2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2894043 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

Samatta'nın dedikleri gibi Fransa da piyasası varken bize geleceğine ihtimal vermiyorum, üstelik opsiyona verecek paramız olmadığını herkes biliyor.. 

Santrfor Artem Dzyuba olabilir mi  :alala:   (maaşının bir kısmını sponsor ödese mesela ? )

zübanın burda ne işi olur ya. öyle bi haber çıktıysa yazanın aklından şüphe ederim. :D mazotuna paramız yetmez.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 22:56:03 worns ]

Çevrimdışı cursedofdragon

zübanın burda ne işi olur ya. öyle bi haber çıktıysa yazanın aklından şüphe ederim. :D mazotuna paramız yetmez.

Adam Türkiyeyi düşünmüyormuş zaten.

"Dzyuba'dan Galatasaray'a haber var - "Türkiye'ye gitmeyeceğim" "

Çevrimdışı worns

Adam Türkiyeyi düşünmüyormuş zaten.

"Dzyuba'dan Galatasaray'a haber var - "Türkiye'ye gitmeyeceğim" "

sözleşmesi bitiyor diye fb'de ilgilenmiş galiba da. onlar da alamaz. derdi 3-5 milyonluk sözleşme olsa zaten rusya'da istediğini alır. bir büyük lig denemek istiyor olabilir zenitle imzalamazsa. bir ihtimal de çin yapıp 20-30 milyon cukkalamak istiyor olabilir. buralık oyuncu değil.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 23:05:46 worns ]

sözleşmesi bitiyor diye fb'de ilgilenmiş galiba da. onlar da alamaz. derdi maaş olsa zaten rusya'da istediğini alır. bir büyük lig denemek istiyor olabilir zenitle imzalamazsa. bir ihtimal de çin yapıp 20-30 milyon cukkalamak istiyor olabilir. buralık oyuncu değil.

çine gider mi bilmiyorum corana  :ebebe:

Bence büyük ligde oynamak istiyor  :tabe:

Çevrimdışı haluk.m

Bizimki de hayal işte  :evillol: 

Burak'a 2.5m € veriyoruz, Vida söylenene göre 3.4m € alıyor (3 Net maaşı)     

Dzyuba'a bunların yanında 1m € daha pahalı olurdu ama önce mevcutlardan kurtulmak şartıyla  :D

Çevrimdışı haluk.m

Büyük liglerin başaltı takımlar belki alır.   Yaşı ve Rusya'dan hiç çıkmamış olması kendisi için büyük dezavantaj.

Çevrimdışı worns

doğru çin işi biraz karıştı :) totenham ve milan ilgisi varmış ingilizlere göre.

Çevrimdışı worns

Bizimki de hayal işte  :evillol: 

Burak'a 2.5m € veriyoruz, Vida söylenene göre 3.4m € alıyor (3 Net maaşı)     

Dzyuba'a bunların yanında 1m € daha pahalı olurdu ama önce mevcutlardan kurtulmak şartıyla  :D

güzel hayal :) benim de çok sevdiğim bi oyuncudur. stoperleri döve döve gol kralı olur burada.

Çevrimdışı Erman1903

ali ece'nin programında iki haftadır söylenip duran balkan kaleci begovic'miş. yurtdışı kaynaklı ciddi haberler çıktığı da yazılıyor geçtiğimiz günlerde.

burda epey önce yazmıştım. @Erman1903 la da hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum. çok iyi kaleci, temel meziyetlerine şüphe yok ama bir kaç sezondur önemli bir form düşüşü var, soru işareti uyandıran. yaşı kalecilik için sorun değil iyi bile sayılır. kafa olarak kendini futbola verip vermeyeceği önemli.

ismi geçen kalecilerin 90%ına filan tercih ederim yine de.

Bir zamanlar öyleydi ama çok para kazandı, son sezonları baya kötü. Motive olması zor oyuna, tatil modunda olacaktır nereye giderse bence yine. Kiralık oyuncuya da istisna durumlar harici karşıyım.

İyi performans veren adamlara bakma taraftarıyım, en basitinden Sehiç. Arlauskis de olur kontrat imzalamayalanlardan. Baya düşük paralara oynamışlar. İkisi de baktıkları gibi tecrübeli vb. Piyasadaki adamlar belli, neyi istediğini biliyorsan bulur alırsın, fazla kasmazsın. Öyle 3 ayrı ekip, danışmanlık firmaları falan olmaz. Bizde bu transfer işinde bir baş yok bence.

Ben olsam tecrübeli diye de tutturmaz gider Unsain'i alır Ersinle yarıştırırdım mesela o da bonservissizdi. İleride bonservis kazanmaya da bakılabilir vb. Seçenek çoğaltılabilir.  Önemli olan inisiyatif alacak birilerinin olması, neyi istiyorsan bilip, bulup alacaksın. Biz de o kişi kim sorusunun cevabı yok.

[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 23:18:17 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Begovic gayet iyi transfer olur adı geçen kalecilerin alayı zaten son bir kaç senedir performansı vasat olan oyuncular en azından Begovic'in kalitesi belli ve diğer ismi geçen kaleciler arasında açık ara en iyisi. Samatta'nın buralara düşeceğini sanmam. Santrafor için Mirko Maric veya Terem Moffi kovalasak iyi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Burak ile 1 sene daha devam edeceksek back up olarak Ohi Omoijuanfo düşünülebilir.

Çevrimdışı worns

Bir zamanlar öyleydi ama çok para kazandı, son sezonları baya kötü. Motive olması zor oyuna, tatil modunda olacaktır nereye giderse bence yine. Kiralık oyuncuya da istisna durumlar harici karşıyım.

