2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852129 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Trabzon Nampalys Mendy ile ilgileniyormuş keşke biz ilgilensek sözleşmesi bitiyor yaşı daha 27 almaya kalksan 10 m çekerler  böyle bedava oyuncuları kaçırmamak lazım Elnenynin yerine cuk oturur teknik hızlı oyuncu.

Başka takımların ilgilendiği futbolcularla ilgili yorum yapmamaya çalışıyorum, Pm attım.

Çevrimdışı kaan1903

Başka takımların ilgilendiği futbolcularla ilgili yorum yapmamaya çalışıyorum, Pm attım.
Erman sana da adam beğendiremiyoruz St .Étienne yi reddetmiş 6 numaraya bence böyle bir adama ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Erman1903

Erman sana da adam beğendiremiyoruz St .Étienne yi reddetmiş 6 numaraya bence böyle bir adama ihtiyacımız var.

Heheh, ben yorumumu yaptım :). Beğenmeme değil, herkesin tercihleri farklı.

Kaleci - Sağ bek - Sol bek - 6 - skorer 8 - Sağ ön - 8imsi skorer 10 - kontratı biten oyuncular listeleri paylaştım daha önce. Saatler, günler harcadım o kadar da olsun yani :)
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2020, 21:56:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Heheh, ben yorumumu yaptım :). Beğenmeme değil, herkesin tercihleri farklı.

Kaleci - Sağ bek - Sol bek - 6 - skorer 8 - Sağ ön - 8imsi skorer 10 - kontratı biten oyuncular listeleri paylaştım daha önce. Saatler, günler harcadım o kadar da olsun yani :)
KALE
Lucas Chaves
Ondrej Kolar
Marko Malenica
Marek Rodák
David Raya
Arijanet Muric

STOPER

Bettella
Cesar Montes
Juan Cruz Komar
Alan Franco
Carlos salcedo
Cameron Carter-Vickers
Harold Moukoudi
Matej Chalus
Eray Cömert
Lucas Áfrico

SAĞ BEK

Mahlon Romeo
Jayden Bogle
Moses Odubajo
Andy Yiadom
Karlo Bartolec
Josha Vagnoman
josip Juranovic

Orta Saha
Joe Aribo
Mohammed Kudus
Evander
Nampalys Mendy sözleşmesi bitiyor
Emile Smith Rowe
Ovie Ejaria
Ivan Sunjic
Michael Kingsley
Josh Onomah
Frank Onyeka
Simon Tibbling
Marek Havlik
Sofian Kiyine
Vincent Koziello
Ousmane Diakité
Robert Hruby
Daniel Bragança
Duarte Valente
Njegos Petrovic

ON NUMARA

Alejandro Pozuelo
Luquinhas
João Carvalho
Eberechi Eze
Mauro Júnior
Bersant Celina

SOL KANAT

Moha
Chidera Ejuke
Rudi Pozeg Vancas
Niclas Eliasson
Peter Olayinka
Yoane Wissa
Musa Juwara

SAĞ KANAT

Bright Osayi Samuel
Mustapha Bundu
Kristal Abazaj
Awer Mabil
Isaac Atanga
Emmanuel Sabbi

FORVET
Thomas Buitink
Britt Assombalonga
Matej Pulkrab
Benjamin Tetteh
Blessing Eleke
Ermedin Demirovic
Ricardo Marquez
Simone Palombi
Lawrence Shankland
Leke James
Nikolay Komlichenko
Bu da benim liste :)  listeden var mı tanıdığın takip ettiğin hangisinin oluru var  bazıların piyasası uçmuş zaten
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2020, 22:58:38 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu da benim liste :)  listeden var mı tanıdığın takip ettiğin hangisinin oluru var  bazıların piyasası uçmuş zaten

Ooo çok teşekkürler baya emek var, öyle keyifli gözüküyor ki isimlerin bile okumaya başlamadım sayılır.

Hepsini inceleyip yazacağım :)
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 07:39:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Ooo çok teşekkürler baya emek var, öyle keyifli gözüküyor ki isimlerin bile okumaya başlamadım sayılır.

Hepsini inceleyip yazacağım :)
Eyvallah hocam merakla bekliyorum :)

Çevrimdışı Erman1903

Listeni inceledim @kaan1903, emeğine sağlık güzel oyuncular bulmuşsun.

Ben de kendimce kısa değerlendirmeler hazırladım. Çok beğendiğim oyuncular da oldu beğenmediklerim de. Tabii bunlar benim görüşüm, insanların farklı bakış açıları olabilir umarım yanlış anlamazsın :)

