2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869803 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Forumda metalci olması çok sevindirdi helal  :icool:

Ben de sağlam heavy metalciydim, hala daha da severim  :super:

Çevrimdışı tangaz

Burak'ı Lille'den geri istesek ne kadar bonservis isterler acaba :D.

bonservisini alsın gelsin 1mio maaş şl katılım 250 bin şampiyonluk 250 bin puan başı 3 bin gol başı 5 bin bonus
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Burak'ı Lille'den geri istesek ne kadar bonservis isterler acaba :D.
Bu ze luiste bir kıpırdama bekliyorum. Oyuncunun maaşı bize uygun ufak bir kiralama bedeli ve oyuncunun ikna edilmesi ile orası çözülebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ooo dörtledik
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kralsın abi  :icool:

Çevrimdışı Erman1903

Adamlar sadece sol bek bölgesi için yıllık 3,5 milyon euro maaş bütçesini harcadılar.
Biz 750 bin euro :D (Rıdvan ve Nsakala) 1/5 i neredeyse alacağımız verime bakıcaz şimdi bekleyelim görelim

Hala daha orta sahaya adam bakıyorlar.  Belezoğlu bitirecek onları eşeği çok sıkıntılı yere bağladılar. Psikolojik problemleri olan, kompleksli bir adam o istemiştir alınmalarını. Stopere de şöyle performansı dip yapmış senelik 3M falan alacak isimli birini getirseler de rahatlasalar. Zanka - terlikle koşan Falette ile çıkıp oynarlar artık  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşleyin  :)
Ooo gizli tarikat üyeleri varmış burada ya
arada bir dream theater opeth falan sallayın da dinleyelim
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Vertonghen Benfica ile anlaşmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hala daha orta sahaya adam bakıyorlar.  Belezoğlu bitirecek onları eşeği çok sıkıntılı yere bağladılar. Psikolojik problemleri olan, kompleksli bir adam o istemiştir alınmalarını. Stopere de şöyle performansı dip yapmış senelik 3M falan alacak isimli birini getirseler de rahatlasalar. Zanka - terlikle koşan Falette ile çıkıp oynarlar artık  :D
https://www.transfermarkt.com.tr/mauricio-lemos/profil/spieler/303140
Bu herifi geçen senelerde bize itelemeye çalışıyorlardı. Menajer transferi olduğu her halinden belli
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu herifi geçen senelerde bize itelemeye çalışıyorlardı. Menajer transferi olduğu her halinden belli

Değil Serdar'i Sadiki bile kesemeyecek adam ile 1.2 artı 500K imza parası ile anlaşmışlar. Eşekler adam olur bunlar olmaz. :lol:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Gençken ben de onu severdim kanı kaynıyor tabi insanın  :D Benim favorim A Tout Le Monde

:claps: :claps: :claps:  ikinizden de  symph of destr gelmemis olmasi  gozumu yasartti arkadaslar, bu forum isi bilemlerden ibaret ya ehuehe   :ok:
Yorgo

Çevrimdışı mrred

:claps: :claps: :claps:  ikinizden de  symph of destr gelmemis olmasi  gozumu yasartti arkadaslar, bu forum isi bilemlerden ibaret ya ehuehe   :ok:
Aslında holy war müzikalite açısından başka bir seviye ama şarkı bitince cardio yapmış kadar oluyorsun çok yoruyor dinlemesi :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

bonservisini alsın gelsin 1mio maaş şl katılım 250 bin şampiyonluk 250 bin puan başı 3 bin gol başı 5 bin bonus

Ligi de tanıyor :icool:

Çevrimdışı Orhan_

Bu ze luiste bir kıpırdama bekliyorum. Oyuncunun maaşı bize uygun ufak bir kiralama bedeli ve oyuncunun ikna edilmesi ile orası çözülebilir.

Oyuncunun gönlü yokmuş diye bir şey okumuştum, şayet doğruysa gelmesi zor ya da maaşx2 gibi bir denklem çıkabilir karşımıza.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Oyuncunun gönlü yokmuş diye bir şey okumuştum, şayet doğruysa gelmesi zor ya da maaşx2 gibi bir denklem çıkabilir karşımıza.
Bu noktada kulübün tavrı önemli aslında elden çıkarmak istiyorlar kiralamak istemiyorlar. Kiralama ve belli performans ya da maç sayısı ile birlikte zorunlu satın alma yapabiliriz. Sonrada Rebochoya yaptığımız gibi oynatmayız ve almayız :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Ligi de tanıyor :icool:

lillde sezon başı kampı bizden erken başladı şl ön elemeye de hazır çıkar  hem  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Forumda metalci olması çok sevindirdi helal  :icool:
eskisi kadar dinlemiyorum çok farklı garip türlere kaydım :D

ama hatrınıza metalciyim hadi bakayım :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Forum ahalisi zupper lig zupper mi gercekten?

Bu gun balotelli haberi gordum dayanamadim geldim :D

Çevrimdışı Orhan_

lillde sezon başı kampı bizden erken başladı şl ön elemeye de hazır çıkar  hem  :eyes

Ayrıca bir forvette olması gereken en önemli şeyi de yapıyor ve yerli oyuncu statüsünde. Neyi bekliyoruz hala anlamıyorum  :bandit: