2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884817 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne yalan söyleyim bıktım böyle taraftara şirin gözüken transferlerden Balotelli yerine on kere Olunga olsun isterim. En azından parlarsa iyi fiyatlara satacağın oyuncu . Ayrıca Necip gibi vasıfsızla 2 yıl uzatmak neyin nesi 

Olunga ismini duyuyorum da, nereden gördünüz da beğendiniz? Geçen sene Japonya ikinci ligi'nde oynuyormuş.

Çevrimdışı tangaz

bizim forumda her sene aynı dönem göçmeyi alışkanlık edindi ağız tadı ile bi gökhan caner filan gömemedik  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Olunga ismini duyuyorum da, nereden gördünüz da beğendiniz? Geçen sene Japonya ikinci ligi'nde oynuyormuş.

aynı şeyi düşünüyorum

geçen sene rebocho gelirkende burda millet övmelere doyamıyordu ben de adamın ismi geçince 3 dk.lık youtube vidyosu dışında bir 90 dk.sını izleyen belki 1-2 kişi vardır nesine tav oldunuz demiştim. hikayenin sonunda aldatıldık kandırıldık tarzı söylem çoktu  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada maaşın yarısını biz yarısını brescia söylemi de doğru değildir neden derseniz adamın brescia kontratı 1 mio garanti 15 gol üstüne çıkar+takımda ligde kalırsa 1,5 mio bonus şeklindeymiş elemanda 5 golde kaldıgına göre.

balotelli riski ancak 1 mio maaş her 5 gole 250 bin bonus şl.ye girersek +500 bonus şampiyon olursak +500 bonus şeklinde olmalıdır.

Çevrimdışı tangaz

canerin gidişine ve söylemlerine lafım yok zira çocuk interden gönderilirken feneri istediğini kendisinin istenmediğini söylerkenki vidyo hafızamda duruyor formayı terletirkende fener tribünleri önünde taraftarımızın önüne gelip diz çökmüş aidiyetini yüksek seviye göstermiş ayrılacağı haftalar önce açıklanmışken son maçlarda çatır çatır oynamıştır emekleri için teşekür ederiz fişşeke

gg.ye gelirsek yok doğuştan beşiktaşlıymış filan istediği kadar formayı terletmiş olsun hakkını vermiş olsun bir insanda az mide olur fenere imza atarken hayatımın en mutlu günü söylemini söylerken sesindeki coşku cıvıltı filan ayar oldum sünnet düğününde hediye bisiklet +saat gelmiş bebeler gibiydi.

son olarak da Sergen hocama değineyim 15 gün sonra fenere gidecekleri belli olan 2 oyuncunun birine asist yaptırıp diğerine sokuşturtmuşsa dövmesinde yazan doğrudur

HE IS THE LEGEND  :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Mensah'ı da bize bir şekilde getirecekler  :tabe: Dünya'da sadece Mensah kalmış. Scouting bu kadar kolay olsa herkes yapar  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1291984398963937280

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

biz de kesinlikle hülle mülle arkadan dolanmalıyız iş bilenin kılıç kuşananın yıllarca ffp die die dolandık millet işini görüyor geçen tuncaboylu gs ffpye dolanacak diyordu dün uefa açıkladı ffpde şartları sağladılar die gese batacak söylemi bir kere daha taca çıktı neden çünkü arka yoldan dolanıp radarı atlatıyorlar her şekil. bizim yönetim de bunları yapmalı yoksa sonu kötü kek gibi bi biz uyuyoruz kurallara sahi kural demişken fener harcama limitine uymazsa en baba cezası 3 puan silme adam onu göze almış o kadar, kayıp büyük değil.

yarışmacı takım kuracaksak başkan filan menajerlere kendi şirketinden aktarsın kontratları 200-300 bine bağlasın fener tolga ciğercinin kontratı 200bine yenilemiş bu adam 2 sene önce 2,5 milyon maaş alıyordu kim inanır 200bine kadir inanır.

Çevrimdışı tangaz

Bu Mensah'ı da bize bir şekilde getirecekler  :tabe: Dünya'da sadece Mensah kalmış. Scouting bu kadar kolay olsa herkes yapar  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1291984398963937280

hoca istiyorsa gelsin

Çevrimdışı tangaz

Teknik olarak sadece Sergen hoca ve kardeşi sorumlu transferden ve bence çok fazla offside'a düşüyoruz. Bu arada Gürsoy Yalçın'a hangi oyuncuya scout'lık yapması için ihtiyaç olmuş biri söyleyebilir mi? Buradan bakınca daha çok menajerlerle köprüyü kuran aracıymış gibi duruyor. Aldığımız yabancı bek defansif olduğu için şimdi sağ tarafa yerli ofansif adam bakmak durumunda kaldık ve bulamıyoruz. Oysa biraz oyun katkılı sol bek alsaydık rahat ederdik. Akpom da gelecek gibi, Murat Özen-Ertan Süzgün ısrarla 2-2,5M civarına anlaştık diyorlar. Balotelli ile ikisi net olarak toplam Burak kadar katkı verir bile diyemeyiz mevcut durumlarında. Bu arada Ertan Süzgün'ün Paok'a kontratı yüksek geldiği için elden çıkarmak istiyor demesi de ayrı bir ironi, 1 senesi var sadece oyuncunun. Bizden düşürdükleri parayla gider Misic'i alırlar.

