2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865455 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı savaş altay

balotelli ze luis mensah filan derken eldekileri de eklersek bol zencili bir beşiktaş tripot gençlik gücü mü geliyor ne  :halay:

Ze luis'in istedigi ile onerilen rakam arasinda cok fark varmis. Heyecanlanmasin bence kimse.

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 21:35:39 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

O zaman Wasp - Wild Child benden size gelsin metal kafalar :) @yorgo_d(geodem) @mrred @tangaz @levitate @Arthur Dayne @cursedofdragon @mustafa

bunlarda benden. son 2'si metal değil punk, ilki kafa şişirebilir ama olsun :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Artem dzuyba mı yoha...na

Bizimle eğlenirler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Artem Dzyuba'yı gündemine aldı

Balotelli'nin yüksek maliyetinden dolayı geri adım atan Siyah Beyazlı ekip, rotayı Rusya'ya çevirdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Zenit forması giyen Artem Dzyuba'yı gündemine aldı. Beşiktaş yönetimi oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Tecrübeli forvetin 2022 yılına kadar Zenit Kulübü ile sözleşmesi devam ediyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

buralarda dzyuba isteyen kim vardı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Beşiktaş, Artem Dzyuba'yı gündemine aldı

Balotelli'nin yüksek maliyetinden dolayı geri adım atan Siyah Beyazlı ekip, rotayı Rusya'ya çevirdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Zenit forması giyen Artem Dzyuba'yı gündemine aldı. Beşiktaş yönetimi oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Tecrübeli forvetin 2022 yılına kadar Zenit Kulübü ile sözleşmesi devam ediyor. (via. Murat Özen)
2020-2021 şampiyonu Beşiktaşımız diyebiliriz o zaman...

Çevrimdışı Orhan_

Artem Dzyuba kimdir bilen var mı?

Paso kiralık gidip dönmüş.. Sadece Moskova'dan Zenit'e bedelsiz geçiş yapmış ve kiralık kariyerine devam etmiş. Böyle bir kariyer için 12m euro gibi piyasa değeri çok gerçekçi gelmedi bana. Bir de yaşı 31. Bir de sadece Rusya'da oynamış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O kadar özellikleri olan forvet aradık bu kadarını hayal bile etmedik çünkü bu durumda imkansız bi iş ben ihtimal vermiyorum açıkçası

Çevrimdışı savaş altay

@levitate deftones-when girls telephone boys oldukca komik bi sarki gelir bana fakat nakarat ve son bolum agir rahatlatiyor.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Paso kiralık gidip dönmüş.. Sadece Moskova'dan Zenit'e bedelsiz geçiş yapmış ve kiralık kariyerine devam etmiş. Böyle bir kariyer için 12m euro gibi piyasa değeri çok gerçekçi gelmedi bana. Bir de yaşı 31. Bir de sadece Rusya'da oynamış.

Makina.

Çevrimdışı tangaz

Böyle bir şey çıkar mı abi senden?

ben bundan yakışıklıyım yaw :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dzyuba Türkiye'ye gelmez.
Zaten gücümüz de yetmez.

Çevrimdışı tangaz

Ze luis'in istedigi ile onerilen rakam arasinda cok fark varmis. Heyecanlanmasin bence kimse.

beni zlatan dışında kimse heyecanlandıramaz zaten  :bandit:

Çevrimdışı levitate

@levitate deftones-when girls telephone boys oldukca komik bi sarki gelir bana fakat nakarat ve son bolum agir rahatlatiyor.
ben ortalardaki çıldırışına bitiyorum

ama nesi komik anlamadım. şarkıda bi anasına sövmediği kalıyor kadının :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ağır bir abimiz ama vurdu mu tam vuruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Makina.

Alırsak bomba olur yani? Sürekli kiralık kariyeri var adamın bana biraz garip geldi. Acaba bonservisini alan takıma katkıda bulunamıyor mu :D

Çevrimdışı tangaz

Dzyuba Türkiye'ye gelmez.
Zaten gücümüz de yetmez.

gelmesin zaten burda top filan oynamaz uyum da sağlayamaz zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

ben ortalardaki çıldırışına bitiyorum

ama nesi komik anlamadım. şarkıda bi anasına sövmediği kalıyor kadının :D
Sikinti orada, hatun yuzunden delirenlerden bu da  :lol: