2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878670 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Forum ahalinin Karsdorp hakkindaki gorusleri nelerdir? Oyuncuyu izlemisligim yok, negatif bir hava var sanirim oyuncu ile alakali forumda. Taniyan yada takip edenler guclu/zayif taraflarini ele alabilir mi?

Sag beke aylardir Dorukhan yaziyorum ama bizimle kalip kalmayacagi bile muamma, olmayacak bu cocukla sanirim.

Çevrimdışı haluk.m

Forum ahalinin Karsdorp hakkindaki gorusleri nelerdir? Oyuncuyu izlemisligim yok, negatif bir hava var sanirim oyuncu ile alakali forumda. Taniyan yada takip edenler guclu/zayif taraflarini ele alabilir mi?

Sag beke aylardir Dorukhan yaziyorum ama bizimle kalip kalmayacagi bile muamma, olmayacak bu cocukla sanirim.

Roma da çaprazları koparmasa belki bize düşmezdi.
Feyenoord da yaşadığı kasık sakatlıkları düşündürücü, 50-60 Maç kaldırmaz. 
Arkasına iyi bir yedek lazım.

Oyunuyla ilgili yorumu uzman arkadaşlara bırakıyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bir Adriano kalitesinde değil GG kalsa onu tercih ederdim. Onun biraz altı da olsa iyi performans verir. 11 e yazılacak seviyede bir oyuncu ve küçük takım değil büyük takımlara uygun bir oyuncu takımın büyüklüğüne göre rotasyon seviyesinde kalsa da savunmada seri ve sert hücumda ise kapanan rakiplere karşı set oyununda iyi tam bize uygun ama sorunu bir Badstuber kadar olmasa da sürekli sakatlıklarla boğuşuyor bazı sakatlıkları cansiperane müdehalelerinden kaynaklı, ismin twitterlarda verilmesi sebebi medya ve taraftarın, yönetimin  anadolu takımlarından ve menajerlerin çöplerinden başka oyuncu alternatifi olmayışı o yüzden o profillere göre daha isimli kariyerli bir oyuncu gündeme gelince paylaşıyorlar yoksa çoğu Beşiktaş taraftarının umudu kalmadı iyi kadro kurulacağı konusunda. Gereksizlerden kurtulsak yeter modundayız. Çünkü yeni bakılanlar eldekilerle aynı profilde vasatlardan oluşuyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1292215721280376836

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1292213441445453826

Kumaşlı adam ama 3 sezondur sakatlıklarla boğuşuyor ve fazla maç kaçırıyor. Oyuncunun en büyük handikapı kafa topları ve pozisyon almada biraz problem yaşaması. Ofansif varyasyon çeşitliliği yüksek, kesinlikle tekdüze değil ve yeterli defansif aksiyonu da var. Çıkışları güzel yapan ve olabildiğince az faulle oynayan bir tarzı var, çok az kart görüyor.

Aşırı şişik bir maaşı var arkadaşın: 2,8M. Ne kadar kulağa, göze hitap eden bir oyuncu olsa da çok uygun'a olmayacaksa uzak durmak gerekir bence. Feyenoord'un kiralama bedeli + maaş olarak toplam 1M'den fazla verdiğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada daha önce ismi bizimle geçen Nahuel Molina bana kalırsa bu Karsdorp'dan çok aşağı kalır bir oyuncu değil. Birçok açıdan benziyor bile diyebiliriz, 300Bin Euro gibi çıtır çerez bir maaşla oynamış. Bence bu arkadaşla 400-500'e imzalayıp etinden sütünden faydalanmak, sezon sonu talibi çıkarsa elden çıkarmak ya da kiralamak Roma'nın sakatlık hastası oyuncusuna para düşürmekten çok daha akıllıca hareket olur. 

Çevrimdışı sEuL

@jokerhm
@BJKTURK23
@Erman1903

Yorumlar icin tesekkurler. Anladigim kadari ile son donemlerde sakatliklarla bogusan ve yillik ucreti bizim karsilayamayacagimiz duzeyde bir oyuncu.

Umarim yem olarak ortaya atilmis olan oyunculardan biridir. Onumuzdeki sezon mac sayisindaki artisida goze alirsak boyle bir riske girmeyiz insallah.

Çevrimdışı Erman1903

@jokerhm
@BJKTURK23
@Erman1903

Yorumlar icin tesekkurler. Anladigim kadari ile son donemlerde sakatliklarla bogusan ve yillik ucreti bizim karsilayamayacagimiz duzeyde bir oyuncu.