KALE
Lucas Chaves: Çıkışları iyi compact kaleciler arasında en yüksek istatistiği yapanlardan biri, daha önce paylaştığım Hoyos'dan yüksek. Avrupa da çok makbul olmayan bir tarz ama bu tip kalecileri pek tercih etmeyecek olsam da iyilerini seviyorum. Tecrübelenince daha da iyi olur, bizde de net iş yapacaktır. Listemde muhtemelen boy filtreme takıldığı için gözüme çarpmadı. Eksantrik kalecileri herkes sevmez tabi saygı duymak lazım. Bir 10 olarak Sergen hoca da muhtemelen böyledir.
Ondrej Kolar: Bu sene performansı çok iyi, düzgün karakter olduğu yüzünden bile belli. Lakin değeri, kontrat uzunluğu dolayısıyla imkanımızın dışında. Kiralamak da mümkün olmayacaktır.
Marko Malenica: Diğerlerinden daha klasik tarzda bir kaleci. Orta sıra takımların iyi kalecisi gibi biraz :), pas sayısı ve ısı grafiğinden dolayı söylüyorum yoksa o tarz takım için tercih edilmesi gereken futbolcu belki de :)
Marek Rodák: Rodak save rate olarak bu sene iyi ama diğer açılardan biraz düşük bir kaleci. Özellikle hava topları baya kötü, önceki sezon hafiften gol şov yaşamış.
David Raya: Daha önce konuşmuştuk, yukarı seviyede iyi performans alınabileceğini düşünmüyorum.
Arijanet Muric: Pek oynatılmıyor, oynadığı maçlarda ornek teşkil edebilecek tarzda durmuyor.

STOPER

Bettella: Kumaşı iyi bir oyuncu lakin pek komple değil, en az 2 yıl sabretmek gerekir diye düşünüyorum lakin potansiyeli hakkında biraz şüphelerim var. Belki ileri yaşlarda tecrübeyle seviyesini yükseltebilir ama gözünü kapatıp al diyebileceğin bir özelliği yok.
Cesar Montes: İyi bir oyuncu değil.
Juan Cruz Komar: Eksikleri olan bir oyuncu. Değişken ve vasat. Tarzı oturduğunda iyi futbolcu olma ihtimali var ama şüpheli.
Carlos salcedo: Kalitesi epey yüksek, tarzı olan bir stoper. Kafa topu başarı yüzdesı biraz düşük, harici her şey var diyebiliriz. Biraz faullü oynuyor, maddi imkanlarımızın çok üstünde.
Cameron Carter-Vickers: Geçen sezon fena oynamamış aslında ama bu sezon faul yapmama hariç birçok açıdan vasatın altında kalmış
Harold Moukoudi: Potansiyeli olan fakat henüz onun uzağında, gidermesi gereken bazı eksikleri olan bir oyuncu. Geçen seneye göre performansı epey düşmüş, çalışmalı.
Matej Chalus: Geçen sene pozisyon alma anlamında başarılı olan, bu sene vasatın epey altında kalan bir oyuncu. Diz sorunu var şu an.
Eray Cömert: Oyununu geçen seneye göre olgunlaştırmış lakin yabancı olsa çok da dikkat çekmeyecek bir arkadaş. 2M Değer bana göre yüksek.
Lucas Áfrico: Pek iyi değil.

SAĞ BEK

Mahlon Romeo: Pozisyon takibi çok düşük, iyi bir oyuncu değil.
Jayden Bogle: Genç yetenek ama hemen abartmışlar fiyatını. 1M'e de var böyle siyahı genç bekler. Misal sol ama Juan Famillia Castillo çok daha etkili bir tip.
Moses Odubajo: Geçen sene etkili ama bu sezon çok kötü istatistiği var.
Andy Yiadom:  İyi çalımı var, parasının oyuncusu aslında ama 3M vermeye niyetlensem en azından daha genc olsun isterim.
Karlo Bartolec: İyi oyuncu, 4M altı zor bırakırlar gibi.
Josha Vagnoman: Yükselişte, faullerini ve defansını biraz toparlaması gerekiyor.
josip Juranovic: Daha önce incelediğimde beğenmemiştim diye hatırlıyorum lakin bu sefer epey tuttum. Kaptan, isterler biraz  tahminen - kafa topu eksik.

Orta Saha
Joe Aribo: Değişik bir oyuncu, çok yorum yapmayı sevdiğim bir tarz değil. Farklı bir ısı grafiği çıkarıyor sanki paralel orta saha gibi.
Mohammed Kudus: Baya değerli bir oyuncu, ikinci forvet gibi. Transfer yaptı sanırım.
Evander:  Gözde bir oyuncu, değeri bütçemizin üzerinde.
Nampalys Mendy: Daha önce konuşmuştuk.
Emile Smith Rowe: Çok yeni nesil, Arsenal'in üstüne plan yaptığı bir oyuncu. Oyuncuya merkez 8, defansif özellikleri katmaya çalışıyorlar. Yükselirse üst düzey olur diye bakıyorlardır 3-5 e vermezler tahminen.
Ovie Ejaria: Bu da çok yetenekli bir genç - Liverpool'un bizim gibi bir fakirin parasına ihtiyacı yok :)
Ivan Sunjic: Çok para vermişler, böyle bir sürü oyuncu var piyasada.
Michael Kingsley: Daha önce gündeme gelmişti sanırım, iyi rakamları yok.
Josh Onomah: İyi rakamları yok.
Frank Onyeka: düşük istatistikleri olmasına rağmen skora katkı yapmış, bu takımdaşı Evander'de de biraz gözüküyordu tabi o çok daha fazla skor yapmış.
Simon Tibbling: Kanat oyuncusu, yeni modadan biraz uzak. Skora katkısı pek yok.
Marek Havlik: Pas yüzdesi bir 8 numara için çok düşük.
Sofian Kiyine: Atak sayısı bir orta saha için çok yüksek, ilginç bir oyuncu. Etkili, yoklanması gerekir.
Vincent Koziello: Geçen sezon iyi oynamış çocuk ama bu sezon 9 maç feci düşük, henuz çok genç.
Ousmane Diakité: Baya güzel istatistikleri var ama kendi yarı sahasında çok top kaybediyor, henüz 19 erken hüküm vermemek lazım. İleride çok iyi olabilir.
Robert Hruby: İyi değil
Daniel Bragança: Fm'de bir ara alıp uzun süre kullandığım oyuncu :). İstatistikleri pek iyi değil ama skora yansıtmış. Yetenekli oyuncularda istatistik konuşmak çok doğru bir şey değil ama baya yumuşak bir ligde oynuyor. Burada işi o kadar kolay olmaz.
Duarte Valente: Var bir şeyler ama kendi sahasında top kaybediyor, peşinden de gitmiyor :)
Njegos Petrovic: İstatistikleri fena durmuyor ama bizde 6 oynayamaz, 8 olarak da etkili değil.

