyi bir santrafor alacaksan, Burak'a verdiğin kadar maaş vermek zorundasın. Piyasa bu. Yok veremem diyorsan Güven, Umut, Larin ile devam.