İyi performans veren adamlara bakma taraftarıyım, en basitinden Sehiç. Arlauskis de olur kontrat imzalamayalanlardan. Baya düşük paralara oynamışlar. İkisi de baktıkları gibi tecrübeli vb. Piyasadaki adamlar belli, neyi istediğini biliyorsan bulur alırsın, fazla kasmazsın. Öyle 3 ayrı ekip, danışmanlık firmaları falan olmaz. Bizde bu transfer işinde bir baş yok bence.

Ben olsam tecrübeli diye de tutturmaz gider Unsain'i alır Ersinle yarıştırırdım mesela o da bonservissizdi. İleride bonservis kazanmaya da bakılabilir vb. Seçenek çoğaltılabilir.  Önemli olan inisiyatif alacak birilerinin olması, neyi istiyorsan bilip, bulup alacaksın. Biz de o kişi kim sorusunun cevabı yok.

doğru benim de endişelerim var, özellikle azerbaycan'a filan gitmesi kafa karıştırıcıydı. belki bir yeniden ivme dönemine girmek isteyebilir oyuncunun mental durumunu araştırmak lazım. hala önünde yükselişe geçebileceği yıllar var. bonservisiyle alınabilir sözleşmesi seneye bitiyor pek piyasası da yok.

arlauskis'i bilmiyorum. sehic'i ben de seviyorum. biraz oyuncunun pikinin azerbaycan ve erzurum olması tedirgin ediyor.

Çevrimdışı worns

Begovic gayet iyi transfer olur adı geçen kalecilerin alayı zaten son bir kaç senedir performansı vasat olan oyuncular en azından Begovic'in kalitesi belli ve diğer ismi geçen kaleciler arasında açık ara en iyisi. Samatta'nın buralara düşeceğini sanmam. Santrafor için Mirko Maric veya Terem Moffi kovalasak iyi olur.

bu baya iyi oyuncu ama piyasasını yapmış. 6-7 milyon bonservisler konuşuluyor. en ciddi talip rangersmış.

Çevrimdışı kaan1903

Frankfurt Kevin Trapp'ı önümüzdeki sezon düşünmüyormuş kiralık opsiyonlu nasıl olurdu

Çevrimdışı Erman1903

doğru benim de endişelerim var, özellikle azerbaycan'a filan gitmesi kafa karıştırıcıydı. belki bir yeniden ivme dönemine girmek isteyebilir oyuncunun mental durumunu araştırmak lazım. hala önünde yükselişe geçebileceği yıllar var. bonservisiyle alınabilir sözleşmesi seneye bitiyor pek piyasası da yok.

arlauskis'i bilmiyorum. sehic'i ben de seviyorum. biraz oyuncunun pikinin azerbaycan ve erzurum olması tedirgin ediyor.

Girmeyi tercih edeceğim bir risk değil, vardır onun bir minimum ucreti yine.

Bu maddi zorluklar arasında 8-10 oyuncu düşünülüyorsa ben olsam gider mümkün olan en uyguna en iyi oynayan oyunculardan kadro kurmaya çalışırım isimlere pek takılmam.

Frankfurt Kevin Trapp'ı önümüzdeki sezon düşünmüyormuş kiralık opsiyonlu nasıl olurdu
çok güzel olurdu ama gelir mi  :alala: alabilir miyiz ki  :alala:

Çevrimdışı kaan1903

çok güzel olurdu ama gelir mi  :alala: alabilir miyiz ki  :alala:

ismi geçenlerden daha iyi, en azından denemek lazım Kariusa verilen paraya ikna edilir

"Burak Yılmaz'a Lille'den çok ciddi bir teklif var." (beIN Sports)

Çevrimdışı worns

başıma bir şey gelmeyecekse :) sağ taraf rotasyonu için bedava ve epey düşük bir yıllık ücretle gelebileceğini düşündüğüm emrah başsan alınabilir. yetenekleri olan ama akılsız bi adamdı. son bi kaç yılda oyununun olgunlaştığını görüyorum. diaby'nin 1/3 parasına oynar.

Çevrimdışı worns

iyi kaleci diye bilirdim de bu sene izlediğim 2-3 maçta da berbattı. frankfurt daha yeni 7 milyon vermişken göndermeye çıkmışsa muhtemelen sezon genelinde de öyleydi.

Çevrimdışı Erman1903

iyi kaleci diye bilirdim de bu sene izlediğim 2-3 maçta da berbattı. frankfurt daha yeni 7 milyon vermişken göndermeye çıkmışsa muhtemelen sezon genelinde de öyleydi.

Trapp'in bu sezon performansı çok kötü.

Çevrimdışı kaan1903

Trapp'in bu sezon performansı çok kötü.
Geçen sezon mu iyiydi pek takip etmedim

Çevrimdışı Erman1903

Geçen sezon mu iyiydi pek takip etmedim

Evet geçen sezon güzel performansı, sadece hatalı goller yemiş.

Çevrimdışı worns

@Erman1903 arlauskis'i izledim güzel kaleci. gittiğinden beri cluj şampiyon oluyor gibi birşey. ligin dominant takımında performans vermiş olması iyi veri. ben okeyim buna alsınlar :)

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 arlauskis'i izledim güzel kaleci. gittiğinden beri cluj şampiyon oluyor gibi birşey. ligin dominant takımında performans vermiş olması iyi veri. ben okeyim buna alsınlar :)

Klasik tip kalecinin pas yüzdesi yüksek olanı diyebiliriz kendisi için. Çok tarzım değil ama performansı epey yüksek. Var piyasada bir şeyler yok değil ama bu ikisi bence bonservissizlerde kalan makul adamlar.