2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858685 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Doğru, 500binlik oyuncu alıp böyle bir yıldızı kenarda mı oturtacağız... O zaman Töre hayırlı olsun, hem takımda 'Adam' da kalmadı doğru düzgün Fb-Caner Gs-Arda ile bu kontenjanı doldurdu bize de lazım :D @mustafa

Çevrimdışı tuncaboylu

Red Bull ve vizyonunu incelemeni tavsiye ederim. Adamlar sporun her dalına hizmet ediyorlar ve hepsinde başarılı takımlara ve oyunculara sahipler. Gençlere inanıyorlar  :tabe:
Tabii ki biliyorum, ama takdire şayan bir iş bu. Ve bu işe en başta başladıkları zaman, bütçeleri bizden fazla değildi sanırım.

Şimdi baktım, amatör kümeden başlamış adamlar.

Enerji içeceğinde bu kadar para var mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru, 500binlik oyuncu alıp böyle bir yıldızı kenarda mı oturtacağız... O zaman Töre hayırlı olsun, hem takımda 'Adam' da kalmadı doğru düzgün Fb-Caner Gs-Arda ile bu kontenjanı doldurdu bize de lazım :D @MUSTAFA_
Bilemiyorum. Belki Lens de gidicidir. Kimin gidip kimin kalacağı konusunda bir fikrimiz yok ki. Tüm takımı göndersek şaşırmayacağım  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Tabii ki biliyorum, ama takdire şayan bir iş bu. Ve bu işe en başta başladıkları zaman, bütçeleri bizden fazla değildi sanırım.

para da var acayip bir uluslararası organizasyon da. dünyanın her köşesinde takımlar-akademileri var artık @tangaz ın da dediği gibi. bünyelerinde profesyonel yüzden fazla teknik personel çalıştırıyorlar. rotasyon filan da yapıyorlar etkinlik bölgeleri arasında ilginç bir sistem. rangnick başta ana direktördü, arada teknik direktörlük filan yaptı şimdi de brezilya ve usa takımlarının direktörü olmuş. b takımı sayılabilecek salzburg'un bile ciddi yetenekleri olan liefering isimli bi b takımı var avusturya'da. bir takım dünya kadar yetiştirici ve birbirine bağlı organize olmuş takımdan besleniyor. amerika'daki takımın teknik direktörü geliyor, bir sene nagelsmann'la takılıyor sonra gidiyor salzburg'un başına geçiyor. hoca bile yetiştiriyorlar.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 00:35:48 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Redbull Avusturya'da Salzburg ile başladı yatırımlarına. Sonra Leipzing ile devam etti ve büyüttü. Daha fazla para kazanabilecekleri bir lige gittiler  :tabe: Enerji içeceği olarak bakma. Adamların markası o sadece. Çok fazla yatırımları var. Özellikle sporun her alanındalar. Formula 1 takımlarında bile genç pilotlar yetiştiriyorlar ve başarılılar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu arada hoca idmanlarda larini begenmiş elemanda evlenmiş ikiz bebesi varmış babelle gece gezmeleri de yok artık :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

bizim 14 puanlı şl performansı hakikaten çok acayip bir işti. tr'de çok anlaşılamadı ama avrupa'da herkes leipzig, porto, monaco seviyesini bildiğinden hayli ses getirmişt. hatta önceki sezon lyon karşısındaki çeyrek final performansı bile avrupa'da ismimizi büyütmüştü. sonra sahneden yok oluvermemiz can yakıcı oldu. hala avrupa'da kalburüstü bir takım olarak algılanıyorsak o iki sezon sayesinde.

Çevrimdışı Erman1903

Şu mesajı yazan çocuk ne yaşadı da böyle serseriliğe merak sardı: Uzak durması gereken 1 numaralı adam Fernandes idol yaptı kendine. Ah ulan süper futbolcu olacaktı böyle saçmalamasa.

Karma is a b....

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada hoca idmanlarda larini begenmiş elemanda evlenmiş ikiz bebesi varmış babelle gece gezmeleri de yok artık :eyes
Bu adamı gönderip 35'lik Cisse'yi alırlarsa fena kızarım.

Simdiden söyleyeyim de, Sonra @ONUR KOLCU gelip laf falan söylemesin. :tabe:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İkiz bebek uğur demek kalsın  :ok:  kütük mütük ama madem hoca beğendi bi şans verelim genç çocuk ikinci forvet olarak iş görür

Çevrimdışı tangaz

Bu adamı gönderip 35'lik Cisse'yi alırlarsa fena kızarım.

