2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852417 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

Elneny Tsye gitmiş sanırım.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ruiz olayının sonucu belli.parasını son kuruşuna kadar ödeyeceğiz.uefanın aranızda anlaşın tavsiye kararını yönetim kendi kafasına göre yorumladı ama kurallarda hiç bir değişiklik yok pandemi diye birşey  kabul görmez.
Yönetim ibra edilmesin o zaman. Kendi cebinden bonservisini Beşiktaş kasasına koyup kalan maaşını da ödesinler. Bunu yapmıyorlarsa da eski yönetimlere ellerinde kanıt olmadan sallamaktan vazgeçsinler ve mevcut durumu nasıl düzelteceklerine odaklansınlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elneny Tsye gitmiş sanırım.

Çok para istiyor. Onların da parası yetmez bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Çok para istiyor. Onların da parası yetmez bence  :tabe:
1,5 m maaş istiyormuş sanırım kiralık bedelsiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/alperbah/status/1294368609372864513
Bunu ben de yazdım ama içeride ne döndüğünü bilemiyoruz. Yönetim de tamam diyor taraftara. Her türlü yönetim hata ediyor. İşi uzattıkları için oldu bu olaylar. Taraftar KAP ile öğrenmeli transferleri. Yönetim bu şekilde savunulamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1,5 m maaş istiyormuş sanırım kiralık bedelsiz

Bizden 2 isteyip TS'den 1,5 istiyorsa gitsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yönetim ibra edilmesin o zaman. Kendi cebinden bonservisini Beşiktaş kasasına koyup kalan maaşını da ödesinler. Bunu yapmıyorlarsa da eski yönetimlere ellerinde kanıt olmadan sallamaktan vazgeçsinler ve mevcut durumu nasıl düzelteceklerine odaklansınlar  :tabe:

ibra etmemeyi gerektiren bir durum yok . para yoktu ödeyemediler anlayışla karşılayanlar kaldı aksini düşünenler (karyus+ruiz) gitti. adam cebinden verdikçe veriyor gücü oranında pek çok şey de eleştiririz yönetimi ama bu ruiz konusunda katılmıyorum herif yamyamın tekiydi daha f.orman zamanı geldikten 5 maç sonra ben oynamam demeye başlamıştı. napacaktı başkan  para mı basacaktı ruize para ödeyecem die ona ödeyince diğerleri napacaktı azcık empati yapın  yahu haksız yükleniliyor ruiz konusunda yönetime.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ibra etmemeyi gerektiren bir durum yok . para yoktu ödeyemediler anlayışla karşılayanlar kaldı aksini düşünenler (karyus+ruiz) gitti. adam cebinden verdikçe veriyor gücü oranında pek çok şey de eleştiririz yönetimi ama bu ruiz konusunda katılmıyorum herif yamyamın tekiydi daha f.orman zamanı geldikten 5 maç sonra ben oynamam demeye başlamıştı. napacaktı başkan  para mı basacaktı ruize para ödeyecem die ona ödeyince diğerleri napacaktı azcık empati yapın  yahu haksız yükleniliyor ruiz konusunda yönetime.
Karius'da ödedik hadi. Ruiz'in daha sözleşmesi var. Öderken bunu tekrar hatırlatırım. Ayrıca limitimizden de gideceği için yerini de dolduramayacağız. Bonservisten bahsetmiyorum bile  :tabe: Ben de senin gibi asil olmadığını düşünüyorum ama FIFA  aynı düşünmüyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Karius'da ödedik hadi. Ruiz'in daha sözleşmesi var. Öderken bunu tekrar hatırlatırım. Ayrıca limitimizden de gideceği için yerini de dolduramayacağız. Bonservisten bahsetmiyorum bile  :tabe: Ben de senin gibi asil olmadığını düşünüyorum ama FIFA  aynı düşünmüyor

bırak fifayı filan yönettiğin oyuncu grubunu bütünü düşün bir ruiz tehdit etti die ona para ödersen ertesi gün hepsine ödemek zorunda kalırsın ve naktin de yok ne yapacaksın bir ruizi kaybetmeyim derken tüm takımı kaybedersin  :tabe:

topluluk yönetimi insan yönetimi denen şeyler var mustafa hayatınızda kaç kişiyi yönettiniz  boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz? bu işler fm oynamaya benzemez  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Sen diyordun Rıza Çalımbay diye gerçekleşiyor yavaş yavaş. Ahmet Nur Çebi'yi de pazarlık biliyor diye övmeyeceğim daha. Böyle pazarlık mı olur? Alanyaspor başkanının pişmiş kelle gibi sırıtmasının sebebi de belli oldu  :money:

