2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2881896 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarim Alpay bonservisi ile verilmez.

Bu arada istemeyen arkadaslar var ama Elneny - Mensah tandemine fitim ben.

Dorukhan’ida sag beke cekersek orayida halletmis olucaz ama maalesef dusunulmuyor nedense sag bekte.

Elneny olursa Mensah gelmez

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin gitti bile. O maaşla kalması da imkansız zaten  :tabe:
O maaşla gitmesi de imkansız bence :tabe:

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan ozan takası ne güzel olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Larin kendini yıldız falan sanıyor o çocuktan bişey olmaz tez elden satmamız lazım çok hımbıl ve tembel. Baya gol attı bu sene sattık sattık satamazsak elimizde kalır 1.8 çok iyi rakam hemen satmamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

Malatya başkanı tyler boydu beğeniyormuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Başka beğendiği oyuncular da varmış . Mirini bonservisi ile Boydu 1 sene kiralık verelim. Boyddan hala umudumu kesmedim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında transferde birçok isim anılmaya başlandı.
Konu ile ilgili ulaştığımız Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek konuştu.
İşte Gevrek’in yaptığı açıklamalar:

Tyler Boyd iddiları konusunda Adil Gevrek; “Tyler Boyd, önemli bir oyuncu. Bizim de beğendiğimiz bir oyuncu. Bizim daha önceden de takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Teknik ekiple görüştükten sonra bir karar vereceğiz, olabilir.

Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a transferi için takas ihtimali olabileceğini belirten Gevrek; “Gökhan Töre için takas durumu da olabilir. Ama Beşiktaş’tan net bir şey gelmesi lazım. Teklif gelirse değerlendirilebilir. Bizim de Beşiktaş’tan almak istediğimiz oyuncular olabilir. Onları değerlendirebiliriz.” İfadelerini kullandı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başka beğendiği oyuncular da varmış . Mirini bonservisi ile Boydu 1 sene kiralık verelim. Boyddan hala umudumu kesmedim.
Tüm takım satılık seçsin beğensin alsın  :ebebe: Boyd'a verdiğimiz bonservisi veren varsa verelim. Hiç beklemeye gerek yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında transferde birçok isim anılmaya başlandı.
Konu ile ilgili ulaştığımız Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek konuştu.
İşte Gevrek’in yaptığı açıklamalar:

Tyler Boyd iddiları konusunda Adil Gevrek; “Tyler Boyd, önemli bir oyuncu. Bizim de beğendiğimiz bir oyuncu. Bizim daha önceden de takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Teknik ekiple görüştükten sonra bir karar vereceğiz, olabilir.

Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a transferi için takas ihtimali olabileceğini belirten Gevrek; “Gökhan Töre için takas durumu da olabilir. Ama Beşiktaş’tan net bir şey gelmesi lazım. Teklif gelirse değerlendirilebilir. Bizim de Beşiktaş’tan almak istediğimiz oyuncular olabilir. Onları değerlendirebiliriz.” İfadelerini kullandı. (via. Murat Özen)

al istediğini ortaya karışık bir şey yaparız :D

Çevrimdışı mrred

Tüm takım satılık seçsin beğensin alsın  :ebebe: Boyd'a verdiğimiz bonservisi veren varsa verelim. Hiç beklemeye gerek yok  :tabe:
Boydun en az 1 sene kiralık oynaması lazım hala ümidim var. Kendine gelebilir. 7 gol 6 asist falan yaparsa satabiliriz. En azından zarar etmeyiz. Anadolu takımları tam onun yeri bizde rotasyona girer fakat gelecek sene yabancı kuralı değişeceği için öyle bir lüksümüz yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Anadolu tilkilerinin bizim topçularımızı beğenmesi bir şey ifade etmez, adamlar nasıl olsa da Beşiktaş'a zarar versek diye düşünüyor.

Boyd'a biz 1.2 veriyoruz, Mirin 1.25m €.  Anadolu'ya 400'e göndereceklerine  Avrupa da bir kulübe 300'e göndersinler  daha iyi. 

Gökhan Töre alınabilir ama karşılığında bonservis ya da topçu veren kişi kimse alnına "Enayi" yazdırsın.   

Hiç transfer yapılmazsa 12 gün ki maça şu 11 ile çıkarız.

Ersin

Douglas       Vida      Roco        Rıdvan

Necip   Oğuzhan

Lens               Ljajic               N'Koudou

Güven

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Bu hücumcu bek goygoyundan bir an önce kurtulmamız lazım. Bize öncelikle savunma görevlerini yapacak bek lazım. Andreas Beck gibi bir transfer yapabilsek keşke. Çok iyi oyuncuydu tam bir görev adamıydı. Bruno Peres falan diyorlar Allah korusun diyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Galiba transferlerin hepsini yarınki tv programı öncesinde açıklayıp milleti gaza getirecekler.

Galiba transferlerin hepsini yarınki tv programı öncesinde açıklayıp milleti gaza getirecekler.

yüksek ihtimal.  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu hücumcu bek goygoyundan bir an önce kurtulmamız lazım. Bize öncelikle savunma görevlerini yapacak bek lazım. Andreas Beck gibi bir transfer yapabilsek keşke. Çok iyi oyuncuydu tam bir görev adamıydı. Bruno Peres falan diyorlar Allah korusun diyorum.

Hucumcu bek diyince doğal olarak kafalara Caner geliyor ona hepimiz karşıyız. Öncelikle defans yapmayı bilecekler ama ikisinin de hücum aksiyonlarına katılabilmesi, en azından birinin 'bu adam 2-3 tane atar, 3-5 de asist yapar' denebilen tip olması gerekiyor. Diğeri sadece düzgün gidip gelse ve pas hatası yapmadan oynasa yeterlidir. Bence bu işin asgarisi de böyle olmalı. Kolay kolay dönemeyiz bu goygoydan çünkü planlamada hata ettik ve şu an hesaplar tutmuyor. Bence N'Sakala transferine bile tam olarak sevinemiyorlar şu an.

Neden: Çünkü öyle ya da böyle 25 tane gole katkı verdi geçen sezon sadece Gökhan-Caner ikilisi. Oturup baktıklarında N'Sakala hayatı boyunca 1 gol atmış, yerli oyun katkısı verecek sağ bek bulamıyoruz, kanat oyuncularımızdan gol gelmiyor, tek golcü orta sahamız Ljajic canı isterse oynuyor. Ne yapacağız gelen santrafor 50 gol mü atacak da şampiyon olacağız? Bu sezon Atibadan da 15 tane falan gelmesi lazım ki kafamız rahat olsun. Şimdi bu manzara ortaya çıkınca planlar alt üst oldu - Fener'in Novak-Caner-Gökhan yapması falan da moralleri bozdu döndük sağ bekte kiralık yabancılara. Hadi bu sene bulduk bir adam geçiştirdik, önümüzdeki sezon ne yapacağız?

Benim hep kızdığım şeyler bunlar işte, düzgün mühendislik yapmama -  bütüne bakmadan olaylara sığ yaklaşıp (Kim var iyi bek N'Sakala - Tanıyorum da benim bekim budur) gibisinden hareket etme ve 6'lı kuponunun başka ayaktan yatması.

Ne kadar kötü transfer olarak görmesem de bana göre şu an yol yakınken N'Sakala transferinden dönüp oraya klüpsüz Frydek'i 500Bin Euro civarına koymamız ve sağ tarafa gözümüze kestirdiğimiz bir yerliyi getirmemiz gerekiyor ama çok zor iş artık.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 21:34:20 Erman1903 ]