Simdiden söyleyeyim de, Sonra @ONUR KOLCU gelip laf falan söylemesin. :tabe:

maçlarda görmek lazım bu geldiğinde kiralanacakmış idmanlarda iyiymiş Şenol Güneş kalsın demiş sonra iş yapmamış belki idman topçusudur filan deniyor ama aradan zaman geçti görmek gerek son durumunu tabii maaşı 1e indirmesi de lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İkiz bebek uğur demek kalsın  :ok:  kütük mütük ama madem hoca beğendi bi şans verelim genç çocuk ikinci forvet olarak iş görür

paok maçı fikir verecektir

Çevrimdışı MUSTAFA_

paok maçı fikir verecektir
Öyle bir risk alacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Öyle bir risk alacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

%90 larin 11 çıkar. :) 10 gün var maça.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu mesajı yazan çocuk ne yaşadı da böyle serseriliğe merak sardı: Uzak durması gereken 1 numaralı adam Fernandes idol yaptı kendine. Ah ulan süper futbolcu olacaktı böyle saçmalamasa.

Karma is a b....

Bunu görünce sapıttı...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Cisse gelecegine larin kalsin ikinci forvet.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

%90 larin 11 çıkar. :) 10 gün var maça.
Gelen adamı direk çıkarsak Larin'den daha iyi olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

atletico madrid elendi diego costaya yürüsek ya bizi sever kırmaz belki bi el atar mevzuya

gelsin sakatlık yaşamazsa tek başına şampiyon yapar

Çevrimdışı mellfred

Alt yapıdan çıkma sivasta istatistikleri hiç iyi olmayan fatih amma değere bindi be :D

Bize kelek yapan adamı gönderdik yerine sağlam iyi ucuza bir stoper kapattık sevinmemiz gerekirken hayıflanıyoruz :)
senin var edip kiralık gönderdiğin oyuncu sana sahanda böyle davranıyorsa bence yapılması gereken budur. büyük olmak kurumsal olmak budur, velinton takasını kenara koyarak diyorum bunu
tabii umarım bunu gözeterek göndermişizdir

Çevrimdışı Erman1903

Bu gs denilen lağım kulüp iğrenç bir strateji izliyor transferde. Bize yar olmayan oyuncu kimseye olamasın mantığı. Ffp ye takıldıkları halde Mensah ile görüşüp bizden daha yüksek vereceklerini söylemişler. Aynı hikayeyi Caner'e yapıp fiyat yükseltme yarışıyla en yüksek teklifi vermiş lakin Ffp dolayısıyla son anda anlaşmadan çıkmışlar. Sanki bilmiyormuş gibi... Fb de normalden çok daha pahalıya imzalamış doğal olarak.

Bu transfer teröristlerinin tuzağına düşmememiz, astarı yüzünden pahalıya gelecekse peşini bırakmamız gerekiyor Mensahın. Bir şeyi bu kadar istersen bereketi kaçar. Paracı bir futbolcu olduğu söyleniyor Allah bilir gelir bir de sakatlanır falan tüm tadımız kaçırır. İlla alacaksak oyuncuya yaptıgımız kontrat teklifinden sakın kıpırdamıyalım.

Bir de bu oyuncu için Kayseri %60 ına sahip falan deniyor lakin daha ödemesi gereken 2,8Milyon mu ne var. Şimdi bunu ödese hepsine mi sahip olacak yoksa %60'ına mı anlamadım. Tam bir yılan hikayesi hiç hoşlanmıyorum bu tip işlerden altı üstü 0,07 maç başı penaltısız gol oranı olan adam sanki bana Kaka.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 02:25:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Alt yapıdan çıkma sivasta istatistikleri hiç iyi olmayan fatih amma değere bindi be :D

Bize kelek yapan adamı gönderdik yerine sağlam iyi ucuza bir stoper kapattık sevinmemiz gerekirken hayıflanıyoruz :)
Bu fatih ne türlü bir terbiyesizlik yapti? Ben olayi pek takip etmemistim

Çevrimdışı haluk.m

Bu fatih ne türlü bir terbiyesizlik yapti? Ben olayi pek takip etmemistim

İçeride oynadığımız maçta faul kazandık, hızlı oynamayalım diye topu Elneny'nin önünden eliyle aldı ve yetmezmiş gibi vermemek için çirkeflik yaptı.  Elneny almak için müdahale ettiğinde de kendini yere atıp hakeme oynadı :evillol: 

Maç sonunda çıkıp ben bir şey yapmadım, taraftar Oğuzhan'ı bile ıslıkladı gibi saçma bir açıklamayla da tüy dikti.

Adını kimden aldığını kanıtlamaya çalışan, eğitimsiz bir topçu bozuntusu işte. 

