2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849024 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ahmet Gülay ın adını ilk kez duyanlar derneği.  Yerli Alponho Davis.

Bi ara O. gülle vardı Antepe gidip bize  30 metreden yapıştıurınca nerdeyse kulübü satmış muamelesi yapılmıştı. Adam bilgiğin süper amatör topçusu. Bazen başı şeyleri abartmayı seviyoruz..

Eğer Ahmet Gülay gerçekten değerli bi oyuncuysa  ve yönetim böyle Welinton için harcıyorsa kendi kuyusunu kazar. Ama üst seviyede 1 tane maçını izlemediğimiz bir oyuncu için bu kadar yaygaraya gerek yok.

Zamanında Muhammed Demirci gönderilse ne olurdu acaba Messi yi sattık falan olurdu galiba.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yemin ediyorum bu forumdan soğudum arkadaş adam alanyanın 2 oyuncumuzuda almasına seviniyor. Yav bu nasıl bir savunmadır.

Alt yapıdan  15 yılda sadece Necip Uysal'ı çıkaran bi kulüp fazla iyi niyetli bi altyapı yaklaşımı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şeyh uçmaz muritleri uçurur. Sergen sevgisi beşiktaştan fazla olursa öyle oluyor işte. Normal herkesin bir fikri var işte...

Senin Abdullah Avcı sevgin kadar olmasa da bizde seviyoruz ve Abdullah avcının şut bile çektiremediği kadro ile gerektiğinde yüksek tempolu rakip ceza sahasında oynatan ve şampiyonlar ligi bileti aldıran SERGEN YALÇIN seviyoruz.

Sergen geldikten sonra  Ligin en iyi takımı Beşiktaş istatistikler burada dolaştı. Gözlük falan taktınız heralde o dönem yoktunuz.

Çevrimdışı Erman1903

Aboubakar ?

Üstünde çok fazla şüphe olan bir adam, asla girmem onun riskine. Aboubakar'ın parasına bonservisiyle golcü alırım, kalas Muriç için konuşulan rakamlar ortada Bir tane şundan bulamayan adam etrafta ben topçudan anlarım falan diye gezmesin. Porto yana yakıla kurtulmaya çalışıyor santraforlarından ha belki iyi oynarlar ama ben asla şüphe duyduğum şeye yanaşmam. Begovic, Zoet, İbe, Wellington Nem, Akpom, Ze Luis bu isimler ve daha niceleri hep 90lar mantığıyla transfere bakıldığının göstergesidir. Anadolu yıldızlarını hiç saymıyorum bile, ben sırf paramla bana rakip olacaklar diye lig takımlarından mümkün olduğunca uzak dururum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Üstünde çok fazla şüphe olan bir adam, asla girmem onun riskine. Aboubakar'ın parasına bonservisiyle golcü alırım, kalas Muriç için konuşulan rakamlar ortada Bir tane şundan bulamayan adam etrafta ben topçudan anlarım falan diye gezmesin. Porto yana yakıla kurtulmaya çalışıyor santraforlarından ha belki iyi oynarlar ama ben asla şüphe duyduğum şeye yanaşmam. Begovic, Zoet, İbe, Wellington Nem, Akpom, Ze Luis bu isimler ve daha niceleri hep 90lar mantığıyla transfere bakıldığının göstergesidir. Anadolu yıldızlarını hiç saymıyorum bile, ben sırf paramla bana rakip olacaklar diye lig takımlarından mümkün olduğunca uzak dururum.

Zamanında bize Opsiyonlu göndermişlerdi onuda o yüzden dedim.. Yoksa sakatlık sonrası güvenip yola çıkılmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Zamanında bize Opsiyonlu göndermişlerdi onuda o yüzden dedim.. Yoksa sakatlık sonrası güvenip yola çıkılmaz.

