Benim ibra edip etmemem neden önemli değil demek ki bir şeyler döndüğü düşünüldüğü için ibra edilmedi ? Mahmekeye mevcut yönetim verir.Taraftar var diyor kongre de var deniyor.Ben forumda neden Beşiktaşın hakkını arayamıyorum eskiden başkan iken Beşiktaş başkanının bu şeylerle itham edemezsin denip ceza veriliyordu.Şimdi başkan değil bir usulsuzluk var dedik mesajımız siliniyor ? Sizin önceliğiniz Beşiktaşın başarısı,paraları mı yoksa orman mı ? Ben ve taraftar olarak soruyoruz Beşiktaşa bu kadar para girdisi oldu bu paralar çıkmadı neden zarar ettik ? Bunu sormak en doğal hakkımız değil mi ? Açıklaması basit değil mi ? Şuralara harcadık...Açıklayamadığına göre... ? Niye paralar nerede diyemiyoruz ? Hakkını arama mı diyorsunuz ?
diyemezsin bu forumda ispatsız kimseyi suçlayamazsın çebiyi de suçlamayı dene aynı tepkiyi göreceksin
suç işliyorsun diyorum neyi anlamamakta ısrar ediyorsun sen akılsızca davranacaksın diye senin akılsızlığının cezasını bizmi çekelim
bunu söylettin sonunda Beşiktaşı kötü yönettiklerini söylersin bu hakkın ama kimseye çaldığını söyleyemezsin ima edemezsin
kimseyi korumuyoruz forumu koruyoruz bu forumda kimsenin bu şekilde birilerini suçlamasına izin vermiyoruz
sen kimsin senin ne hakkın var birilerini hırsızlıkla suçlamaya fikret olur çebi olur farketmez.
Beşiktaşın hakkını koruma demedik geçmişdede hesap sormada demedik dediğimiz tek şey kimseyi itham edemezsin
ibra etmediğin zaman sadece hesabı onaylamamış oluyorsun artık onun gerisi mahkemenin işi
oturup hesapları inceleyecekler varsa usulsüz durum gereği yapılır yoksa mahkeme ibra eder
ibra etmemenin birini suçlumu ilan etmek olduğunu sanıyorsun ibra etmemek birileri çaldı demek değildir.
birileri suçlu demekte değildir. ne yani kongrede bir grup oluştur birini suçla haksız yere ibra etme ne olacak kongre ibra etmedi diye asacakmıyız.
neyi açıklayamadı işine gelenimi izliyorsun kongrelerde Fikret Orman çıktı kongrede tüm başkanlık dönemi boyunca şu kadar gelir elde ettim bu kadarda para harcadım dedi. bunu açıkladı ve artıdaydı doğrumu yalanmı bilemem bunu bilecek olanda denetleme kurumudur.
birini hırsızlıkla itham ediyorsun alır bunun çıktısını gider mahkemeye seni sürüm sürüm süründürür biliyormusun
bu direk siber suçlara giriyor açık söyleyeyim defalarca uyardığım halde ancak aptal biri anlamamakta ısrar edip tekrarlar.
birde bizi adam korumakla itham ediyorsun koruduğumuz Fikret orman değil sensin bunu bile anlamayacak bir kafaya sahipsin