2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855941 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fenerden sonra gesede 2 topçuda pozitif vaka çıkmış inşallah paok maçı öncesi böle bir talihsizlik bizde de çıkmaz.

İnşallah çıkmaz abi.

Ama artık tüm dünya saldı artık koronovirüs ten dolayı kısıtlama olmaz dünya bununla yaşamaya alışacak galiba. Çünkü herkes işine gücüne gidiyorsa bütün işletmeler çalışıyorsa futbolunda durma ihtimali yok gibi. Durursa zaten kulüpler batar herhalde. Sektör çöker. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Trabzonspor 1 kişi Virüs pozitif.

Çevrimdışı Sinan23

Ts Arjantin kovalıyor. Hep bizim için istemisimdir bu ligi. Ivan Marcone iyi adam.

Çevrimdışı Erman1903

1.7m € Büyük para, fener bu tuzağa düşerek büyük aptallık etmiş.  Oysa gs'nin bu parayı verme ihtimali olmadığını kadrosuna bakan herkes görürdü.
gs'nin oyun oynadığı bariz, bir noktada bırakmazlarsa oyuncu istemedikleri bir fiyata kendilerinde kalabilir.  :evillol:   

Welinton ve Nsakala transferlerinde olduğu gibi oyunculara ısınamamış olsam da yönetimin şimdiye kadar ki maaş politikası bana Mensah konusunda güven veriyor. (bir noktada tutarlılığı elden bırakmayacağız ümidini verdiler)  Belli ki Sergen Hoca da oyuncu da çok ısrarcı, yoksa çoktan vazgeçmiştik.  Bu sebeplerle Mensah'ın transfer maliyetine çok olumsuz bakmıyorum.

Oyuncu belirli konularda yetenekli olmasına rağmen bence de bizim için yetersiz, eğer gelirse umarım yanılan biz oluruz.  (utandır bizi Mensah  :evillol: )

Fener kendisi de sıkıntılı olduğundan herhalde bunlar ne yapar eder bulur parayı falan diye düşündüler. Ben de Welinton ve N'Sakala da maaşların güzel seviyelere geldiğini görünce mutlu oldum, iyi ki burada çeşitli oyuncuların oynadığı fiyatları göstermişim diyorum, 40 Bin Euroya oynayan sol bek - işte Frydek 500'e fit olur demem belki de küçük da olsa etkili oldu N'Sakalaya düşürme operasyonu yapılmasında :)Bu arada N'Sakala'nın tavırları da hoşuma gitti, güzel bir karakter olduğu belli oluyor.

Evet belli ki hocamız çok istiyor. Allah vergisi bir yeteneği var, bu tarz bir oyuncunun serbest vuruş kullanabilmesi falan sanırım Sergen hocanın bu kadar isteme sebeplerinden biri, kendisine çok güveniyor. Dediğin gibi isteyen Sergen hoca olduğu için çok da fazla itiraz etmemek lazım, hepimizi morartabilir. İnşallah güzel şartlarda olur.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 13:56:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ts Arjantin kovalıyor. Hep bizim için istemisimdir bu ligi. Ivan Marcone iyi adam.

Ben de şu adamı çok severim 6 numarada

https://www.transfermarkt.com.tr/enzo-perez/profil/spieler/56066

Çevrimdışı MUSTAFA_

Azıcık paran olup Arjantin kovalarsan ligi süpürebilirsin ama bence parasız Arjantin fazla işe yaramıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Azıcık paran olup Arjantin kovalarsan ligi süpürebilirsin ama bence parasız Arjantin fazla işe yaramıyor  :tabe:

öyle ligi süpürecek arjantinli adam yok yahu arjantin son senelerde sınıfta kalıyor bence bizlerin bütçesine gelecek tangocularla anca tango şampiyonu olursun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

öyle ligi süpürecek arjantinli adam yok yahu arjantin son senelerde sınıfta kalıyor bence bizlerin bütçesine gelecek tangocularla anca tango şampiyonu olursun.
Azıcık para dediğim 10-15 milyon euro   :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Azıcık para dediğim 10-15 milyon euro   :D

ben kişi başı 10-15 bütçe ayıracaksam fransadan ya da brezilyadan topçu tercih ederim. bana 50 milyon yuro verin 4 topçu getireyim 2-3 sene içinde 150den aşağı satarsak beni forumda tefe koyun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben kişi başı 10-15 bütçe ayıracaksam fransadan ya da brezilyadan topçu tercih ederim. bana 50 milyon yuro verin 4 topçu getireyim 2-3 sene içinde 150den aşağı satarsak beni forumda tefe koyun  :bandit:
Günümüz endüstriyel futbolu için bunlar çerez paraları. Bu Covid-19 olmasa bu sene  paralar havada uçuşacaktı ki hala uçuşuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bizim bi ex aşkımız vardı lass schöne die baktım genoa da full oynamış bu sene azcık yaşı geçkin ama 6 numara da iş görür ayağı düzgündür incecidir elneniden fazla iş görür bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Adam başı 10m ideal. Dünya futbolu 90 2010 arası gibi değil. Her bölgeden her sene üst düzey çok genç çıkıyor. 5 büyük lig süpürüyor

Çevrimdışı tangaz

Günümüz endüstriyel futbolu için bunlar çerez paraları. Bu Covid-19 olmasa bu sene  paralar havada uçuşacaktı ki hala uçuşuyor  :tabe:

bizim ülkeden yapılan en pahalı ihracat hala 22 milyonla cenk tosun bu nedenle benim 40-50 milyonluk vaadlerim önemli rakamlar  :money:

Çevrimdışı kaan1903

Varmı gelen giden dünden beri takip edemedim Mensah OLUNGA KARSDORP ??

Çevrimdışı MUSTAFA_

Varmı gelen giden dünden beri takip edemedim Mensah OLUNGA KARSDORP ??

Mensah ve Krasdorp olacak gibi ama Olunga haberleri iddia edildi kıvamında ilerliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Çok yakında  :evillol:

https://twitter.com/HTSpor/status/1294203155161456640

kıçına tekmeyi yememiş de masadan mı kalkmış  :lol:

Çevrimdışı kaan1903

Mensah ve Krasdorp olacak gibi ama Olunga haberleri iddia edildi kıvamında ilerliyor  :tabe:
Olunga iş yapar bence keşke olsa

Çevrimdışı Erman1903

:photo:

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1294232292030926853

Cisse yeni forvet olur başka da sanmıyorum
700 bin euro + bonuslar yeni teklifimiz. Büyük ihtimalle ikinci forvet olarak gelir gelirse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

700 bin euro + bonuslar yeni teklifimiz. Büyük ihtimalle ikinci forvet olarak gelir gelirse  :tabe:

en geç hafta başı gelse bari paok maçına 1 hafta filan idman yesin takımla

Çevrimdışı ONUR KOLCU

en geç hafta başı gelse bari paok maçına 1 hafta filan idman yesin takımla

Cisse Paok maçlarında işimizi fazlasıyla görür. Bide Zımba gibi golcü alırsak bizi uzun periyotta götürür.