Senin için demiyorum elbette, bu iş bu kadar zor değil dünya 3-5 modası geçmiş golcünün etrafında dönmüyor. Senelerdir hep benzer isimler temcit pilavı gibi önümüze gelir, bahane hazır iyisi çok pahalı. Çalışmadan bulamazsın hep bir hazıra konma heveslerimiz var, şu Jamie Vardy denilen adam bildiğin işçilikten yükselme Leicester gibi kulüp koyuyor kadrosuna. Uç örnek belki ama arayan bulur işi bilen adam golcüyü kollarından bile anlar.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 08:45:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Senin için demiyorum elbette, bu iş bu kadar zor değil dünya 3-5 modası geçmiş golcünün etrafında dönmüyor. Senelerdir hep benzer isimler temcit pilavı gibi önümüze gelir, bahane hazır iyisi çok pahalı. Çalışmadan bulamazsın hep bir hazıra konma heveslerimiz var, şu Jamie Vardy denilen adam bildiğin işçilikten yükselme Leicester gibi kulüp koyuyor kadrosuna. Uç örnek belki ama arayan bulur işi bilen adam golcüyü kollarından bile anlar.

Bizde nasıl bir çelişki oluyor sende biliyorsun. İsimsiz, geleceği parlak adamlar almaya çalışırsın gelir işler iyi gitmez bu adamları nerden aldınız vs. vs.

İsimli adamlara yönelinir onlar gelir sağlamda para verirsin bu yaşta adama  bu kadar para mı verilir.

Gerekirse alt yapıdan adamlarla oynarız denilir. Gençlerle bu iş yürümez. denilir.

Mesela dün 17 yaşında  genç bir oyuncunun alanyaya %50 si için forum yıkıldı, gerçekten yetenekli ve orda parlarsa yönetimin işi zor olur. Elimizde şöyle bir şey var geçen sezon  son maçlarda Rıdvan ve Ersin oynadı ki bence  bu kadar mali olarak zor durumda olan takım olarak bu dar zamanlarda hem Rıdvan Hem Ersinin sürekli oynamasını isterim.

Fakat burda 1 aydır Rıdvan ve Ersin nin yerine adam şart diyen kişiler Ahmet Gülay için ortalığı ayağa kaldırıyor. Bizde ışık gördüğümüz adamı oynatamıyoruz Ahmet Gülay ne zaman oynayacakmış.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 08:55:40 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

****** Arşiv *****

Çevrimiçi Samet Ç
Kara Kartal

Nereden: İstanbul/Samsun
Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)

Ynt: 2015/16 Transfer Sezonu
« Yanıtla #4037 : 18 Mayıs 2015, 15:46:56 »
Alıntı yapılan: Birisi - 18 Mayıs 2015, 15:37:35
teknik direktörü ve dolayısıyla oyun yapısı belli olmayan bir takım neye göre transfer yapıyor anlamış değilim.

Gelen hocaya talep etme şansı verilmeden "elimizdeki malzeme bu helva yapsana" mı diyecek yönetim?

****************************************SAMET.Ç cevap**********************************************************
Şenol gelecek Şenol'a yeter bu transferler fazla bile bizi şampiyon yapar ne de olsa kısıtlı kadro ile çok iyi işler yapabiliyor.

Çevrimdışı Erman1903

Bizde nasıl bir çelişki oluyor sende biliyorsun. İsimsiz, geleceği parlak adamlar almaya çalışırsın gelir işler iyi gitmez bu adamları nerden aldınız vs. vs.

İsimli adamlara yönelinir onlar gelir sağlamda para verirsin bu yaşta adama  bu kadar para mı verilir.

Gerekirse alt yapıdan adamlarla oynarız denilir. Gençlerle bu iş yürümez. denilir.

Mesela dün 17 yaşında  genç bir oyuncunun alanyaya %50 si için forum yıkıldı, gerçekten yetenekli ve orda parlarsa yönetimin işi zor olur. Elimizde şöyle bir şey var geçen sezon  son maçlarda Rıdvan ve Ersin oynadı ki bence  bu kadar mali olarak zor durumda olan takım olarak bu dar zamanlarda hem Rıdvan Hem Ersinin sürekli oynamasını isterim.

