2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843884 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

sen konuya bence deyince durum fal açmaya dönüyor belki de öyledir ama o zaman önce vidaya layiçe lense yaparlar o dediğini demekki öyle değil durum. ruiz sıkıntı topçuydu benim içeriden direkt bildiğim detaylar var üstelik yeni değil adam daha f.orman gitmeden sezon başı sakatlandı ya hah işte orda sakat filan değildi ruiz parası yatmayınca sakat ayağına yattı hatta ben bidaha oynamam dedi herifin prensibi o para yatar oynarım mottosunda biri bişey diyemem yönetim değişmese belki daha evvel giderdi. ortada acemilik filan yok bir kişide şu cümleme yanıt vermiyor ruize o ödemeyi yaptıgımız an geri kalan tüm takımın ödemelerini nasıl yapacaktık?
Belki onlara da yapıyorlar, ama onlar gitmiyorlar. (Sözleşmelerin bitmesine daha çok olduğu için)

Çevrimdışı mrred

Alanya nsakala gittikten sonra hangi sol bekler takımda buyrun bakın

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-bekir/profil/spieler/616460
https://www.transfermarkt.com.tr/hasan-emiroglu/profil/spieler/388269

Bunun üstüne bizdeki sol beki almaya çalışıyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanya nsakala gittikten sonra hangi sol bekler takımda buyrun bakın

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-bekir/profil/spieler/616460
https://www.transfermarkt.com.tr/hasan-emiroglu/profil/spieler/388269

Bunun üstüne bizdeki sol beki almaya çalışıyorlar.
Adamlar yabancı kuralına hazırlık yapıyorlar. Sürekli kiraladıkları gençlerin üzerine bizim altyapıdan oyuncuyu ekleyecekler. Belli bir plan doğrultusunda hareket ediyorlar. Tebrik etmek gerek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Alt yapıdan  15 yılda sadece Necip Uysal'ı çıkaran bi kulüp fazla iyi niyetli bi altyapı yaklaşımı.
Önemli olan oyuncunun potansiyeli olup olmaması değil 32 yaşında vasat bir oyuncu için takasta 3 tane genç futbolcu kullanmak 1 saat tarama yapsalar Wellinton gibi 10 tane adam bulurlar daha ucuz maliyete.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yedek tecrübeli kalecimiz Gökhan Akkan olacak gibi görünüyor. Gökhan Akkan - Umut Nayir takası da yazılmış.

https://twitter.com/nexustransfer/status/1294385082250285057

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Adamlar yabancı kuralına hazırlık yapıyorlar. Sürekli kiraladıkları gençlerin üzerine bizim altyapıdan oyuncuyu ekleyecekler. Belli bir plan doğrultusunda hareket ediyorlar. Tebrik etmek gerek  :tabe:
Hocaya uzun süreli bir kontrat versinler. Adam kendini rahat hissetmiyor olabilir bu saçma sapan şampiyon olma baskısı yüzünden geleceği düşünmeden hareket ediyoruz. Benim anlamadığım nokta tam olarak şu ; Bizim yönetim alanyaya welington için takas düşünüyoruz vereblieceğimiz oyuncular şunlar mı dedi ? Yoksa takas düşünüyoruz hangi oyuncuları istiyorsunuz diye mi sordu ? Eğer hangi oyuncuları istiyorsunuz diye sormuşlarsa ve özellikle Fatih ve Ahmet'i istemişlerse yönetimin buradan bile ayılması  gerekirdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Belki onlara da yapıyorlar, ama onlar gitmiyorlar. (Sözleşmelerin bitmesine daha çok olduğu için)

hep bir belki belki de değil

hala sorumun yanıtı yok :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Bu sene 3 4 özkaynak oyuncusu kazanmaya çalışalım. Şu pandemi bizim için bir fırsat olabilir. Özkaynak oyuncuları daha kolay adapte olabilirler. Seyirci baskısı olmaz
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

ruiz kaçmasın diye onun 3-5 aylık maaşını yatırdığın gün bilemedin 3 gün sonra geri kalan 20 oyuncunun daha 3-5 aylık maaşını bulup eft yapmak tüm maaş borçlarını sıfırlamak pandemi dönemi için ek ödemeyi kabul etmek zorundasın 3 gün içinde onları da bulabilecek durumdamıyız?

