2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878427 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

İngiltere'de istatistikleri ortada olan bir oyuncu. Ancak hiç beklemiyordum  :o_o:

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1292413328799797249

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Gürler Akgün: "Kamil Grosicki kanatlarda forma giyebilen, Sergen Yalçın'ın çok istediği hızlı bir oyuncu. Taraflar prensipte anlaştı. Oyuncu için Bilic'ten de görüş alındı. Kamil Grosicki şu an İstanbul'da." (beIN Sports)

oyuncu istanbuldaymış.

Çevrimdışı Akil Emre

İngiltere'de istatistikleri ortada olan bir oyuncu. Ancak hiç beklemiyordum  :o_o:

Valla istatislikleri iyi uzun zamandır aranan skor yapabilen kanat profilinede uyuyor ama bizim beklentimize göre biraz altta kaldı gibi

Çevrimdışı Erman1903

kamp başlangıcına bir 6 bir de santrafor (balotelli haricinde) getiremezsek ön elemelere epey sıkıntılı bir yapıyla çıkacağız. transferler olsa bile işimiz kolay değil ama bu iki pozisyonu çözmezsek şansımız iyice az görünüyor. balotelli haricinde dememin nedeni balotelli'nin aylardır yatıyor olması, muhtemelen 100 kilo muhabbetlerinin doğru olması vs. ön elemelerde işimize yaramasını beklemiyorum.

Balotelli yatıştaysa zor işimiz, olay sadece futbolculuk da değil adam tam bir haydut. Quaresma - Fernandes falan melek kalır yanında. İnsanlar çevrelerini kendilerine benzetirler genç oyuncular falan görecek örnek alacaklar. Hatırlıyorum zamanında Töre bize ilk geldiğinde çekingen, süklüm püklüm köy çocuğu gibi bir oğlandı. Sonra bu Fernandes'i örnek aldı, yanında dolaşıp itliğe-kopukluğa özendi.

Ben hiç sıcak bakmıyorum ama %90 gelecek inşallah başımıza bela olmaz, Brescia'ya da evim diye gitti bir şey oynamadı. En son iyi performans verdiği Nice'de attığı gollerin yarısı falan penaltı.

Haydaaa, giriş buysa gelişme ve sonucu bekliyorum kanat ve golcü die hatırlıyorum ama işimiz Kamile kalmamalıydı

iyi oyuncu visca gibi ama 32 yaşında.

Çevrimiçi sefaköykartali

Gürler Akgün Serkan Kırıntılı geldi de demişti. Acaba yönetim hedef şaşırtmak için mi bu ismi ortaya atıyor. Kampanya gecesi Kamil Grosicki duyumu kampanyaya da zarar verir taraftardan tepki görürler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gürler Akgün Serkan Kırıntılı geldi de demişti. Acaba yönetim hedef şaşırtmak için mi bu ismi ortaya atıyor. Kampanya gecesi Kamil Grosicki duyumu kampanyaya da zarar verir taraftardan tepki görürler.
Ben bu basına inanmıyorum. Kimsenin duymadığı bir isim birden geldi demek. Cidden herkesi şok etti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Grosicki

19/20 44 Maç 9 Gol 7 Asist
18/19 40 Maç 9 Gol 12 Asist
17/18 38 Maç 9 Gol 6 Asist
16/17 33 Maç 4 Gol 8 Asist

Türkiye liginde daha fazlasını yapabilir tek sıkıntısı yaşı.

Çevrimdışı Erman1903

Sağ Kanatta akpom oynar. Ekuban falan diye örnekleyip duruyorlar iki gündür babel gibi kanat forvet oynar. Diğer kanatta da sürpriz olmazsa Nkoudou oynar diye düşünüyorum. Yetenekli eleman çok beklenmedik yerlerde beklenmedik işler yapıyor ama sakatlıktan yana problemli. Lens ve Boyd da yolcu olur muhtemelen. Yeter mi bence değil akpomun kanatta vereceği katkıya bağlı.

Maç başına 9 pasla oynayan bir adam Akpom :s20: , istatistiğinde öyle komediler var ki artık anlatmayı bıraktım. Bu adama kim Ekuban diyorsa bir daha sözüne itibar etmeyin. Çakıyorlar oyuncuyu bize, eğer gerçekleşirse çok güzel para kaldıracak bu işten birileri!! diyor ve artık bu konu hakkında hiç konuşmuyorum.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 14:09:43 Erman1903 ]

neden tepki görsünler  :alala:

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben bu basına inanmıyorum. Kimsenin duymadığı bir isim birden geldi demek. Cidden herkesi şok etti  :tabe:
Erdal Bey yalanladı bile. Adam 15 dakikada İstanbula geldi anlaştı yalanlandı. Bu basın katiyen eğitilmezdir.

elimizi çabuk tutmamız lazım bu çakal gs camiası yine oyunculara çökmeye başladı ilgilendiğimiz.

