2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847199 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Listemizdeki isimler birer birer başka takımlarla anlaşıyor. Demek bu isimler doğru değil  :tabe:

https://twitter.com/HG_Spor/status/1269952379056721921

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Listemizdeki isimler birer birer başka takımlarla anlaşıyor. Demek bu isimler doğru değil  :tabe:

https://twitter.com/HG_Spor/status/1269952379056721921

:) ilgileniyorduk bu oyuncuyla yalan haber değildi. Sonradan vazgeçtiler sanırım, iyi bari kurtulduk vasatların birinden.

Eminim scout ekibinde üzülen birileri olmuştur bu işe...

Çevrimdışı MUSTAFA_

:) ilgileniyorduk bu oyuncuyla yalan haber değildi. Sonradan vazgeçtiler sanırım, iyi bari kurtulduk vasatların birinden.

Eminim scout ekibinde üzülen birileri olmuştur bu işe...
Onları bilmem ama ben mutlu oldum  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

4 yabancı stoper var kadroda, alamayız şu an boşa heyecana gerek yok
ihtiyaç yok zaten ilginç hamle

yoksa vida gidiyor mu hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ben satmadan alamıyoruz diye biliyordum  :ebebe:
karius gitti ya işte :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Süper Lig'den bir defans oyuncusuyla görüşüyormuşuz.(kaynak:Murat Özen)

Kale için Sinan Bolat haberini gördüm de bu adamın menajeri kim ?   Bitmeyen kabus gibi her sezon isimleri çıkıyor, bir gün gerçek olacak diye korkuyor insan.
caulker ya da hadebe'dir
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

karius gitti ya işte :D
O gitti de kiralıktan dönecek 3 tane yabancımız var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1269963594302660609?s=19

yuppi

Başka düzgün yerli sağ bek yok zaten doğru dürüst. Közcü Ahmet Oğuz var iyi istatistikli, boru gibi taç atıyor.

Çevrimdışı Erman1903

ihtiyaç yok zaten ilginç hamle

yoksa vida gidiyor mu hmm

Premiumlugu olduğu için ilgi olabilir iyi takımlardan. Keşke gitse, hiçbir zaman sevemedim.

Bana kalsa kontratının bir kısmını verelim yine de yollayalım derim domuzcu beyi.

Çevrimdışı levitate

Premiumlugu olduğu için ilgi olabilir iyi takımlardan. Keşke gitse, hiçbir zaman sevemedim.

Bana kalsa kontratının bir kısmını verelim yine de yollayalım derim domuzcu beyi.
1.5-2.5 arası alsa çok iyi stoper zaten. 3.5 alınca garip hissettiriyor :D

burayı çok seviyorum falan diyordu en son, madem öyle indir maaşını mutlu mesut devam edelim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Başka düzgün yerli sağ bek yok zaten doğru dürüst. Közcü Ahmet Oğuz var iyi istatistikli, boru gibi taç atıyor.
yerliyi geç bence ligdeki en iyi sağ bek :D

4 yıldır taş gibi oynuyor adam fiziği falan yaşına göre gayet iyi, karakter 10/10 bi falsosunu görmedik daha

bizde bıraksa çok sevinirim valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

caulker ya da hadebe'dir

Boşa çıkacak bir oyuncudur diye tahmin ediyorum, ayrıca yabancı olur mu ? malum sınır geliyor..  :alala:

Çevrimdışı levitate

Boşa çıkacak bir oyuncudur diye tahmin ediyorum, ayrıca yabancı olur mu ? malum sınır geliyor..  :alala:
o yabancı işi yatar bence insanlar aşırı tepkili

hem yerli stoper var mı piyasada? aklıma isim gelmiyor, alışkanlıktan yalçın ayhan diyesim var :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

1.5-2.5 arası alsa çok iyi stoper zaten. 3.5 alınca garip hissettiriyor :D

burayı çok seviyorum falan diyordu en son, madem öyle indir maaşını mutlu mesut devam edelim

Beğenmiyorum ben Vida'yı, güvenemiyorum. Takıma liderlik ettiği falan da yok.