Abi sezon başında gelen adama ödemeyeceğiz, indirim yap demezsin en azından. Bu iş 3 günlük bir şey değil bir süreç sonunda buraya gelinmiş. Bize bu konuda kolaylık gostermeni bekliyoruz henüz Dünyada neler olacağı belli değil merak etme Beşiktaş'da bu zamana kadar ödenmesi gereken her para ödenmiştir bize biraz anlayış gostermeni bekliyoruz falan diyebilirsin. Zaten illa ki biri çıkıp isteyecek, belki bu olaydan sonra istedi 'Vida, Roco istiyor diye biliyorum'  bile. Azıcık orta yolcu olmayı bilmek gerekiyor. Evet para olayını mevzu yaptı ama bence  gitmesine asıl sebep kendisine takınılan profesyonellik dışı tutum oldu. El'Neny gibi antrenmana çıkmam ayakları falan yapmadı diye biliyoruz, kafasına koyan yapar. Bence son ana kadar doğru yaklaşımı bekledi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yedek tecrübeli kalecimiz Gökhan Akkan olacak gibi görünüyor. Gökhan Akkan - Umut Nayir takası da yazılmış.

https://twitter.com/nexustransfer/status/1294385082250285057

Kafa kafaya olur ekstrası sıkıntı.

Çevrimdışı mrred

Bu arada bu %50 hakkını verme anlaşmasında bir sorun yok hatta iyi bile sayılabilir çünkü oyuncunun haklarını alan takım da oyuncuyu parlatmak isteyecektir fakat oyuncunun oynatılması şartı ve oyuncuyu geri alma hakkımız mutlaka olmalı yoksa bir işe yaramaz.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 10:35:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi sezon başında gelen adama ödemeyeceğiz, indirim yap demezsin en azından. Bu iş 3 günlük bir şey değil bir süreç sonunda buraya gelinmiş. Bize bu konuda kolaylık gostermeni bekliyoruz henüz Dünyada neler olacağı belli değil merak etme Beşiktaş'da bu zamana kadar ödenmesi gereken her para ödenmiştir bize biraz anlayış gostermeni bekliyoruz falan diyebilirsin. Zaten illa ki biri çıkıp isteyecek, belki bu olaydan sonra istedi 'Vida, Roco istiyor diye biliyorum'  bile. Azıcık orta yolcu olmayı bilmek gerekiyor. Evet para olayını mevzu yaptı ama bence  gitmesine asıl sebep kendisine takınılan profesyonellik dışı tutum oldu. El'Neny gibi antrenmana çıkmam ayakları falan yapmadı diye biliyoruz, kafasına koyan yapar. Bence son ana kadar doğru yaklaşımı bekledi.

elneniden beterini yaptı diyorum direkt içerden bilgi diyorum hala elneni gibi yapmadı diyorsunuz adam daha sene başı 3.5. haftaydı  sakatlandı dendiğinde sakat değildi para yatmayınca ben bidaha oynamam dedi sakat die açıklama yapıldı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Antalyaspor Gökdeniz Bayraktarı transfer ettiğini açıklamış bir ara biz de ilgilenmiştik
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Antalyaspor Gökdeniz Bayraktarı transfer ettiğini açıklamış bir ara biz de ilgilenmiştik

Bu tarz oyuncuları bulup anadoludan getireceksin illa alt yapıdan çıkacak diye şart yok..

Samsunsporun  bi çuval para istediği kaleci  2  3 sene  önce  3 ligde bizim memlekette Erbaasporda kaleciydi. İlla afrika veya güney amerika değil anadoluda da birsürü yetenek var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kafa kafaya olur ekstrası sıkıntı.
Piyasa değerlerini karşılaştırırsak Rize daha fazla istek ile karşımıza gelecektir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Piyasa değerlerini karşılaştırırsak Rize daha fazla istek ile karşımıza gelecektir  :tabe:

Kötü kaleci değil ama  değişik kaleci bu Gökhan ı çözemedim. İş yapabilirde bilmiyorum. Anadoludan gelen kaleciler pek tutmuyor. Yani Fabri gibi 2 sene top oynamamış adam geldi çatır çatır oynadı. Ama ligden gelen adamlar tutmuyor.

Özellikle fb  harun altay falan bizde tolga zengin gs de okan kocuk olmuyor ilginç bi şekilde.

Fb deki Altay belki beğenen vardır ama leş gibi kaleci.