Bu kadar fazla tanıdık oyuncu, menajer topçusu transferi bana hiç normal gelmiyor. İçinde olduğumuz mali çöküntüden bizi çıkaracak stratejiyle uyum içinde bir transfer metodolojisi/süreç planı falan olmaması da ayrı bir hikaye, resmen iki tane lise mezunu insan koca bir camianın geleceğini belirleyecek. Sadece futbol bilmek ve iyi bir pratik zekaya sahip olmak bu tarz planları yapmaya yetmez. Ganyan yapmıyoruz burada, at seçer gibi bütün siyahi oyuncularla ilgilenmeyle olmaz bu işler.

sergenin bu ufak biradere neden bu kadar kafayı taktın  :alala:

dünyadaki kaç scout oxford scouting mezunu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz de kesinlikle hülle mülle arkadan dolanmalıyız iş bilenin kılıç kuşananın yıllarca ffp die die dolandık millet işini görüyor geçen tuncaboylu gs ffpye dolanacak diyordu dün uefa açıkladı ffpde şartları sağladılar die gese batacak söylemi bir kere daha taca çıktı neden çünkü arka yoldan dolanıp radarı atlatıyorlar her şekil. bizim yönetim de bunları yapmalı yoksa sonu kötü kek gibi bi biz uyuyoruz kurallara sahi kural demişken fener harcama limitine uymazsa en baba cezası 3 puan silme adam onu göze almış o kadar, kayıp büyük değil.

yarışmacı takım kuracaksak başkan filan menajerlere kendi şirketinden aktarsın kontratları 200-300 bine bağlasın fener tolga ciğercinin kontratı 200bine yenilemiş bu adam 2 sene önce 2,5 milyon maaş alıyordu kim inanır 200bine kadir inanır.
Mensah'ın yanında Emre Demir'i istememizin nedeni Kayseri'nin Atletico Madrid'in payından kurtulmasını sağlamakmış. Biz Emre Demir'e para veriyor (1.5 milyon euro) olacağız. Mensah yanında eşantiyon olarak gelecek. 

FB'nin limitleri aşması durumunda sadece 3 puan silme cezası gelmiyor. Ayrıca transfer cezası da geliyor. Bir de yeni getirdiği oyunculara lisans verilmiyor diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Mensah'ın yanında Emre Demir'i istememizin nedeni Kayseri'nin Atletico Madrid'in payından kurtulmasını sağlamakmış. Biz Emre Demir'e para veriyor (1.5 milyon euro) olacağız. Mensah yanında eşantiyon olarak gelecek. 

FB'nin limitleri aşması durumunda sadece 3 puan silme cezası gelmiyor. Ayrıca transfer cezası da geliyor. Bir de yeni getirdiği oyunculara lisans verilmiyor diye biliyorum  :tabe:
aa bunun aynısını monaco moutinho + rodriguez'i alırken yapmıştı

porto'nun moutinho'dan %50'yi lisbona vermesi gerekiyormuş, bunlarda onu 1 milyon james'i 59 milyon olarak göstermişler :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

adamın son kurşunu transfer cezasını neden taksın ki her türlü şampiyon olmalıyım kumarını oynuyor diğer taraftan 1907 tl.lik kontratları görürüz ki zaten tolga ciğercide gördük 200 bine yeniledi feda demişmiş biz de yedik.

Çevrimdışı tangaz

porto'nun moutinho'dan %50'yi lisbona vermesi gerekiyormuş, bunlarda onu 1 milyon james'i 59 milyon olarak göstermişler :D

iş bilenin kılıç kuşananın :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz Mario Gomez'de yaşadık aynı sorunu  :tabe: Onlar da bir miktar para + sponsorluk üzerinden çözmüşlerdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Biz Mario Gomez'de yaşadık aynı sorunu  :tabe: Onlar da bir miktar para + sponsorluk üzerinden çözmüşlerdi  :tabe:
yüksek iq işte
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

adamın son kurşunu transfer cezasını neden taksın ki her türlü şampiyon olmalıyım kumarını oynuyor diğer taraftan 1907 tl.lik kontratları görürüz ki zaten tolga ciğercide gördük 200 bine yeniledi feda demişmiş biz de yedik.
Kuralları uygularlarsa kurallar öyle diyor. Ancak Trabzon da aynı şekilde oyunlar yaptı ve ceza aldı. Şampiyon olursun ama Avrupa kupalarına gidemezsin ve hiçbir işe yaramaz şampiyonluğun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Suna 1M TL verseler opup basina koyacak, ama yedek oyuncusuna verilen paralara bak.
Adam butun sezonu yedek klubesinde geciriyor, oynadigi maclarda macin icine ediyor ama iste milyonlari goturuyor.
Neydilan bizim sucumuz, topcu olamadik gitti  :s20:
Ne güzel hem günlük sporunu yapıyo hem de üzerine para alıyo Güzel iş. Baska açıdan bakarsak toplam 7.8 milyon TL alacağından vazgeçip 9 milyonluk yeni sözleşme yapmışız zaten 2 seneye 9 milyon kuşa döner. Neredeyse beleşe yerli yedek oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

