Malesef çok prestij kaybettiler, sorun Ruizim gitmesi değil yapılan yanlışlar yoksa ben ayağı düzgün de olsa ağır stoperi sevmiyorum. Alacakları isimler şampiyonluk isteyip istemeyeceğimizi belirleyecek.
Oyuncular zaten gidici, defoları vardı fakat takımda iyi oynayanlardan biriydi. Sadece bir oyuncu olarak bakarsan benim de pek umurumda değil ama Şampiyonlar ligi mücadelesi verirken takım bütünlüğünü bozma, piyasası olan/elden çıkarabileceğin 2-3 adamdan birini inat/abuk kafa uğruna kaybetme, kulübe prestij kaybettirme önemli.
4-5 ay ödeme gecikmesi yapıp pandemi ayları için ödeme yapmayacağını belirtmek üstüne bir de oyuncudan indirim istemek tam anlamıyla bilerek rezalet çıkarmaktır.
Aralarındaki hangi delikanlı kendi şirketinde geniş sözleşme yaptığı kişi/kurumlara bu tarz yönetim sergileyebilir? Biri de çıkıp ben yaparım derse onu alnından öperim.
İyi oyuncular getirmek önemli ama getirecekleri adam gidenden çok daha iyi falan olmayacak onu baştan söyleyeyim. Kalsaydı yerine değil yanına adam bakılacaktı, şimdi gitti hem yerine hem yanına adam bakacaklar. +2,5M bonservis havaya uçtu, tazminat ödeme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Yeni sezon planlamasını da bu tazminata göre falan yapmayacaklar elbette. Öyle yapacak olsak şu baktığımız 4.lig topçusu gibi adamlardan yukarısını alamayız.
Yönetemeyeceklerinden zaten emindim ama açıkçası
@Necmi abi gibi düşünüyorum artık; bu adamların geçmişten gelen başka bir hesabı var gibi.