ON NUMARA

Alejandro Pozuelo: Yıldız oyuncu tabi ama bonservis, maaş.
Luquinhas: Daha etkili oyuncular var.
João Carvalho: Skora uzak
Eberechi Eze: Skora uzak
Mauro Júnior: Güzel skor yapmış, dengeli istatistiği var ama sanki bir şeyler eksik gibi. Dessers gibi bir partneri olmasını iyi kullanmış.
Bersant Celina: Biraz uzak skora, bir de ben 10 numara oyuncusunun daha balanslı ısı haritası çıkarmasını seviyorum, sol iç gibi oynuyor.

SOL KANAT

Moha: Baya etkili bir oyuncu. Biraz düşmüş, geçen sezonu çok daha iyi.
Chidera Ejuke: Bu sezon pozitif oyununa golleri de eklemiş ama artık 4M.
Rudi Pozeg Vancas: Pas ve ileri pas yüzdesi biraz düşük.
Niclas Eliasson: Klasik tip kanat, sağ tarafta daha iyi - bütçe üzeri.
Peter Olayinka: Gol - asist katkısı pek yok. Fiyat şişik.
Yoane Wissa: Skor katkısı az.
Musa Juwara: Bilgi edinemedim.

SAĞ KANAT

Bright Osayi Samuel: Topu bazen güzel taşıyor ama o ışık yok gibi.
Mustapha Bundu: Bundu'yu daha önce izledim. Güçlü, sağ ayaklı bir oyuncu. Piyasası şu an gözüktüğünden baya daha yüksek. Bana göre kontra oynayacak takımların düşünmesi gereken biri - pas %68.
Kristal Abazaj: Biraz fazla düşük profil.
Awer Mabil: Daha çok orta kesmeyi seven bir oyuncu, kafa vuracak adam lazım.
Isaac Atanga: Pozisyonları gole çevirmesi güzel ama pek gelecek göremedim, henüz çok genç yanılıyor olabilirim.
Emmanuel Sabbi: Seviyemizin altında

FORVET
Thomas Buitink: Bu sezon ligde hiç atamamış.
Britt Assombalonga: Gol yüzdesi düşük.
Matej Pulkrab: Az pozisyona girip iş bitirme tarzı bir oyuncu ama fazla bilgi edinilemiyor, profili düşük.
Benjamin Tetteh: Genç bir oyuncu ama 34 maçta 11 gol pek tatminkar değil gibi, pozisyonları gole çevirmesi güzel.
Blessing Eleke: İzledim, tarzı hoşuma gitmedi. Zor bizde tek oynaması bence.
Ermedin Demirovic: Takip ettiğim bir oyuncu, bir süre önce paylaşmıştım. Bizim ligde güzel iş yapabilecek bir futbolcu, baya takımın listesinde. Bilinmez olmaktan uzaklaştı - klübü kurnazlık yapıp iyi para ister.
Ricardo Marquez: Magdelena takımındakidaki ise bu sene gole çok uzak.
Simone Palombi: Seviyemizi kaldırması zor.
Lawrence Shankland: Tam tarzım, çamaşır makinesi görünümlü golcü :D Gelsin başlasın.
Leke James: Güzel adam underrated. Sever bizim taraftar baya.
Nikolay Komlichenko: Ekstra olmadığı sürece pas yüzdesi düşük golcülere ısınamıyorum. 
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 06:59:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Listeni inceledim @kaan1903, emeğine sağlık güzel oyuncular bulmuşsun.