Ek: Pozisyonu özetlerden bile çıkartmışlar, nasıl bir çete bunlar ?  Menajeri kimse uzak durmak lazım.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 03:05:25 jokerhm ]

Çevrimdışı Erman1903

Gol atmayı beceremediği için eleştirdiğimiz N'Koudou'nun bu sezon penaltı hariç maç başı gol oranı: 0,12 - Mensah: 0,07.
N'Koudou Pozisyonları gole çevirme oranı: 8,7 - Mensah: 8,2

Biri ceza sahasına otobüs çekenlere, diğeri alan bırakan takımlara karşı oynadı.  Bence bırakalım nereye giderse gitsin bu adam.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 03:14:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Gol atmayı beceremediği için eleştirdiğimiz N'Koudou'nun bu seneki penaltı hariç maç başı gol oranı: 0,12 - Mensah: 0,07.
N'Koudou Pozisyonları gole çevirme oranı: 8,7 - Mensah: 8,2

Biri ceza sahasına otobüs çekenlere, diğeri alan bırakan takımlara karşı oynadı.  Bence bırakalım nereye giderse gitsin bu adam.

ofansif orta saha olarak hücum etkinliği ve yaratıcılığı yetersiz. ayrıca en büyük numarası dribbling, bizde oynayacak ofansif orta sahada hiç bir anlam ifade etmez. zaten alan bulamaz.

merkez orta saha desek, mevkinin gerektirdiği oyun içi sürekliliği yok, defansif açıdan neredeyse sıfır, taktik disiplin hiç yok, ara ara ortaya çıkan ara ara kaybolan bir adamdan bize merkez oyuncusu olmaz. defansif tempo için gerekli atletik özellikleri olmasına karşın mental yetersizliği zaaflarının başını çekiyor. bu daha iyi olabileceği inancını da zayıflatıyor. madrid'in oyuncunun yeteneksizliğinden değil mental zaaflarından ötürü kolayca vazgeçtiğini düşünüyorum.

kendine o kadar yatırım yapmış takımı en kritik dönemde saçma sapan biçimde yalnız bırakması da mental açıdan söylediklerimi doğruluyor bence.

yedek oyuncu olur en fazla bundan. uzun maratonda hamle oyuncusu olarak iş görebilir. o rolü oynayacak oyuncu için de bu denli uğraşmaya değer mi?

Çevrimdışı haluk.m

Bu gs denilen lağım kulüp iğrenç bir strateji izliyor transferde. Bize yar olmayan oyuncu kimseye olamasın mantığı. Ffp ye takıldıkları halde Mensah ile görüşüp bizden daha yüksek vereceklerini söylemişler. Aynı hikayeyi Caner'e yapıp fiyat yükseltme yarışıyla en yüksek teklifi vermiş lakin Ffp dolayısıyla son anda anlaşmadan çıkmışlar. Sanki bilmiyormuş gibi... Fb de normalden çok daha pahalıya imzalamış doğal olarak.

Bu transfer teröristlerinin tuzağına düşmememiz, astarı yüzünden pahalıya gelecekse peşini bırakmamız gerekiyor Mensahın. Bir şeyi bu kadar istersen bereketi kaçar. Paracı bir futbolcu olduğu söyleniyor Allah bilir gelir bir de sakatlanır falan tüm tadımız kaçırır. İlla alacaksak oyuncuya yaptıgımız kontrat teklifinden sakın kıpırdamıyalım.

Bir de bu oyuncu için Kayseri %60 ına sahip falan deniyor lakin daha ödemesi gereken 2,8Milyon mu ne var. Şimdi bunu ödese hepsine mi sahip olacak yoksa %60'ına mı anlamadım. Tam bir yılan hikayesi hiç hoşlanmıyorum bu tip işlerden altı üstü 0,07 maç başı penaltısız gol oranı olan adam sanki bana Kaka.

Birinci önceliği Kayseri şehrinden kurtulmak,  para ikinci sırada. 2 sezon önce olsa cincon 2-3m € maaş verirdi ama şimdi 1.5m € üstüne çıkmaları mümkün gözükmüyor.(merthakan'ı para yüzünden alamadılar) Mensah'ın bizden 1.2-3 gibi bir talebi olduğunu tahmin ediyorum, aradaki fark bu nedenle çok problem olmuyordur.   

Kayseri borçlu ve Atletico önce kendi parasını kurtarmaya bakıyor, o yüzden satışına fifa'ya başvurarak engel koydurmuş.  Bırakmak için bir miktar para yatırılmasını talep edebilirler, Kayseri'ye vereceğimiz nakit doğrudan onlara gidecektir.   %40'lık bonservis ise biraz belirsiz, satış üzerinden mi yoksa doğrudan bonservisine mi sahipler anlamadım.   Eğer bonservisinin %40'ına sahiplerse gelecekte de bize sıkıntı çıkabilir. 

cincon'nun yaptığı ...'lık, tff de fenerin önünü tıkarken transferde bize sataşıyorlar.  Bu himmetçi₁ taktikleri olmasa şimdi 4'üncü şampiyonluğu kutluyorduk, ft ve arkasındakilerin  bu pislik yapılanmasında payı büyük.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 03:26:51 jokerhm ]