Dönem benzetmesini ilk yapan @worns du. Bizde bu işler hicbir zaman iyi olmadı ama şu an çok zayıf. Olayı bir tarafa bağlamak doğru olmaz ama aşağıdakilerden her zaman yukarıdaki daha fazla sorumludur. Yani bizim durumumuzda yönetim. Ekolü olan kulüplerin ne oynadiğı, oynamayi düşündüğü aşağı yukarı bellidir. Altyapı, scouting, hatta kaleci antrenörü vb gibi bazı üstyapı teknik personelleri her yönetim/teknik direktör değişiminde değişmez. Hocan bir Klopp falan değilse bu şekilde planlama yapamazsın, hele ki Sergen gibi yarışmacıyla bir nevi bilerek lades demek olur.

Benim oyunculardan önce söylediğim şeyler bunlardı, bu işte başarılı olmak istiyorsan çeşitli şablonlara göre hazır listelerin olacak, teknik direktör bunların arasından seçecek. Karar verildikten sonra transfer dönemleri için günlük süreç planlaması yapılacak ve vakit geldiğinde play'e basılarak, operasyon tamamlanacak.

Klüp spor yönetimi konusunda çok yetersiz olduğu için Sergen hocanın da bu konudaki eksikliği ortaya çıktı. Ganyan benzetmesini bu yüzden yapıyorum çünkü örneğin baktığı oyuncuların çoğunda hep bir tutması gerekme, yatırabilme ihtimali durumları oluyor. Bir tek N'Sakala hariç tutabilirim ama orada da sol beki biraz ofansif düşünsek sağ tarafı yabancıya dönmeden geçebilirdik belki. Kalecide de yabancıya dönüldü falan hep bir sekiyor baştaki planlar.

Çok boşa vakit harcandı şu saatten sonra baştan planlama yapamayız, işlerimizin denk girmesini ummaktan başka çaremiz yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bırak fifayı filan yönettiğin oyuncu grubunu bütünü düşün bir ruiz tehdit etti die ona para ödersen ertesi gün hepsine ödemek zorunda kalırsın ve naktin de yok ne yapacaksın bir ruizi kaybetmeyim derken tüm takımı kaybedersin  :tabe:

topluluk yönetimi insan yönetimi denen şeyler var mustafa hayatınızda kaç kişiyi yönettiniz  boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz? bu işler fm oynamaya benzemez  :tabe:
FM gerçek hayattan daha beter bu konuda. Oyuncular 5 maç iyi oynayınca sözleşmesinde iyileştirme istiyor. 10 maç oynamayınca beni oynatmazsan başka takıma gönder diyor. Yöneticilik benim işim değil ama kurallar da belli, anlaşma da belli. Ya uyarsın ya da cezasını çekersin. Sonra yöneticiliğinin getirdiği sonuçlara katlanırsın :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

FM gerçek hayattan daha beter bu konuda. Oyuncular 5 maç iyi oynayınca sözleşmesinde iyileştirme istiyor. 10 maç oynamayınca beni oynatmazsan başka takıma gönder diyor. Yöneticilik benim işim değil ama kurallar da belli, anlaşma da belli. Ya uyarsın ya da cezasını çekersin. Sonra yöneticiliğinin getirdiği sonuçlara katlanırsın :tabe:

o senin burda yazdıgın gibi yaparsınla edersinle olmuyor o işler gerçek hayatta.

adam yönetime geldi dakika bir 100 mlyon ödeme yaptı sonra ödemeleri 1-2 ay geriden de olsa yapıyordu sonra pandemi geldi bein ocak şubat hak edişlerini bile ödemedi adamında bir gücü var napacaktı bankamı soyacaktı ruiz efendiyi mutlu etmek için sıfır gelir olan günler için adamı suçlamak ağır haksızlıktır.

hala kalkıp fm.de daha katı deyip orayı buraya uyarlıyorsan ohoooo fm.de en fazla bir tuşa basıp resetleyip oyuna yeniden başlıyorsun yapabiliyorsan beşiktaşta yapsana bunu karşında 20 milyon da taraftar var haa.

