1.7m € Büyük para, fener bu tuzağa düşerek büyük aptallık etmiş. Oysa gs'nin bu parayı verme ihtimali olmadığını kadrosuna bakan herkes görürdü.
gs'nin oyun oynadığı bariz, bir noktada bırakmazlarsa oyuncu istemedikleri bir fiyata kendilerinde kalabilir.
Welinton ve Nsakala transferlerinde olduğu gibi oyunculara ısınamamış olsam da yönetimin şimdiye kadar ki maaş politikası bana Mensah konusunda güven veriyor. (bir noktada tutarlılığı elden bırakmayacağız ümidini verdiler) Belli ki Sergen Hoca da oyuncu da çok ısrarcı, yoksa çoktan vazgeçmiştik. Bu sebeplerle Mensah'ın transfer maliyetine çok olumsuz bakmıyorum.
Oyuncu belirli konularda yetenekli olmasına rağmen bence de bizim için yetersiz, eğer gelirse umarım yanılan biz oluruz. (utandır bizi Mensah
)
Fener kendisi de sıkıntılı olduğundan herhalde bunlar ne yapar eder bulur parayı falan diye düşündüler. Ben de Welinton ve N'Sakala da maaşların güzel seviyelere geldiğini görünce mutlu oldum, iyi ki burada çeşitli oyuncuların oynadığı fiyatları göstermişim diyorum, 40 Bin Euroya oynayan sol bek - işte Frydek 500'e fit olur demem belki de küçük da olsa etkili oldu N'Sakalaya düşürme operasyonu yapılmasında :)Bu arada N'Sakala'nın tavırları da hoşuma gitti, güzel bir karakter olduğu belli oluyor.
Evet belli ki hocamız çok istiyor. Allah vergisi bir yeteneği var, bu tarz bir oyuncunun serbest vuruş kullanabilmesi falan sanırım Sergen hocanın bu kadar isteme sebeplerinden biri, kendisine çok güveniyor. Dediğin gibi isteyen Sergen hoca olduğu için çok da fazla itiraz etmemek lazım, hepimizi morartabilir. İnşallah güzel şartlarda olur.