bu arada balotelli 10golü zor aşar haa diyelimki 15 filan attı onlarda kilit anlarda filan olmaztotal 10 maçta gol atar kalan 30 maçta atamaz bize finalde istikrarlı yürüyecek golcü lazım 40 maçın en az 25tanesinde fileyi bulacak türden biri haa şu olur cisse misse gibi biri de olur yanında ikisi 40 maçın 30-34ünü aralarında fifti fifti paylaşırsa ancak ekmek yeriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne güzel hem günlük sporunu yapıyo hem de üzerine para alıyo Güzel iş. Baska açıdan bakarsak toplam 7.8 milyon TL alacağından vazgeçip 9 milyonluk yeni sözleşme yapmışız zaten 2 seneye 9 milyon kuşa döner. Neredeyse beleşe yerli yedek oyuncu.
Bence gayet iyi sözleşme olmuş. Matematik olarak bakarsak 1.2 milyon TL'ye +1 yıl oynamış olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kuralları uygularlarsa kurallar öyle diyor. Ancak Trabzon da aynı şekilde oyunlar yaptı ve ceza aldı. Şampiyon olursun ama Avrupa kupalarına gidemezsin ve hiçbir işe yaramaz şampiyonluğun  :tabe:

kontratları düşük gösterir kendi cebinden öder sorun kalmaz tesenin cezası kontratlardan değil muharrem ustanın alacağını saçma salak şekilde muhasebeleştirmelerinden öte geliyor herifler genel kurulda borcu sildik kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir yapmış mallar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

canerin gidişine ve söylemlerine lafım yok zira çocuk interden gönderilirken feneri istediğini kendisinin istenmediğini söylerkenki vidyo hafızamda duruyor formayı terletirkende fener tribünleri önünde taraftarımızın önüne gelip diz çökmüş aidiyetini yüksek seviye göstermiş ayrılacağı haftalar önce açıklanmışken son maçlarda çatır çatır oynamıştır emekleri için teşekür ederiz fişşeke

gg.ye gelirsek yok doğuştan beşiktaşlıymış filan istediği kadar formayı terletmiş olsun hakkını vermiş olsun bir insanda az mide olur fenere imza atarken hayatımın en mutlu günü söylemini söylerken sesindeki coşku cıvıltı filan ayar oldum sünnet düğününde hediye bisiklet +saat gelmiş bebeler gibiydi.

son olarak da Sergen hocama değineyim 15 gün sonra fenere gidecekleri belli olan 2 oyuncunun birine asist yaptırıp diğerine sokuşturtmuşsa dövmesinde yazan doğrudur

HE IS THE LEGEND  :super:
Süper tespitler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada balotelli 10golü zor aşar haa diyelimki 15 filan attı onlarda kilit anlarda filan olmaztotal 10 maçta gol atar kalan 30 maçta atamaz bize finalde istikrarlı yürüyecek golcü lazım 40 maçın en az 25tanesinde fileyi bulacak türden biri haa şu olur cisse misse gibi biri de olur yanında ikisi 40 maçın 30-34ünü aralarında fifti fifti paylaşırsa ancak ekmek yeriz.
Akpom + Balotelli diyorlar. Bana bu iki isim de güven vermiyor. Akpom'u İngiliz olmasından dolayı anlayabiliyorum ama Balotelli taraftar transferinden öteye gitmiyor. Akpom ve Güven ikilisine kalacağız demek bu da. Balotelli riskini alacağımıza en azından yardımcı forvet dediğimiz bir tane oyuncu alsak daha iyi olur gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kontratları düşük gösterir kendi cebinden öder sorun kalmaz tesenin cezası kontratlardan değil muharrem ustanın alacağını saçma salak şekilde muhasebeleştirmelerinden öte geliyor herifler genel kurulda borcu sildik kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir yapmış mallar.
Muhasebecin iyi olacak diyorsan futbolcu alacağımıza muhasebeci alalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın sürprizler olacak diyorlar. Oyuncu açıklarlar mı acaba  :alala:

https://twitter.com/Besiktas/status/1291993795286966272

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Akpom + Balotelli diyorlar. Bana bu iki isim de güven vermiyor. Akpom'u İngiliz olmasından dolayı anlayabiliyorum ama Balotelli taraftar transferinden öteye gitmiyor. Akpom ve Güven ikilisine kalacağız demek bu da. Balotelli riskini alacağımıza en azından yardımcı forvet dediğimiz bir tane oyuncu alsak daha iyi olur gibi  :tabe:

balo olsun akpom olsun ikiside yardımcı oyuncular forvette net golcü değiller
ama
şayet şunu yapabilirsek transferlerle forvet hattındaki her oyuncudan 10+ skor alabileceğimiz bir kadro + oyun tercihi ile öndeki 4 oyuncunun 40 maç skoru totalde 60+ olursa iş görebilir.