2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884926 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Muhasebecin iyi olacak diyorsan futbolcu alacağımıza muhasebeci alalım  :tabe:

muhasebe işin kolay tarafı getirsinler ben 3 günde halledeyim.
bağlantın ve bitiriciliğin yüksek olacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yarın sürprizler olacak diyorlar. Oyuncu açıklarlar mı acaba  :alala:

https://twitter.com/Besiktas/status/1291993795286966272

açıklamaları lazım ki millet gaza gelip bağışları yüksek tutsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

balo olsun akpom olsun ikiside yardımcı oyuncular forvette net golcü değiller
ama
şayet şunu yapabilirsek transferlerle forvet hattındaki her oyuncudan 10+ skor alabileceğimiz bir kadro + oyun tercihi ile öndeki 4 oyuncunun 40 maç skoru totalde 60+ olursa iş görebilir.
Net golcüye gitmiyorsak kanada golcü oyuncular getirmemiz lazım. Şu ana kadar ismi geçenler (Atakan Üner, Ömer Ali Şahiner, Gökhan Töre) bu konuda yeterli görünmüyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

burda marcelo iyidirden çok istemezük söylemleri çoktu herif akşam herkesin ağzına küreğin tersiyle çarptı  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

açıklamaları lazım ki millet gaza gelip bağışları yüksek tutsun
N'skala'nın videosu bile hazırlanmış. Yarın açıklanacak. Ancak ben sürpriz bekliyorum. Balotelli sürpriz sayılamaz ama  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Net golcüye gitmiyorsak kanada golcü oyuncular getirmemiz lazım. Şu ana kadar ismi geçenler (Atakan Üner, Ömer Ali Şahiner, Gökhan Töre) bu konuda yeterli görünmüyorlar  :tabe:

boyd lens enkudunun 2sini gönderirsek oralara yabancı getiririz

Çevrimdışı MUSTAFA_

burda marcelo iyidirden çok istemezük söylemleri çoktu herif akşam herkesin ağzına küreğin tersiyle çarptı  :D
Ben yaşının yüksek olduğunu ve Welinton yanına aradığımız profil olmadığını söylemiştim. Hala da söylediklerimin arkasındayım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

N'skala'nın videosu bile hazırlanmış. Yarın açıklanacak. Ancak ben sürpriz bekliyorum. Balotelli sürpriz sayılamaz ama  :tabe:

balo sürpriz olmaz ama bomba kontenjanını doldurur

Çevrimdışı tangaz

Ben yaşının yüksek olduğunu ve Welinton yanına aradığımız profil olmadığını söylemiştim. Hala da söylediklerimin arkasındayım  :tabe:

bu ikiliden sırıtan marcelo değil welinton  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

boyd lens enkudunun 2sini gönderirsek oralara yabancı getiririz
N'koudo ve Lens'in gideceğini düşünmüyorum ama Boyd'u takasla falan yollayabiliriz gibi geliyor. Anadolu takımlarının da Boyd'a ilgisi varmış. Sol kanada da isimler çıktığı için böyle bir şey yaşanabilir gibi görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu ikiliden sırıtan marcelo değil welinton  :tabe:
Welinton'ı aldık gözüyle bakıp değerlendiriyorum. Elimizdeki oyuncuya bakıp transfer yapacağımız için Marcelo yanlış profil oluyor. Bana kalsa Welinton dışında oyuncu mu yok derim piyasada. Gelmesini hiç istemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Welinton'ı aldık gözüyle bakıp değerlendiriyorum. Elimizdeki oyuncuya bakıp transfer yapacağımız için Marcelo yanlış profil oluyor. Bana kalsa Welinton dışında oyuncu mu yok derim piyasada. Gelmesini hiç istemiyorum  :tabe:

ben ciddi alıcı gözle izlemedim hep yüzeysel baktım elemana çok fikrim yok ama öteden beri kesme stopere karşıyım diğer taraftan hemen herkes (spor adamları) ligdeki en iyi 3 stoperden biri söylemini kullanıyor bu işler pek belli olmuyor belki gelir efsane performans yapar tosiç örneği ortada duruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben ciddi alıcı gözle izlemedim hep yüzeysel baktım elemana çok fikrim yok ama öteden beri kesme stopere karşıyım diğer taraftan hemen herkes (spor adamları) ligdeki en iyi 3 stoperden biri söylemini kullanıyor bu işler pek belli olmuyor belki gelir efsane performans yapar tosiç örneği ortada duruyor.
Eldeki oyuncu iyidir mantığı güdeceğiz belli bir süre  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :)

Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içinde Bankalar Birliği anlaşması revize olacak. Kulübün maaş ödeyebilmesi adına çok önemli bir hamle. Herkes deli gibi transfer peşinde ama bu anlaşma olmazsa kulübün geleceği hiç parlak olmayacak.