Ben de kendimce kısa değerlendirmeler hazırladım. Çok beğendiğim oyuncular da oldu beğenmediklerim de. Tabii bunlar benim görüşüm, insanların farklı bakış açıları olabilir umarım yanlış anlamazsın :)

KALE
Lucas Chaves: Çıkışları iyi compact kaleciler arasında en yüksek istatistiği yapanlardan biri, daha önce paylaştığım Hoyos'dan yüksek. Avrupa da çok makbul olmayan bir tarz ama bu tip kalecileri pek tercih etmeyecek olsam da iyilerini seviyorum. Tecrübelenince daha da iyi olur, bizde de net iş yapacaktır. Listemde muhtemelen boy filtreme takıldığı için gözüme çarpmadı. Eksantrik kalecileri herkes sevmez tabi saygı duymak lazım. Bir 10 olarak Sergen hoca da muhtemelen böyledir.
Ondrej Kolar: Bu sene performansı çok iyi, düzgün karakter olduğu yüzünden bile belli. Lakin değeri, kontrat uzunluğu dolayısıyla imkanımızın dışında. Kiralamak da mümkün olmayacaktır.
Marko Malenica: Diğerlerinden daha klasik tarzda bir kaleci. Orta sıra takımların iyi kalecisi gibi biraz :), pas sayısı ve ısı grafiğinden dolayı söylüyorum yoksa o tarz takım için tercih edilmesi gereken futbolcu belki de :)
Marek Rodák: Rodak save rate olarak bu sene iyi ama diğer açılardan biraz düşük bir kaleci. Özellikle hava topları baya kötü, önceki sezon hafiften gol şov yaşamış.
David Raya: Daha önce konuşmuştuk, yukarı seviyede iyi performans alınabileceğini düşünmüyorum.
Arijanet Muric: Pek oynatılmıyor, oynadığı maçlarda ornek teşkil edebilecek tarzda durmuyor.

STOPER

Bettella: Kumaşı iyi bir oyuncu lakin pek komple değil, en az 2 yıl sabretmek gerekir diye düşünüyorum lakin potansiyeli hakkında biraz şüphelerim var. Belki ileri yaşlarda tecrübeyle seviyesini yükseltebilir ama gözünü kapatıp al diyebileceğin bir özelliği yok.
Cesar Montes: İyi bir oyuncu değil.
Juan Cruz Komar: Eksikleri olan bir oyuncu. Değişken ve vasat. Tarzı oturduğunda iyi futbolcu olma ihtimali var ama şüpheli.
Carlos salcedo: Kalitesi epey yüksek, tarzı olan bir stoper. Kafa topu başarı yüzdesı biraz düşük, harici her şey var diyebiliriz. Biraz faullü oynuyor, maddi imkanlarımızın çok üstünde.
Cameron Carter-Vickers: Geçen sezon fena oynamamış aslında ama bu sezon faul yapmama hariç birçok açıdan vasatın altında kalmış
Harold Moukoudi: Potansiyeli olan fakat henüz onun uzağında, gidermesi gereken bazı eksikleri olan bir oyuncu. Geçen seneye göre performansı epey düşmüş, çalışmalı.
Matej Chalus: Geçen sene pozisyon alma anlamında başarılı olan, bu sene vasatın epey altında kalan bir oyuncu. Diz sorunu var şu an.
Eray Cömert: Oyununu geçen seneye göre olgunlaştırmış lakin yabancı olsa çok da dikkat çekmeyecek bir arkadaş. 2M Değer bana göre yüksek.
Lucas Áfrico: Pek iyi değil.

SAĞ BEK

Mahlon Romeo: Pozisyon takibi çok düşük, iyi bir oyuncu değil.
Jayden Bogle: Genç yetenek ama hemen abartmışlar fiyatını. 1M'e de var böyle siyahı genç bekler. Misal sol ama Juan Famillia Castillo çok daha etkili bir tip.
Moses Odubajo: Geçen sene etkili ama bu sezon çok kötü istatistiği var.
Andy Yiadom:  İyi çalımı var, parasının oyuncusu aslında ama 3M vermeye niyetlensem en azından daha genc olsun isterim.
Karlo Bartolec: İyi oyuncu, 4M altı zor bırakırlar gibi.
Josha Vagnoman: Yükselişte, faullerini ve defansını biraz toparlaması gerekiyor.
josip Juranovic: Daha önce incelediğimde beğenmemiştim diye hatırlıyorum lakin bu sefer epey tuttum. Kaptan, isterler biraz  tahminen - kafa topu eksik.

