2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896370 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taraftarı karşına aldıktan sonra 1000 maç yaptırsan ne olur ?    İndirim yaptır üstüne fazla maç koy, dekoderi katarlılar mı alacak  :kop:
Katarlılar ellerinden gelse ligi Katar'da oynatacaklar  :tabe: Adamlar kendi karını düşünüyor. Araplar gerizekalı değil, sadece çok paraları var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Premier Lig olacağımız yok bari Championchip olalım dediler.

Anadolu'dan oy devşirmek ve Beintsport'u zengin etmek üzerine kurgulanmış bir lig..  :alala:
O bile olamayız o bile hayal
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Katarlılar ellerinden gelse ligi Katar'da oynatacaklar  :tabe: Adamlar kendi karını düşünüyor. Araplar gerizekalı değil, sadece çok paraları var  :tabe:
şakasını yaptığın şey gerçek olacak

süper kupayı katarda oynatmayı düşünüyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman'ın son senesi şaibeli.

Ama bu normal, aynısını bu sene Galatasaray'da da göreceğiz.

250 milyon TL CL geliri olmayınca, onları da aynı durumda göreceğiz.

Sadece Falcao'nun maaşını açıklasalar camiaları karışır. O paraya takım kurulur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni Türkiye filan bilmem ben.Şöyle düşün kimse seni neden bir şey ile itham etmiyor ? Beni niye etmiyor ? Ateş olmayan yerden duman çıkar mı ? Biri beni hırsızlıkla suçlasa sinirlenir hemen ispat ederim ? Halka açık şirketsin her şey şeffatı hani bütün harcamalar meydan da değil mi ? Neden ispat edemiyor ? Senin bir şirketin var geçen sene 5 milyon € kar elde etmiş gelecek sene gelirlerin 2-3 katı artmış ama şirketin zarar açıklamış şirketine yaptığın harcama yok ? Ne yapacaksın şüphelenmeyecek misin ? Şirketimi hortumlamışlar demeyecek misin ?
Bu arada Beşiktaş 5 milyon Euro değil, 5 milyon TL kâr etti diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı mrred

Nihat özdemir maşa neyini anlamadın :D
:D
Güzel dokundurmuşsun
İzinsiz tuvalete bile gidemez bunla ilgili bir görüntü yapabilir misin ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Benim ibra edip etmemem neden önemli değil demek ki bir şeyler döndüğü düşünüldüğü için ibra edilmedi ? Mahmekeye mevcut yönetim verir.Taraftar var diyor kongre de var deniyor.Ben forumda neden Beşiktaşın hakkını arayamıyorum eskiden başkan iken Beşiktaş başkanının bu şeylerle itham edemezsin denip ceza veriliyordu.Şimdi başkan değil bir usulsuzluk var dedik mesajımız siliniyor ? Sizin önceliğiniz Beşiktaşın başarısı,paraları mı yoksa orman mı ? Ben ve taraftar olarak soruyoruz Beşiktaşa bu kadar para girdisi oldu bu paralar çıkmadı neden zarar ettik ? Bunu sormak en doğal hakkımız değil mi ? Açıklaması basit değil mi ? Şuralara harcadık...Açıklayamadığına göre... ? Niye paralar nerede diyemiyoruz ?  Hakkını arama mı diyorsunuz ?
diyemezsin bu forumda ispatsız kimseyi suçlayamazsın çebiyi de suçlamayı dene aynı tepkiyi göreceksin
suç işliyorsun diyorum neyi anlamamakta ısrar ediyorsun sen akılsızca davranacaksın diye senin akılsızlığının  cezasını bizmi çekelim
bunu söylettin sonunda Beşiktaşı kötü yönettiklerini söylersin bu hakkın ama kimseye çaldığını söyleyemezsin ima edemezsin
kimseyi korumuyoruz forumu koruyoruz bu forumda kimsenin bu şekilde birilerini suçlamasına izin vermiyoruz
sen kimsin senin ne hakkın var birilerini hırsızlıkla suçlamaya fikret olur çebi olur farketmez.
Beşiktaşın hakkını koruma demedik geçmişdede hesap sormada demedik dediğimiz tek şey kimseyi itham edemezsin
ibra etmediğin zaman sadece hesabı onaylamamış oluyorsun artık onun gerisi mahkemenin işi
oturup hesapları inceleyecekler varsa usulsüz durum gereği yapılır yoksa mahkeme ibra eder
ibra etmemenin birini suçlumu ilan etmek olduğunu sanıyorsun ibra etmemek birileri çaldı demek değildir.
birileri suçlu demekte değildir. ne yani kongrede bir grup oluştur birini suçla haksız yere ibra etme ne olacak kongre ibra etmedi diye asacakmıyız.
neyi açıklayamadı işine gelenimi izliyorsun kongrelerde Fikret Orman çıktı kongrede tüm başkanlık dönemi boyunca şu kadar gelir elde ettim bu kadarda para harcadım dedi. bunu açıkladı ve artıdaydı doğrumu yalanmı bilemem bunu bilecek olanda denetleme kurumudur.
birini hırsızlıkla itham ediyorsun alır bunun çıktısını gider mahkemeye seni sürüm sürüm süründürür biliyormusun
bu direk siber suçlara giriyor açık söyleyeyim defalarca uyardığım halde ancak aptal biri anlamamakta ısrar edip tekrarlar.
birde bizi adam korumakla itham ediyorsun koruduğumuz Fikret orman değil sensin bunu bile anlamayacak bir kafaya sahipsin

