2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2866061 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Orhan_

Bu noktada kulübün tavrı önemli aslında elden çıkarmak istiyorlar kiralamak istemiyorlar. Kiralama ve belli performans ya da maç sayısı ile birlikte zorunlu satın alma yapabiliriz. Sonrada Rebochoya yaptığımız gibi oynatmayız ve almayız :D

Oyuncunun gönlü yoksa, kulübü ile anlaşsak bile oyuncuya performans, maç sayısı gibi şeyleri yediremeyiz gibi geliyor bana. Yemesin de zaten. Gönlü olmayan bir insan en ufak şeyleri bile bahane eder. Tabii bu söylediklerim haberin ne kadar doğru olduğu ile orantılı.

Çevrimdışı Arthur Dayne

eskisi kadar dinlemiyorum çok farklı garip türlere kaydım :D

ama hatrınıza metalciyim hadi bakayım :D

Böyle bir yere kayma da  :lol:

Çevrimdışı Orhan_

eskisi kadar dinlemiyorum çok farklı garip türlere kaydım :D

ama hatrınıza metalciyim hadi bakayım :D

Ne metalcisi arkadaş biz Beşiktaşlıyız :D.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forum ahalisi zupper lig zupper mi gercekten?

Bu gun balotelli haberi gordum dayanamadim geldim :D
Hoşgeldin  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ben de eski uzun saçlılardanım  :bandit:

hatta pandemi vs ayağına berbere gitmiyorum saçlarım epey uzadı yeniden gençlik günlerime dönüş yaptım :guitar:
:super: :super: Aynen, ben de  saclari kestirmeye kestirmeye aa bi baktimsacalrimarkadan toplaniyor birak kalsin dedim iki aydir saclari  toplamaya basladim yine:))
Yorgo

Çevrimdışı savaş altay

N'skala'yı uygun fiyata almışız  :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293578572674859008
Yedik bizde, anlasmayi baskandan habersiz yapmislar zaten.

Pufur pufur esinti..

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca bir forvette olması gereken en önemli şeyi de yapıyor ve yerli oyuncu statüsünde. Neyi bekliyoruz hala anlamıyorum  :bandit:

tam paok maçına uygun striker paokun stoperler baya mantarmış o tandemin arasına atılacak topları zımbalardı burak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Ne metalcisi arkadaş biz Beşiktaşlıyız :D.
Haykoda metalci, konserlere bjk atkisi ile cikiyor  :D

Çevrimdışı Orhan_

Yedik bizde, anlasmayi baskandan habersiz yapmislar zaten.

Pufur pufur esinti..

Sanki, gibi ya da ellerine kaset geçti. Gerçi o zaman fiyat yükseltirlerdi gibi geliyor.

Çevrimdışı tangaz

:super: :super: Aynen, ben de  saclari kestirmeye kestirmeye aa bi baktimsacalrimarkadan toplaniyor birak kalsin dedim iki aydir saclari  toplamaya basladim yine:))

benim saçlar 2karışı geçiyordu gençken ve hayatımda hiç bağlamadım,ı şuan rahat bağlanacak uzunlukta biraz daha uzasın bir de top sakalımı bırakırım yine ohh miss gerçi hatun istemiyor ama idare edecek  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Aslında holy war müzikalite açısından başka bir seviye ama şarkı bitince cardio yapmış kadar oluyorsun çok yoruyor dinlemesi :D
   :ok: :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı savaş altay

tam paok maçına uygun striker paokun stoperler baya mantarmış o tandemin arasına atılacak topları zımbalardı burak
Burak gitti ya. Hata yaptik.

Çevrimdışı tangaz

balotelli ze luis mensah filan derken eldekileri de eklersek bol zencili bir beşiktaş tripot gençlik gücü mü geliyor ne  :halay:

Çevrimdışı savaş altay

Sanki, gibi ya da ellerine kaset geçti. Gerçi o zaman fiyat yükseltirlerdi gibi geliyor.
:D

Çevrimdışı tangaz

Burak gitti ya. Hata yaptik.

burak gitsin die her şeyi yaptı sanırım yönetim herif iyi kaptanlık ediyordu takıma

Çevrimdışı savaş altay

burak gitsin die her şeyi yaptı sanırım yönetim herif iyi kaptanlık ediyordu takıma
E topu sokuyordu daha ne yapsin  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Haykoda metalci, konserlere bjk atkisi ile cikiyor  :D

Konserlere niye Beşiktaş atkısı ile çıkıyor?  :evillol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

benim saçlar 2karışı geçiyordu gençken ve hayatımda hiç bağlamadım,ı şuan rahat bağlanacak uzunlukta biraz daha uzasın bir de top sakalımı bırakırım yine ohh miss gerçi hatun istemiyor ama idare edecek  :eyes

Böyle bir şey çıkar mı abi senden?
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 21:28:28 Arthur Dayne ]

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/mauricio-lemos/profil/spieler/303140
Bu herifi geçen senelerde bize itelemeye çalışıyorlardı. Menajer transferi olduğu her halinden belli

Adamın kontratı bitiyormuş normalde, 1 senelik yenilemişler. Sırf buradan bile şüphelenmeleri lazımdı, bakalım ne kadar verecekler yıllık. Kesinleşirse yazarız yerin kulağı falan vardır şimdi :)

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi levitate

Böyle bir yere kayma da 
forum olarak tayland gezisi hadi bakayım :D
bipbipbupbup