Orta Saha
Joe Aribo: Değişik bir oyuncu, çok yorum yapmayı sevdiğim bir tarz değil. Farklı bir ısı grafiği çıkarıyor sanki paralel orta saha gibi.
Mohammed Kudus: Baya değerli bir oyuncu, ikinci forvet gibi. Transfer yaptı sanırım.
Evander:  Gözde bir oyuncu, değeri bütçemizin üzerinde.
Nampalys Mendy: Daha önce konuşmuştuk.
Emile Smith Rowe: Çok yeni nesil, Arsenal'in üstüne plan yaptığı bir oyuncu. Oyuncuya merkez 8, defansif özellikleri katmaya çalışıyorlar. Yükselirse üst düzey olur diye bakıyorlardır 3-5 e vermezler tahminen.
Ovie Ejaria: Bu da çok yetenekli bir genç - Liverpool'un bizim gibi bir fakirin parasına ihtiyacı yok :)
Ivan Sunjic: Çok para vermişler, böyle bir sürü oyuncu var piyasada.
Michael Kingsley: Daha önce gündeme gelmişti sanırım, iyi rakamları yok.
Josh Onomah: İyi rakamları yok.
Frank Onyeka: düşük istatistikleri olmasına rağmen skora katkı yapmış, bu takımdaşı Evander'de de biraz gözüküyordu tabi o çok daha fazla skor yapmış.
Simon Tibbling: Kanat oyuncusu, yeni modadan biraz uzak. Skora katkısı pek yok.
Marek Havlik: Pas yüzdesi bir 8 numara için çok düşük.
Sofian Kiyine: Atak sayısı bir orta saha için çok yüksek, ilginç bir oyuncu. Etkili, yoklanması gerekir.
Vincent Koziello: Geçen sezon iyi oynamış çocuk ama bu sezon 9 maç feci düşük, henuz çok genç.
Ousmane Diakité: Baya güzel istatistikleri var ama kendi yarı sahasında çok top kaybediyor, henüz 19 erken hüküm vermemek lazım. İleride çok iyi olabilir.
Robert Hruby: İyi değil
Daniel Bragança: Fm'de bir ara alıp uzun süre kullandığım oyuncu :). İstatistikleri pek iyi değil ama skora yansıtmış. Yetenekli oyuncularda istatistik konuşmak çok doğru bir şey değil ama baya yumuşak bir ligde oynuyor. Burada işi o kadar kolay olmaz.
Duarte Valente: Var bir şeyler ama kendi sahasında top kaybediyor, peşinden de gitmiyor :)
Njegos Petrovic: İstatistikleri fena durmuyor ama bizde 6 oynayamaz, 8 olarak da etkili değil.

ON NUMARA

Alejandro Pozuelo: Yıldız oyuncu tabi ama bonservis, maaş.
Luquinhas: Daha etkili oyuncular var.
João Carvalho: Skora uzak
Eberechi Eze: Skora uzak
Mauro Júnior: Güzel skor yapmış, dengeli istatistiği var ama sanki bir şeyler eksik gibi. Dessers gibi bir partneri olmasını iyi kullanmış.
Bersant Celina: Biraz uzak skora, bir de ben 10 numara oyuncusunun daha balanslı ısı haritası çıkarmasını seviyorum, sol iç gibi oynuyor.

SOL KANAT

Moha: Baya etkili bir oyuncu. Biraz düşmüş, geçen sezonu çok daha iyi.
Chidera Ejuke: Bu sezon pozitif oyununa golleri de eklemiş ama artık 4M.
Rudi Pozeg Vancas: Pas ve ileri pas yüzdesi biraz düşük.
Niclas Eliasson: Klasik tip kanat, sağ tarafta daha iyi - bütçe üzeri.
Peter Olayinka: Gol - asist katkısı pek yok. Fiyat şişik.
Yoane Wissa: Skor katkısı az.
Musa Juwara: Bilgi edinemedim.

SAĞ KANAT

Bright Osayi Samuel: Topu bazen güzel taşıyor ama o ışık yok gibi.
Mustapha Bundu: Bundu'yu daha önce izledim. Güçlü, sağ ayaklı bir oyuncu. Piyasası şu an gözüktüğünden baya daha yüksek. Bana göre kontra oynayacak takımların düşünmesi gereken biri - pas %68.
Kristal Abazaj: Biraz fazla düşük profil.
Awer Mabil: Daha çok orta kesmeyi seven bir oyuncu, kafa vuracak adam lazım.
Isaac Atanga: Pozisyonları gole çevirmesi güzel ama pek gelecek göremedim, henüz çok genç yanılıyor olabilirim.
Emmanuel Sabbi: Seviyemizin altında

FORVET
Thomas Buitink: Bu sezon ligde hiç atamamış.
Britt Assombalonga: Gol yüzdesi düşük.
Matej Pulkrab: Az pozisyona girip iş bitirme tarzı bir oyuncu ama fazla bilgi edinilemiyor, profili düşük.
Benjamin Tetteh: Genç bir oyuncu ama 34 maçta 11 gol pek tatminkar değil gibi, pozisyonları gole çevirmesi güzel.
Blessing Eleke: İzledim, tarzı hoşuma gitmedi. Zor bizde tek oynaması bence.
Ermedin Demirovic: Takip ettiğim bir oyuncu, bir süre önce paylaşmıştım. Bizim ligde güzel iş yapabilecek bir futbolcu, baya takımın listesinde. Bilinmez olmaktan uzaklaştı - klübü kurnazlık yapıp iyi para ister.
Ricardo Marquez: Magdelena takımındakidaki ise bu sene gole çok uzak.
Simone Palombi: Seviyemizi kaldırması zor.
Lawrence Shankland: Tam tarzım, çamaşır makinesi görünümlü golcü :D Gelsin başlasın.
Leke James: Güzel adam underrated. Sever bizim taraftar baya.
Nikolay Komlichenko: Ekstra olmadığı sürece pas yüzdesi düşük golcülere ısınamıyorum.
Hocam değerli yorumların için teşekkür ederim hepsini izleme şansım olmasa da birçoğunu YouTube’da videolarını bulursam boş vaktim oldukça açar listeyi tek tek  izlerim özellikle kaleci olarak Chavesi ve Rayayı beğenmiştim Stoper de Eray Cömert çok hoşuma gitti hızlı ve mudaheleleri iyi orta saha Ejaria keşke kiralayabilsek aynı şekilde Ariboda fark yaratır  Pozuelonun sözleşmesi Aralık’ta bitiyor gözüküyor aslında o aradığımız maestro 10 numara tanımına uyuyor maaş 2 m falan ikna edilir bence. Ljajic mi Pozuelo mu desen Pozuelo derim
Forvet konusunda iki favorim zaten Shankland ve Demirovic sonra Brit Assombolanga gelir hayırlısı bakalım.

