Bu gs denilen lağım kulüp iğrenç bir strateji izliyor transferde. Bize yar olmayan oyuncu kimseye olamasın mantığı. Ffp ye takıldıkları halde Mensah ile görüşüp bizden daha yüksek vereceklerini söylemişler. Aynı hikayeyi Caner'e yapıp fiyat yükseltme yarışıyla en yüksek teklifi vermiş lakin Ffp dolayısıyla son anda anlaşmadan çıkmışlar. Sanki bilmiyormuş gibi... Fb de normalden çok daha pahalıya imzalamış doğal olarak.
Bu transfer teröristlerinin tuzağına düşmememiz, astarı yüzünden pahalıya gelecekse peşini bırakmamız gerekiyor Mensahın. Bir şeyi bu kadar istersen bereketi kaçar. Paracı bir futbolcu olduğu söyleniyor Allah bilir gelir bir de sakatlanır falan tüm tadımız kaçırır. İlla alacaksak oyuncuya yaptıgımız kontrat teklifinden sakın kıpırdamıyalım.
Bir de bu oyuncu için Kayseri %60 ına sahip falan deniyor lakin daha ödemesi gereken 2,8Milyon mu ne var. Şimdi bunu ödese hepsine mi sahip olacak yoksa %60'ına mı anlamadım. Tam bir yılan hikayesi hiç hoşlanmıyorum bu tip işlerden altı üstü 0,07 maç başı penaltısız gol oranı olan adam sanki bana Kaka.
Birinci önceliği Kayseri şehrinden kurtulmak, para ikinci sırada. 2 sezon önce olsa cincon 2-3m € maaş verirdi ama şimdi 1.5m € üstüne çıkmaları mümkün gözükmüyor.(merthakan'ı para yüzünden alamadılar) Mensah'ın bizden 1.2-3 gibi bir talebi olduğunu tahmin ediyorum, aradaki fark bu nedenle çok problem olmuyordur.
Kayseri borçlu ve Atletico önce kendi parasını kurtarmaya bakıyor, o yüzden satışına fifa'ya başvurarak engel koydurmuş. Bırakmak için bir miktar para yatırılmasını talep edebilirler, Kayseri'ye vereceğimiz nakit doğrudan onlara gidecektir. %40'lık bonservis ise biraz belirsiz, satış üzerinden mi yoksa doğrudan bonservisine mi sahipler anlamadım. Eğer bonservisinin %40'ına sahiplerse gelecekte de bize sıkıntı çıkabilir.
cincon'nun yaptığı ...'lık, tff de fenerin önünü tıkarken transferde bize sataşıyorlar. Bu himmetçi₁ taktikleri olmasa şimdi 4'üncü şampiyonluğu kutluyorduk, ft ve arkasındakilerin bu pislik yapılanmasında payı büyük.