Fakat burda 1 aydır Rıdvan ve Ersin nin yerine adam şart diyen kişiler Ahmet Gülay için ortalığı ayağa kaldırıyor. Bizde ışık gördüğümüz adamı oynatamıyoruz Ahmet Gülay ne zaman oynayacakmış.

Haksız değiller, Fatih'in verilmesinde sıkıntı görmeyen biri olarak ben de çok karşıyım. Fatihin ne verdiği belli, bana göre ne verebileceği de. O genç çocuğa bakmaya gerek bile duymuyorum çünkü Antalya başkanının Çağdaş hamlesinin eseridir bu hareket. Aç gibi takımına dadandığımız için yaptığı kurnazlıktır. Sergen'in en beğendiği oyunculardan biri değilse hiçbir şey bilmiyorum. Bu tip işler seni karmada eksiye düşürür, belki aldığın oyuncudan da verim elde edemezsin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Haksız değiller, Fatih'in verilmesinde sıkıntı görmeyen biri olarak ben de çok karşıyım. Fatihin ne verdiği belli, bana göre ne verebileceği de. O genç çocuğa bakmaya gerek bile duymuyorum çünkü Antalya başkanının Çağdaş hamlesinin eseridir bu hareket. Aç gibi takımına dadandığımız için yaptığı kurnazlıktır. Sergen'in en beğendiği oyunculardan biri değilse hiçbir şey bilmiyorum. Bu tip işler seni karmada eksiye düşürür, belki aldığın oyuncudan da verim elde edemezsin.

O iş olmaz bence  onda  geri dönüş maddesi veya BJK nin istediği ücrete alır maddesi koydurmak lazım eğer gerçekten yetenekliyse vermeyeceksin..

Burda yanlışı körü körüne  savunacak değiliz fakat, bazen 1 tane maçını bile izlemeden oyunculara fazla değer veriyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

O iş olmaz bence  onda  geri dönüş maddesi veya BJK nin istediği ücrete alır maddesi koydurmak lazım eğer gerçekten yetenekliyse vermeyeceksin..

Burda yanlışı körü körüne  savunacak değiliz fakat, bazen 1 tane maçını bile izlemeden oyunculara fazla değer veriyoruz.

Burada olay oyuncudan çok birilerinin oyununa gelme, karşı tarafın eline ip verme durumları. İnşallah olmaz.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 09:16:17 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Hiçbir insan hatasız değildir. İyi yaptığı işlerde tebrik eder kötü yaptığı işleri eleştiririz. Ben Süleyman Seba mottosu ile hareket ediyorum ve kimsenin adamı olmuyorum.  Maaşı ödenebilirdi, ödenen oyuncular olduğu da biliniyor. Mesela Elneny. Ruiz olayı sonuçlanmadı henüz sonuçlanınca daha net konuşuruz.

FM ile gerçek hayatı karşılaştırmıyorum ama şöyle bir gerçek var ki o da simülasyon ve takımlar scouting için kullanıyorlar. Oyun diye çok küçümsememek lazım. Yönetici olacağım diye ben çıkmadım. Benimle Ruiz olayının ne alakası var ayrıca. Ortada anlaşma var ve onu konuşuyoruz.

Bu sizin kuşak bizim kuşak olayını oldum olası sevmiyorum. Herkes suçlama derdinde kimse düzeltmek için çaba göstermiyor. Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım  :)

sana göre hata diye gömüyorsun ama ben de sana başka çerçeveden bakman yönünde tecrübelerim doğrultusunda yol gösteriyorum ama nuh deyip peygamber demiyorsun tutturmuşsun bir ruizde ruiz. sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum ruizin parasını ödediğin an tüm takım kazan kaldırırdı diyorum kaale bile almıyorsun. Seba mottosu diyorsan Seba bunu kulaklarından tavana asardı adam Feyyazı göndermiş Ruiz mi takar internetten 2 şey okuyorsunz ne kaynağı belli ne adı ne sanı yok sakallı yok tebdili yok kıllı tüylü anında gerçek gibi ithamda buluyorsun elneniye ödendi demişsin nerden biliyorsun havale dekontunu sana mı gönderdiler haa gerçeği merak ediyorsan elneniye burak cebinden 15bin dolar verdi de idmana çıktı maça çıktı olayı direkt birinci ağızdan dinlemek istersen gel misafirim ol benim telefonumdan burağı arayalım anlatsın sana.

