2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2891838 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

yerli stoper bakılacaksa en makulu alpaslan öztürk. tff 1'de öne çıkan adil demirbağ ve atakan çankaya var. adil kalas pek verim vereceğini sanmam. atakan iyi sezon geçiriyor ve daha modern bir stoper.

Çevrimdışı Erman1903

Doğukan inci hakkındaki fikrin nedir abi rotasyona girebilir mi ne tür oyuncu hiç izlemedim ben istatistikleri iyi gibi ama bulunduğu lig itibariyle burada bocalayabilir nasıl sence oyuncu

Kendisi hakkında hiçbir fikrim yok, buradan bakınca ya tutarsa transferi olarak gözüküyor. 50Bin Euro değeri olan 4. Lig topçusuna saçma sapan fiyatlar konuşuluyor etrafta. Bana göre kimse 700-800Bin liradan fazlasını vermez. Hak ettiği 500-600.

Asıl ihtiyacın olan bölgelere, 11'e yazabileceğin adamları alırsın, paran kalırsa bu tip transferlere bakarsın. Çok saçma, tersten iş yapıyoruz. Sınır gelir gelmez piyasası olmayan oyuncuya bu paraları bayılırsak 2. Lig topçusuna 5M Tl çekerler, sonra bize topçu satmıyorlar diye ağlarız.

2,5M bonservis verdiğimiz adamı 2 aylık maaş için kaybeden bir yönetim anca bu kadar strateji üretebilir, fazlasını beklemeyin.

Çevrimdışı worns

Kendisi hakkında hiçbir fikrim yok, buradan bakınca ya tutarsa transferi olarak gözüküyor. 50Bin Euro değeri olan 4. Lig topçusuna saçma sapan fiyatlar konuşuluyor etrafta. Bana göre kimse 700-800Bin liradan fazlasını vermez. Hak ettiği 500-600.

Asıl ihtiyacın olan bölgelere, 11'e yazabileceğin adamları alırsın, paran kalırsa bu tip transferlere bakarsın. Çok saçma, tersten iş yapıyoruz. Sınır gelir gelmez piyasası olmayan oyuncuya bu paraları bayılırsak 2. Lig topçusuna 5M Tl çekerler, sonra bize topçu satmıyorlar diye ağlarız.

2,5M bonservis verdiğimiz adamı 2 aylık maaş için kaybeden bir yönetim anca bu kadar strateji üretebilir, fazlasını beklemeyin.

gökdeniz bayrakdar vardı aynı ligde. doğukan'la hemen hemen aynı istatistikleri tutturmuş ve 18 yaşında. çok daha potansiyelli olduğu söyleniyordu, yaşa da bakınca öyle görünüyor. o bile 1 milyon tlnin altına transfer olmuştu. doğukan için konuşulan rakamlar fazla. zaten 21 yaşında hala 4.ligden yukarı çıkamamış, işi biraz zor.

Çevrimdışı Erman1903

izledim ben bu sene fatih'i. kapanarak oynayan anadolu takımlarında başarılı olabilir. güçlü bir oyuncu, mesela sivas. bizde hiç bir işe yaramaz. rocovari bi oyuncu.

Gol attığı için milletin haberdar olduğu bir adam. Kötü değil kesinlikle ama abartıldığı için fiyatı şişmiştir diye tahmin ediyorum. Bir ara ucuz yerli stoper listesi yapmıştım orada bulunuyordu. Adil Demirbağ ve Atakan Çankaya'yı hatırlamadığım sebeplerden dolayı listeden çıkarmıştım. Alpaslan Öztürk'e ise çok uçuk fiyatlar çekileceğini tahmin ediyorum, kötü oynayan bir takımda olabildiğince başarılı iş yapıyor.

Şöyle bir listeydi,

Çevrimdışı haluk.m

yoshida ile bu arkadaş beraber mi oynayacak yoksa

Elimizdekilerden kurtulmadan 2 yabancı stoper zor, gazeteciler yabancı sınırını henüz içselleştirememiş bol keseden sallıyor.

Çevrimdışı Erman1903

gökdeniz bayrakdar vardı aynı ligde. doğukan'la hemen hemen aynı istatistikleri tutturmuş ve 18 yaşında. çok daha potansiyelli olduğu söyleniyordu, yaşa da bakınca öyle görünüyor. o bile 1 milyon tlnin altına transfer olmuştu. doğukan için konuşulan rakamlar fazla. zaten 21 yaşında hala 4.ligden yukarı çıkamamış, işi biraz zor.

