ali ece'nin programında iki haftadır söylenip duran balkan kaleci begovic'miş. yurtdışı kaynaklı ciddi haberler çıktığı da yazılıyor geçtiğimiz günlerde.
burda epey önce yazmıştım. @Erman1903 la da hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum. çok iyi kaleci, temel meziyetlerine şüphe yok ama bir kaç sezondur önemli bir form düşüşü var, soru işareti uyandıran. yaşı kalecilik için sorun değil iyi bile sayılır. kafa olarak kendini futbola verip vermeyeceği önemli.
ismi geçen kalecilerin 90%ına filan tercih ederim yine de.
Bir zamanlar öyleydi ama çok para kazandı, son sezonları baya kötü. Motive olması zor oyuna, tatil modunda olacaktır nereye giderse bence yine. Kiralık oyuncuya da istisna durumlar harici karşıyım.
İyi performans veren adamlara bakma taraftarıyım, en basitinden Sehiç. Arlauskis de olur kontrat imzalamayalanlardan. Baya düşük paralara oynamışlar. İkisi de baktıkları gibi tecrübeli vb. Piyasadaki adamlar belli, neyi istediğini biliyorsan bulur alırsın, fazla kasmazsın. Öyle 3 ayrı ekip, danışmanlık firmaları falan olmaz. Bizde bu transfer işinde bir baş yok bence.
Ben olsam tecrübeli diye de tutturmaz gider Unsain'i alır Ersinle yarıştırırdım mesela o da bonservissizdi. İleride bonservis kazanmaya da bakılabilir vb. Seçenek çoğaltılabilir. Önemli olan inisiyatif alacak birilerinin olması, neyi istiyorsan bilip, bulup alacaksın. Biz de o kişi kim sorusunun cevabı yok.