Hiçbir insan hatasız değildir. İyi yaptığı işlerde tebrik eder kötü yaptığı işleri eleştiririz. Ben Süleyman Seba mottosu ile hareket ediyorum ve kimsenin adamı olmuyorum. Maaşı ödenebilirdi, ödenen oyuncular olduğu da biliniyor. Mesela Elneny. Ruiz olayı sonuçlanmadı henüz sonuçlanınca daha net konuşuruz.
FM ile gerçek hayatı karşılaştırmıyorum ama şöyle bir gerçek var ki o da simülasyon ve takımlar scouting için kullanıyorlar. Oyun diye çok küçümsememek lazım. Yönetici olacağım diye ben çıkmadım. Benimle Ruiz olayının ne alakası var ayrıca. Ortada anlaşma var ve onu konuşuyoruz.
Bu sizin kuşak bizim kuşak olayını oldum olası sevmiyorum. Herkes suçlama derdinde kimse düzeltmek için çaba göstermiyor. Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım 
sana göre hata diye gömüyorsun ama ben de sana başka çerçeveden bakman yönünde tecrübelerim doğrultusunda yol gösteriyorum ama nuh deyip peygamber demiyorsun tutturmuşsun bir ruizde ruiz. sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum ruizin parasını ödediğin an tüm takım kazan kaldırırdı diyorum kaale bile almıyorsun.
Seba mottosu diyorsan Seba bunu kulaklarından tavana asardı adam Feyyazı göndermiş Ruiz mi takar internetten 2 şey okuyorsunz ne kaynağı belli ne adı ne sanı yok sakallı yok tebdili yok kıllı tüylü anında gerçek gibi ithamda buluyorsun elneniye ödendi demişsin nerden biliyorsun havale dekontunu sana mı gönderdiler haa gerçeği merak ediyorsan elneniye burak cebinden 15bin dolar verdi de idmana çıktı maça çıktı olayı direkt birinci ağızdan dinlemek istersen gel misafirim ol benim telefonumdan burağı arayalım anlatsın sana.
bak sende demişsin FMyi millet scoutinde kullanıyor ama kimsede kalkıp dur şu oyunda bi maaşları 3 ay geciktireyim bakalım ruiz kalıyor mu gidiyor mu giderse gerçek hayatta maaşını ödeyim yoksa bakarız demiyor. Ruizin kontratı varda yükümlülükleri kulüp yerine getirseydi die kestirip atmak klavye başında kolay 3 milyar borçla kulübü devralıp tüm gelirlerin temlikli bankanın kucağındasın üstüne pandemi olmuş içerdeki hak edişin bile ödenmemiş vay nasıl maaşları ödemezsin herifin kontratı var yükümlülükleri yerine getirceksin yönetime boşuna mı geldin demek vicdansızlıktır ayıptır. ruizinki kontratta diğerlerinki tuvalet kağıdı mı?
kuşak olayını seversin sevmezsin ama bu da bir realite klavye başında atıp tutan bir nesil oluştu malesef. kimse düzeltmek derdinde değil demişsin bak seni tecrübelerim dahilinde bilgilendirmeye gayret ediyorum gerçek hayya insan yönetiminden bahsediyorum topluluğu kaybetmemek adına yapılması gerekeni dile getiriyorum anlattıklarımı alıyormusun düzelme eğilimindemisin yoksa dediğim dedik kontratta kontrat yönetime geldiler die ısrarla aynı noktadamısın?

dur senin gibi bitireyim bende