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/KramponSport/status/1288489119304290305?s=19

uuuuuu çıkar ilişkisi

kulüpler federasyonu parmağında oynatmış maşallah
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 18:01:52 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şaka yapmadım. Süper Kupa'yı orada oynatmak istediklerini de biliyorum. Kışın pandemi falan çıkarda ligler oynanmasın derlerse ligi oraya taşırlar. Bunu tahmin etmek zor değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Bu hayır denip kestirilip atacak birşey

değil. Şunu arap yarımadası olarak genişletirlerse aslında güzel fikir. Belki oyuncu ihracatında elimizi rahatlatır.

Çevrimdışı haluk.m

Fikret Orman'a tek yapılacak tek yaptırım, ibra etmeyerek zarardan sorumlu olmasını sağlamaktır.
İncelemeden kanıt çıkmaz, en fazla masraf faturaları ifşa olur. 

Minareyi çalan kılıfınız hazırlar.   

İnterpol devreye girmeden Türk futbolu temizlenmez. 

Çevrimiçi levitate

Şaka yapmadım. Süper Kupa'yı orada oynatmak istediklerini de biliyorum. Kışın pandemi falan çıkarda ligler oynanmasın derlerse ligi oraya taşırlar. Bunu tahmin etmek zor değil  :tabe:

dünya kupasını oynatacaklar bide püü
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/KramponSport/status/1288489119304290305?s=19

uuuuuu çıkar ilişkisi
Kulüpler Birliği toplantısı boşa yapılmadı. Kayseri başkanı boşa toplantıyı terk etmedi. Üç büyük takımın başkanları boşa gülüp eğlenmiyorlardı. Trabzon başkanın boşa yüzü asık değildi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bizimkiler de onlara yaranmak için olmazı oldurmaya çalışıyor.

Hem paramız yok, hem aptalız  :kop:

Çevrimiçi levitate

Bu hayır denip kestirilip atacak birşey değil. Şunu arap yarımadası olarak genişletirlerse aslında güzel fikir. Belki oyuncu ihracatında elimizi rahatlatır.

ne ihracatı abi 35 yaşındaki adamları alıyorlar anca
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

O bile olamayız o bile hayal

Championchip'deki takımlar bizim kulüplerden zengin, olmak mümkün mü. 
Biz batarken adamların alt ligi ilk 10'a giriyor. 

Çevrimdışı cursedofdragon

Güzel dokundurmuşsun
İzinsiz tuvalete bile gidemez bunla ilgili bir görüntü yapabilir misin ?

dokundurmayı severim :D
Yaparımda bir şey itham mi ediyorsun diye yine ceza filan verirler kalsın o yüzden  :ebebe:

Çevrimdışı murat

ne ihracatı abi 35 yaşındaki adamları alıyorlar anca
bizde 30+işte katar öncesi son durak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Championchip'deki takımlar bizim kulüplerden zengin, olmak mümkün mü. 
Biz batarken adamların alt ligi ilk 10'a giriyor.
Lig yönetimi ligi iyi yönetiyor ve pazarlıyor. Araplara satışlar boşa yapılmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

aletin adını unutana kızılırmı hiç😂
en azından aleti olduğunu hatırlıyor :D

Çevrimdışı cursedofdragon