Ziraat Bankası ile görüşmeler tekrar başladı. Hatta baya bir ilerlenmiş. Son sözü ilgili kişi söyleyecek. O onay verirse 2+10 yıllık yeni protokol imzalanacak. İlk 2 yıl ödeme yok. Sonra 10 yıl eşit taksitlerle ve düşük faizle ödeme olacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

N'koudo ve Lens'in gideceğini düşünmüyorum ama Boyd'u takasla falan yollayabiliriz gibi geliyor. Anadolu takımlarının da Boyd'a ilgisi varmış. Sol kanada da isimler çıktığı için böyle bir şey yaşanabilir gibi görünüyor  :tabe:

ben de aynı düşünüyorum ama bir umut işte keşke gitseler her ikiside safi zarar f/p bildiğin eksilerde ama bizim 60 maçı kotarmak için nkudu yanına adam lazım.

Çevrimdışı Erman1903

sergenin bu ufak biradere neden bu kadar kafayı taktın  :alala:

dünyadaki kaç scout oxford scouting mezunu?

Abi scoutların Oxford mezunu olması şart değil ama mürekkep yalamış birilerinin nasıl transfer yapılacağının sürecini hazırlamış olması gerekiyor, kulübün iş yaptığı diğer birçok alanda da hazırlanması gerektiği gibi. Stratejik yönetim ve süreç yönetimi bir matematik zeka işidir. Belirli şablonların ve kriterlerin - adam gibi çalışacak scouting departmanın olacak, gelen hocanın oyuncu önerisi oralardan geçtikten sonra transfer listesine girecek veya girmeyecek. Ben bu işe Zoet haberleri ilk çıktığından beri takığım çünkü bana göre performansa göre değil çok daha başka şeylere göre transfer yapıyoruz, eğer bu oyuncular için kendisi scouting yaptıysa durum daha da vahim. Burada kaç tane leş performans veren çıktı ilgilendiğimiz de belki eleştiriler yüzünden geri adım atıldı. Cantelapiedra, Zoet, İbe falan nedir, ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir tane de şöyle f/p seviyesi yüksek bir adam duymadım henüz.

Oyuncu iyi oynar kötü oynar orasını bilemem ama sadece şu Akpom transferi bile gerçekleşirse bil ki orada scoutingden çok daha başka şeyler var demektir. Ben kül yutmam abicim, yeterince iyi çalışmadılar derslerine; 90lar'daki yöntemlerle transfer yapmaya çalışıyorlar. Bir tane scouting oyuncusu tarzında adam çıksaydı böyle konuşmazdım. Çıka çıka Ninua denen 90'lar topçusu çıktı, o da herhalde numunelik dursun da laf söz olmasın diye atıldı ortaya, kaldı ki o bile düzgün scouting yapacak adamın ortaya atacağı adam olmazdı. Sadece çevrendeki adamlara bakar, menajer topçularının peşinde koşarsan ben de sorgularım elbet ne iş yapıyorsun sen diye.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne yalan söyleyim bıktım böyle taraftara şirin gözüken transferlerden Balotelli yerine on kere Olunga olsun isterim. En azından parlarsa iyi fiyatlara satacağın oyuncu . Ayrıca Necip gibi vasıfsızla 2 yıl uzatmak neyin nesi 

Olunga bence vasat adam en fazla yedek olur.Oralardan Hulk, Firmino falan çıktı ama adamların top sürüşü bile ben kaliteli topçuyum dedirtiyordu Olunga'da o yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Mensah'ı da bize bir şekilde getirecekler  :tabe: Dünya'da sadece Mensah kalmış. Scouting bu kadar kolay olsa herkes yapar  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1291984398963937280
Zenit'e gider.

Çevrimdışı Erman1903

Olunga bence vasat adam en fazla yedek olur.Oralardan Hulk, Firmino falan çıktı ama adamların top sürüşü bile ben kaliteli topçuyum dedirtiyordu Olunga'da o yok.

Olunga Mars'da bile gol atar sana o kadar söyleyeyim. Çok kabiliyetli ve çalışkan bir hedef santrafor.