Çevrimdışı tangaz

Kötü kaleci değil ama  değişik kaleci bu Gökhan ı çözemedim. İş yapabilirde bilmiyorum. Anadoludan gelen kaleciler pek tutmuyor. Yani Fabri gibi 2 sene top oynamamış adam geldi çatır çatır oynadı. Ama ligden gelen adamlar tutmuyor.

Özellikle fb  harun altay falan bizde tolga zengin gs de okan kocuk olmuyor ilginç bi şekilde.

walla bu saydıkların içinde en güvenilir gene tolga zengin ben genel kaleciliğinde sıkıntı görmüyorum konsantreyken iyi hatta yan toplarda ise tolga çok iyi kaleciydi herifin ayağının kötü olması üzerine taraftarın hemen her top aaa uuu efektleri saçma sapan sonu hazırladı tolga karyus yerine oynasa daha çok puanımız olurdu

bu arada ben hala fabriciyim keşke geri gelse kafamız rahat eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Büyük takım kalesinde oynamak kolay değil. Bir anda ufak bir hatanda aşırı tepki görebiliyorsun. Onun için kaleci buldun mu yıllarca bırakmayacaksın. Biz bunu Cordaba ve Fabri ile yakalamıştık ve ikisini de gönderdik. Bence yetenekten bağımsız camia ile uyum da önemli kaleci için. Gökhan belki bu uyumu yakalayabilir. Oynamadan bilemeyiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu akşam şu lyon elense de marcelo reyis gelse keşke vida yerine marcelo+kenny tete takasına ben okeyim.

Çevrimdışı Erman1903

elneniden beterini yaptı diyorum direkt içerden bilgi diyorum hala elneni gibi yapmadı diyorsunuz adam daha sene başı 3.5. haftaydı  sakatlandı dendiğinde sakat değildi para yatmayınca ben bidaha oynamam dedi sakat die açıklama yapıldı.

Tamam abi, o zaman verdiğimiz 2M bonservis, bu zamana kadar ödenen parayı falan unutalım gitsin. Şimdi bir de yerine adam bakalım ne olacak, yol alsın iyi oldu. Yeni gelene adam gibi öderiz parasını, orta yol bulmaya çalışırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu akşam şu lyon elense de marcelo reyis gelse keşke vida yerine marcelo+kenny tete takasına ben okeyim.
Lyon'dan Marcelo'yu alırsak kafa kafaya takasla iyidir. Kenny Tete'yi defansta joker gibi kullanmışlar. Kolay bırakacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Marcelo ya ağır falan birsürü laf söylendi burada  izledin mi abi geçen maç hala çakı gibi Ben çıplak gözle  Marcelodan daha iyi stoper izlemedim BJK de zagolara falan yetişemedim zaten  stada.

Çevrimdışı tangaz

Tamam abi, o zaman verdiğimiz 2M bonservis, bu zamana kadar ödenen parayı falan unutalım gitsin. Şimdi bir de yerine adam bakalım ne olacak, yol alsın iyi oldu. Yeni gelene adam gibi öderiz parasını, orta yol bulmaya çalışırız.

soruma neden yanıt vermiyorsunuz? ruize ödeme yapsaydık ertesi gün tüm takım hadi yerlileri geçtim tüm yabancılar bende isterim bende gidiyorum dese ne yapacaktık?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Büyük takım kalesinde oynamak kolay değil. Bir anda ufak bir hatanda aşırı tepki görebiliyorsun. Onun için kaleci buldun mu yıllarca bırakmayacaksın. Biz bunu Cordaba ve Fabri ile yakalamıştık ve ikisini de gönderdik. Bence yetenekten bağımsız camia ile uyum da önemli kaleci için. Gökhan belki bu uyumu yakalayabilir. Oynamadan bilemeyiz  :tabe:

Evet fabri uzun yıllar oynayabilirdi kendi eğer gitmek istemediyse gönderilmesi hemde 3 milyona komikti.

Çevrimdışı tangaz

Lyon'dan Marcelo'yu alırsak kafa kafaya takasla iyidir. Kenny Tete'yi defansta joker gibi kullanmışlar. Kolay bırakacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

kafa kafaya olmaz tete vermeyeceklerse 3 miyo sıkıştırsınlar yanına vidanın eski alacaklarınıda onlar ödesin  :money: