2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2891832 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eldeki kadroyu görmek gerekirse bence 8-10 futbolcudan fazlası gerekli bize  :tabe:

Kaleci: TRANSFER - Ersin Destanoğlu - Utku Yuvakuran - Doğukan Özkan

Sağ Bek: Gökhan Gönül / TRANSFER - TRANSFER - Kerem Kalafat

Stoper: Vida / TRANSFER - TRANSFER - TRANSFER - Alpay Çelebi - Erdoğan Kaya

Sol Bek: Caner Erkin / TRANSFER - Rıdvan Yılmaz

Sağ Kanat: TRANSFER - Jermain Lens / TRANSFER - Ajdin Hasic

Orta Saha: Adem Ljajic - TRANSFER - TRANSFER - Dorukhan Toköz - Oğuzhan Özyakup - Fatih Aksoy - Atiba Hutchinson - Necip Uysal - Kartal Kayra Yılmaz - Erdem Seçgin 

Sol Kanat: Georges-Kevin N'Koudou - Tyler Boyd / TRANSFER

Forvet: TRANSFER - Burak Yılmaz - Güven Yalçın - Umut Nayır

Kadroya bile yazmadığım, bence kesin gitmesi gereken oyuncular:

Gitmesi Gerekenler: Nicolas Isimat-Mirin - Enzo Roco - Douglas - Cyle Larin

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eldeki kadroyu görmek gerekirse bence 8-10 futbolcudan fazlası gerekli bize  :tabe:

Orta Saha: Adem Ljajic - TRANSFER - TRANSFER - Dorukhan Toköz - Oğuzhan Özyakup - Fatih Aksoy - Atiba Hutchinson - Necip Uysal - Kartal Kayra Yılmaz - Erdem Seçgin 

6 Stoper 3 er tane bek oyuncusumu olması lazım kadroda. Yoksa ben tabloyu mu yanlış okudum. Ayrıca 4 forvet.

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 Stoper 3 er tane bek oyuncusumu olması lazım kadroda. Yoksa ben tabloyu mu yanlış okudum. Ayrıca 4 forvet.
Bilerek 5 oyuncu yaptım stoper kadrosunu. Bence yeterli ekonomik durumumuzu da düşününce. Bazı gençlerin de bizim seviyemizde olduğunu düşünmüyorum. Elimizdeki yabancı stoperlerin hepsinin gittiğini varsayarsak 3 yabancı 1 yerli stoper transferi yapmamız lazım  :tabe: Forvet konusunda bana kalsa Güven'i gönderir 1 yabancı 1 yerli transfer yaparım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilerek 5 oyuncu yaptım stoper kadrosunu. Bence yeterli ekonomik durumumuzu da düşününce. Bazı gençlerin de bizim seviyemizde olduğunu düşünmüyorum. Elimizdeki yabancı stoperlerin hepsinin gittiğini varsayarsak 3 yabancı 1 yerli stoper transferi yapmamız lazım  :tabe: Forvet konusunda bana kalsa Güven'i gönderir 1 yabancı 1 yerli transfer yaparım.

Forvette Burak maaşında biraz indirim yaparsa sağlıklı Burak ve Yokluğunu aratmayacak skor yapabilecek bi oyuncuyla yedeklemek lazım gelebilir. Larinin iş yapma durumuda olabilir aslında ama nasıl olacak bilmiyorum.

Stoper olarak keşke Marcelo nun tekrar gelme durumu oluşsa o profilde bi stopere çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum

Kanatlardan  1 tanesi en azından  gol katkısı vermesi gerekiyor. en az  10 gol civarı. Diğer kanatta ise sakat olmayan Nkodou nun  iş yapabileceğini bu ekonomik sıkınıtıda bi şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Atiba' nın artık bu takımda  yedekte bekleyip Necip yerine oyuna  girmesi gereken  bi oyuncu olması lazım en az 1 sene daha.

Ekonomik Durumdan dolayı kalede Ersin ile devam edilebilir bence 2 yıl Karius oynadıysa Ersinin daha iyi olacağını düşünüyorum ki henüz daha 19 yaşında kaleci için çok genç bir yaş.

Gökhan gönülün durum ne bilmiyoruz ama  1 sene  daha kullanılması gerekiyor bence caner için aynı şeyleri söyleyemem sadece orta açarak olacak iş değil bu dün ilk 30 dk adamlar sol kanattan gelirken caner kadrajda bile yoktu..

Velhasıl kelam  Minimum 6-7 oyuncu şart.

Ortsahaya dengeli çift yönlü oyuncu şart oğlu şart. Mensah Halısaha topçusu gibi şuursuz bi şekilde dikine oynuyor. Daha dengeli adam lazım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bişey sorcam Sivas ve Eskişehir 2015 yılında Avrupa'dan 1 yıl ceza almışlardı.

Sivas bu cezayı çekti mi ? Ben konttol ettiğimde o tarihten bu yana hiç avrupaya katılım bileti alamamış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sivas bu cezayı çekti mi ? Ben konttol ettiğimde o tarihten bu yana hiç avrupaya katılım bileti alamamış.

UEFA'dan sonra CAS'tan da iki kulübümüze kötü haber geldi! UEFA Tahkim Kurulu'nun takımlarımıza verdiği Avrupa'dan 1 yıl men cezasını CAS onadı.SİVAS VE ESKİŞEHİR'E 1'ER YIL MEN CEZASISivasspor ve Eskişehirspor'un, UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen bir yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasına ilişkin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itirazın sonucu açıklandı.BURSA VE KARABÜK, AVRUPA'YA KATILACAKCAS, yaptığı incelemeler sonucunda her iki kulübe de verilen cezaları onadığını, kulüp yönetimlerine bildirdi. Bu karar sonrasında Bursaspor ve Karabükspor'un UEFA Avrupa Ligi'ne katılması kesinleşmiş oldu.İKİ TAKIM CEZALARINI 2014-2015 SEZONUNDA ÇEKECEKEskişehirspor, Türkiye Kupası ikincisi olarak, Sivasspor da Süper Lig'i 5. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etmişti. İki takım cezalarını 2014-2015 sezonunda çekecek.

** Böyle bir bilgi var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

** Böyle bir bilgi var.

Çekmişler yani. Daha önceki puan durumlarına baktımda hiç 5 .olmamış acaba çekmediler mi dedim. Bir UMUT.  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çekti diye biliyorum. Yoksa çoktan basında yer alırdı bu haber  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın'ın basın toplantısını izledim. Baya baya yeni 8-10 oyuncu istiyorum diyor. Kiralık oyuncuları da işin içerisine katmıyor. Eğer istediğimiz oyuncular alınır ve iyi bir kadro oluşturabilirsek ona göre sistem yaparız diyor. Gelecek sezon için hedefler konulmuş, top yönetime atılmış. Bakalım transfer dönemini nasıl geçireceğiz? Yönetim neler yapabilecek? Merakla bekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1285154985530003456?s=1
Yeni bir nkadou mu yoksa
Skorer bir oyuncu arıyorsak bu Ibe olmamalı. Tabi orta sahaya alacağımız oyuncular eğer skor yükünü sırtlayabilecek oyuncular olacaksa ona da fitim. Bakalım değişik bir transfer dönemi bizi bekliyor gibi. Ben Ibe'nin başarılı olabileceğini de düşünüyorum ama ihtiyacımız olan özelliklere sahip olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sergen Yalçın'ın basın toplantısını izledim. Baya baya yeni 8-10 oyuncu istiyorum diyor. Kiralık oyuncuları da işin içerisine katmıyor. Eğer istediğimiz oyuncular alınır ve iyi bir kadro oluşturabilirsek ona göre sistem yaparız diyor. Gelecek sezon için hedefler konulmuş, top yönetime atılmış. Bakalım transfer dönemini nasıl geçireceğiz? Yönetim neler yapabilecek? Merakla bekliyorum  :tabe:

Bu yönetimin  nokta transferler yapabileceğini düşünmüyorum. Başkan seçilirken baya umutluydum ama  hayal kırıklığına doğru gidiyor. Keşke S. Adalı olsaymış bu kadar düşmezdik çaptan..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Skorer bir oyuncu arıyorsak bu Ibe olmamalı. Tabi orta sahaya alacağımız oyuncular eğer skor yükünü sırtlayabilecek oyuncular olacaksa ona da fitim. Bakalım değişik bir transfer dönemi bizi bekliyor gibi. Ben Ibe'nin başarılı olabileceğini de düşünüyorum ama ihtiyacımız olan özelliklere sahip olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Bazen Premier Ligde fazla skor katkısı olmasa bile Türkiye liginde çok rahat iş yapabiliyor Futbolcular.  Ibe skor katkısı dışında aslında tam süper lig topçusu 8 gol 10 asist yapabilir  ama bir risk.