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 11:33:52 kaan1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yoane Wissa'yı daha önce yazmıştım kanatsız formasyonlarda sol içde çok iş yapar kanat özellikleri pek yok. Skor katkısı gayet iyi bu sene 15 gol 5 asist geçen sene 6 gol 6 asist ondan önceki sene 13 gol 3 asist

Çevrimdışı Erman1903

Yoane Wissa'yı daha önce yazmıştım kanatsız formasyonlarda sol içde çok iş yapar kanat özellikleri pek yok. Skor katkısı gayet iyi bu sene 15 gol 5 asist geçen sene 6 gol 6 asist ondan önceki sene 13 gol 3 asist

Çok geç bir saatti, bir önceki sezonu direk bu sezon algılayıp geçmişim. Evet bu sene skor katkısı gayet iyiymiş, pozisyonları gole çevirmesi de baya tatminkar. Ligi biraz düşük ama olumlu sayıları var.

Başka böyle oyuncular da çıkabilir, bir oturuşta yaptım ve hala başım ağrıyor :)
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 13:12:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Hocam değerli yorumların için teşekkür ederim hepsini izleme şansım olmasa da birçoğunu YouTube’da videolarını bulursam boş vaktim oldukça açar listeyi tek tek  izlerim özellikle kaleci olarak Chavesi ve Rayayı beğenmiştim Stoper de Eray Cömert çok hoşuma gitti hızlı ve mudaheleleri iyi orta saha Ejaria keşke kiralayabilsek aynı şekilde Ariboda fark yaratır  Pozuelonun sözleşmesi Aralık’ta bitiyor gözüküyor aslında o aradığımız maestro 10 numara tanımına uyuyor maaş 2 m falan ikna edilir bence. Ljajic mi Pozuelo mu desen Pozuelo derim
Forvet konusunda iki favorim zaten Shankland ve Demirovic sonra Brit Assombolanga gelir hayırlısı bakalım.

Rica ederim hocam ne demek, ben teşekkür ederim asıl. Bu kadar geniş paylaşım yapan biri hiç olmamıştı. Baya uğraşmışsın, Wissada hata yapmışım mesela, aradan yine kaçan oyuncular olmuş olabilir. :). Erayı daha net inceleyeceğim, geleceği kesinlikle olabilir her şey istatistik değil, kaldı ki dezavantajı pek olmayan rakamları var. Ben yüzeysel bir inceleme yaptım ama işte Pozuelo falan için 2 dakika bakmak bile yetiyor. :)
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 13:10:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Rica ederim hocam ne demek, ben teşekkür ederim asıl. Bu kadar geniş paylaşım yapan biri hiç olmamıştı. Baya uğraşmışsın, Wissada hata yapmışım mesela, aradan yine kaçan oyuncular olmuş olabilir. :). Erayı daha net inceleyeceğim, geleceği kesinlikle olabilir her şey istatistik değil, kaldı ki dezavantajı pek olmayan rakamları var. Ben yüzeysel bir inceleme yaptım ama işte Pozuelo falan için 2 dakika bakmak bile yetiyor. :)
Eray ile Arsenal de bir ara ilgilenmiş sanırım Arsenal fanları video yapmış şuraya videosunu bırakayım belki merak edenler vardır :) Vida satılırsa aslında alınabilir

Çevrimdışı Erman1903

Eray ile Arsenal de bir ara ilgilenmiş sanırım Arsenal fanları video yapmış şuraya videosunu bırakayım belki merak edenler vardır :) Vida satılırsa aslında alınabilir

Yaşı epey genç, kumaşı kesinlikle var. Özellikle defansif duello sayısı/yüzdesi iyi. Zaten düşük diyebileceğimiz bir özelliği yok gibi, sadece kafa topu sayısı. Arsenal şöyle bir sorduysa bile artık 4-5 derler minumum.

Mevcut koşullardan baktığım için fazla üstünde durmadım. Bizden bir oyuncu satılma durumunda maksimum 1,5-2M'luk oyuncu bakılır gibi. Maddi şartlarını düzelttiğin zaman bu tarz piyasa yerliler alır çok da güzel pazarlarsın.

