2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865591 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1293645648613511168?s=21

boşta kim varsa yazıyorlar ne güzel muhabir olmak yattığın yerden para kaldırmak.

*Open Transfermarkt
*Boşta kim var şu oyuncu yazalım Beşiktaşa.

Çevrimdışı doganay

VAR olduğundan beri açıkçası çok fazla penaltılar oluyor. Bizimde Buraktan sonra penaltı atacak adamımiz yok, en son maçta Atiba attı bir gidip geldim o an. Yani sırf penaltıları ,%100 atsın diye adam bile alınır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Mensah hayırlı olsun. İnşallah yanılırız  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1293644058406146049
Bu adam tam olarak orta sahanın nersinde oynuyor, elneny muadili mi ben çözemedim.

Çevrimdışı Erman1903

bence de cisse gelir ama no 2 olur o. bir tane önüne santrafor alacaklarını düşünüyorum. ya da belki de umuyorum :)

Yedek santrafor Welliton, kanat forveti Wellington Nem  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adam tam olarak orta sahanın nersinde oynuyor, elneny muadili mi ben çözemedim.

10 numaradan devşirme defansı zayıf 8 numara  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu maaşı alan kaliniç hayal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Burak gençler maçından önce gitti gençler maçı biteli ne kadar oldu hala forvet belli değil Larinle mi çıkacağız paoğa karşı her mevki bir şekil hallolur ancak takımda forvet yok maalesef ve tek maç üzerinden oynanacak
Yönetim dünyadaki santrafor maaş piyasasını araştırmadan gönderdi Burak'ı, şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda.

Lille aptaldı çünkü, Burak'tan daha iyisini daha ucuza bulamadı. Biz akıllıyız, bulacağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakalım Gustavo'yu okutabilecekler mi, Trabzon Sosa yerine Misic'i alabilecek mi... Bunların olmaması daha önemli.
33 yaşındaki Gustavo'nun 3 sene daha kontratı var ve senelik 2.7 milyon Euro alıyor (bonuslar hariç)

Hiç bir yere gönderemezler.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1293643730545762305?s=19
Bunun yerine gidip sosayı alalım fener almadan

sosa 35-36 yaşında pandemi dönüşü ayakta duramıyordu fenere hayırlı olsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı tangaz

Yönetim dünyadaki santrafor maaş piyasasını araştırmadan gönderdi Burak'ı, şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda.

Lille aptaldı çünkü, Burak'tan daha iyisini daha ucuza bulamadı. Biz akıllıyız, bulacağız.

:claps: +41903

Çevrimdışı tuncaboylu

kaliniç son 3 maçta oynamış teker teker sokuşturmuş son maçı 1 ağustosta yani hazır eleman
Geçen sezon ligde toplam 567 dakika oynamış toplam.

Ondan önceki sene de 638 dakika.

Çevrimiçi yaço58

Mensah hayırlı olsun inşallah iyi performans sergiler

Çevrimdışı tangaz

Mensahın çok golü yok belki ama 8 asist kötü değil zaten hepi topu 40 gol atmışlar 13ünde mensah imzası var takımın 1/3ü bir de böyle bir yönü var.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon ligde toplam 567 dakika oynamış toplam.

Ondan önceki sene de 638 dakika.

doğru ama son haftalar oynamış ve atmış atletico zaten yedek olsun die almıştı

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 Numaraya düşünülüyor heralde

Tam bir joker oyuncu. Sağ bek, sol bek, orta sahada her yerde oynamış kanatlar da dahil :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1293645648613511168

Dyzuba ismini ilk ortaya atan telefonda yanlış anlamış demek ki.

Herife Kuzyaev demişler, bu Dyzuba anlamış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Chupo Moting adı geçmişti, onu da unutun.

Çevrimdışı Erman1903

Mensahın çok golü yok belki ama 8 asist kötü değil zaten hepi topu 40 gol atmışlar 13ünde mensah imzası var takımın 1/3ü bir de böyle bir yönü var.

Kesinlikle alelade bir oyuncu değil zaten, süratli olmasına rağmen pas yüzdesi falan yüksek adamın. Topla dikine gitmek çok kıymetli bir özellik, ama beklenti öyle çok büyük tutulmasın yeni yıldızımız falan diye baştan gerçekleri söylemek lazım. Adamın bu sene penaltılar hariç maç başı gol ortalaması Atiba'nın 3de 1. Gelecek bir de kapanan takımlara oynayacak İstanbul'da, çok çalışması gerekiyor maç içindeki disiplinsiz davranışlarından o gereksiz gördüğü kartlarından vazgeçmeli.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 00:04:01 Erman1903 ]