bak sende demişsin FMyi millet scoutinde kullanıyor ama kimsede kalkıp dur şu oyunda bi maaşları 3 ay geciktireyim bakalım ruiz kalıyor mu gidiyor mu giderse gerçek hayatta maaşını ödeyim yoksa bakarız demiyor. Ruizin kontratı varda yükümlülükleri kulüp yerine getirseydi die kestirip atmak klavye başında kolay 3 milyar borçla kulübü devralıp tüm gelirlerin temlikli bankanın kucağındasın üstüne pandemi olmuş içerdeki hak edişin bile ödenmemiş vay nasıl maaşları ödemezsin herifin kontratı var yükümlülükleri yerine getirceksin yönetime boşuna mı geldin demek vicdansızlıktır ayıptır. ruizinki kontratta diğerlerinki tuvalet kağıdı mı?

kuşak olayını seversin sevmezsin ama bu da bir realite klavye başında atıp tutan bir nesil oluştu malesef. kimse düzeltmek derdinde değil demişsin bak seni tecrübelerim dahilinde bilgilendirmeye gayret ediyorum gerçek hayya insan yönetiminden bahsediyorum topluluğu kaybetmemek adına yapılması gerekeni dile getiriyorum anlattıklarımı alıyormusun düzelme eğilimindemisin yoksa dediğim dedik kontratta kontrat yönetime geldiler die ısrarla aynı noktadamısın?  :tabe: :tabe: :tabe: dur senin gibi bitireyim bende  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burada olay oyuncudan çok birilerinin oyununa gelme, karşı tarafın eline ip verme durumları. İnşallah olmaz.

Gücün olmayınca, çaresiz olunca taviz vermek zorunda  kalıyorsun işte ne yazık ki. Fatih ile kafa kafaya takas 600 bin maaş çok makul bişey ama  fazlası gereksiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ. huzur mu kaçırdık anlamadım.

Çevrimiçi tolga1903

Ya fatih'i vermek mesele değil neden 31 yaşındaki alanya'nın yedek stoperi karşılığında veriyorsun? Ben başından beri bu ''hoca istiyor bildiği oyuncu kes sesini sana laf düşmez'' mantığından nefret ediyorum böyle köhne aptalca mantık olamaz daha taa şenol güneş volkan şen olayından beri bir grup, sürekli gereksiz ve saçma oyuncuları hocayı bahane ederek takıma aldırma derdinde. Bırakmam seni kampanyası yapıyorsun kulübe artık karşılıksız para da vermeye başladı bu taraftar forma alıyorsun kombine alıyorsun neyse ne işte karşılığında alanya'nın vasat oğlu vasat oyuncularına evet tabirin çok haklı açlar gibi saldırıyorsun. Üzerine yardımcı hocanı kaptırıyorsun üzerine daha iyi oyuncuyla takasta kullanabileceğin 22 yaşında altyapı oyuncunu veriyorsun üzerine 3 tane de genç belki ileride değerlenebilecek oyuncunu veriyorsun. Açık soruyorum bunların derdi kulübü alanyalılara peşkeş çekmek mi? Yani bir transfer döneminde bir anadolu takımına bu kadar fazla tebelleş olan büyük takım ben bugüne kadar hiç görmedim bunu normal karşılayan birine diyecek hiçbir şey yok.

