Sen diyordun Rıza Çalımbay diye gerçekleşiyor yavaş yavaş. Ahmet Nur Çebi'yi de pazarlık biliyor diye övmeyeceğim daha. Böyle pazarlık mı olur? Alanyaspor başkanının pişmiş kelle gibi sırıtmasının sebebi de belli oldu 
Dönem benzetmesini ilk yapan
@worns du. Bizde bu işler hicbir zaman iyi olmadı ama şu an çok zayıf. Olayı bir tarafa bağlamak doğru olmaz ama aşağıdakilerden her zaman yukarıdaki daha fazla sorumludur. Yani bizim durumumuzda yönetim. Ekolü olan kulüplerin ne oynadiğı, oynamayi düşündüğü aşağı yukarı bellidir. Altyapı, scouting, hatta kaleci antrenörü vb gibi bazı üstyapı teknik personelleri her yönetim/teknik direktör değişiminde değişmez. Hocan bir Klopp falan değilse bu şekilde planlama yapamazsın, hele ki Sergen gibi yarışmacıyla bir nevi bilerek lades demek olur.
Benim oyunculardan önce söylediğim şeyler bunlardı, bu işte başarılı olmak istiyorsan çeşitli şablonlara göre hazır listelerin olacak, teknik direktör bunların arasından seçecek. Karar verildikten sonra transfer dönemleri için günlük süreç planlaması yapılacak ve vakit geldiğinde play'e basılarak, operasyon tamamlanacak.
Klüp spor yönetimi konusunda çok yetersiz olduğu için Sergen hocanın da bu konudaki eksikliği ortaya çıktı. Ganyan benzetmesini bu yüzden yapıyorum çünkü örneğin baktığı oyuncuların çoğunda hep bir tutması gerekme, yatırabilme ihtimali durumları oluyor. Bir tek N'Sakala hariç tutabilirim ama orada da sol beki biraz ofansif düşünsek sağ tarafı yabancıya dönmeden geçebilirdik belki. Kalecide de yabancıya dönüldü falan hep bir sekiyor baştaki planlar.
Çok boşa vakit harcandı şu saatten sonra baştan planlama yapamayız, işlerimizin denk girmesini ummaktan başka çaremiz yok.