Bilerek 5 oyuncu yaptım stoper kadrosunu. Bence yeterli ekonomik durumumuzu da düşününce. Bazı gençlerin de bizim seviyemizde olduğunu düşünmüyorum. Elimizdeki yabancı stoperlerin hepsinin gittiğini varsayarsak 3 yabancı 1 yerli stoper transferi yapmamız lazım
Forvet konusunda bana kalsa Güven'i gönderir 1 yabancı 1 yerli transfer yaparım.
Forvette Burak maaşında biraz indirim yaparsa sağlıklı Burak ve Yokluğunu aratmayacak skor yapabilecek bi oyuncuyla yedeklemek lazım gelebilir. Larinin iş yapma durumuda olabilir aslında ama nasıl olacak bilmiyorum.
Stoper olarak keşke Marcelo nun tekrar gelme durumu oluşsa o profilde bi stopere çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
Kanatlardan 1 tanesi en azından gol katkısı vermesi gerekiyor. en az 10 gol civarı. Diğer kanatta ise sakat olmayan Nkodou nun iş yapabileceğini bu ekonomik sıkınıtıda bi şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum.
Atiba' nın artık bu takımda yedekte bekleyip Necip yerine oyuna girmesi gereken bi oyuncu olması lazım en az 1 sene daha.
Ekonomik Durumdan dolayı kalede Ersin ile devam edilebilir bence 2 yıl Karius oynadıysa Ersinin daha iyi olacağını düşünüyorum ki henüz daha 19 yaşında kaleci için çok genç bir yaş.
Gökhan gönülün durum ne bilmiyoruz ama 1 sene daha kullanılması gerekiyor bence caner için aynı şeyleri söyleyemem sadece orta açarak olacak iş değil bu dün ilk 30 dk adamlar sol kanattan gelirken caner kadrajda bile yoktu..
Velhasıl kelam Minimum 6-7 oyuncu şart.
Ortsahaya dengeli çift yönlü oyuncu şart oğlu şart. Mensah Halısaha topçusu gibi şuursuz bi şekilde dikine oynuyor. Daha dengeli adam lazım.