*** alexander sorloth  Örneği çok tazeyken hemde.

Ibe 24 yaşında zaten  buraya gelmesi ilginç ingiliz topçunun.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 13:31:24 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi yaço58

Bazen Premier Ligde fazla skor katkısı olmasa bile Türkiye liginde çok rahat iş yapabiliyor Futbolcular.  Ibe skor katkısı dışında aslında tam süper lig topçusu 8 gol 10 asist yapabilir  ama bir risk.

*** alexander sorloth  Örneği çok tazeyken hemde.

Ibe 24 yaşında zaten  buraya gelmesi ilginç ingiliz topçunun.
En top seviye bu oyuncular arasında ülkemize yolu düşecek mosesti onunda oynadığı oyun ortada bize gol atma özelliği olan bir kanat lazım bu zamana kadar verimsiz olan asist gol yollarında Bi anda patlama yapmasını beklemek büyük kumar gibi duruyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En top seviye bu oyuncular arasında ülkemize yolu düşecek mosesti onunda oynadığı oyun ortada bize gol atma özelliği olan bir kanat lazım bu zamana kadar verimsiz olan asist gol yollarında Bi anda patlama yapmasını beklemek büyük kumar gibi duruyor

Moses de diğişik bi durum oluştu anlam veremediğim aslında güzel maçlar çıkartıyordu.

Skorer kanat bulmak gerekiyor, bonservisi elinde olacak vs. bu sene biraz sancılı geçecek transfer dönemi Hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı cursedofdragon

daha artar bu liste.Mesala vida 3.5 milyon € alıyor indirimi kabul etmezse kabul etse bile gelir gerektiği için vida da gidecek muhtemelen ljajic'de gidecek gelir lazım bunların yerine oyuncular lazım.Roco,Mirin ayrılınca 4 tane sadece stopere adam gerekecek dediğim gibi o 8 rakamı hayal 15-16 yeni oyuncu takıma katılır.

Kaleci
Sağ bek
4 Stoper
Sol bek
Defansif orta saha
Merkez Orta saha
10 numara
4 Kanat
Santrafor
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 14:36:41 cursedofdragon ]

Benim sol  bek adayım Novak sözleşmesi bitiyor çökmek lazım caner'i de elde tutmak lazım.Ts hazır şampiyon olamadı avrupaya da gidemiyor ceza aldı aklını çelmek lazım.

Rıdvanı kiralık göndeririz oynayabileceği bir takıma biraz daha pişsin.

Novak-Caner tandemi sol bek için yeterli olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim sol  bek adayım Novak sözleşmesi bitiyor çökmek lazım caner'i de elde tutmak lazım.

Ben caneri pek görmek istemiyorum açıkcası takımda ruhumu daralıyor. dribling yok, pas yok, bindirme yok, savunma yok.

Ben caneri pek görmek istemiyorum açıkcası takımda ruhumu daralıyor. dribling yok, pas yok, bindirme yok, savunma yok.

Savunması hariç ben beğeniyorum ama son maçlarda baktığımda savunmayı da toparlamış.

Takımda ondan başka isyan eden oyuncu yok.

Yerli olarak daha iyisi yok şuanda.

Hücum anlamında oldukça iyi.

Tek başına bizim kanatların hepsinden daha iyi 4 gol 13 asist.

Novakta golcü bir bek 9 gol 1 asist oldukça iyi bir sol bek tandemimiz olacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Savunması hariç ben beğeniyorum ama son maçlarda baktığımda savunmayı da toparlamış.

Takımda ondan başka isyan eden oyuncu yok.

Yerli olarak daha iyisi yok şuanda.

Hücum anlamında oldukça iyi.

Tek başına bizim kanatların hepsinden daha iyi 4 gol 13 asist.

Novakta golcü bir bek 9 gol 1 asist oldukça iyi bir sol bek tandemimiz olacağını düşünüyorum :)

Benim futbol anlayışıma göre bek oyuncuları tabiki hücuma destek verecek ama  öncelikleri savunma güvenliği olmalı caner çok şuursuz toplar atıyor sağa sola. önündeki adama  yerden oynamıyor. sağ açığa diaby e top atıyor mesela.

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha artar bu liste.Mesala vida 3.5 milyon € alıyor indirimi kabul etmezse kabul etse bile gelir gerektiği için vida da gidecek muhtemelen ljajic'de gidecek gelir lazım bunların yerine oyuncular lazım.Roco,Mirin ayrılınca 4 tane sadece stopere adam gerekecek dediğim gibi o 8 rakamı hayal 15-16 yeni oyuncu takıma katılır.