Çevrimdışı tangaz

Büyük hatadır Ruiz olayı, onun 3-5 aylık maaşını bulamayacak kadar küçük değiliz. Oynamayan bir oyuncu değildi, kulüp uzlaşma yolu aramamış kendisiyle göz görerek gerçekleşmiş hadise. Başkan'ın ailesinin çok yardımlarda bulunması, yönetimin CL'ye katılmak için gerekli parayı bulması bunun bir kayıp olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

ruiz kaçmasın diye onun 3-5 aylık maaşını yatırdığın gün bilemedin 3 gün sonra geri kalan 20 oyuncunun daha 3-5 aylık maaşını bulup eft yapmak tüm maaş borçlarını sıfırlamak pandemi dönemi için ek ödemeyi kabul etmek zorundasın 3 gün içinde onları da bulabilecek durumdamıyız?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya fatih'i vermek mesele değil neden 31 yaşındaki alanya'nın yedek stoperi karşılığında veriyorsun? Ben başından beri bu ''hoca istiyor bildiği oyuncu kes sesini sana laf düşmez'' mantığından nefret ediyorum böyle köhne aptalca mantık olamaz daha taa şenol güneş volkan şen olayından beri bir grup, sürekli gereksiz ve saçma oyuncuları hocayı bahane ederek takıma aldırma derdinde. Bırakmam seni kampanyası yapıyorsun kulübe artık karşılıksız para da vermeye başladı bu taraftar forma alıyorsun kombine alıyorsun neyse ne işte karşılığında alanya'nın vasat oğlu vasat oyuncularına evet tabirin çok haklı açlar gibi saldırıyorsun. Üzerine yardımcı hocanı kaptırıyorsun üzerine daha iyi oyuncuyla takasta kullanabileceğin 22 yaşında altyapı oyuncunu veriyorsun üzerine 3 tane de genç belki ileride değerlenebilecek oyuncunu veriyorsun. Açık soruyorum bunların derdi kulübü alanyalılara peşkeş çekmek mi? Yani bir transfer döneminde bir anadolu takımına bu kadar fazla tebelleş olan büyük takım ben bugüne kadar hiç görmedim bunu normal karşılayan birine diyecek hiçbir şey yok.

Alanyanın yedek stoperi... Gülünecek durum. Durum Vahim..

Çevrimdışı mrred

Bir daha anlatıyorum

1.Wellngtonu en çok isteyen kim ? Sergen (Delili Murat Özenin yazdığı tweetler bu adama herkes itibar ediyor ben de ediyorum)

2.Alanyasporun scout sistemi ve transfer politikaları çok başarılı (Delili daha önce yaptıkları Merih Emre Akbaba, Caulker Bakasetas Cisse....

3.Geçen sene şampiyonluğa oynamış takımdan Fatih Aksoy'u özellikle istemişler mi ? Evet

4.Özkaynak düzeninde geleceği olduğu söylenen bir sol beki ısrarla almak istıyorlar mı ? Evet

5.Hoca yönetime bu adamı ısrarla alın dediğinde yönetimin muhtemel cevabı para yok hocam olmuş mudur ? Evet

6.Peki hoca yönetime paranız yoksa takas yapalım demiş midir? Demiştir

7.Peki yönetim takasta hangi oyuncuları verelim diye sorduğunda özkaynak düzenini çok iyi bilen Ozan Köprülüye danışmışlar mıdır ? Evet

8.O zaman soru şu ; Ozan ve dolayısıyla Sergen hocalar neden referansları iyi olan oyuncuyu 32 yaşındaki oyuncu için bu kadar kolay çıkarmamıza müsaade ediyor?

Muhtemel Cevaplar
1.Çünkü biliyorlar ki 3.oldular ve 21000 kişi hocayı karşıladı yönetim hocaya kolay kolay hayır diyemez. Özkaynaktan gelen Ahmet Gülay'da bir potansiyel görmüyorlar
2.Ya da welingtona aşırı derecede güveniyorlar ve Ahmet gelecekte iyi oyuncu olsa bile bunu önemsemiyorlar çünkü ben şimdiye bakarım gelecek umrumda olmaz diyorlar
3.Oyuncu gitmek istiyor (zayıf bir ihtimal çünkü özkaynaktan çıkan oyuncu kolay kolay gitmek istemez)

