2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865589 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

▪️Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa forması giyen Gineli golcü Koita'yı gündemine aldı. (Türkiye Gazetesi)

Cisse yerine Koita yedek olsun.

koita=5 milyon yuro die etiket basarlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Illa Gri efektli forma mi yapmanız gerekiyor

Alın size gri efektli forma

Bu kadar kötü tasarımlar Adidasa yakışırdı zaten en kısa zamanda yollarımızı ayırmak dileğiyle..

Macron genellikle bu tarz formalar yapıyor inş iyi bir teklif verip sponsorluğu alırlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Bu akşam kap var deniyor büyük ihtimal Welinton , cisse yerine koita gelirse 2. forvet şaşmayalım.

Dün Şafak Malatya Godinin türk menejeriyle görüşmüş 2,5 milyona € gelir demiş eğer ciddi ilgilenirse daha uyguna gelebilir dedi.
Cisse - Koita ikilisinden birini seçecek olsam normalde Cisse'yi hiç istememe rağmen Cisse'yi tercih ederim. Koita, Thiam falan bildiğin Anadolu topçusu hiçbir katkısı olmaz bize üstüne birde maaş yükü olur teneke bağlayıp göndermeye çalışırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu bilgi doğru mu  :alala:

burada konuşulan paok maçı kadrosu 20si bildirilecek sonraki tur öncesi 2 yeni oyuncu listeye eklenebilecek şeklinde.
2 gün sonra kadroyu bildiriyoruz ve PAOK maçı sonuna kadar kilitli kalıyor. Sonraki tur 2 oyuncu ekleyebiliyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

piyasada santrafor yok resmen bildiğin kurumuş ortalık  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı haluk.m

şu bilgi doğru mu  :alala:

burada konuşulan paok maçı kadrosu 20si bildirilecek sonraki tur öncesi 2 yeni oyuncu listeye eklenebilecek şeklinde.

Maçtan 24 saat önceye kadar 2 oyuncu eklenebiliyor diye biliyorum, resmi yazıyı bulup atamadım. (cl sitesi çok karışık ama biraz daha bakacağım) 

Sonraki turlarlar da da 2 oyuncu ekleyebiliyorsun.  Kuralın böyle olması lazım.

Çevrimiçi yaço58

Ljajic resmi hesabın paylaştığı antrenman fotoğraflarıjda yok sakatlığı ne kadar sürecek belli mi

Çevrimdışı ERAY G

Bu kadar kötü tasarımlar Adidasa yakışırdı zaten en kısa zamanda yollarımızı ayırmak dileğiyle..

Macron genellikle bu tarz formalar yapıyor inş iyi bir teklif verip sponsorluğu alırlar

10 numara forma. Yıllardır aklımda...

çubuklu formada omuzlar ve çubuklarda kumaş farkından olsa gerek siyahlarda ton farkı var, hoş değil.

Çevrimdışı tangaz

Ljajic resmi hesabın paylaştığı antrenman fotoğraflarıjda yok sakatlığı ne kadar sürecek belli mi

layiçi yollayıp oraya david silvayı alacaktık 15 gol 25 asist cepteydi layiç paso sakat yada formsuz yada gamsız garip bir çocuk

Çevrimiçi yaço58

Bizim gride keskin bir renk farkı var hani beyaz forma kirlenmiş gibi hoş durmuyor birde kollarda kırmızı detay var oda hoş durmuyor

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Erman1903

Yani örneği varmıdır böyle bir şeyin, bir klüp başka bir klübe bedelsiz "dayanışma hesabı" futbolcu verecek. Bunun da uefa veya fifa'da bir karşılığı veya yaptırımı olmayacak. Tamam bazı şeyleri kitabına filan uydurup yürütürsün de bu dünya alemi -en hafif deyimiyle- aptal yerine koymaktır.  :s20:

Abi Güney Amerika ve İtalya da benzer İşler olabiliyor ama genelde bir temsili fiyat falan olur. Zayıf takımdan iki büyük İstanbul takımına iki oyuncu birden bedavaya çıkıyor bu kadarı da fazla, resmen biz bu dolapları yapıyoruz gibi bir şey demek bu. En azından iki tane hurda oyuncu/boş altyapı topçusu falan alırsın göstermelik. Bu yaptıkları insanların aklıyla dalga geçmektir.

Çevrimdışı Karabay

Bu forma il ilgili tek şikayetim yakanın ortasından aşağıya inen fermuara benzeyen beyaz çizgi. O olmasaymış çok daha güzel olacakmış..
Abi işte bu işlerde herkesi mutlu etmek çok zor. Mesela benim de o çizgi en hoşuma giden tarafı 🤷‍♂️

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin başlama tarihi belli oldu. 2 gün sonra da fikstür belli olacak  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1295709929974767616

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı saricasi

Hakan gündoğar bu akşam cisse geç saatte bitiyor diyor , saat 17 de bomba varmış.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

Hakan gündoğar bu akşam cisse geç saatte bitiyor diyor , saat 17 de bomba varmış.

patlamadı gitti şu bomba neyse 17ye bişi kalmadı beklemedeyiz meydanları boş bırakmayın. tekbiiiir  :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

patlamadı gitti şu bomba neyse 17ye bişi kalmadı beklemedeyiz meydanları boş bırakmayın. tekbiiiir  :D

Allahhuuuuuu Ekbeeerrrrrrrrrrr  :super: :super: :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Hayırlı olsun." zincirine yeni bir eleman eklenecek  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kırmızılı bir forma yapacaksan da Beşiktaş olduğunun anlaşılması gerekiyor, şöyle bir şey olsa kapış kapış giderdi.

Abi bunlar da pazarda satılan formalara benziyor

Çevrimdışı Erman1903

Abi bunlar da pazarda satılan formalara benziyor

Rosario jeans 😁. Benim ruhumda var herhalde apaçilik hoşuma gitti. Bir de ben çok satılsın diye bakarım, bir zamanlar kekolar Inter forması giyerdi mesela. Gösterişli forma futbolcu da sattırır.