Gol yedirdiği maçta çıkıp kafa golü atıyor, taraftara tiner etkisi başka bir şey değil.

Maaşının bir kısmını biz karşılasak da daha fazla para almadığı sürece gideceğini sanmıyorum artık.

Anca Milan gibi sükseli bir klüp isteyecek o zaman belki...

Çevrimdışı Erman1903

yerliyi geç bence ligdeki en iyi sağ bek :D

4 yıldır taş gibi oynuyor adam fiziği falan yaşına göre gayet iyi, karakter 10/10 bi falsosunu görmedik daha

bizde bıraksa çok sevinirim valla

Çok iyi istatistiği. Futbolu bırakana kadar seviyesi pek düşmeyecektir bence.

Fener 800-1M tarzı bir teklif yapmıştır, kalacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FB de kıvranıyor limitlerden dolayı. Onlar da artık oyunculara yüksek maaş veremezler. Ama ben de kalacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1269968645163225088

hoydaa
Kalsın ister miyim? Yüksek maaşla tabiki hayır. Caner'in aldığı maaşın yarısına Caner kadar etkili bek bulabiliriz gibi geliyor. Sadece biraz araştırma yapmak lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

FB de kıvranıyor limitlerden dolayı. Onlar da artık oyunculara yüksek maaş veremezler. Ama ben de kalacağını düşünmüyorum  :tabe:

Ali Koç'un yumuşak karnı Gökhan, transfer listelerinin en başındaki 2-3 isimden biri. Bizden 100Bin fazla vereceklerdir yine...

Caner'de giderse şaşırmam, Türkiyenin en iyi beklerini rakibimize kaptırdık diye açıklaması var başkanlarının.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali Koç'un yumuşak karnı Gökhan, transfer listelerinin en başındaki 2-3 isimden biri. Bizden 100Bin fazla vereceklerdir yine...

Caner'de giderse şaşırmam, Türkiyenin en iyi beklerini rakibimize kaptırdık diye açıklaması var başkanlarının.
Bu isimlerin kalması mı gitmesi mi iyi olur bizim için karar veremiyorum. Ama gitseler yerlerine alınacak oyuncuların iyi olması lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu N'Skala işi yatsa sanki bizim için hayırlı olacak  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1269991402273943560

Geçen sezon istatistiği iyi ama yine de istemiyorum pek. N'Sakala - N'Koudou garip bir kanat. İki repertuvar fakiri koşturup duracaklar :)...

Kontratı bitenlerden Danilo Soares bence daha iyi adam. Bir de Niko Giesselman var ama o biraz yavaş bir oyuncu; gerçi Bundesliga'da çiçek gibi istatistikle oynuyor ama bilemiyorum. Çeşitli uygun bonservis-kontratlı adamlar da mevcut...
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2020, 17:32:06 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu isimlerin kalması mı gitmesi mi iyi olur bizim için karar veremiyorum. Ama gitseler yerlerine alınacak oyuncuların iyi olması lazım.

Sol tarafta en kötü ihtimalle Rıdvanımız var, yabancı olarak da yerini rahat doldurabiliriz. Sağ taraf biraz sıkıntılı, Gökhan kadar balanslı istatistik çıkaran; ısı haritası düzgün, kafa topuna çıkan, az faul yapan sağ-bek çok zor bulunuyor.

Caner kesin gitmeli, Gökhan için bir şey diyemiyorum. Direk gitsin demek biraz haksızlık olur.

Her bölgeye de yabancı oyuncu düşünemeyiz, ne kadar isteyeceğine bağlı. Zaten biz ne kadar düşünsek de Fener daha çok verecek ve gidecek gibi...

Çevrimdışı levitate

gg kalır caner gider bence
bipbipbupbup