bu sizin kuşak her şeyin elektronik ortamda yürüdüğü gibi yürüyor sanıyorsunuz

Çevrimdışı sEuL

Serdar Saatci'nin ismi gecti bir iki yorumda Wellington transferi icin verilecek alt yapi oyuncularindan biri olarak. 2 aydir burada yaziyorum alt yapida Serdar Saatci adinda bir oyuncumuz var, daha Subat ayinda profesyonel sozlesme imzaladik ve Erdogan'dan daha potansiyelli bir oyuncu oldugunu. A takimla idmanlara cikarsada yakinda ilk 18'de ismini gorebilecegimizi. Olurda bu cocuk bonservisi ile bi yerlere verilirse yonetim 2-3 sene sonra kacacak delik arar. Bu cocuklarla 5 yillik imzalayip 2 yil kiraya vereceksek saga sola tamamdir ama bonservisi ile verilirse yonetimin cok basi agrir. Umarim Segen hoca hocada Wellington sevdasindan vazgecer eger Alanya israr ederse bu genc cocuklar icin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

o senin burda yazdıgın gibi yaparsınla edersinle olmuyor o işler gerçek hayatta.

adam yönetime geldi dakika bir 100 mlyon ödeme yaptı sonra ödemeleri 1-2 ay geriden de olsa yapıyordu sonra pandemi geldi bein ocak şubat hak edişlerini bile ödemedi adamında bir gücü var napacaktı bankamı soyacaktı ruiz efendiyi mutlu etmek için sıfır gelir olan günler için adamı suçlamak ağır haksızlıktır.

hala kalkıp fm.de daha katı deyip orayı buraya uyarlıyorsan ohoooo fm.de en fazla bir tuşa basıp resetleyip oyuna yeniden başlıyorsun yapabiliyorsan beşiktaşta yapsana bunu karşında 20 milyon da taraftar var haa.

bu sizin kuşak her şeyin elektronik ortamda yürüdüğü gibi yürüyor sanıyorsunuz
Hiçbir insan hatasız değildir. İyi yaptığı işlerde tebrik eder kötü yaptığı işleri eleştiririz. Ben Süleyman Seba mottosu ile hareket ediyorum ve kimsenin adamı olmuyorum.  Maaşı ödenebilirdi, ödenen oyuncular olduğu da biliniyor. Mesela Elneny. Ruiz olayı sonuçlanmadı henüz sonuçlanınca daha net konuşuruz.

FM ile gerçek hayatı karşılaştırmıyorum ama şöyle bir gerçek var ki o da simülasyon ve takımlar scouting için kullanıyorlar. Oyun diye çok küçümsememek lazım. Yönetici olacağım diye ben çıkmadım. Benimle Ruiz olayının ne alakası var ayrıca. Ortada anlaşma var ve onu konuşuyoruz.

Bu sizin kuşak bizim kuşak olayını oldum olası sevmiyorum. Herkes suçlama derdinde kimse düzeltmek için çaba göstermiyor. Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar Saatci'nin ismi gecti bir iki yorumda Wellington transferi icin verilecek alt yapi oyuncularindan biri olarak. 2 aydir burada yaziyorum alt yapida Serdar Saatci adinda bir oyuncumuz var, daha Subat ayinda profesyonel sozlesme imzaladik ve Erdogan'dan daha potansiyelli bir oyuncu oldugunu. A takimla idmanlara cikarsada yakinda ilk 18'de ismini gorebilecegimizi. Olurda bu cocuk bonservisi ile bi yerlere verilirse yonetim 2-3 sene sonra kacacak delik arar. Bu cocuklarla 5 yillik imzalayip 2 yil kiraya vereceksek saga sola tamamdir ama bonservisi ile verilirse yonetimin cok basi agrir. Umarim Segen hoca hocada Wellington sevdasindan vazgecer eger Alanya israr ederse bu genc cocuklar icin.
Şu anda Welinton anlaşmasında takasta 2 oyuncu göndereceğimiz söyleniyor. Serdar Saatçi ile alakalı güvenilir kaynaklardan bir şey görmedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Scout olduğu için izliyordur. Kaç kere altyapıdan gençlerle iletişimini gördüm. Serkan Rençber'in scoutlarından birisi kendisi. Türkiye'de scout tanıdıkları vardır en kötü  :tabe:

Altları nasıl izliyor bilmiyorum ama üstlerde işi bilmediğini söyleyebilirim.

