2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855467 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu işi anlamadım fatih herşey tamam olmadan nasıl gitti o zaman
İş olmuş ama Çağdaş Atan anlaşma şartlarını bir TV programında söyleyince bozulmuş gibi görünüyor. Welinton'ın maaşında istenen indirimle birlikte işler uzamış ve bitmek bilmemiş. Eğer iş uzamasa Ahmet Gülay çoktan gitmiş olacaktı ve anlaşma tamamlanacaktı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Alanyanın başkanı oyalıyor bizi hepsi bu.

Hasan çavuşoğlunu araştırın biraz görüceksiniz zaten.

Beşiktaş, şu an kulüpsüz olan Loic Remy için harekete geçti.

Remy, Beşiktaş'a sıcak bakıyor.

(beIN Sports)

33 yaşında! Gurlerakgun'un haberi.

Çevrimdışı worns

elneniden beterini yaptı diyorum direkt içerden bilgi diyorum hala elneni gibi yapmadı diyorsunuz adam daha sene başı 3.5. haftaydı  sakatlandı dendiğinde sakat değildi para yatmayınca ben bidaha oynamam dedi sakat die açıklama yapıldı.

abi bence ruiz konusunu hiç doğru yönetemediler. burada sorun ruiz'in iyi oyuncu olması vs değil. bence ortalama üstü stoperdi ama davranışlarını, formunu beğenmezsin gözden çıkarırsın, problem bu değil. epey bonservis ödeyerek aldığımız bir oyuncuydu ve bonservis kazanarak satabilirdik. iki üç aylık maaşının pazarlığını yapacağız diye elimizdeki değerden olduk. para yoksa asıl korkman gereken en kötü 1.5-2'ye elden çıkartabileceğin oyuncuyu bedavaya kaybetmektir. bu la ligada piyasası olan bir oyuncuydu. biz alexis delgado'yu bile bonservisle sattık, ruiz'i orta sıra la liga takımına rahatlıkla satardık. adama ödediğimiz bonservis 2.5 milyon, bir de üstüne iki yıllık sözleşmesinin tazminat olarak üstümüze yıkılması riskiyle karşı karşıyayız.

...neyse zaten uzun uzun konuşulmuş, okuya okuya geliyordum. devamında aynı şeyler söylenmiş tekrar gibi olmuş benim ki. en azından fikrim olarak dursun :)...
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 18:57:17 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

(beIN Sports)

Fenerede yazmışlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

(beIN Sports)

Şu anda Nikola Kalinic ile ilgileniyoruz. Net bilgi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu anda Nikolo Kalinic ile ilgileniyoruz. Net bilgi  :tabe:

inanmıyorum artık kimseye mandzukic,olunga,kalinic,cisse,remy,balotelli,ze luis herkes bir isim atıyor ortaya.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 18:58:30 cursedofdragon ]

https://twitter.com/Salimmanav/status/1294663094178926593

Yetişkin bir mensah günde 8912381824 kez Beşiktaşa transfer olabilir.

*Santrafor yok
*Sağ bek yok
*Kaleci yok

8 numara alıyoruz ayrıca öncelik yanlış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

inanmıyorum artık kimseye mandzukic,olunga,kalinic,cisse,remy,balotelli herkes bir isim atıyor ortaya.
Basına inanmıyorum bu sene transferde. Ancak twitterdaki bazı hesaplar daha güvenilir geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Basına inanmıyorum bu sene transferde. Ancak twitterdaki bazı hesaplar daha güvenilir geliyor  :tabe:

Ben basına zaten bakmıyorum twitterde'kilere de inanmıyorum ben.

Çevrimdışı Erman1903

Beni engelleyeli 2 sene falan olmuştur. Takip edebileceğiniz en aptal ve en karaktersiz Beşiktaşlıdır kendisi.

Kim olduğunu tam bilmiyorum, fazla incelemedim ne yaptığını. Zaten twitter instagram gibi şeyler kullanmıyorum. Hayatım boyunca kanaat önderi tarzında bir insana hiç ihtiyaç duymadım, en güzeli kişinin başkalarının görüşlerine bakmadan kendisi araştırması, bir kanaat getirecekse kendisi getirmesi. Tabi herkesin kararı kendine, isteyen dinler istemeyen dinlemez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Loic Remy adı da çıktıysa, transfer sezonu başlamıştır.

