2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878437 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Torino nun harika 2016-17 sezonlarında izlediğim Llajic bizdekinden 5 kat daha iyiydi. Tabi önde Belotti yanlarda İturbe ve Falque. Bu arada İago Falque sağ kanata iyi gider kiralık olarak zor da olmaz. 18 tane Töre eder.
Ljajic dışında takımda yaratıcı diyebileceğimiz bir oyuncu yok. Ljajic'in bu kadar verimsiz görünmesinin bir nedeni de bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Torino nun harika 2016-17 sezonlarında izlediğim Llajic bizdekinden 5 kat daha iyiydi. Tabi önde Belotti yanlarda İturbe ve Falque. Bu arada İago Falque sağ kanata iyi gider kiralık olarak zor da olmaz. 18 tane Töre eder.

Ljajicin yanında anlaşabileceği adamlar yok.Hatta kimse yok.

Arkası sağı solu yanı bütün çevresi yeteneksiz oyuncularla dolu o yüzden böyle.

Geçen sene burak geldiğnide hücum oynadığımızda çok etkili oldu eğer kalacak olursa sergen ile iyi bir santrafor ile arkası sağı solu çalışırsa yine fark yaratır.

Çevrimdışı Sinan23

Ljajic dışında takımda yaratıcı diyebileceğimiz bir oyuncu yok. Ljajic'in bu kadar verimsiz görünmesinin bir nedeni de bu  :tabe:

İturbe ile Falque kariyer sezonlarını yaşadı. Hatta Malatya da ki aquah bile süperdi. Çünkü takım oyunları iyiydi. Suanki Atalanta gibi. Kim oynasa iyi gözüküyordu. Juve ye filan içerde dışarda acimiyorlardi.

Çevrimdışı mrred

O sezon 26 maç sol kanat oynamış . Bu adam sol kenarda kendini daha rahat hissediyor. Bizim 10 numaralı sistemden çıkmamız eğer Ljajicte bizde devam edecekse
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

O sezon 26 maç sol kanat oynamış . Bu adam sol kenarda kendini daha rahat hissediyor. Bizim 10 numaralı sistemden çıkmamız eğer Ljajicte bizde devam edecekse
Oyanayacağımız oyun hakkında takım iskeletini görmeden yorum yapamayız. Transferleri bekleyelim sonra yorum yaparız. Skorer kanatlar gelirse işler karışır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hocam Murat Özene göre 1 m Euro maaş alacakmış bu arkadaş.

O civardır muhtemelen Roma'nın beklentisi. Kiralamak zorundalar, kimse kolay kolay bonservisiyle almaz.

Çevrimdışı Akil Emre

Oyanayacağımız oyun hakkında takım iskeletini görmeden yorum yapamayız. Transferleri bekleyelim sonra yorum yaparız. Skorer kanatlar gelirse işler karışır.
Sence kanat transferi olacak mı, ben töre hariç beklemiyorum

Çevrimiçi murat

Bu doru sol kanatta 102 maça cıkmıs on numarada 87 maça çıkmış.Kanatta daha fazla gol asist yapmış.

https://www.transfermarkt.com.tr/adem-ljajic/leistungsdaten/spieler/69374/plus/0?saison=ges
10 numara forvet arkasında oynamıyorum zaten.mevki aynı aslında ama oyuncudan farkediyor.gol atanına forvet arkası daha çok attıranına ve oyun kuranına 10 numara deniyor yanlış mıyım.

Çevrimiçi murat

Yoshida gelebiliyorsa direk Marcelo - Yoshida yapalım. Yoshida yavaş bir oyuncu değil  :tabe:
yapabiliyorlar eldekilerin hepsini gönderip bu 4 lüyü komple alalım  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sence kanat transferi olacak mı, ben töre hariç beklemiyorum