Umarim yem olarak ortaya atilmis olan oyunculardan biridir. Onumuzdeki sezon mac sayisindaki artisida goze alirsak boyle bir riske girmeyiz insallah.

Rica ederim,

Bana pek yem gibi gelmedi, iki sezon önce de haberi çıkmış. İlgimiz varsa muhtemelen sakatlık problemleri olduğundan profiline kıyasla fiyatı uygun gözükmüştür. Zaten Feyenoord gibi takımlar bu konularda eli sıkıdır, Leroy Fer'i bile 500 bine oynatıyorlardı. Sakatlık riski yüzünden üzerine plan yapabileceğimiz bir oyuncu değil yoksa 1M'lere kadar da verilebilir, güzel fayda sağlanabilirdi.

Çevrimdışı kaan1903

Rica ederim,

Bana pek yem gibi gelmedi, iki sezon önce de haberi çıkmış. İlgimiz varsa muhtemelen sakatlık problemleri olduğundan profiline kıyasla fiyatı uygun gözükmüştür. Zaten Feyenoord gibi takımlar bu konularda eli sıkıdır, Leroy Fer'i bile 500 bine oynatıyorlardı. Sakatlık riski yüzünden üzerine plan yapabileceğimiz bir oyuncu değil yoksa 1M'lere kadar da verilebilir, güzel fayda sağlanabilirdi.
Hocam Murat Özene göre 1 m Euro maaş alacakmış bu arkadaş.

Çevrimdışı worns

Kumaşlı adam ama 3 sezondur sakatlıklarla boğuşuyor ve fazla maç kaçırıyor. Oyuncunun en büyük handikapı kafa topları ve pozisyon almada biraz problem yaşaması. Ofansif varyasyon çeşitliliği yüksek, kesinlikle tekdüze değil ve yeterli defansif aksiyonu da var. Çıkışları güzel yapan ve olabildiğince az faulle oynayan bir tarzı var, çok az kart görüyor.

Aşırı şişik bir maaşı var arkadaşın: 2,8M. Ne kadar kulağa, göze hitap eden bir oyuncu olsa da çok uygun'a olmayacaksa uzak durmak gerekir bence. Feyenoord'un kiralama bedeli + maaş olarak toplam 1M'den fazla verdiğini düşünmüyorum.

maaşını bir kaç yerde 1.5m olarak gördüm.
https://www.calciomercato.com/en/news/roma-player-salaries-dzeko-earns-the-most-21386

2.8 ise direk kaçalım. haberlerde geçtiği gibi yıllık 1M ücretle bağlanabilecek, kiralama ücreti verilmeyecekse ve makul bir de satın alma opsiyonu eklenirse belki alınabilir bir risk. yine de dorukhan sağ bek olmayacaksa düzgün bir back up oyuncusu lazım. bir de 3-4 milyonluk filan bir satın alma opsiyonu ekletmek lazım. aslında yetenekli oyuncu dediğin gibi. oyuncuyu hayata döndürüp sonra kaybetmek de makul bir hareket olmaz.

Çevrimdışı worns

Bu arada daha önce ismi bizimle geçen Nahuel Molina bana kalırsa bu Karsdorp'dan çok aşağı kalır bir oyuncu değil. Birçok açıdan benziyor bile diyebiliriz, 300Bin Euro gibi çıtır çerez bir maaşla oynamış. Bence bu arkadaşla 400-500'e imzalayıp etinden sütünden faydalanmak, sezon sonu talibi çıkarsa elden çıkarmak ya da kiralamak Roma'nın sakatlık hastası oyuncusuna para düşürmekten çok daha akıllıca hareket olur.

bunu alacağımızı düşünüyordum sonra bir anda gündemden düştü. tr'yi istemedi serie a'dan talipleri var diye haberler çıkmış. belki ondandır.

Çevrimdışı worns

bir de obbi oulare yazmaya başladılar. yalandır umarım. bir zamanlar fiziksel yapısı nedeniyle potansiyelli bir oyuncu olarak görülüyordu ama çok sık sakatlandı ve yıllardır doğru düzgün ne oynamışlığı ne performansı var. bizim larin belçika'da oulare'nin 3 katı top oynadı.