Çocuğu ben izlemedim ama çok karşıyım gitmesine, kabul edilebilir bir şey değil.

Çevrimdışı Erman1903

Atiba'ya 10 numarayı teklif edin de gelsin artık. Şu adamın hakkını verirseniz imzalar çok uzadı bu iş belli ki suyu çıkarılıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

mikail serin belçikada yaşamıyor mu bizim altyapıdaki oyuncuların kaç maçını izlemiş? 2tane u 17 maçını izleyip herifleri beğnmiştir doğrudur ama bu adamlar kesin olacak diyemiyoruz özellikle de 3 büyüğün  altyapısından çıkan çocuklar yarışmacı ortamda oynayamıyor sonra bi şekil kayboluyor son 20 yıldır altyapıdan çıkan oyuncumuz yok hani bizde oynayamayan ama başka takıma giden ordan parlayan (merih demiral gibi) sonra kafamızı duvarlara vurduran tek oyuncu yok. eslem sedat filan hangisi süperlige kapağı attı bırakın gitsinler belki oynayıp gelişirler ben gitmelerinde sakınca görmüyorum ama yönetim geri alma maddesi koymalı diye düşünüyorum diğer taraftan %50 demek aslında bir nevi geri alma maddesi gibi bişey düşünsene oyuncu 2-3 milyonluk birine evrilse veririz yarısını alırız işe yarar kıvama gelirse haa adam merih gibi çıkar gelişir fiyatı 20 olur fifti fifti kırışalım sorun yok bizde kalsa o hale gelemeyecekti.
Sana O %50'yi vermemek için 50 tane katekulli yapılabilir. Ona güvenip verilmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1294396861885947911
İlk anlaşma falan diye bir şey yok bence.

Bizimkiler en başta %70'i verdiler, taraftar tepkisi gelince "%50 verdik, Alanya %70 istiyor şimdi" diyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

Sana O %50'yi vermemek için 50 tane katekulli yapılabilir. Ona güvenip verilmez.

Fatih konusunda sıkıntı görmüyorum ama bu genç kesinlikle böyle bir takasta kullanılmamalı. %50 yi verse de verilmez insanlar çok saf düşünüyor bu oyuncu büyük ihtimal Sergen hocanın beğendiklerinden biridir olayı biz getirdik buraya tüm oyuncularına salça olarak. Çağdaş Atan stratejik bir kayıptır, kurnazlık yapıyorlar buna da evet dersek kötü karma olacak Welinton'la Mensah ikisi de kart makinesi oyuncular başka defoları da var ne hayranlığımız varmış arkadaş... Olacağı varsa da Sergen hocanın yapacağı işlerin bereketi kaçtı benim gözümde, valla üzüldüm ümitliydim kendisinden...

Çevrimdışı Erman1903

ruiz olayının sonucu belli.parasını son kuruşuna kadar ödeyeceğiz.uefanın aranızda anlaşın tavsiye kararını yönetim kendi kafasına göre yorumladı ama kurallarda hiç bir değişiklik yok pandemi diye birşey  kabul görmez.

Büyük hatadır Ruiz olayı, onun 3-5 aylık maaşını bulamayacak kadar küçük değiliz. Oynamayan bir oyuncu değildi, kulüp uzlaşma yolu aramamış kendisiyle göz görerek gerçekleşmiş hadise. Başkan'ın ailesinin çok yardımlarda bulunması, yönetimin CL'ye katılmak için gerekli parayı bulması bunun bir kayıp olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu alanya fenerden Merihi de çok güzel almıştı

Fenerden Almadı Portekizden aldı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olayı abartmaya başladı hem yönetim hem Sergen, bu Çağdaş işinin de stratejik kayıp olduğunu söyledim daha önce. Baktıkları oyuncular da hep garip garip her şeyde bir falso var. O Ze Luis denen gol fakirine de zorunlu satın alma falan istemiş Porto. Sen bu kadar çaresiz olursan ister tabi. Oyuncuya güvenmiyorlar ki yapıyorlar hiç mi uyanamıyoruz? Planlama - Scouting 0.

Aboubakar ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu murat özen 5 kez yazdı welingtonu sergen istiyor diye.
Alsa para yok bu şekilde alabiliyor. Almasa algı yapacaklar hoca istedi yönetim almadı diye.

Sergen düşmanlığının şahsi bi sebebi var mı ?