Daha az maliyetle daha yüksek rakamlara ulaşan futbolcular bulunuyor, lakin yerli olarak değil tabi.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 18:08:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

o listeden komlichenko'yu çok izledim. bi ara çek ligine sardırmıştım. kanga diye tutturup durmamın da sebebiydi o dönem :) üç favorim kanga, krmencik ve komlichenko idi.

kışın komlichenko 3.5 milyona dinamo'ya gitti. krmencik 6.5'a brugge yaptı. kanga duruyor.

biraz kalas olsa da bence çok potansiyelli pivot komlichenko. eskiden rusya'da biraz ince kalıyordu zamanla fiziği de iyice oturdu. ceza sahası etkinliği yüksek, pozisyon almayı bilen, akıllı bir santrafor. teknik kısıtlarının üstesinden gelebilecek ekstraları oluşmaya başladı. bu tür santraforlar için 24 genç bir yaş, gelişimleri genelde mental ve vücut koordinasyonunun, golcü reflekslerinin oturmasıyla oluyor ve 20ler boyunca akılları futboldaysa gelişimlerini sürdürebiliyorlar. iki üç yıldır ateş aden ve bizim için ulaşılmaz kıvama gelen züba mesela 23 24 yaşında komlichenko kadar bile topçu değildi. bizim için mantıklı bir yatırım olurdu bence bi ara da ilgilenildi sanki ama 3.5 bonservis çok gelmiş olabilir. iki seneye min 10 milyona zenit yapacak oyuncu bir sakatlık olmazsa buraya yazıyorum :)

krmencik'i de sevmiştim ama o tahminimden çok daha fazla para etmiş zaten alamazmışız.

yine o listeden bek karlo bartolec'i biliyorum. baya komple bek özellikle olan iyi oyuncu. ama ona da zaten kopenhag atlamış. 2.7de bonservis vermiş.

fortuna liga gibi danimarka gibi liglere çok dikkatli bakmak lazım. makul maaş skalasında bizim ligde çok iş yapabilecek oyuncular oluyor. özellikle atletik kapasitesi çok yukarda adamlar var. ayrıca çoğunun oyun bilgisi ortalama üzeri. çek liginde ciddi taktiksel oyunlar oynanıyor. burda baya dikkat çekici bir adam olan filip novak 20'li yaşlarını çekya ve danimarka'da geçirdi. gayet ortalama bir oyuncuydu oralardaki profiline bakınca, liginin parlayanı bile değildi.

ben olsam düzgün bir oyun/oyuncu okuma donanımına sahip bir scout ekibini çekya, sırbistan, iskandinavya, hatta macaristan, polonya'ya salarım. en az yarım dönem ligleri izletirim. bunun maliyeti roco'nun üç aylığı falan olur takıma. en az 4-5 makul maliyetli isimle dönmeme ihtimalin yok. ha ama tanıdık menajerin oyuncusu, yok bizim bilmem neyin komisyonu filan gibi davalar peşinde koşmazsan tabi bu makul seçenek. böyle ihtiyaçlar varsa tabi bunlarla uğraşmazsın hırvatistan'dan portekiz'den menajerlerin ordan oraya sürdüğü oyuncuların yeni komisyonluk ücretleri yaratması üzerinden transfer politikası kurmaya devam edersin. yeni yönetimin ilk transfer dönemindeki hareketleri bakalım hangi yönde olacak?
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 19:10:19 worns ]

Çevrimdışı worns

Yaşı epey genç, kumaşı kesinlikle var. Özellikle defansif duello sayısı/yüzdesi iyi. Zaten düşük diyebileceğimiz bir özelliği yok gibi, sadece kafa topu sayısı. Arsenal şöyle bir sorduysa bile artık 4-5 derler minumum.

Mevcut koşullardan baktığım için fazla üstünde durmadım. Bizden bir oyuncu satılma durumunda maksimum 1,5-2M'luk oyuncu bakılır gibi. Maddi şartlarını düzelttiğin zaman bu tarz piyasa yerliler alır çok da güzel pazarlarsın.

Daha az maliyetle daha yüksek rakamlara ulaşan futbolcular bulunuyor, lakin yerli olarak değil tabi.

hiç izlemedim fm'de almıştım baya iyi oyuncu oluyordu. orda da hava toplarında görece zayıf ama teknik ve güvenilir bir stoperdi diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı worns

bu arada @kaan1903 ve @Erman1903 elinize sağlık. güzel shortlist ve değerlendirmeler olmuş yine.

Çevrimdışı Erman1903

bu arada @kaan1903 ve @Erman1903 elinize sağlık. güzel shortlist ve değerlendirmeler olmuş yine.

Sana da cevaplar için teşekkürler :). Komlichenko zaten epey yüksek değere sahip, 4,8M. Şimdi bile biri almak istese 7 çekerler sanırım.

Benimki biraz kişisel tercih yoksa oyuncu zaten değerli. Öncelikli olmadığı için henüz santrafor çalışmadım ama baya gol atan uygun adam çarpıyor gözüme.

Yerli pasör stoper aradığımda doğru düzgün biri çarpmamıştı gözüme, Eray'ın bazı gayet iyi. Seri ve modern bir oyuncu. Çok genç, kalitesini henüz istatistiklerine yansıtmış değil ama yapacaktır. Basel bu oyuncuda açıkgözlü davranır, diğer genç stoperleri de kendi tarzında iyi oynuyor ve 600Bin Euro değeri. Para kazanmak isteyeceklerdir.