Çevrimdışı worns

kamp başlangıcına bir 6 bir de santrafor (balotelli haricinde) getiremezsek ön elemelere epey sıkıntılı bir yapıyla çıkacağız. transferler olsa bile işimiz kolay değil ama bu iki pozisyonu çözmezsek şansımız iyice az görünüyor. balotelli haricinde dememin nedeni balotelli'nin aylardır yatıyor olması, muhtemelen 100 kilo muhabbetlerinin doğru olması vs. ön elemelerde işimize yaramasını beklemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir de obbi oulare yazmaya başladılar. yalandır umarım. bir zamanlar fiziksel yapısı nedeniyle potansiyelli bir oyuncu olarak görülüyordu ama çok sık sakatlandı ve yıllardır doğru düzgün ne oynamışlığı ne performansı var. bizim larin belçika'da oulare'nin 3 katı top oynadı.
Alameti farikası hız olan bir oyuncu. Sakatlıklar sonrası hızını çok kaybetmiş. Uzak durmamız lazım. Ben ilgilendigimize dair güvenilir bir kaynaktan haber görmedim. Onun için tartışmaya değmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Çubuklu forma çıkmış ve arkasına BALOTELLİ yazdırıyorsun :bandit: Ne havalı değil mi :steamed:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben en çok ozzy'nin dönmesine sevindim.Son iki sene çok kötüydü umarım bu yarım sezon ayrılık ona iyi gelmiştir

Çevrimiçi sefaköykartali

Kiralık 6(Elneny tercihen) - Dorukhan - Atiba
Mensah - Oğuzhan aktif kadroda yer alacak orta saha olur. Önlerinde de Ljajic ile üçlü orta sahamızı kurarız. Ozzy nin dönmesi de iyi oldu indirim yaptıysa oynamak istediğini gösterir. Sergen hocayla Ozzy eski günlerine dönebilir. Necibi falan saymıyorum zaten. Elneny mensah ljajic bu ligin üstünde bir orta saha merkezi olur. Arkasındalarındaki Oğuzhan Dorukhan Atiba üçlüsü bile bu ligde üst seviye bir orta saha üçlüsü. Umarım başarırlar.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 12:08:22 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada wellinton kesinleşti mi? Nsakala kartal falan koydu adam her gün story atıyor. Wellinton gelmiş gibi bakıyoruz ama adamla ilgili bir gelişme yok. Marceloyla ilgili bile daha çok gelişme var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kiralık 6(Elneny tercihen) - Dorukhan - Atiba
Mensah - Oğuzhan aktif kadroda yer alacak orta saha olur. Önlerinde de Ljajic ile üçlü orta sahamızı kurarız. Ozzy nin dönmesi de iyi oldu indirim yaptıysa oynamak istediğini gösterir. Sergen hocayla Ozzy eski günlerine dönebilir. Necibi falan saymıyorum zaten. Elneny mensah ljajic bu ligin üstünde bir orta saha merkezi olur. Arkasındalarındaki Oğuzhan Dorukhan Atiba üçlüsü bile bu ligde üst seviye bir orta saha üçlüsü. Umarım başarırlar.
Bir tane daha 6-8 arası bir oyuncu daha şart bence.

Dorukhan sözleşme iyileştirmesi yapıp kafasını tamamen bize veremsini sağlamalıyız.

Atiba             Mensah
Dorukhan        Oğuzhan
Necip

Ljajic değişebilir zor yani hem gelir için hem maaşı yüksek.

6-8 oynayabilen bir oyuncu daha gayet iyi olur.

Çevrimdışı mrred

Larinden kurtulalım derken bu adamı almayalım allah korusun
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada wellinton kesinleşti mi? Nsakala kartal falan koydu adam her gün story atıyor. Wellinton gelmiş gibi bakıyoruz ama adamla ilgili bir gelişme yok. Marceloyla ilgili bile daha çok gelişme var.

Fatih aksoyu hem alanya hem kayseri istiyor biri mensah için diğeri welinton ile kafa kafaya.

Bir şekilde 2'sini de halletmek lazım.

Elde ki leri de çıkartmak lazım mirin,roco,vida.

Çevrimdışı mrred

Ljajici bize 10 numara diye kakaladılar adam sırtı dönük oynayamıyor asıl mevkiisi oyun kurucu sol kanat oyuncusu. İkili mücadelede hemen pes eden 10 numara mı olur . Sola atıp arkasına nsakala ile kapatırsak verim alabiliriz. Ne avcı ne de Sergen adamı oynatamadı . Bize gelmeden önce oynadığı takımlardaki ısı haritasına baktım adam sol kenara yakın yerlerde oynamış. Maaşını 1.5 falan yapcaksa kalsın yoksa bu adamdan kurtulmamız ve herşeyden önce bonservis kazanmamız lazım
The great gig in the sky