Bu hücumcu bek goygoyundan bir an önce kurtulmamız lazım. Bize öncelikle savunma görevlerini yapacak bek lazım. Andreas Beck gibi bir transfer yapabilsek keşke. Çok iyi oyuncuydu tam bir görev adamıydı. Bruno Peres falan diyorlar Allah korusun diyorum.
Hucumcu bek diyince doğal olarak kafalara Caner geliyor ona hepimiz karşıyız. Öncelikle defans yapmayı bilecekler ama ikisinin de hücum aksiyonlarına katılabilmesi, en azından birinin 'bu adam 2-3 tane atar, 3-5 de asist yapar' denebilen tip olması gerekiyor. Diğeri sadece düzgün gidip gelse ve pas hatası yapmadan oynasa yeterlidir. Bence bu işin asgarisi de böyle olmalı. Kolay kolay dönemeyiz bu goygoydan çünkü planlamada hata ettik ve şu an hesaplar tutmuyor. Bence N'Sakala transferine bile tam olarak sevinemiyorlar şu an.
Neden: Çünkü öyle ya da böyle 25 tane gole katkı verdi geçen sezon sadece Gökhan-Caner ikilisi. Oturup baktıklarında N'Sakala hayatı boyunca 1 gol atmış, yerli oyun katkısı verecek sağ bek bulamıyoruz, kanat oyuncularımızdan gol gelmiyor, tek golcü orta sahamız Ljajic canı isterse oynuyor. Ne yapacağız gelen santrafor 50 gol mü atacak da şampiyon olacağız? Bu sezon Atibadan da 15 tane falan gelmesi lazım ki kafamız rahat olsun. Şimdi bu manzara ortaya çıkınca planlar alt üst oldu - Fener'in Novak-Caner-Gökhan yapması falan da moralleri bozdu döndük sağ bekte kiralık yabancılara. Hadi bu sene bulduk bir adam geçiştirdik, önümüzdeki sezon ne yapacağız?
Benim hep kızdığım şeyler bunlar işte, düzgün mühendislik yapmama - bütüne bakmadan olaylara sığ yaklaşıp (Kim var iyi bek N'Sakala - Tanıyorum da benim bekim budur) gibisinden hareket etme ve 6'lı kuponunun başka ayaktan yatması.
Ne kadar kötü transfer olarak görmesem de bana göre şu an yol yakınken N'Sakala transferinden dönüp oraya klüpsüz Frydek'i 500Bin Euro civarına koymamız ve sağ tarafa gözümüze kestirdiğimiz bir yerliyi getirmemiz gerekiyor ama çok zor iş artık.