Sıra Wifried Bony'de

Çevrimdışı worns

Biz paoku gecince 2 tur daha oynucaz demi ? Ve son turda benfica veya kiev ile oynucaz. Biz benficayi kac kez yendik ? Ya da kievi ? Bu kadar hayalperest olmaya ve yonetimi burdan elestirmeye gerek yok. Yönetimin elestirilcek baska bir suru icraati var ama bu kadari artik haksizlik olur . Bunlar hep bulent uslu tayfanin goygoyları

ilk ön elemede elenmek ve son ön elemede elenmek arasında ciddi ekonomik fark var.

iş benfica ya da kievle oynanacak son aşamaya kalsın da orada bakarız, sahada belli olur gerisi geçmiş yıllarda gayet orta altı takımlara da elendiği oldu bunların. bizim bunlara gayet kök söktürdüğümüz oldu ha şu an o günlerde değiliz belki ama yine de bir ağırlığımız olacaktır sahada.

yönetimi buradan eleştirmek için söylemiyorum ama zaten olmaz kafasınıyla da bakmayalım bence. şansımızı sonuna kadar zorlamalıyız, olası kazanç çok fazla. üç turda potansiyel kazanacağın şey 40 küsür maçlık periyodu zirvede bitrirsen kazanacağın şey.

Mevcut Kadromuz ;

Ersin
                       Utku

Douglas        Vida        Mirin          N'sakala
Kerem          Roco       Alpay         Rıdvan
                  Erdoğan

Atiba     Oğuzhan
                  Necip     Dorukhan
                  Kartal     Muhayer

Lens                  Ljajic                 N'koudou
Boyd
Hasic

Larin
                        Güven
                        Umut

Çevrimdışı worns

anç iyi bir ikinci adam olabilir şımaracağın noktada el freni olabilir ama kesinlikle lider değil şu işleri bile aylardır yerli yerine oturtamamış bu başkan mı ayağa kaldıracak bizi

bence de iyi bir ikinci adamdı. şu an yönetimde hep böyle insanlar var, liderlik-temsiliyet anlamında öne çıkabilen kimse yok.

10 gün sonra maçımız var 5 gün sonra kadroyu bildirmemiz gerekiyor.

Rakiplerimizin maçı olmamasına rağmen bizden daha fazla transfer yaptılar biz halen uyuşuk davranıyoruz.

Kadronun yarısı gitti gelen adam sayısı sadece 1 (bir).

Çevrimdışı worns

Vissel Kobe'den Adem Ljajic için Beşiktaş'a 3 Milyon €'luk teklif geldi. Tarafların anlaşması halinde Ljajic, Japonya'ya gidecek. (BeIN Sports)

çok az. umarım bu paralara elden çıkartmazlar.

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1294666226300583937

Kaleci,Sağ bek,Santrafor yok takımda.Dorukhan,Oğuzhan var 8 numarada gittik 8 numara aldık müthiş planlama  :claps:

çok az. umarım bu paralara elden çıkartmazlar.

Gürlerakgün'ün haberi yalandır gerçek bile olsa bu paralara imkansız almak isteyen 10 milyon € yu getirsin.

Çevrimdışı Orhan_

Loic Remy adı da çıktıysa, transfer sezonu başlamıştır.

Sıra Wifried Bony'de

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1294662546830614532

:D Kaç senedir aynı terane.

Çevrimdışı worns

davide santon iyidir iyi. istenen özelliklerde bir oyuncu olmadığını, bir çok arkadaşın sağda daha meziyetli bi adam olması gerektiğini düşüneceklerini biliyorum. santon böyle bi adam değil ama en azından topçudur. :) ilgilenilen oyunculara filan bakınca sahada gayet de ağırlığı olur. atletik özellikleri kötü değil, akıllı-tecrübeli sayılır, beck performansı alırız işte. sakatlık durumunu filan bilmiyorum ona bakmak lazım.

ha ben olsam listeye bile almazdım çok daha ilgi çekici oyuncular olduğunu da düşünüyorum ama bizim alanya-malatya transfer eksenimizi ve ilgilendiğimiz genel profili düşününce santon bir tık üstte kalıyor.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 19:18:28 worns ]

Koca bir günü yine mensah ve welinton haberi ile kapattık ortada biten bir şey yok tabi ki yine.

Kadroyu bildirmeye son 5 gün.