Galatasaray, ısrarla kadrosuna katmak istediği Bernard Mensah için Hes Kablo Kayserispor'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon euro önerdi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Maç başına 9  :s20: pasla oynayan bir adam Akpom, istatistiğinde öyle komediler var ki artık anlatmayı bıraktım. Bu adama kim Ekuban diyorsa bir daha sözüne itibar etmeyin. Çakıyorlar oyuncuyu bize, eğer gerçekleşirse çok güzel para kaldıracak bu işten birileri!! diyor ve artık bu konu hakkında hiç konuşmuyorum.
Hiç istemiyorum bu transferi. Nkoudou lensten biri bir kanatta oynasın, diğerine de oyuncu alsınlar ona daha çok okeyim. Forvette de Balotelli-Cisse yap geç Akpoma o kadar bonservis vermeye ne gerek var?

Çevrimiçi murat

Niye gs'ye aldırmaya çalışıyon :D gs alsa alsa başını alır 9 milyon € ya benfica ile anlaşmış senelik.Biz çıkamayız gs çıkar demi o paralara :D
evet gs çıkar biz çıkamayız.çıkabilmek ayrı şey çıkmak ayrı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın yine beni yanıltmadı  :bandit:

Erdal Torunoğulları'ndan son dakika Kamil Grosicki açıklaması!

Beşiktaş'ın Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Konuyla ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Kamil Grosicki hakkında özel açıklama yaptı.

Torunoğulları, yaptığı açıklamada; "Böyle bir oyuncu ile kontağımız olmadı" ifadelerini kullanarak transfer iddilarını yalanladı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Grosicki

19/20 44 Maç 9 Gol 7 Asist
18/19 40 Maç 9 Gol 12 Asist
17/18 38 Maç 9 Gol 6 Asist
16/17 33 Maç 4 Gol 8 Asist

Türkiye liginde daha fazlasını yapabilir tek sıkıntısı yaşı.
en az 4 gol 6 asist yapacak gibi eldekilerin istatistiği ne göre fıstık gibi duruyor.

evet gs çıkar biz çıkamayız.çıkabilmek ayrı şey çıkmak ayrı.
:kop: :kop:

Basın yine beni yanıltmadı  :bandit:

Erdal Torunoğulları'ndan son dakika Kamil Grosicki açıklaması!

Beşiktaş'ın Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Konuyla ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Kamil Grosicki hakkında özel açıklama yaptı.

Torunoğulları, yaptığı açıklamada; "Böyle bir oyuncu ile kontağımız olmadı" ifadelerini kullanarak transfer iddilarını yalanladı. (via. Murat Özen)

gürler akgün diyelim basın demeyelim :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gürler akgün diyelim basın demeyelim :D
Ne kadar gereksiz adam varsa Beşiktaş muhabiri yapmışlar. Başka da bir şey demiyorum  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ne kadar gereksiz adam varsa Beşiktaş muhabiri yapmışlar. Başka da bir şey demiyorum  :bandit:

%100 katılıyorum  :tabe:

Çevrimiçi murat

:kop: :kop:
Cavani çam ağacı ve kozalaklar var ama çam fıstığı mı kozalak mı bilmiyoruz.gs fıstık var diye çıkar ama belki kozalak boş belki ağaçtan düşecek (örneğin falcao)biz bu riske girecek durumda değiliz çıkabiliriz ama riske etmiyoruzdur. :D :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Hiç istemiyorum bu transferi. Nkoudou lensten biri bir kanatta oynasın, diğerine de oyuncu alsınlar ona daha çok okeyim. Forvette de Balotelli-Cisse yap geç Akpoma o kadar bonservis vermeye ne gerek var?

Akpom menajerlik - 'Komisyon' işlerinin döndüğü bir 'fırsat' transferidir. Bu transfere aracı olan kişi rahat 250-300K Euro para indirir cebine, ben Balotelli-Cisse falan da yapmam santraforu gider çalışkan-zinde iki tane dipçik gibi adamı koyar oynarım. 7-8 tane santrafor paylaşıldı burada illa siyah tenli istiyorsam Olunga-Terem Moffi falan yaparım yırtar bu ikisi ligi ortada stoper bırakmazlar.