Yeni bir stoper listesi yaptım ve 35-40 oyuncu listeledim. Yarısından fazlası çıkar ama 1 ve 6 numara'dan önce bakamayacağımız için çok da acele etmiyorum :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

ne demek hocam ben teşekkür ederim :)

Çevrimdışı kaan1903

Sana da cevaplar için teşekkürler :). Komlichenko zaten epey yüksek değere sahip, 4,8M. Şimdi bile biri almak istese 7 çekerler sanırım.

Benimki biraz kişisel tercih yoksa oyuncu zaten değerli. Öncelikli olmadığı için henüz santrafor çalışmadım ama baya gol atan uygun adam çarpıyor gözüme.

Yerli pasör stoper aradığımda doğru düzgün biri çarpmamıştı gözüme, Eray'ın bazı gayet iyi. Seri ve modern bir oyuncu. Çok genç, kalitesini henüz istatistiklerine yansıtmış değil ama yapacaktır. Basel bu oyuncuda açıkgözlü davranır, diğer genç stoperleri de kendi tarzında iyi oynuyor ve 600Bin Euro değeri. Para kazanmak isteyeceklerdir.

Yeni bir stoper listesi yaptım ve 35-40 oyuncu listeledim. Yarısından fazlası çıkar ama 1 ve 6 numara'dan önce bakamayacağımız için çok da acele etmiyorum :)
Komlinchenko dediğin gibi hocam en az 7 çekerler o biraz hayal duruyor da Lawrence Shankland transfermarket değeri 475k gözüküyor adam hem genç hem son üç sezon da leblebi gibi gol atmış manyak istastistikleri var :) Demirovicin de kumaşı iyi onun değeri de transfermarkte 900k gözüküyor acaba kaç isterler benim gözüme bu ikisi özellikle çarptı youtube videolarından izlediğim kadarıyla bitiricilikleri iyi fmdataba dan baktığımda da profiller güzel duruyor

Ermedin Demirovic fm profili;

Lawrance Shankland fm profili;

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1271498189334630402?s=19
Güven satılabiliyorsa direk satılsın sen sporcuusun profesyonelsin bu kilo nedir bu sefer kamera açısından falan da değil adam bariz şişmiş yaşı daha çok genç kendine ihanet ediyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu beto' mudur nedir, bizimlede ismi geciyordu kaleci adaylar arasinda, yedigi golleri umarim görüyorlardir bizim transfer komitesi, karius'dan ne farki var?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Komlinchenko dediğin gibi hocam en az 7 çekerler o biraz hayal duruyor da Lawrence Shankland transfermarket değeri 475k gözüküyor adam hem genç hem son üç sezon da leblebi gibi gol atmış manyak istastistikleri var :) Demirovicin de kumaşı iyi onun değeri de transfermarkte 900k gözüküyor acaba kaç isterler benim gözüme bu ikisi özellikle çarptı youtube videolarından izlediğim kadarıyla bitiricilikleri iyi fmdataba dan baktığımda da profiller güzel duruyor

Ermedin Demirovic fm profili;

Lawrance Shankland fm profili;

Ermedin bu sezon biraz fazla dikkat çekti, yaşından dolayı ucuza bırakmak istemeyektir klübü. 3M'den aşağı kapı açmaları zor gibi, belki daha yüksek de isteyebilirler.

Fiziğine baksan sokaktan biri gibi, bu mu iyi oyuncu dersin ama Shankland çok doğal bir golcü. 1,25 - 1,5 civarına bitecektir diye tahmin ediyorum. Daha yukarı liglerde de gol bulmada çok sorun cekmez bence.

Bir de Sam Cosgrove var bir üst ligden. İki ayağıyla temiz vuruş yapabilen uzun pivot. O da Türkiye'de çok gol atma potansiyeli olan biri gibi geliyor bana.

Yakında bir forvet listesi de çalışacağım :)
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 23:07:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Ermedin bu sezon biraz fazla dikkat çekti, yaşından dolayı ucuza bırakmak istemeyektir klübü. 3M'den aşağı kapı açmaları zor gibi, belki daha yüksek deisteyebilirler.

Fiziğine baksan sıradan bir insan, bu mu iyi oyuncu dersin ama Shankland çok doğal bir golcü. 1,25 - 1,5 civarına bitecektir diye tahmin ediyorum.

Bir de Sam Cosgrove var bir üst ligden. İki ayağıyla temiz vuruş yapabilen uzun pivot. O da Türkiye'de çok gol atma potansiyeli olan biri gibi gelmiştir hep bana.
İnşaAllah Scout ekibimizin bu oyunculardan haberi vardır dediğiniz oyuncuyu da izleyeyim hemen hocam sağol.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1271498189334630402?s=19
Güven satılabiliyorsa direk satılsın sen sporcuusun profesyonelsin bu kilo nedir bu sefer kamera açısından falan da değil adam bariz şişmiş yaşı daha çok genç kendine ihanet ediyor

yanaklarından belli zaten duba gibi olmuş.

Zaten kalındı şimdi ailton olmuş ama ailton hızlıydı orası ayrı tabi.