Sonuç ;
Hocanın oyuncuyu ısrarla istemesinde bir sorun yok olabilir isteyebilir kendi oyun sistemine uygun görüyordur. Saygı duymak lazım fakat Alanya  cin gibi bir takım senin özkaynağından çıkan bir oyuncuya takastan sonra 5 yıllık sözleşme veriyor (Fatih Aksoy) referansları baya iyi olan oyuncunun da bütün haklarını ısrarla istiyor. Burada durup bir düşünmek lazım . Bu altyapı güzellemesi falan değil sadece oyuncunun iyi olabileceğine dair "karine"
Bu anlaşmaya hiç olmazsa geri alma maddesi koysunlar. Verdiğimiz %50 pay için geri almak maddesi koysalar hiçbir sorun kalmaz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Alanyanın yedek stoperi... Gülünecek durum. Durum Vahim..

Valla 2 gündür şu savunmalarla kimin vehamete kapılıp gülünecek yazılar yazdığını görüyor herkes. Evet yedek stoperi. Tarihinde ilk kez kupa alacağı maçta 1 saniye oynayamayan pandemiden sonra yerini caulker ve tzavellas'a kaptıran hadi seni kırmayım ''rotasyon'' oyuncusu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Valla 2 gündür şu savunmalarla kimin vehamete kapılıp gülünecek yazılar yazdığını görüyor herkes. Evet yedek stoperi. Tarihinde ilk kez kupa alacağı maçta 1 saniye oynayamayan pandemiden sonra yerini caulker ve tzavellas'a kaptıran hadi seni kırmayım ''rotasyon'' oyuncusu.

Arkadaşım olsan  2 dk futbol konuşmam senle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben son yıllarda bu kadar güzel bir mesaj okumamıştım sözlükte, tebrikler.

Çevrimdışı tuncaboylu

ruiz kaçmasın diye onun 3-5 aylık maaşını yatırdığın gün bilemedin 3 gün sonra geri kalan 20 oyuncunun daha 3-5 aylık maaşını bulup eft yapmak tüm maaş borçlarını sıfırlamak pandemi dönemi için ek ödemeyi kabul etmek zorundasın 3 gün içinde onları da bulabilecek durumdamıyız?
Maaşı yüksek diye Ruiz'in gitmesi işlerine geldi ve göz yumdular bence.

Ama önümüzdeki seneki alacaklarını ödemek zorunda kalırsak, astarı yüzünden pahalıya gelir.

Acemilikle yapılan bir hata.

Çevrimdışı mrred

+1903
Peşkeş çekme olmaz da koca kulüp de sadece bir hocanın ağzına bakılarak yönetilmez yani. Ulan yoksa harbiden peşkeş mi çekiyorlar :D Yok ya öyle bir şey yapmazlar Tamam Sergen Yalçını taraftar seviyor olabilir ama bu kadar da her şeyi ona bırakmak yönetim zaafiyeti bazı durumlarda karşı çıkabilmeliler
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 10:03:18 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ama önümüzdeki seneki alacaklarını ödemek zorunda kalırsak, astarı yüzünden pahalıya gelir.

Daha sonra bakarız hele bir ödeme günü gelsin kafası...
Zzzzzzzzzz
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

sen konuya bence deyince durum fal açmaya dönüyor belki de öyledir ama o zaman önce vidaya layiçe lense yaparlar o dediğini demekki öyle değil durum. ruiz sıkıntı topçuydu benim içeriden direkt bildiğim detaylar var üstelik yeni değil adam daha f.orman gitmeden sezon başı sakatlandı ya hah işte orda sakat filan değildi ruiz parası yatmayınca sakat ayağına yattı hatta ben bidaha oynamam dedi herifin prensibi o para yatar oynarım mottosunda biri bişey diyemem yönetim değişmese belki daha evvel giderdi. ortada acemilik filan yok bir kişide şu cümleme yanıt vermiyor ruize o ödemeyi yaptıgımız an geri kalan tüm takımın ödemelerini nasıl yapacaktık?