Kaleci
Sağ bek
4 Stoper
Sol bek
Defansif orta saha
Merkez Orta saha
10 numara
4 Kanat
Santrafor
1 tane kaleci
1 tane sağ bek (Gökhan Gönül giderse +1 daha)
4 tane stoper (Vida, Mirin ve Roco giderse. Minimum 1 tane de yerli stoper)
1 tane sol bek (Caner Erkin giderse. Kalsa bile N'Skala gelecek gibi)
3 tane orta saha (En az 3 biri yerli ikisi yabancı olmak üzere, gideceklere göre daha fazla da olabilir)
3 tane kanat (2 tane sağ 1 tane sol kanat. Duruma göre 2 tane yerli kanat almak lazım normalde)
2 tane santrafor (Burak ana plan olamaz. Çok iyi bir forvet yanınada bir tane genç yetenek alınmalı. Güven'e iyi taklif varsa satılabilir)

Şu hesapla 15 tane transfer yapmamız gerekiyor. Bu yönetim bu kadar transfer yapamaz. Eldekileri gönderme işi daha büyük muamma. Eldekiler gidip yerlerine ortalama oyuncu almak bile iyi olabilir. Ancak ben özellikle yabancıları çok dikkatli seçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sadee 8 oyuncu maç kadrosunda olabileceği için bu oyuncular çok iyi olmalı. Maalesef Atiba da bu şartlarda kadroda yer bulamaz. Onunla sözleşme uzatmak yerine antrenör ekibine dahil etmeye çalışmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim sol  bek adayım Novak sözleşmesi bitiyor çökmek lazım caner'i de elde tutmak lazım.Ts hazır şampiyon olamadı avrupaya da gidemiyor ceza aldı aklını çelmek lazım.

Novak'a okey olmayacak kimse bulamazsın. Ancak N'Skala gelecek gibi görünüyor. Boşa konuşmuşuz gibi hissediyorum. Rıdvan olayına gelirsek de bence de oynamalı ama ekonomik şartları düşünürsek takımda yedek olarak tutulacak gibi  :tabe: Caner'in de gittiğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Benim futbol anlayışıma göre bek oyuncuları tabiki hücuma destek verecek ama  öncelikleri savunma güvenliği olmalı caner çok şuursuz toplar atıyor sağa sola. önündeki adama  yerden oynamıyor. sağ açığa diaby e top atıyor mesela.

evet o sıkıntıları var :) Ama yine de iyi bir backup olur rıdvana nazaran bence :) olmadı kanat filan oynayabiliyor adriano-caner az yapmadık :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 tane kaleci
1 tane sağ bek (Gökhan Gönül giderse +1 daha)
4 tane stoper (Vida, Mirin ve Roco giderse. Minimum 1 tane de yerli stoper)
1 tane sol bek (Caner Erkin giderse. Kalsa bile N'Skala gelecek gibi)
3 tane orta saha (En az 3 biri yerli ikisi yabancı olmak üzere, gideceklere göre daha fazla da olabilir)
3 tane kanat (2 tane sağ 1 tane sol kanat. Duruma göre 2 tane yerli kanat almak lazım normalde)
2 tane santrafor (Burak ana plan olamaz. Çok iyi bir forvet yanınada bir tane genç yetenek alınmalı. Güven'e iyi taklif varsa satılabilir)

Şu hesapla 15 tane transfer yapmamız gerekiyor. Bu yönetim bu kadar transfer yapamaz. Eldekileri gönderme işi daha büyük muamma. Eldekiler gidip yerlerine ortalama oyuncu almak bile iyi olabilir. Ancak ben özellikle yabancıları çok dikkatli seçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sadee 8 oyuncu maç kadrosunda olabileceği için bu oyuncular çok iyi olmalı. Maalesef Atiba da bu şartlarda kadroda yer bulamaz. Onunla sözleşme uzatmak yerine antrenör ekibine dahil etmeye çalışmamız lazım  :tabe:

15 tane bonservisi elinde adam bulsunlar ortalama 750 b,n euro maaşla tertemiz. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

evet o sıkıntıları var :) Ama yine de iyi bir backup olur rıdvana nazaran bence :) olmadı kanat filan oynayabiliyor adriano-caner az yapmadık :)

Rıdvan bence çok parlak geleceği olan  oyun görüşü, defansif aksiyonları ve hücuma çıkışları vs. çok iyi olacak.