2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873928 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Sola mame tiam sağ tarafa welbeck olsa nasıl olur acaba. Kanatlarda gol atabilen iki santrafor. İstediğini santrafora da koyanilirsin.

ben welbecki istemem oldum olası gole uzaktı birde sık sakatlanabiliyor o eleman çok sağlam değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Sola mame tiam sağ tarafa welbeck olsa nasıl olur acaba. Kanatlarda gol atabilen iki santrafor. İstediğini santrafora da koyanilirsin.

welbeck biraz sıkıntı ya. bitmeyen sakatlıklar, formsuzluklar. daha yol olmaz ondan gibime geliyor.

Çevrimdışı worns

Her iki kanatta da oynayabilen topsuz oyunda sürekli boş alanlara koşu yapan topla birlikte içeriye kat edebilen dribbling ve bireysel becerisi iyi olan potansiyelli kanat forvet tam bizlik ucuza da kiralanabilir şu mali ortamda tam bizlik.

güzel adam. cagliari yine kiralar mı, bilinmez. bu sene epey iş yapmış.

Çevrimdışı murat

welbeck biraz sıkıntı ya. bitmeyen sakatlıklar, formsuzluklar. daha yol olmaz ondan gibime geliyor.
santrafor özellikli iki kanat mevcut ortasaha ile iş yaparmı peki?en az bir tanesinin bu özellikte olması şart. Hem santraforun eksildiğinde yerine oynatabilirsin hem santraforunun gol yükünü paylaşır. Leblebici bulamıyorsan böyle çözüm ürerilebilir.

Çevrimdışı worns

orta saha takımın her şeyidir ligin en iyi oyuncusunu aldık  :bandit:

bu adamı merkez orta saha ya da merkezlerden biri olarak oynatacaksak efekt yaratabilecek yönleri var. bence orada da falsoları var ama olsun. yanındaki oyunculara göre lig standartlarının üstünde verim alabiliriz.

ofansif orta saha olarak düşünülüyorsa ciddi hayal kırıklığı olabilir. yaratıcılığı bizim seviyede iyi oyuncu dedirtecek seviyede değil, dar alanda-sürekli markajda büyük sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.

tahminim 8 olarak düşünüldüğü yönünde tabi.

Çevrimdışı worns

santrafor özellikli iki kanat mevcut ortasaha ile iş yaparmı peki?en az bir tanesinin bu özellikte olması şart. Hem santraforun eksildiğinde yerine oynatabilirsin hem santraforunun gol yükünü paylaşır. Leblebici bulamıyorsan böyle çözüm ürerilebilir.

kesinlikle ihtiyacımız var buna bence de. özellikle sol ön tarafın, forvet arkasında ljajic oynayacaksa ceza sahası etkinliği olması çok önemli. oraya 15-20 arası gol+asist vaat eden birini bulmalıyız.

Çevrimdışı Erman1903

Yani ikisi de aradığımız leblebici forvet değil,zaten öyle bir forvet alamıyorsak kimin geldiğine artık çok takmayacağım ben.Hocaya güveneceğiz artık.

Kalinic bence daha çok gol atma potansiyeli olan oyuncu ama uzun zamandır 1. Adam olarak kullanılmıyor. Aksiyonu diğerinin daha yüksek, tarzı mobil. Çok farklı oyuncular, ben isme para vermem.  Bu oyuncuları kiralama parasına bonservisli adam alırım.

Çevrimiçi yaço58

Sola mame tiam sağ tarafa welbeck olsa nasıl olur acaba. Kanatlarda gol atabilen iki santrafor. İstediğini santrafora da atabilirsin.
Tiam fenerle anlaşmış

Çevrimdışı worns

Kalinic bence daha çok gol atma potansiyeli olan oyuncu ama uzun zamandır 1. Adam olarak kullanılmıyor. Aksiyonu diğerinin daha yüksek, tarzı mobil. Çok farklı oyuncular, ben isme para vermem.  Bu oyuncuları kiralama parasına bonservisli adam alırım.

simon terodde'ye ne dersin? yıllardır ismini anarım, bizim ligde iş yapabilecek düşük maliyetli bir seçenek olarak görmüşümdür hep.

Çevrimdışı Orhan_

Şu transfer sezonunda  5-10 saat olayları takip etmeyince 10 15 sayfa birikiyor ya güzel oluyor. Hele araya bi de transfer kaynayınca tadından yenmiyor. Mensahın 2 bacağını biz diğerini gs almış anlaşılan :D.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

montipo iyi kaleciymiş oynadığı maçların yarısında kalesini gole kapamış

Fakir Handanoviç i  :D Seri a nın kalbur üstü takımları geleceğe dönük, şimdiye ise yedek kaleci diye yatırım yapmaya kalkmadan çökmek lazım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

plan mantıklı ama o rolün adamı wellbeck olamaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Fakir Handanoviç i  :D Seri a nın kalbur üstü takımları geleceğe dönük, şimdiye ise yedek kaleci diye yatırım yapmaya kalkmadan çökmek lazım.

lige hedeflere motive olursa fark yaratan seviyeye bile gelebilir

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir futbolcu dizinde kıkırdak problemi yaşıyorsa iflah olmaz.
Tedavisi yok.
Bu tarz sakatlığı olan oyuncudan uzak duracaksın ne welbecki arkadaş gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sattığın kadar al olayı kalktımı herkes satmadan transfer yapıyor. Bitti mi bu süreç.
Avrupa'da oynatamıyorsun zaten hiç bir birinin Avrupa ile işi kalmadı.

Çevrimdışı tangaz

Bir futbolcu dizinde kıkırdak problemi yaşıyorsa iflah olmaz.
Tedavisi yok.
Bu tarz sakatlığı olan oyuncudan uzak duracaksın ne welbecki arkadaş gerek yok.

aynen illa kıkırdak sorunu olan gol yüzdesi düşük birini alacaksak welbeckin 5 katı golcü birini tanıyorum adı vincent

Çevrimiçi Samet Ç

Sola mame tiam sağ tarafa welbeck olsa nasıl olur acaba. Kanatlarda gol atabilen iki santrafor. İstediğini santrafora da atabilirsin.
Thiam fazla abartılıyor bence Wellbeck'de bizden uzak Allah'a yakın olsun.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 22:14:06 Samet Ç ]

Çevrimdışı tangaz

Thiam fazla abartılıyor bence Wellbeck'de bizden uzak Allah'a yakın olsun.

katılıyorum geçen bende benzer bi yorum yazdım anadolu topçusu açık alanda iş gören tipler bunlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gustavo = Marcelo + 7M anlaşmış limitsizler. :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

simon terodde'ye ne dersin? yıllardır ismini anarım, bizim ligde iş yapabilecek düşük maliyetli bir seçenek olarak görmüşümdür hep.

Santrafor en güzel para bırakan pozisyon, genç adam tercih ederim. Çok eski tip, küt tarzlı oyuncuları pek sevmiyorum, önceki sezonuyla da onu tercih etmezdim. Performansı çok düşmüş lig çıkınca, her oyuncu da bu kadar olmaz, o riske gireceğime başka iyi oynayan ikinci lig oyuncusu alma riskini daha tercih edilebilir bulurum.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 22:29:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

Gustavo = Marcelo + 7M anlaşmış limitsizler. :akuma:
bonservis dorudur ama marcelo yalanke
bipbipbupbup