Gökdeniz'i @mrred 'de paylaşmıştı sanırım oradan hatırlıyorum. Bana çok ters geliyor transfer politikamız, açıkçası çıkan adamlarla ilgili yorum bile yapmak istemiyorum. Yoshida - Munoz isimleri geçiyor, kaliteli oyuncular ama Ruiz'de öyleydi. Unutturma, taraftara şirin görünme çabası içinde transfere hız verdiler bence.

Zaten hiç inanmıyordum, yeni Ferrari olayıyla iyice bittiler gözümde. Yüklendiler hocanın sırtına gidiyorlar, bakalım nereye kadar sürecek.

Çevrimdışı Akil Emre

Gökdeniz'i @mrred 'de paylaşmıştı sanırım oradan hatırlıyorum. Bana çok ters geliyor transfer politikamız, açıkçası çıkan adamlarla ilgili yorum bile yapmak istemiyorum. Yoshida - Munoz isimleri geçiyor, kaliteli oyuncular ama Ruiz'de öyleydi. Unutturma, taraftara şirin görünme çabası içinde transfere hız verdiler bence.

Zaten hiç inanmıyordum, yeni Ferrari olayıyla iyice bittiler gözümde. Yüklendiler hocanın sırtına gidiyorlar, bakalım nereye kadar sürecek.
Malesef çok prestij kaybettiler, sorun Ruizim gitmesi değil yapılan yanlışlar yoksa ben ayağı düzgün de olsa ağır stoperi sevmiyorum. Alacakları isimler şampiyonluk isteyip istemeyeceğimizi belirleyecek.

Çevrimdışı Erman1903

Malesef çok prestij kaybettiler, sorun Ruizim gitmesi değil yapılan yanlışlar yoksa ben ayağı düzgün de olsa ağır stoperi sevmiyorum. Alacakları isimler şampiyonluk isteyip istemeyeceğimizi belirleyecek.

Oyuncular zaten gidici, defoları vardı fakat takımda iyi oynayanlardan biriydi. Sadece bir oyuncu olarak bakarsan benim de pek umurumda değil ama Şampiyonlar ligi mücadelesi verirken takım bütünlüğünü bozma, piyasası olan/elden çıkarabileceğin 2-3 adamdan birini inat/abuk kafa uğruna kaybetme, kulübe prestij kaybettirme önemli.

4-5 ay ödeme gecikmesi yapıp pandemi ayları için ödeme yapmayacağını belirtmek üstüne bir de oyuncudan indirim istemek tam anlamıyla bilerek rezalet çıkarmaktır.

Aralarındaki hangi delikanlı kendi şirketinde geniş sözleşme yaptığı kişi/kurumlara bu tarz yönetim sergileyebilir? Biri de çıkıp ben yaparım derse onu alnından öperim.

İyi oyuncular getirmek önemli ama getirecekleri adam gidenden çok daha iyi falan olmayacak onu baştan söyleyeyim. Kalsaydı yerine değil yanına adam bakılacaktı, şimdi gitti hem yerine hem yanına adam bakacaklar. +2,5M bonservis havaya uçtu, tazminat ödeme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Yeni sezon planlamasını da bu tazminata göre falan yapmayacaklar elbette. Öyle yapacak olsak şu baktığımız 4.lig topçusu gibi adamlardan yukarısını alamayız.

Yönetemeyeceklerinden zaten emindim ama açıkçası @Necmi abi gibi düşünüyorum artık; bu adamların geçmişten gelen başka bir hesabı var gibi.

[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2020, 11:44:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncular zaten gidici, defoları vardı fakat takımda iyi oynayanlardan biriydi. Sadece bir oyuncu olarak bakarsan benim de pek umurumda değil ama Şampiyonlar ligi mücadelesi verirken takım bütünlüğünü bozma, piyasası olan/elden çıkarabileceğin 2-3 adamdan birini inat/abuk kafa uğruna kaybetme, kulübe prestij kaybettirme önemli.

