2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2894642 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

Bizim ,hizli ve adam gecen oyuncumuz çok digen arkadaslar merakim su ki o oyuncular kim ? Ve en son hizi ile hangi takimin hangi futbolcusunu gecmisler....?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yoksa Gökhan Gönül gidiyor mu  :alala:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1285209583796068352

vidanın sosyal medya hesaplarına baktım öyle bir şey paylaşmamış :)

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

vidanın sosyal medya hesaplarına baktım öyle bir şey paylaşmamış :)
Instagram hikayelerinde paylaşmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ersin 7 maç 8 gol yemiş 3 kez kalesini gole kapatmış.

Olacak olacak  :tabe:

Çevrimdışı beyaz

Aslında Çin'de kiralık çökebileceğimiz oyuncular var Fernando Lucas, Bakambu, Rondon, Fellaini, El Shaarawy, Alex Teixeira gibi. Bütçemize göre yoklanmalı.

Çevrimdışı worns

Aslında Çin'de kiralık çökebileceğimiz oyuncular var Fernando Lucas, Bakambu, Rondon, Fellaini, El Shaarawy, Alex Teixeira gibi. Bütçemize göre yoklanmalı.

çok fazla maaşları bunların hepsinin. biraz düşürüp avrupa futboluna dönelim deseler bile bizim planladığımız maaş sınırlarına gelmezler.

Çevrimdışı murat

En top seviye bu oyuncular arasında ülkemize yolu düşecek mosesti onunda oynadığı oyun ortada bize gol atma özelliği olan bir kanat lazım bu zamana kadar verimsiz olan asist gol yollarında Bi anda patlama yapmasını beklemek büyük kumar gibi duruyor
Kasımpasadaki tiam sanki kanat forvet tabirine cuk oturuyor.

Çevrimdışı worns

ersin'in üstüne toprak atılıyordu sosyal medyada kayseri maçından sonra, durun yapmayın diyordum. şimdi de göklere çıkarılmış. ikisi de yanlış. kesinlikle potansiyelli kaleci. bu zor dönemi bir kaç sendelemeyi saymazsak pozitif geçirdi. yaşına göre duruşu, özgüveni iyi. fiziksel açıdan zaten iyi kaleci olabilecek her şeye sahip. pozisyon alma, oyun okuma konularında ise ciddi anlamda geride. bu da yaşıyla ve profesyonel maç tecrübesiyle birlikte düşünülürse makul görülebilir.

bence mantıklı plan ersin'i kiralık vermek olmalı. şu 8-9 maçlık ritmden sonra yedek oturmamalı. onu birinci kaleci yapacak bir takım bulup önümüzdeki sezonu oynayarak geçirmesini sağlamalıyız. genç kaleciler yedek kulübede gelişmez. şimdi herkeste ersin yedek sorununu çözdü havası var ama 19 yaşındaki potansiyelli kaleciyi kulübede oturtmak gelişimini durdurmaktır. kaleciler yüksek oranda geç olgunlaşır ve oynayarak, deneyim kazanarak mental açıdan zirve hallerine gelirler. kiraya vermek, bu süreçte gelişimini izlemeye devam etmek gerekir.

öte yandan ersin'den birinci kaleci olmaz seneye. o da hem takıma hem ersin'e büyük haksızlık olur.

bizim 30+ tsl'de bol maç deneyimi olan bir yedek kaleci bulmamız gerekiyor düzgün bir planlamadan söz etmek için. en az 4-5 alternatif var bedava ve düşük kontratla gelebilecek.

Çevrimdışı worns

ismi geçen ibe çok hızlı bir oyuncu. bizim pırpır kenar oyuncuları gibi de değil gerçekten gerek topla gerek topsuz inanılmaz patlayıcılığı olan bir isim. ama o kadar, başka bir numarası yok. hangi rolle kullanılacağına bağlı verim vermesi. skorer bir oyuncu olmaz burda da.

Çevrimdışı worns

iyi oyuncu bence de.

Sözleşmesinde bulunan madde: 2.500.000 €'ya serbest kalabilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/mame-thiam/profil/spieler/163053

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

ali ece'nin programında iki haftadır söylenip duran balkan kaleci begovic'miş. yurtdışı kaynaklı ciddi haberler çıktığı da yazılıyor geçtiğimiz günlerde.

burda epey önce yazmıştım. @Erman1903 la da hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum. çok iyi kaleci, temel meziyetlerine şüphe yok ama bir kaç sezondur önemli bir form düşüşü var, soru işareti uyandıran. yaşı kalecilik için sorun değil iyi bile sayılır. kafa olarak kendini futbola verip vermeyeceği önemli.

ismi geçen kalecilerin 90%ına filan tercih ederim yine de.

Çevrimdışı levitate

ali ece'nin programında iki haftadır söylenip duran balkan kaleci begovic'miş. yurtdışı kaynaklı ciddi haberler çıktığı da yazılıyor geçtiğimiz günlerde.

burda epey önce yazmıştım. @Erman1903 la da hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum. çok iyi kaleci, temel meziyetlerine şüphe yok ama bir kaç sezondur önemli bir form düşüşü var, soru işareti uyandıran. yaşı kalecilik için sorun değil iyi bile sayılır. kafa olarak kendini futbola verip vermeyeceği önemli.

ismi geçen kalecilerin 90%ına filan tercih ederim yine de.
ortamın ciddiyetini anlayıp kendine gelebilir belki :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/SqenfFoot/status/1283139731585478657?s=19
Samatta ve Begovic ile anlaştık galiba. Bir kaleci ve santrafor ile anlaştığımıza dair haberler okudum sosyal medyada

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Samatta'nın dedikleri gibi Fransa da piyasası varken bize geleceğine ihtimal vermiyorum, üstelik opsiyona verecek paramız olmadığını herkes biliyor.. 

Santrfor Artem Dzyuba olabilir mi  :alala:   (maaşının bir kısmını sponsor ödese mesela ? ) 
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 22:22:35 jokerhm ]

Çevrimdışı worns

Samatta ve Begovic ile anlaştık galiba. Bir kaleci ve santrafor ile anlaştığımıza dair haberler okudum sosyal medyada

begovic bana da geldi gibi geliyor.

samatta zor. piyasası var halen avrupada. alman bir hücumcu diyorlar ama kim bilmiyorum.