Çevrimdışı mrred

karsdorp'un sakatlıkları bitmek bilmiyor. gözden çıkarmışlardır da mantıklı bir hamle olarak görmek zor. düşük kontratlı bir oyuncu da değil.
Çok önemli bir detay. Bence öncelikle kiralanmalı daha sonrada belli maç sayısına ulaşırsa zorunlu satın alma opsiyonu koydurulmalı. Geçen sene rebochoda öyle yapmıştık. Baya ince hesap yapmamız lazım Roma 16 milyon bonservis ödemiş çok zarar etmiş bu oyuncudan .Çapraz bağ ve hamstring sakatlıkları çok düzelmeyen sakatlıklar değil bakalım. Zorunlu satın alma opsiyonunu az tutup sonraki satıştan %50 pay falan koydurup hiçbir zaman da satmazsak  :D iyi transfer olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Mensah için elimizdeki 3 gereksiz adamı vereceksek birazda paraya benden okeydir. Almak kolay göndermek çok zor oluyor. Lens örneği gözümüzün önünde gerçi en kötü sağ beki yedekletiriz

Çevrimdışı mrred

Bu Mensah'ı da bize bir şekilde getirecekler  :tabe: Dünya'da sadece Mensah kalmış. Scouting bu kadar kolay olsa herkes yapar  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1291984398963937280
Mensah ve ndiaye
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 11:10:52 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Mensah'ın yanında Emre Demir'i istememizin nedeni Kayseri'nin Atletico Madrid'in payından kurtulmasını sağlamakmış. Biz Emre Demir'e para veriyor (1.5 milyon euro) olacağız. Mensah yanında eşantiyon olarak gelecek. 

FB'nin limitleri aşması durumunda sadece 3 puan silme cezası gelmiyor. Ayrıca transfer cezası da geliyor. Bir de yeni getirdiği oyunculara lisans verilmiyor diye biliyorum  :tabe:
Hukukta muvazaa diye bir şey var. Bu dediğin tam olarak bu ve UEFA'dan veya CAS'tan döner
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi scoutların Oxford mezunu olması şart değil ama mürekkep yalamış birilerinin nasıl transfer yapılacağının sürecini hazırlamış olması gerekiyor, kulübün iş yaptığı diğer birçok alanda da hazırlanması gerektiği gibi. Stratejik yönetim ve süreç yönetimi bir matematik zeka işidir. Belirli şablonların ve kriterlerin - adam gibi çalışacak scouting departmanın olacak, gelen hocanın oyuncu önerisi oralardan geçtikten sonra transfer listesine girecek veya girmeyecek. Ben bu işe Zoet haberleri ilk çıktığından beri takığım çünkü bana göre performansa göre değil çok daha başka şeylere göre transfer yapıyoruz, eğer bu oyuncular için kendisi scouting yaptıysa durum daha da vahim. Burada kaç tane leş performans veren çıktı ilgilendiğimiz de belki eleştiriler yüzünden geri adım atıldı. Cantelapiedra, Zoet, İbe falan nedir, ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir tane de şöyle f/p seviyesi yüksek bir adam duymadım henüz.

Oyuncu iyi oynar kötü oynar orasını bilemem ama sadece şu Akpom transferi bile gerçekleşirse bil ki orada scoutingden çok daha başka şeyler var demektir. Ben kül yutmam abicim, yeterince iyi çalışmadılar derslerine; 90lar'daki yöntemlerle transfer yapmaya çalışıyorlar. Bir tane scouting oyuncusu tarzında adam çıksaydı böyle konuşmazdım. Çıka çıka Ninua denen 90'lar topçusu çıktı, o da herhalde numunelik dursun da laf söz olmasın diye atıldı ortaya, kaldı ki o bile düzgün scouting yapacak adamın ortaya atacağı adam olmazdı. Sadece çevrendeki adamlara bakar, menajer topçularının peşinde koşarsan ben de sorgularım elbet ne iş yapıyorsun sen diye.

dediklerin kağıt üzerindeki doğrular ancak doğruları uygulayabilmek için ideal koşulları oluşturmalısın kimyada bile ideal koşul oda koşulu vbvb bir sürü koşul var ve bu işler akşamdan sabaha olacak şeyler değil burası anadolu takımı değil dur ben scouting takımı kurayım 3 yıl bekleyim 5 yıl bekleyim sonra meyveleri toplayım diyemiyorsun daha kafadan hocaya akıldı yönetim hop ne genci ne scoutingi ben şampiyonluğa oynayacağım dedi kesti attı yönetimi buna karşı yönetim irade koyabildi mi? hayır, çünkü ideal koşullar yok gücü de yok. adamlar göreve geldi 3-5 ay geçmedi pandemi oldu yahu ne soutinginden bahsediyoruz kimse işleri ne filan demesin bu adamlar iş adamı korkunç bir kriz var ülkede adamların tek derdi beşiktaş değil.