maaşını bir kaç yerde 1.5m olarak gördüm.
https://www.calciomercato.com/en/news/roma-player-salaries-dzeko-earns-the-most-21386
2.8 ise direk kaçalım. haberlerde geçtiği gibi yıllık 1M ücretle bağlanabilecek, kiralama ücreti verilmeyecekse ve makul bir de satın alma opsiyonu eklenirse belki alınabilir bir risk. yine de dorukhan sağ bek olmayacaksa düzgün bir back up oyuncusu lazım. bir de 3-4 milyonluk filan bir satın alma opsiyonu ekletmek lazım. aslında yetenekli oyuncu dediğin gibi. oyuncuyu hayata döndürüp sonra kaybetmek de makul bir hareket olmaz.
Earns dediğine göre 1,5 muhtemelen vergiler çıktıktan sonraki halidir. Genelde FM'den bakıyorum maaşlara, pek sekmiyorlar. Onaylı liglerde yanlış maaş bilgisi verilmesi onlar için sıkıntı olur diye tahmin ediyorum. 1M civarına hallolur bence ama çok riskli. 3-4M sağ bek için bize yüksek fiyat, zaten yabancı sınırı falan da gelecek hesapta önümüzdeki sene. Yamalı bohçaya dönmüş çocuk, illa bu olacak - başka adam olmaz düşüncesindeysek kullan-at tarzı yapmak bence en mantıklısı. Kaldı ki bu kadar sakatlık riski taşıyan bir adama kiralık 1M bile fazla bana göre ama artık hoca-yöneticilerin bileceği iş.
bunu alacağımızı düşünüyordum sonra bir anda gündemden düştü. tr'yi istemedi serie a'dan talipleri var diye haberler çıkmış. belki ondandır.
Sorunları olan oyunculara bakmaktansa bu adamı klüpsüzken almak bence daha mantıklı. Çok benzer özellikler taşıyor Karsdorp'la. Hazır 2M değeri de var sezon sonunda bir şekilde pazarlayabiliriz. İsteseydik alırdık bence ama sonra sınırlama muhabbeti falan çıkınca adayların hepsi gözden düştü gibi.