Sağ kanada bir de Atakan Üner de gelecek gibi görünüyor. Lens gitmezse oraya yabancı birini alamayız zaten. Sol kanat için sürpriz bir isimle görüştüğümüz söyleniyor. Hem forvet hem de sol kanatta oynayabiliyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sağ kanada bir de Atakan Üner de gelecek gibi görünüyor. Lens gitmezse oraya yabancı birini alamayız zaten. Sol kanat için sürpriz bir isimle görüştüğümüz söyleniyor. Hem forvet hem de sol kanatta oynayabiliyormuş  :tabe:

n'koudou nereye gidiyor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

yapabiliyorlar eldekilerin hepsini gönderip bu 4 lüyü komple alalım  :D
Bize kalsa tüm takımı göndereceğiz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

n'koudou nereye gidiyor :)
Gidici olan Boyd  :tabe: N'koudou üstüne palan yapılmaz. O kronik sakat  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Akpom balotelli motelelli değil alınması gereken adam ektedir. :D

https://www.transfermarkt.com.tr/edinson-cavani/profil/spieler/48280
Cavani kulüpsüz mü kalmış.gs alsa Cavani, falcao.yanına birde Suarez alsınlar anahtarı teslim etsinler.cavani ile ilgileniyorlar mış bu arada.biz o paraya çıkamayız.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sağ Kanatta akpom oynar. Ekuban falan diye örnekleyip duruyorlar iki gündür babel gibi kanat forvet oynar. Diğer kanatta da sürpriz olmazsa Nkoudou oynar diye düşünüyorum. Yetenekli eleman çok beklenmedik yerlerde beklenmedik işler yapıyor ama sakatlıktan yana problemli. Lens ve Boyd da yolcu olur muhtemelen. Yeter mi bence değil akpomun kanatta vereceği katkıya bağlı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

maaşını bir kaç yerde 1.5m olarak gördüm.
https://www.calciomercato.com/en/news/roma-player-salaries-dzeko-earns-the-most-21386

2.8 ise direk kaçalım. haberlerde geçtiği gibi yıllık 1M ücretle bağlanabilecek, kiralama ücreti verilmeyecekse ve makul bir de satın alma opsiyonu eklenirse belki alınabilir bir risk. yine de dorukhan sağ bek olmayacaksa düzgün bir back up oyuncusu lazım. bir de 3-4 milyonluk filan bir satın alma opsiyonu ekletmek lazım. aslında yetenekli oyuncu dediğin gibi. oyuncuyu hayata döndürüp sonra kaybetmek de makul bir hareket olmaz.

Earns dediğine göre 1,5 muhtemelen vergiler çıktıktan sonraki halidir. Genelde FM'den bakıyorum maaşlara, pek sekmiyorlar. Onaylı liglerde yanlış maaş bilgisi verilmesi onlar için sıkıntı olur diye tahmin ediyorum. 1M civarına hallolur bence ama çok riskli. 3-4M sağ bek için bize yüksek fiyat, zaten yabancı sınırı falan da gelecek hesapta önümüzdeki sene. Yamalı bohçaya dönmüş çocuk, illa bu olacak - başka adam olmaz düşüncesindeysek kullan-at tarzı yapmak bence en mantıklısı. Kaldı ki bu kadar sakatlık riski taşıyan bir adama kiralık 1M bile fazla bana göre ama artık hoca-yöneticilerin bileceği iş.

bunu alacağımızı düşünüyordum sonra bir anda gündemden düştü. tr'yi istemedi serie a'dan talipleri var diye haberler çıkmış. belki ondandır.

Sorunları olan oyunculara bakmaktansa bu adamı klüpsüzken almak bence daha mantıklı. Çok benzer özellikler taşıyor Karsdorp'la. Hazır 2M değeri de var sezon sonunda bir şekilde pazarlayabiliriz. İsteseydik alırdık bence ama sonra sınırlama muhabbeti falan çıkınca adayların hepsi gözden düştü gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş, Kamil Grosicki ile prensipte anlaşmaya vardı. (beIN SPORTS)
 nE

Cavani kulüpsüz mü kalmış.gs alsa Cavani, falcao.yanına birde Suarez alsınlar anahtarı teslim etsinler.cavani ile ilgileniyorlar mış bu arada.biz o paraya çıkamayız.
Niye gs'ye aldırmaya çalışıyon :D gs alsa alsa başını alır 9 milyon € ya benfica ile anlaşmış senelik.Biz çıkamayız gs çıkar demi o paralara :D

Çevrimiçi yaço58

nE
Bi ara Sivasta oynayan mı

nE

ne yapacağız 32 yaşında ki adamı ya

Çevrimiçi sefaköykartali

Bi ara Sivasta oynayan mı
ta kendisi. Championshipte 9 gol 7 asist yapmış 32 yaşında adam.

Çevrimdışı Akil Emre

nE
Haydaaa, giriş buysa gelişme ve sonucu bekliyorum kanat ve golcü die hatırlıyorum ama işimiz Kamile kalmamalıydı