4-5 ay ödeme gecikmesi yapıp pandemi ayları için ödeme yapmayacağını belirtmek üstüne bir de oyuncudan indirim istemek tam anlamıyla bilerek rezalet çıkarmaktır.

Aralarındaki hangi delikanlı kendi şirketinde geniş sözleşme yaptığı kişi/kurumlara bu tarz yönetim sergileyebilir? Biri de çıkıp ben yaparım derse onu alnından öperim.

İyi oyuncular getirmek önemli ama getirecekleri adam gidenden çok daha iyi falan olmayacak onu baştan söyleyeyim. Kalsaydı yerine değil yanına adam bakılacaktı, şimdi gitti hem yerine hem yanına adam bakacaklar. +2,5M bonservis havaya uçtu, tazminat ödeme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Yeni sezon planlamasını da bu tazminata göre falan yapmayacaklar elbette. Öyle yapacak olsak şu baktığımız 4.lig topçusu gibi adamlardan yukarısını alamayız.

Yönetemeyeceklerinden zaten emindim ama açıkçası @Necmi abi gibi düşünüyorum artık; bu adamların geçmişten gelen başka bir hesabı var gibi.
Ben de @Necmi abi gibi düşünüyorum ama bu transfer dönemi için şans tanıyorum. Yapılan veya yapılmayana göre kendi kaderlerini çizecekler  :tabe: İşleri hiç kolay değil. Şu ana kadar da bir ışık göstermediler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben de @Necmi abi gibi düşünüyorum ama bu transfer dönemi için şans tanıyorum. Yapılan veya yapılmayana göre kendi kaderlerini çizecekler  :tabe: İşleri hiç kolay değil. Şu ana kadar da bir ışık göstermediler  :tabe:

Evet bekleyelim bakalım daha neler göreceğiz...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ben canlı çok maçını izledim kocaelisporda. Dogukandan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Ocak ayında gundeme geldiginde ben yazmıştım. 3 yıllık fark var ve ayni istatistikleri yaptı. Kocaelisporun 14 puan farkla ust lige cikmasinda etkiliydi bu sezon.

Şu şekilde bir videosu da var ama pek anlaşılmıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Ben canlı çok maçını izledim kocaelisporda. Dogukandan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Ocak ayında gundeme geldiginde ben yazmıştım. 3 yıllık fark var ve ayni istatistikleri yaptı. Kocaelisporun 14 puan farkla ust lige cikmasinda etkiliydi bu sezon.

Şu şekilde bir videosu da var ama pek anlaşılmıyor.

Gayet iyi anlaşılıyor, kesinlikle daha dengeli-yaşına rağmen fiziğini oldukça düzgün kullanan bir futbolcu. Sol ayaklı sağ ön olması da bonus.

Sözleşmesinin bittiğini görüyorum, Biz de ilgileniyormuşuz ama Antalyasporla anlaşmış sanırım. Sportif direktörleri daha ucuza Beşiktaş'ın elinden aldık falan diye açıklamalar yapmış.

Üzülmüş sanırım bizimkiler, tepki olarak daha düşüğüne daha yüksek teklif vererek 'büyüklüğümüzü' kanıtlarız Doğukan transferiyle.

Çevrimdışı mrred

Bu arkadaşa teklif yapmışız. Ne diyorsunuz gençler nasıl sizce
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bu arkadaşa teklif yapmışız. Ne diyorsunuz gençler nasıl sizce

Fazla izlemedim ama geçen sezon vasat üstü bir istatistik yakalamış. Bu sezon oynanan maçlarda tarzında çok bir değişim gözükmese de biraz kısırlık var.

Elimizdeki kanatlardan çok etkili olabileceğini sanmıyorum. Var bir şeyler ama yeterince becerikli bulmadım izlediğim kadarıyla.

Çevrimdışı yoruk

Sanırım Caner kalacak ? 3 maçtır bir anda 11 çıkmaya başladı.Rıdvan hata yaptı diye silmiş olamaz hoca.Hata yaptı diye seneye kendisi takımda olacak iken ,kadrosunda olmayacak bir oyuncuyu hangi teknik adam oynatır ?

Açıkcası ön tarafta oynayacaksa Caner'in kalması iyi olacak.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gayet iyi anlaşılıyor, kesinlikle daha dengeli-yaşına rağmen fiziğini oldukça düzgün kullanan bir futbolcu. Sol ayaklı sağ ön olması da bonus.

Sözleşmesinin bittiğini görüyorum, Biz de ilgileniyormuşuz ama Antalyasporla anlaşmış sanırım. Sportif direktörleri daha ucuza Beşiktaş'ın elinden aldık falan diye açıklamalar yapmış.

Üzülmüş sanırım bizimkiler, tepki olarak daha düşüğüne daha yüksek teklif vererek 'büyüklüğümüzü' kanıtlarız Doğukan transferiyle.

Ocaktan sonra da katkı vermeye devam etti.Sanırım ödeme planında anlaşılmadı. Dogukandan fazlasi var tek eksiği 3 yas eksiği.

Videodan daha fazlasi da var aslında.O yüzden pek anlaşılmıyor demistim. Yaşına göre tecrübe fazlalığı var. 15 yaşından beri 11 oynamaya başladı nerdeyse.Ve güçlü fizigi var sprint ozelligiyle birlikte. Milli takima da cagrildi u-19. Parlamayi ise bu yil yapti.

Doğukandan beklentim yok 21 yas pek genç bir yas degil.

Çevrimiçi levitate

hoca minimum 8 oyuncu istemiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Helal hoca konuş. Az bile söylemişsin aman yönetime bırakma şu transfer işlerini bugün kazandın ama elindeki kadro seneye üçüncülüğe de oynayamaz. Umarım dinlerler seni yoksa hem sana hem bu kulübe yazık olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Artar o sayı daha gidenler de olacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Az bile istemiş. Sergen Yalçın'ın dobralığı çok işimize yarayacak transfer döneminde. İstediği kadro kurulmazsa söyleyeceği için yönetimi de zorlayacak. Yalnız kimleri alacağımızı merak ediyorum. Özellikle sıkışık bir transfer ve sezon olacağı için transferleri de çok hızlı bitirmemiz lazım. Yönetim için çok büyük test olacak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ocaktan sonra da katkı vermeye devam etti.Sanırım ödeme planında anlaşılmadı. Dogukandan fazlasi var tek eksiği 3 yas eksiği.

Videodan daha fazlasi da var aslında.O yüzden pek anlaşılmıyor demistim. Yaşına göre tecrübe fazlalığı var. 15 yaşından beri 11 oynamaya başladı nerdeyse.Ve güçlü fizigi var sprint ozelligiyle birlikte. Milli takima da cagrildi u-19. Parlamayi ise bu yil yapti.

Doğukandan beklentim yok 21 yas pek genç bir yas degil.

Elbette vardır, ne detaylı istatistiğine ulaşabiliyorum ne bir maçını izlemişliğim var ama 2 dakikalık videolarda bile ileride Doğukan'dan üst düzey bir futbolcu olabileceğinin ışığı bence gözüküyor. Yaşına rağmen fiziğine daha hakim. Doğukan'ı daha çok yeteneği ile oynayan bir oyuncu olarak gördüm ama dediğim gibi ikisi hakkında da detaylı yorum yapabilecek bilgim yok.

Çok genç futbolcular, umarım ileride daha iyi yerlere gelirler. Doğukan için konuşulan rakamlar bence çok yüksek, eğer beğenildiyse de as oyuncular halledildikten sonra transferin son haftalarında piyasa düştüğünde ilgilenmek daha doğru olur.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 03:03:51 Erman1903 ]

Çevrimdışı beyaz

Vallah inşallah Elneny'yi 1 sene daha kiralarız. Oyuncuyu ikna etmemiz lazım (ödemeler sıkıntı) ve peşinde çok kulüp var.

Onun haricinde indirime giderlerse Gökhan ve Caner'de kalacak gibi.

Vida fiyatı bulunursa satılır. Oğuzhan aynı şekil (ama hocanın Oğuzhan kararı da önemli).

İnşallah Larin ve Mirin'e alıcı çıkar. Douglas tüm sezonu sakat geçirdi, alıcısı çıkar mı? belirsiz.

Dorukhan'ın daha 1 senesi daha var ama onun bir yere gideceğini sanmıyorum.

Atibayla 1 sene daha imzalarız.

Sergen hoca kimi istiyorsa bütçemize göre şartlar zorlanmalı. N'Sakalaysa N'Sakala.